|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część kolejna z wielu
|
|
|
|
#572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pani co-to-to-nie-ja-bez-szkoły-nie-będziesz-makijażystą ![]() Trochę mi taką bardziej doszorowaną Rozmarzoną przypomina, sama nie wiem czemu Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-30 o 22:07 |
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#574 | |
|
now or never
|
Cytat:
pierwsze słyszę ...
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Mimo kilkunastu (?) kilogramów więcej, wygląda teraz o niebo lepiej. A zanim spojrzałam na nk, patrzyłam jeszcze w google i tam są jej starsze zdjęcia, sprzed diety - i widać, jak bardzo dużo zdążyła schudnąć.
Z tego co zrozumiałam to chyba tylko tej jednej. |
|
|
|
#576 |
|
Rozeznanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=-hLyOErSTEc
ikspe leci do USA i niby chce a płacze i mówi 'to tylko rok'... lol |
|
|
|
#577 | |
|
now or never
|
Cytat:
trochę zazdroszczę ;]
|
|
#578 |
|
sajkolidżist
|
Pytam czy znacie, bo rozważam ją jako makijażystkę na swój ślub
|
|
|
|
#579 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję! ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- co racja to racja
|
|
|
|
#580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
edit zajrzałam w komentarze i tam jest się już czemu dziwić ![]() Misiasta 2 days ago Nagraj filmik.o tym AuPair. Jakie trzeba mieć kwalifikacje, umiejętności, doświadczenie itd..PROSZE ![]() Reply ¡ 22 iloveenglandx01 2 days ago +Misiasta oo tak! ![]() Reply ¡ No bo nie ma innych źródeł informacji, tylko juciuberki i to konkretnie TA, która nawet jeszcze nie wyleciała xD często jak czytam komentarze czy na yt czy na blogach to mam wrażenie, że niektórzy piszą tylko po to żeby coś napisać. Co w sumie nie powinno dziwić, bo ile jest osób które mówią co im ślina na język przyniesie, ot tak byle coś powiedzieć?.. Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2015-05-30 o 22:26 |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio zaczęłam ją oglądać, podobają mi się jej stylizacje, ciekawie mówi: https://www.youtube.com/watch?v=0Su-6F9wnzE |
|
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego Melevis jest wystylizowana bardzo pod mój gust...elegancja, klasa i szyk![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Doczytałam, że były wystylizowane na miejscu więc je to trochę usprawiedliwia |
|
|
|
|
#583 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
ale Pani Stylistki to już nie
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#585 |
|
Konto usunięte
|
Tak mnie zainspirował filmik Pani Magdy, że ciacho właśnie się piecze
![]() roboty na 5 minut - zrobiłam z truskawkami - polecam Wam, dziołszki! https://www.youtube.com/watch?v=mSpP7iJAjNw |
|
|
|
#586 |
|
Kociara
|
Ostra siostra z naszej Ewusi
Rozmowa z laską od używanych kosmetyków:PannaNaturalna91 1 dzień temu Kochana nic nie zmieniaj ja uwielbiam Two9je filmiki takie jakie są, u mnie na kanale też kilka razy usłyszałam, że coś odgapiam mimo iż nawet nie wiedział że ktoś coś podobnego robi i moje filmy znacząco się różniły. Wtedy wiele osób powiedziało mi że mam robic to co robię i nie zmieniać się na zawołanie kilku hejterów. Nie warto ![]() Buziaki ![]() Odpowiedz · 3 ejakeva 1 dzień temu +PannaNaturalna91 Dokladnie, ja w ogole nie chce dawac satysfakcji takim debilom nagrywajac, czy wspominajac o nich w filmikach, ale nieraz czlowiek chce sobie ulzyc )**Obejrzała filmik i pocztytałam komentarze - kurcze, ludzie już się jednak przejedli Szusz, wiele osób napisalo, że gwiazdorzy. A Ewa zdecydowała, że zostaje przy nazwie i moim zdaniem fajnie - trochę utrze kartofelkowy nos Szusz
|
|
|
|
#587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nissiax kiedys mowila ze ludzie pisza do niej wiadomosci z pytaniem jaka jest pogoda w NYC. Nie szybciej prognozę pogody sprawdzic ![]() Tak samo jak pytania o cene. Spokojnie mozna wpisac produkt cena i ci wyskoczy. |
|
|
|
|
#588 | |
|
Karo
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=waU75jdUnYw a na wisząca panna to ponoć sama Dakota ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- ludzie nie wiem czy ja jestem jakas dziwna, ale zawsze jak czytam Bigosia, to mam w głowie ten kawałek z 2:37 https://www.youtube.com/watch?v=6_azSvtFtgk
|
|
#589 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no co Ty, to Dakota? wooow, piękna ![]() leżę i kwiczę z "kaszanki" (1:09)
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Karo
|
Cytat:
co do Greya wkręcił mi sie ten kawałek https://www.youtube.com/watch?v=NDfrS-uvI0Q
|
|
#591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ten kawałek jest super! klimatem przypomina mi https://www.youtube.com/watch?v=i97b6brnWCc po takiej dawce dobrej muzy będzie się dobrze spało ![]() Kolorowych |
|
|
|
|
#592 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]() Teraz popełniam ten sam błąd z Hozierem
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2015-05-31 o 00:51 |
|
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem o co wam chodzi z tymi zasadami i system, doszukujecie się drugiego dna i ja nie wiem dlaczego? takie jest moje zdanie i wynika to z moich obserwacji, nie powiedziałam że tak jest i koniec kropka. chodziło mi raczej o to że jak ktoś ma za duże wymagania co do drugiej połówki to faktycznie jest 10% szans że znajdzie tego jedynego. mam taką koleżankę, całkiem ładna, inteligenta dziewczyna, jeszcze nigdy nie miała chłopaka (a ma 21 lat), bo każdy chłopak był dla niej za głupi, za brzydki, brzydko się ubierał i coś tam coś tam, bo ona chce drugiego Marcina Dorocińskiego, a ja tak sobie myślę, dlaczego taki Marcin chciałby z nią być? ale skoro moje zdanie jest dla was tak absurdalne, to znaczy że uważacie, że ta moja koleżanka ma realne szanse żeby z takim przykładowym Marcinem być?
a co do Boogie, może się zagalopowałam z tym, że każdy widzi, no widocznie nie każdy, po prostu ja nie rozumiem tej pary i już, może jest tak jak napisała Lenaa, że Boogie jest ta rozrywkowa, a Krzysiek nieśmiały i w ten sposób się uzupełniają. a skoro tak teraz głośno jest o tolerancji i jesteście tej tolerancji zwolenniczkami to może dla chamskich osóbek też bądźcie tolerancyjni co? no a jeśli nie to trudno załóżcie sobie prywatne forum wzajemnej adoracji. ps. sorry, że taki trochę odgrzebany temat, ale dopiero teraz przeczytałam, a i nie doszukujcie się drugiego dna, bo ja naprawdę nie urwałam się z choinki i jakiś nowych herezji tu nie głoszę |
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mnie zastanawia ( ) fakt, że pod filmikami Szusz prawie wszystkie komentarze są pozytywne. ![]() I myślę, że Eva całkiem dobrze się odniosła to tego całego kopiowania. Szusz ma za duże mniemanie o sobie i chyba za dużo wolnego czasu na rozkminy z odwłoka.
![]() Edytowane przez Parasito Czas edycji: 2015-05-31 o 01:13 |
|
|
|
|
#595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51590299]Ej nieładnie tak bez cytatów, bo ja nie wiem o czo chodzi
Cytat:
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Konto usunięte
|
Już nie o system wartości chodzi, ale o to, że wypisujesz bez pomyślunku jakieś kompletne dyrdymały.
---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-05-31 o 02:15 |
|
|
|
|
#598 |
|
Koteł
|
czy ktoras z Was stosowala odzywke z Jantara? mianowicie o te mi chodzi: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wa-wersja.html
tak sie czaje kolo niej i czaje... mam juz tyle odzywek i preparatow do wlosow... nie wiem czy sie skusic:P majatku nie kosztuje, ale jak marne efektu przynosi, to po co mi |
|
|
|
#599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hmmm wydaje mi się, że lepiej trafi osoba, która ma duże wymagania co do partnera niż osoba, która ich w ogóle nie ma. Albo ma za niskie.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

no a jeśli nie to trudno załóżcie sobie prywatne forum wzajemnej adoracji.