Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-29, 17:08   #2071
creature666
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Łooooo matko,ale miałam siłownię przez ostatnie 2h. Skrzynki warzywo-owocowe mnie dobiły ale humor dopisuje
Stary 2015-05-29, 17:39   #2072
swinka94
Zadomowienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat:
Napisane przez aelirenn1990 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

byłam wczoraj u lekarza i jak było 65kg, tak jest...Niby BMI prawidłowe, ale sam mi powiedział że ze 2-3 kg to mogłabym zrzucić.
Wyjeżdżam na miesiąc do Hiszpanii i mam nadzieję, że dzięki pobycie w ciepłym kraju zmniejszy mi się apetyt (zazwyczaj działa).

W związku z tym zaczęłam już pakowanie i chciałabym Was prosić o radę - mam delikatny cellulit (tylko na pośladkach i widać go, jak napnę mięśnie, ale jednak...) i chciałabym zabrać jakieś rzeczy żeby się z nim uporać - spakowałam już szorstką rękawicę do masażu (5 zł a tyle radości) i teraz się zastanawiam - czy istnieje jakiś dobry olejek wspomagający krążenie krwi, który można by dodać do zwykłego balsamu/oliwki i nakładać miejscowo na problematyczne miejsca? Nie mam zbyt wiele miejsca w walizce i wolałabym uniknąć brania ze sobą kolejnego dużego balsamu tylko na cellulit...
Jak Ci zależy na małym opakowaniu to idz do większego sklepu zielarskiego, tam mają takie mieszanki różnych olejkow na cellulit między innymi. Ja mam buteleczke 200ml, bardzo wydajny olejek, pięknie pachnie no i Dziala.

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 19:40   #2073
martolina1982
Zakorzenienie

Hello

Pomyślę coś z dziećmi. Zalezy mi by jezdzic ze Smokami. U mnie troche inaczej jest to wiecie. Nikt sie zbytnio nie przejmuje tym ze i mnie trzeba cos innego niz praca dom. Tesciowa i maz uwazaja wszelkie zajecia ktore nie daja mi pieniedzy za frajerstwo. A jesli jeszcze ja mam za cos placic to juz w ogole. Takie maja myslenie i tego nie zmienie. Nie ma opcji Idz zrob cos dla siebie dla swojego dobrego samopoczucia. Na pewno beda nerwy zwiazqne z tymi sobotami bo znalezc nianie znalazlabym tylko zaraz bede sluchala ze kasa na to idzie.

Patisia tez żałuję

A jak jest u was dziewczyny? Wasze rodziny dają wam prawo do czegoś własnego? Czasu tylko dla siebie? Mam koleżanki które rodzina wręcz namawia by poszły na spacer do kina na zumbe.

Creature mnie również cieszy twój dobry nastrój. Tylko martwi mnie bo ty albo super wesoła pełna energii albo w mega dołku.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 20:44   #2074
tamlin111
Zakorzenienie

U mnie to zależy, te dwa razy w tygodniu jak wychodzę to ok. Więcej to już by było gadanie. Ale mam codziennie godzinę dla siebie w inne dni. Mogę się zamknąć w drugim pokoju i poćwiczyć bez dzieci.
Stary 2015-05-29, 23:11   #2075
bakus13
Rozeznanie

Tamlin pokazówka placzu i tarzania po podłodze byla ale jakos się udalo. Wygral argument, ze jak wrócimy z działki przejrzy zabawki i zdecyduje które na stale zostaną w domku na dzialce. A na dzialce mimo chęci nie udalo sie wszystkiego zrobic dzis. Na jutro został kawałek trawy do skoszenia i aranzacja całego ogrodu wiec bedzie co kopać i do tego sami robimy plotek wkolo kwiatków.

Marta nie mam problemu z wyjściami samemu choc jestem w innej sytuacji i nie bawią mnie zbytnio samotne wyjścia zwłaszcza ze większość czasu jestem sama.

jestem padnieta i nie miałam sily na folie. Nawet pozwoliłam psu spac ze sobą. Jedzeniowo dobrze, wszystko wybieralam rozważnie i świadomie.
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 23:30   #2076
creature666
Zakorzenienie

Heheheh no ja to mam fazy... od euforii do przygnębienia

Jadę do domu
Dziękować managerowi, że był w humorze - dużo mi pomógł dziś

Fryzjer za mniej niż 12h

Ja mogę sobie wychodzić, ale to u mnie rzadkość... wychodzę jak mi trzeba albo jak mam ochotę się naje***bać z kumpelą ,bo np nam się wszystko wali
Sorry za język

Odezwę się jutro z wagą

Gardło mnie boli

Edytowane przez creature666
Czas edycji: 2015-05-29 o 23:33
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 23:42   #2077
Joanna XL
Zakorzenienie

U mnie własnie poćwiczone Jeszcze prysznic - ale zbieram siły

U mnie nie ma problemu z wyjściami - mąż wręcz zachęca bo ja jestem raczej średnio wyjściowa Chodzę na kurs językowy w poniedziałki między 19-22.30 mam wolne .. I w sumie to mi wystarcza ...Jak jestem w domu z małą to ona jednak czasem śpi więc sobie co chcę zrobię ale była mowa o drugim kursie i mąż się zgodził (ale miejsc zabrakło).
Ja w ogóle nie mogę narzekać - ostatnio jak byłam zmęczona to mój mąż wstawał o 5-6 żeby dokarmić małą i się z nią pobawić przed pracą-żebym do tej ósmej pospała.
Co do imprez/rozrywek wieczornych - to od lat wychodzimy razem a tutaj to właściwie nie mam takich przyjaciółek żeby coś, gdzieś...Ale w lutym wyrwałam sama na dwa dni na 30-tkę mojej przyjaciółki do PL i mąż ogarnął malutką bez marudzenia

Marta wiem że są różne układy i przyzwyczajenia - ale może małymi krokami uda Ci się coś zmienić.. Może warto też zachęcić J. żeby gdzieś się ruszył - choćby na mecz do kumpla, siłownię czy coś. Wtedy będzie argument. A w sumie o jaką ilość czasu chodzi przeciętnie?

Tamlin dobrze że lepiej A witaminki łykasz ? (niby ostatnio czytałam artykuł że Polacy to lekomani ale mi pomogły więc wierzę w magiczną moc tabletek

Mąż mnie namawia na kostium dwuczęściowy (tu pada jakaś sugestia o tym że i tak nikt mi poniżej cycków patrzeć nie będzie -ale fakt biust mam niezły obecnie) Ja się zastanawiam czy zwykły założę. W ogóle nie wiem czy jest jakaś szansa żeby dół był wyższy - tak do pępka Już pal licho brzuch (i tak będa laski które większy wywalą) ale rozstępy i bliznę zostawię dla siebie. W ogóle cholerne rozstępy - wyszły paskudy mimo smarowania w ostatnim miesiącu (na sesji z 8 miesiąca jeszcze ich nie ma) ..Bo blizna to by i w bikini się zmieściła -ładnie kroją tutaj

No zmykam pograć z małżonkiem...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 06:15   #2078
martolina1982
Zakorzenienie

Joanna polecam biooil. Nie wiem czy za jego sprawa czy czas zrobił swoje ale ja mam rozstępy na brzuchu całkowicie niewidoczne cchoć są. Miałam wielkie fioletowe a teraz nic nie widać. Chyba ze porozmzciagam skórę to się pokazują.

Stroje dwuczęściowy znajdziesz z wysokimi matkami. W stylu pin up girl na przykład. Mnie się takie bardzo podobają.

U mnie w tym momencie chodzi o soboty powiedzmy 8-12. Potem wraca z pracy J. Mam od dziś praktycznie co sobotę jakiś wyjazd. Sezon. Skończy się to na początku września.

Dobra zbieram się z łóżka. Dzieciaki obudzić. Chyba dziś zrobimy wcześniejszy Dzień Dziecka.

04.05.2017 start!
Stary 2015-05-30, 06:49   #2079
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
Tamlin pokazówka placzu i tarzania po podłodze byla ale jakos się udalo. Wygral argument, ze jak wrócimy z działki przejrzy zabawki i zdecyduje które na stale zostaną w domku na dzialce. A na dzialce mimo chęci nie udalo sie wszystkiego zrobic dzis. Na jutro został kawałek trawy do skoszenia i aranzacja całego ogrodu wiec bedzie co kopać i do tego sami robimy plotek wkolo kwiatków.
O to aktywny dzień Cię czeka. Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Tamlin dobrze że lepiej A witaminki łykasz ? (niby ostatnio czytałam artykuł że Polacy to lekomani ale mi pomogły więc wierzę w magiczną moc tabletek

Mąż mnie namawia na kostium dwuczęściowy (tu pada jakaś sugestia o tym że i tak nikt mi poniżej cycków patrzeć nie będzie -ale fakt biust mam niezły obecnie) Ja się zastanawiam czy zwykły założę. W ogóle nie wiem czy jest jakaś szansa żeby dół był wyższy - tak do pępka
Witaminek nie biorę żadnych, ale musze kupić
Stroje dwuczęściowe teraz z reguły mają wyższe majtki. Jak kupowałam w tamtym roku, to takich niskich praktycznie wcale nie było. No i są te pin up co Marta pisała o nich. Także można świetnie wyglądać na plaży.

Ja już z kawą, matko obudzić się nie mogłam. No ale co zrobić, trzeba było Matina obudzić. Ciekawe czy zaśnie nam na badaniu. Boję się, że nie ma na to szans. No zobaczymy.
Stary 2015-05-30, 08:50   #2080
creature666
Zakorzenienie

Doooobry!!!!
My od 7 na nogach. Głos straciłam ale straciłam też coś innego 3,7kg!!!! Moja waga na dzień dzisiejszy 79.9kg

Ja też nieśmiało oglądałam stroje kąpielowe i te z wysokimi majtami są za☠☠☠iaszcze
Pogody u nas nie ma więc mam jeszcze czas na zrzut kg

Miłego dnia kochane

Jak już będę gotowa "ze wszystkim" pstryknę fotkę
Stary 2015-05-30, 09:12   #2081
Joanna XL
Zakorzenienie

Biooila używam Faktycznie jest skuteczny - są już mniej widoczne (jakbym stosowała dwa razy dziennie to pewnie byłoby jeszcze lepiej)..Ale pewnie po prostu potrzebuje więcej czasu - jeszcze pół roku od porodu nie stuknęło Mam też wrażenie że zmalały odkąd trochę tłuszczu zeszło -jakby miejsce się zrobiło pod napiętą skórą

faktycznie kostiumy są (w netach) zobaczymy co w sklepach Ale pocieszyłam się - może nie będzie tak źle... Za długo nie mogę czekać bo za dwa tygodnie plaża

Na wadze 77,1 Szykuje się na 76
Na śniadanie pierwsza w tym roku - owsianka z truskawkami
Żyć nie umierać
Stary 2015-05-30, 10:23   #2082
creature666
Zakorzenienie

Asia no to będę Cię gonić z wagą
Ehh sama muszę powyciagać swoje specyfiki na skórę

No to jadę się upiększyć troszkę
Stary 2015-05-30, 11:17   #2083
HaGie
Zadomowienie

Dobry

My zaraz wybywamy do wesołego miasteczka, dzień dziecka przecież trzeba zorganizować, mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze, bo na ten moment jest taka niepewna.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Joanna + Creature gratulacje. Creaturko a Tobie te prawie 4kg to w tydzien spadły jesteś miszcz

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 11:49   #2084
creature666
Zakorzenienie

Pewnie tak dużo, bo to co zalegało w jelitach zniknęło

O kurka dzień dziecka całkiem zapomniałam
Stary 2015-05-30, 12:19   #2085
bakus13
Rozeznanie

W dzień dziecka zabieram Julkę na dmuchany zamek, kulki i niezdrowe jedzenie. Jak wypali wieczorem wyruszamy w drogę do Zatora i od wtorku rano WELCOME ENERGYLANDIA Swoja droga nie wiem dla kogo wieksza frajda hehe dla dziecka czy dla nas :p

ogródek dalej sie ale juz widac pomalu cos
Stary 2015-05-30, 14:26   #2086
swinka94
Zadomowienie

Dobry
Bakus daj znać po wizycie czy warto. Z wawy nie tak daleko i zastanawiam się czy nie pojechać kiedyś.

Tamlin daj znać po badaniu co z Boczusiem.

Creature gratuluję, idziesz jak burza.

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 15:02   #2087
tamlin111
Zakorzenienie

Bakus ale super, zazdroszczę wyprawy do Zatoru. Uwielbiam takie atrakcje.

Świnko
oczywiście Boczuś nie zasnął. Wytrzymał z 15-cie minut, ale pani co robiła badanie mówiła, że tyle starczy. Próbowaliśmy znów mu nałożyć tą "czapeczkę" ale już była furia. Wyniki powinny być za tydzień, bo wysyłają to do Poznania. Ale pani mówiła, że nie ma tam żadnych niepokojących zapisów Także jestem bardzo dobrej myśli.
Stary 2015-05-30, 18:10   #2088
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Bakus ale super, zazdroszczę wyprawy do Zatoru. Uwielbiam takie atrakcje.

Świnko
oczywiście Boczuś nie zasnął. Wytrzymał z 15-cie minut, ale pani co robiła badanie mówiła, że tyle starczy. Próbowaliśmy znów mu nałożyć tą "czapeczkę" ale już była furia. Wyniki powinny być za tydzień, bo wysyłają to do Poznania. Ale pani mówiła, że nie ma tam żadnych niepokojących zapisów Także jestem bardzo dobrej myśli.
Tamlin coś mi chyba umknęło... co za badania miał Boczuś?

Doczytałam

Edytowane przez creature666
Czas edycji: 2015-05-30 o 18:23
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 20:44   #2089
bakus13
Rozeznanie

Swinka Tamlin jeszcze nic pewnego wyjazd bo musze go obgadać z Mężem.

Zdycham i mój kręgosłup tez. Musiałam sobie teraz zrobic postój bo juz mnie dobija prowadzenie przy okazji zjemy kolacje i sie troche pobudze kawa z mleczna pianka zeby calo i na spokojnie dojechać do domu, położyć mala spac i później z elektroniczna niania w kieszeni rozładować auto oraz choc jedno pranie wstawić.
Stary 2015-05-30, 20:57   #2090
HaGie
Zadomowienie

Tamlin trzymam kciuki, żeby pani, która robiła badanie się nie pomyliła i że wszystko jest ok.

Bakuś zazdroszczę tego wypadu do Energylandii.

My dopiero do domu weszliśmy. Fajny dzień, pogoda się nie popsuła, choć upału nie było i troche wieje. Najpierw zaliczyliśmy park i wesołe miasteczko, potem grill. I tu niestety nawaliłam, bo wypiłam 4 piwa i najadłam się kiełbasy i karkówki. Ehh ja chyba sama siebie oszukuję, że się odchudzam.

Za tydzień też nam się szukują dwie imprezy - w sobotę i w niedzileę jedziemy na urodziny. W sobotę kawal drogi, bo jakieś 200km w jedną stronę. A w niedzielę to bliziutko, bo za rogiem ale pewnie znowu coś zjem i popiję sobie

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-30, 23:15   #2091
Joanna XL
Zakorzenienie

Creature no ja mniej niż ty w tydzień cały miesiąc chudłam Tak że przegonisz mnie raz dwa - choć oczywiście obiecuję uciekać
Tylko od jutra - bo dziś

Marta no wiesz jak to jest każda sobota przez całe lato - to przyznam że ja też nie byłabym zachwycona... Odwracając sytuację - gdyby mój mąż chciał co tydzień jeden z dwóch dni wolnych spędzać z kolegami zamiast ze mną i córką ... delikatnie mówiąc czułabym się urażona.A do tego jak rozumiem dochodzą jakieś treningi w tygodniu. Może to nie o to chodzi że kasa czy coś- tylko J. jest zazdrosny najzwyczajniej?
Inna sprawa że to moje osobiste wrażenie. Może najlepiej spokojnie porozmawiać i wypracować jakiś kompromis

Tamlin trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Dzielny mały

Hagie ja Ci radzę - na wagę marsz - od razu otrzeźwiejesz...A do tego selfie w bieliźnie - zauważyłam że jak się patrzy w lustro to się człowiek sam oszukuje a zdjęcia są bezlitosne Z każdym tygodniem odkładania diety/ćwiczeń będzie Ci trudniej - wiem po sobie. Już żałuję czasu który straciłam.
A imprezy imprezami - po sobie widzę że nawet dwa dni bez diety do pięciu dietetycznych plus uczciwe ćwiczenia dają efekt na minus (tyle że wolniej). Ech mi też zawsze życie towarzyskie stało na drodze w dietowaniu (albo tak to sobie tłumaczylam)

Z kostiumami nie jest źle - choć takich ładnych pin-upowych nie znalazłam.. Ale i tak mój mąż wyraził opór przeciwko kropkom, groszkom i spółce ... Znalazłam wysoki czarny dół a góry moje stare pasują (zresztą tego jest dużo coś wybiorę). Ale mierzyć będę we wtorek bo jednak z małą trudno na spokojnie.
W sumie przymerzyłam stare kostiumy - i też ujdą. Zresztą mama mi przywiezie jednoczęściowy bo zostawiłam w domu. Także problem z głowy

Ćwiczenia były, diety niet (wieczorem). Trudno - jutro lecimy dalej.
Stary 2015-05-31, 07:23   #2092
creature666
Zakorzenienie

Dobry
Punkt 22 poszłam spać, Młody się budził kilka razy,ale magiczna moc smoothie działa i jestem wyspana/niewkur***na

Głosu brak - no to się dogadam z ludźmi.
Zawsze mogę rozrysować o co mi chodzi nie no humorek to ja mam dzisiaj super.

Za oknem szaro i buro,mokro Ehhh ta angielska pogoda

Miłego dzionka kochane

La'Mbria a Ciebie gdzie wcieło?
Stary 2015-05-31, 07:40   #2093
Joanna XL
Zakorzenienie

A niemiecka pogoda -słoneczna że aż nad bieganiem przemyśluję Zwłaszcza że kupiłam sobie wczoraj dresy i nową smerfową koszulkę (choć jesze tego nie mierzyłam) Po wczorajszej rozpuście jedzeniowej - przydałoby się

Dziś spałam od 23.30 do 6.14 bez przerwy - to mi się od ponad pół roku nie zdarzyło Trudno opisać jak mi dobrze

Creature z czego to magiczne smoothie ? Czasem by mi się przydało
Stary 2015-05-31, 09:29   #2094
tamlin111
Zakorzenienie

Boczuś spał bite 12 godzin

Ja wcinam śniadanie i jedziemy zawieźć szwagierkę do szpitala, a później na dzień dziecka do miasta obok.
Stary 2015-05-31, 11:24   #2095
insane_p
Zadomowienie

cześć Ślicznotki!

Cytat:
Dobry.

A ja dziś sobie zrobiłam wagary.
Poprasuję, zrobię obiad i machnę z 20km na rowerze, bo z moimi chęciami do ćwiczeń ostatnio bardzo ciężko, więc w razie jakby mi mobilizacja padła to choć ten rower będzie zaliczony
ooo,wagary też by mi się taki dzień przydał :P pojechałam na weekend do rodziców, więc w domu nic nie zrobiłam..

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
z nianią jednak niewypał. ta znajoma tak sie zapaliła, ze jej córka sie zajmie a jak pogadała z córką to jednak nie. i dupa. poza tym jak ja mam placic dyche za godz to prawie tyle samo J.ma irownie dobrze on moze posiedzieć bo na jedno wyjdzie. tzn nie na jedno, te moje sobotnie wyjazdy odbija sie czy tak czy tak na naszym budżecie. sutno mi, bo to dla mnie ważne ale już slysze od J., że bedziemy w plecy tak czy tak
ale nie poddawaj się!
Cytat:
Marta nie ważne, że w plecy, ważne że robisz coś dla siebie. I tego się trzymaj. To nie są aż takie koszty, a ile radości dla Ciebie
popieram
Cytat:
Joanna polecam biooil. Nie wiem czy za jego sprawa czy czas zrobił swoje ale ja mam rozstępy na brzuchu całkowicie niewidoczne cchoć są. Miałam wielkie fioletowe a teraz nic nie widać. Chyba ze porozmzciagam skórę to się pokazują.
kurczę,widziałam reklamę tego cuda, ale jakoś nie ufam takim specyfikom. Ale skoro zachwalacie, może i ja się skuszę. Drogie to? Wydajne? Na ile starcza?

Buźkam

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 11:48   #2096
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Pomyślę coś z dziećmi. Zalezy mi by jezdzic ze Smokami. U mnie troche inaczej jest to wiecie. Nikt sie zbytnio nie przejmuje tym ze i mnie trzeba cos innego niz praca dom. Tesciowa i maz uwazaja wszelkie zajecia ktore nie daja mi pieniedzy za frajerstwo. A jesli jeszcze ja mam za cos placic to juz w ogole. Takie maja myslenie i tego nie zmienie. Nie ma opcji Idz zrob cos dla siebie dla swojego dobrego samopoczucia. Na pewno beda nerwy zwiazqne z tymi sobotami bo znalezc nianie znalazlabym tylko zaraz bede sluchala ze kasa na to idzie.

Patisia tez żałuję

A jak jest u was dziewczyny? Wasze rodziny dają wam prawo do czegoś własnego? Czasu tylko dla siebie? Mam koleżanki które rodzina wręcz namawia by poszły na spacer do kina na zumbe.

Creature mnie również cieszy twój dobry nastrój. Tylko martwi mnie bo ty albo super wesoła pełna energii albo w mega dołku.
Hejka ja znów z telefonu a nie lubię z niego pisać...
Marta pomyśl ze J. (sorry ) i teściowa to frajerzy bo może kasy takie zajęcia do budżetu nie dołożą ..ale ile zdrowia tobie?! A zdrowie jest wartością nadrzędna i niewymierną...niech se plują ze ty frajerka...pogadamy za parę lat. Ciekawe ile teściowa juz na leki puszcza co miesiąc.
Bosh...ale le oni są nieogary (sorki ale z opisu J.tez jest jak mamusia)...grunt ze ty nie jesteś taka wiec dziewczynki dobry przykład dostaną.
U mnie w domu nie ma problemu z wyjściami ale ja sama sobie robie z tym problem...bo a..lepiej poćwiczyć w domu bo szkoda kasy, a lepiej zostane bo nie mam się w co ubrać a w domu to i tak nikt nie widzi jak ćwiczę...ale mój tz nie ma nic przeciwko. Sam chodzi i uważam że tak powinno być. Ja nie chodzę z powodu głupich kompleksów

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 11:49   #2097
bakus13
Rozeznanie

Wstalam i rece strasznie bola od machania lopata itp a takze nie moglam spac, bo mnie rece strasznie piekly-zjaraly sie od slonca choc nie bylo jakos mega ciepla. Plecow ani niczego wiecej mi nie zjaralo, poniewaz chodzilam w bluzce.

Grzeje zaraz zupe Julce, ktora sie gotowala po nocy jak sie kapalam , zbieram jej przekaske jakas, kolorowanke i jade na solarium zeby dziwnie nie wygladac gdy zaloze cos bez ramion oraz od razu korzystajac z wizyty w miescie zaliczymy kilka miejsc rossman(kosmetyki i chemia) , targ, sklepik z roznosciami, moze jakies butiki
Stary 2015-05-31, 11:58   #2098
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Dobry
Punkt 22 poszłam spać, Młody się budził kilka razy,ale magiczna moc smoothie działa i jestem wyspana/niewkur***na

Głosu brak - no to się dogadam z ludźmi.
Zawsze mogę rozrysować o co mi chodzi nie no humorek to ja mam dzisiaj super.

Za oknem szaro i buro,mokro Ehhh ta angielska pogoda ala:

Miłego dzionka kochane

La'Mbria a Ciebie gdzie wcieło?
Żyję kochane moje. ..w czwartek i piątek miałam baaardzo ciężkie szkolenie tj ciężkie psychicznie. Czuje się nawet teraz o tym wszystkim myślę kiepsko. Może wieczorem na klubie opiszę co i jak. Generalnie próbuje się zregenerować....wymyśliła m sobie robienie stolika i kwietnik ów z palety i siedzę wieczorami i w weekend z papierem ściernym w ręku i docieram paletę do gładkości. Specjalnie robie to ręcznie a nie szlifierką żeby się zmęczyć fizycznie bi mnie to odpręża. Daje spokój. A strasznie mi go ostatnio brak....wczoraj i dziś malował am paletę 1raz. Jeszcze ze 2 albo i 3 razy i będzie taras jak marzenie

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-31, 13:05   #2099
martolina1982
Zakorzenienie

Wow meble z palet na balkonie moje marzenie ale mam za wąsko. W ogóle kwiatki to zalamka. Kot mi sika do doniczek. Co wejdzie to zdycha zaraz. A jak już kupie podrosniete to kot rzuca doniczke. Ma dwie długie donice kociej trawy i lize ja tylko. La'mbria twoje koty jedzą te trawę? Ja chyba odpuszczam Mam wrażenie ze albo kot albo kwiaty.

JoannaXL nie broniła mu wyjść w celach sportowych. Sama go zachęcam by się gdzieś zapisał. Domu obiadów dzieci nie zaniedbuje wiec nie rozumiem czemu nie miałabym wychodzić. Jesteśmy kupę lat po ślubie i on jakoś bardzo nie cierpi z tęsknoty za mną. Teraz np jeszcze śpi a jest 13:00 i ja go nie budzę. Jak potrzebuje niech śpi.

Wczoraj zabrałam dzieci na imprezę z okazji dnia Dziecka. Ja byłam ze smokami woził łodzią dzieci ale moje tez skorzystały i wróciły przeszczesliwe. Wszystko za darmo było, koszulki, prezenty, atrakcje i ludzie zw smoków tak fajnie przyjęli moje dzieci.

Tamlinku czekam na wyniki ale już wstępnie kamień z serca. Jeśli eeg będzie dobre to skąd były te jego zachowania ? To z podróży na badanie te zdjęcia z samochodu? Jaki on radosny. I pultyski jakie ma ale. Chomik mały

Insane kiedy się wprowadzasz? ?? Biooil kosztował mnie 39zl i kupiłam z dwa lata temu. Do tej pory go mam ale nie używam codziennie. Pojemność malutka chyba 60ml. Wydajny jest bardzo jak to olej.
Creative ty pijesz smothie zamiast posiłków czy ja o zamiennik jednego dwóch? Nie zbrzydnie ci? Tez bardzo lubię ale umiem tylko podstawowe wersje np banan jabłko szpinak. Zajmujemy się z miksujemywwygląda obrzydliwe ale potem smakuje super.

La'mbria co za szkolenie? Rozwój osobisty czy jakoś tak? Mnie się marzyło kiedyś takie zagłębienie ie w siebie ale taki turnus ze 2 tyg w lesie bez komórki itd kosztuje trochę. Narazić zagłębiam się we własnym zakresie

04.05.2017 start!

Edytowane przez martolina1982
Czas edycji: 2015-05-31 o 13:10
Stary 2015-05-31, 16:43   #2100
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
kurczę,widziałam reklamę tego cuda, ale jakoś nie ufam takim specyfikom. Ale skoro zachwalacie, może i ja się skuszę. Drogie to? Wydajne? Na ile starcza?
Ten olejek często jest w Rossmannie w promocji. Bratowa używa i w szoku byłam jak zobaczyłam jej brzuch. Miała cały poorany sinymi rozstępami, a teraz bardzo wszystko zbladło.

Cytat:
A jak już kupie podrosniete to kot rzuca doniczke. Ma dwie długie donice kociej trawy i lize ja tylko.

Wczoraj zabrałam dzieci na imprezę z okazji dnia Dziecka. Ja byłam ze smokami woził łodzią dzieci ale moje tez skorzystały i wróciły przeszczesliwe. Wszystko za darmo było, koszulki, prezenty, atrakcje i ludzie zw smoków tak fajnie przyjęli moje dzieci.

Tamlinku czekam na wyniki ale już wstępnie kamień z serca. Jeśli eeg będzie dobre to skąd były te jego zachowania ? To z podróży na badanie te zdjęcia z samochodu? Jaki on radosny. I pultyski jakie ma ale. Chomik mały
William nie pozwala aby w kuchni na parapecie stała inna roślinka prócz jego trawy. Sam jej za bardzo nie żre, ale inne kwiaty zrzuca od razu. Już odpuściłam sobie roślinki na kuchennym parapecie.
Super, że ze smokami tak fajnie było i dziewczynki zadowolone. J. był z wami?
A u Matina to najwyraźniej bezdech. Jeśli wykluczą padaczkę, to będzie to. A te fotki to właśnie jak wracaliśmy to zasnął i się pod Lidlem obudził to Krop mu pstrykał aby się nie naciągał On cały pulchniutki

Byliśmy w Pile na dniu dziecka. Później na jedzonku. Także jestem obżarta kebabem Ale taki był pyszny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości