|
|
#4051 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak dla mnie zdecydowanie pachnie porzeczkami ![]() nie uwierzę dopóki nie podpisze jakiejś rozsądnej ustawy ![]() Cytat:
Znad soczku i ideu w plener bo słońce i ciepło |
|||||
|
|
|
#4052 | ||||||||
|
BAN stały
|
Najpierw najważniejsze - operacja się udała, guz wycięty w całości (teraz tylko czekać na badanie histopat.)
Cytat:
![]() Cytat:
Tego czeciego to ja chyba za siódmym razem wypatrzyłem dopiero ![]() Ja nawet lubię zapach palącej się świeczki, ale nie na sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4053 |
|
Nindżopesz
|
Gryxiu
Macham znad globusa, pochrzanionej pogody (ciśnienie), zwolnienia, głodu, wyprzedaży perfum (3 flachy w 3 dni! I zostało mi 6 w tym docelowo 5! Będę bogata! Znaczy chyba jednak nie...), planów znalezienia kwaśnych czerwonych owocków w perfumach, brązowych plam na twarzy (kiedy, skąd? ), 55 kilo (kiedy, skąd! ), wolnej chaty, odpicowanego balkonu (w pocie czoła wiązałam winorośl), nieumiejętności zrobienia testu Kibbe'a i mięsa na kotlety.
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Gryx - to naprawdę bardzo dobre wieści!!
klask i:![]() Przyznam, że wcześniej struchlałam. Mąż mojej kuzynki się już nigdy nie obudził. 37 lat .Także, jest się z czego cieszyć. Cytat:
![]() ![]() plamy wątrobowe /ciążowe? gratsy wolnej chaty i balkonu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-30 o 16:11 |
|
|
|
|
#4055 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad dorsza, frytków i surówki z kapusty kiszonej i myslenia, jak tu zarobic szybko duze pieniadze macham Barowiczom
|
#4056 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Nie chciałam nic wcześniej pisać, bo cały czas miałam przed oczami znajomą - moja rówieśniczka, 31 lat, niecały rok po ślubie, guz wygrał. |
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Padam na ryjek . Na otarcie łez i poprawę nastroju kupiłam se czerwone Palladiumy. Bo w Rossmanie nie było nic fajnego dla mnie ![]() Winterio, to przez Ciebie troche
|
|
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka jakieja chciałam się szarpnąć na róźowe nb, ale przypomniało mi się iż posiadan prawie nowe fieletowe salomony ![]() Cytat:
(znajomej Mam, takiej cudowniej kobiecie i strasznej kociarze, wycieli ostatnio całe kobiece sprawy i skrobali inne wnętrzności, też czekamy na wyniki, ale tu jest raczej kiepsko, bo te nacieki ale oczywiście dobrej myśli jesteśmy, dobrzy ludzie nie mogą tak szybko umierać dobry
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czerwone se trzasnęłam ![]() http://www.eobuwie.com.pl/trapery-pa...ron-putty.html |
|
|
|
|
#4060 | ||||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej
![]() nie podpisze Cytat:
![]() 2. 3.no sie wie ![]() 4.niektórym wyszło , np.Reagan i Paderewski ![]() 5.no wiesz , zależy jak wiatr wieje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dla wielbicieli kina i metalu w jednym https://www.youtube.com/watch?t=64&v=GlW__3I9__Y
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4061 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas był kutak z rożna, kupny ![]() Cytat:
2. wygrać w totka 3. odkryć złoże diamentów w ogródku 4. dostać spadek po bezdzietnej ciotce milionerce z USA 5. napaść na bank Ostatnie najłatwiejsze ![]() Cytat:
trzymać za pozytywny wynik badania histopatologicznego i rekonwalescencję Cytat:
No, ale zawsze jest nadzieja ![]() Cytat:
![]() No tak, ale z czym (a raczej "z kim") do ludu ![]() Cytat:
--- Dobrze, że jednak piw nie zanabyłem na wieczór Przed chwilą w tv jakaś Amerykanka skarżyła się, że dzięki regularnemu piwkowaniu przytyła 20kg, to ja za chwilę |
|||||||
|
|
|
#4062 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Jakoś tam nie to wszystko przygnebia.... 2. Można jeszcze zasadzić hektar konopi indyjskich, ale ojciecpowiedział że nie poświęci się i nie pójdzie za mnie siedzieć . I nawet to nasze liberalne prawo go nie chce przekonać Ani to,że jego wnuki nie musiały by pożniej pracować . Uczciwy do obrzydzenia mi się trafił ![]() ![]() 3 ![]()
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Mother of Cats
|
Znad kawy
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego o cytologii jest głośno a o tych tajemniczych rakach co zbierrają młode żniwo nie??????? dlaczego tak jest? ![]() Patrząc na to co się dzieje w koło, jak mogę zakładać rodzinę w spokoju skoro może ja i może małż już coś mamy ale nie wiemy że to to, i potem podzielimy los znajomych. Przecież chyba JAKIEKOLWIEK objawy że coś w nas jest nie tak muszą być? Ja rozumiem, że nie można przewidzieć cegły, która mi na łeb spadnie itp wypadków, no ale skoro tyle jest zgonów młodych ludzi na jakieś raki to już chyba nie tajemnica dla lekarzy? Możę by tak jakieś wskazówki w mediach do społeczeństwa, jak z cytologią etc. Albo chooooociaż w gabinetach lekarskich, ale tam to wiadomo, każdy unika chodzić, no i nie dziwne. 40 chorych pacjentów na dzień a ja 41wsza, dzień dobry, ja przyszłam zapytać o profilaktykę nowotworów? Jak wykrywać, czym badać. Przecież my jesteśmy kompletnie zieloni w tym temacie. Na necie mamy się szkolić? Jak zweryfikować, które źródła są wiarygodne?Ależ mnie to rozwala. 21 wiek. Ja rozumiem, że na pewne choroby nie ma lekarstwa, ale skoro lekarze mają wiedzę na co ktoś umiera, nie tak wcale sporadycznie, to czemu nie ma uruchomionych programów profilaktyki!!!!! To chyba jakoś świadczy o kompletnym braku informacji wobec pacjentów. Ja się domyślam, że taka ogólnopolska informacja jest kosztowna, ale czy nie warto? Na raka piersi - wiemy co mamy badać i jak, na szyjki macicy - też. Do cholipy ajsnej, czemuż nie wiemy jakie badania robić sobie, żeby przed tajemniczo brzmiącymi glejakami się jakoś, choćby minimalnie uchronić??????? Nie wiem, może takiego "posta" czyli lista należałoby napisać do ministra? Jesssssu znów te rymy ![]() A wstałam nawet w dobrym humorze.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-31 o 11:04 |
|
|
|
|
#4066 |
|
Mother of Cats
|
Znajoma miała bóle głowy i nagłe napady senności, potrafiła przysiąść na murku w mieście podczas zwiedzania i zasypiała. I długo się tym nie przejmowała. Za długo, jak się okazało.
|
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to za wyniki badania Cytat:
też tak myślę no wiec znów takie peirdzielenie że niby zmienił zdanie żeby sie odczepili od niego w tym temacie Znad soku |
||
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bóle głowy, notoryczne, tego bym nie zlekceważyła, bo jednak mnie boli głowa w sumie tylko przy zmianach pogodowych, takich drastycznych i mija. Dzięki Aileenn. To jest straszne, bo nie wypada przecież wypytywać rodzin w żałobie co się tej osobie działo, na co zwrócić uwagę by móc się uchronic. Dlatego musimy mieć możliwość dowiedzieć się tego z wiarygodnych medycznie źródeł, bo to jest tak cholernie istotne. Dobra lete na razie, mam nadzieję, że jakoś odzyskam dobry nastrój |
|
|
|
|
#4069 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze można się tłumaczyć, że "to na sznurki, panie władzo" ![]() Cytat:
Ja tak sobie kiedyś rozmyślałem, że najlepsze byłoby badanie PET dostępne dla każdego (najlepiej w ramach profilaktyki, tak jak teraz prześwietlenie płuc np.), ale wszystko się o pieniądze rozbija pewnie, albo o coś innego
|
|||
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja of kors rozumiem, że wytropienie jakiś glejaków może być bardzo trudne, i to dlatego też, nie chcę wierzyć, że chodzi tylko o mamonę, ale no litości, cokolwiek, jakiekolwiek info, byłoby na wagę życia. Może czasem coś we krwi można zbadać? Idę przeglądać perfumy, żeby się uspokoić co nieco. Sposób Justyny, nawet działa
|
|
|
|
|
#4071 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nagle mi słabo i niedobrze, tak jak kiedyś przed omdleniami cholera już tak długo miałam spokój. Raczej to atmosferyczne, meteopatia, ale kuuurde boję się, nie chcę do szpitala 2. Ano. |
|
|
|
|
#4073 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Nindżopesz
|
Ja pierdziele, akcja z moim chłopem, ręce mi opadły. Miał zanieść wniosek do przedszkola żeby przyjęli N na wakacyjny dyżur, wniosek podpisał, pięć razy mu mówiłam gdzie ma zanieść, położyłam na widoku, kazałam od razu wziąć czyste druki.
Wniosek wziął do plecaka, druki pobrał, powiedział, że złożył wniosek 18go a dzisiaj... wyjmuje go z plecaka zdziwiony -_- I nie pamięta czy dał, czy nie. Ale niby skąd wzięłabym drugi druk, pewnie nie dał... Ja go kiedyś utłukę
|
|
|
|
#4075 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Byłam dzisiaj u friza odrosty robić i poprawiać się na jeszcze jasniejsza blondynkę
Dąże da białego blondu- nie mylic z siwym
|
#4076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przy okazji znalazłam też balerinowe piptoły we kfiatki ![]() świetne czerwieńce Cytat:
ze trzy miesiące temu to było 2. nie ma, z resztą tu nie o sprawiedliwość chodzi, a o to jak wiele dobrego by mogła jeszcze zrobić ![]() 3. skąd ja to znam ![]() poka, szukam fajnej bluzy bezskutecznie od 2 lat Cytat:
Cytat:
) a, i pytałam pod kątem Fany i swoim dobry kulinarnie: piekę generała (ponoć kiedyś był szczęśliwy)
|
|
|
#4077 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiem, tak se pomarudzić musiałam, ja liste wydatków koniecznych zrobiłam na czerwiec
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- OB, leuko wychodza normalnie we wczesnym stadium glejaka.
|
|
#4078 | |
|
BAN stały
|
Znad domowej drożdżówki z rabarbarem
Jak na złość znaleźć nie mogę (zwykła, z kapturem, wkładana przez głowę) Cytat:
Najgorsze, że to dziadostwo rozwija się tak szybko i podstępnie. |
|
|
|
|
#4079 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Diabelnie szybko, chociaż takie wrazenie, bo zazwyczaj odkrywany jest w ostatnim stadium,wtedy juz z górki wszystko
Tak czy siak, zadnemu wrogowi 0 nawet najgorszemu - nei zyczyłabym tej choroby
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwiniesz temat? ![]() Pozwolisz, że uczepię się Ciebie jak ... no uczepię po prostu ![]() Do tego samego dążę, ale w mojej odysei włosowej straciłam więcej włosów niż kiedykolwiek miałam i wciąż kompletnie nie mam pojęcia czy mi kolejna fryzjerka nie robi "kuku" ![]() Mówi, że kładzie rozjaśniacz na casłe odrosty (i skórę głowy brrrrr Tak to ma być? ![]() Zdradzisz jak /czym to robisz? i jaki masz punkt wyjsćia - włosy naturalne? wczoraj natrafiłam na YT na taką oto cudną istotkę (w poszukiwaniu farby) https://www.youtube.com/user/Chanelette i ona mi tylko uświadomiła, że to fareby łokrutnei zmieniono, bo okazuje się używałyśmy kiedyś tej samej i miałam taki właśnie odcień ice blond Nosz kur dwa 10 lat rozjaśniała Chciałabym wrócić do czasów kiedy stosowałam tylko farbę która rozjaśniała, a włosy były w bdb kondycji. Se ne wrati? Cytat:
Ok, nie mów. Już i tak tak powiedziałaś wystarczająco Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-31 o 17:23 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Znaczy na wylocie 

klask i:
.Także, jest się z czego cieszyć. 

To chyba jakoś świadczy o kompletnym braku informacji wobec pacjentów. Ja się domyślam, że taka ogólnopolska informacja jest kosztowna, ale czy nie warto?

Takie tam moje amatorskie dywagacje 
Ok, nie mów. Już i tak tak powiedziałaś wystarczająco