|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() 2. mnie porwała śmierć tych starych domów, smutne to, dla mnie przedmioty/budynki/drzewa też mają "duszę" i zabijanie ich kończy jakąś historię 3. w takiej chwili nie ma słów (i czasem coś łatwiej powiedzieć niż napisać)
|
|
|
#3992 | ||
|
BAN stały
|
Wzorowa pani domu!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Idziesz we rurze? |
||
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. lete, lete ino szlafrok wdzieję
|
|
|
#3994 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kochane dziewczyny i chłopaku!
potrzebuje dziecko komunijne do cwiczenia swych mizernych umiejetności i zeby miec foto do ewentualnego portfolio (nie jest wcale owiedziane ze kiedykolwiek powstanie) wiec moze ktos zna kogos z krakowa kto by chciał darmową komunijną sesje foto w plenerze ?
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Oesu, melduję, że żyję, i to nieźle, w tej Barcelonie.
Ale wciąż latam na spotkania, i nawet mimo, ze jutro już demontaż wystawy, to wieczorem zasuwam do galerii z paroma niedużymi obrazkami pod pachą ![]() Na razie wygląda na to, że jeśli napiszę projekt do konsulatu, to mam możliwość dwóch duftartowych wystaw, do tego propozycje wystaweczki panienkowej (muszę wszystko namalować!) i w przyszłym roku wystawy pod Barceloną, ale w takiej turystycznej perełce - miasteczko jak się masz Kościuszko! A najlepsze, że chcę uderzyć... w Rzym! Do Polskiego Instytutu, gdzie zostałam zaanonsowana przez Betty, bo akurat przedstawiciel tej instytucji zawitał do Jej miasta ![]() Oraz jutro przeprowadzam się z hostelu do... Betty właśnie i będę spać na ekskluzywnym leżaku, a potem, w niedzielę, czeka mnie podróż busikiem, ok. 36 godzin, matko, o matko ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Gryxiu oraz wszyscy nie wycałowani przeze mnie
|
#3996 | |
|
BAN stały
|
Wyjątkowo zimny maj latoś
![]() Szkoda, że z Krakowa akurat - wpudzianowałbym się w albę siostrzeńca i heja! ![]() Właśnie niedawno wróciłem z bloga - MAGIA! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Tak bardzo prawda ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znam to aż za dobrze mam nadzieje ze Ci się unormuje Cytat:
![]() Znad soczku Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-05-29 o 07:48 |
|||
|
|
|
#3998 | |
|
Nindżopesz
|
No wreszcie międzynarodowa kariera!
trzymam kciuki Podróż ma trwać ciągiem 36 godz? O matulu... Była jedna sztuka na Allegro 75 ml/209 już z przesyłką to w sumie nie majątek więc capnęłam. Dziś chyba dojdzie, aż się boję.Cytat:
Ubolewam, że nie podszedł mi żaden Lutens bo mają takie ładne flaszki - ale dla mnie te zapachy to jak kąpiel w syropie. Durbano też uroczy i też nic z tego... W ogóle to wszędzie mnie męczy sandał, labdanum, insze żywice, benzoesy, piżma, słodkie paczule, spocone ambry, kwaśne cedry, elemi walące krową kwiaty, syropy, żelki i galaretki.Jak być perfumoholikiem akceptując 10 zapachów na krzyż? To jak seksoholik, który dochodzi tylko w jednej pozycji
|
|
|
|
|
#3999 | |||||
|
Panaroja
|
snad krwi z nosa , kawusi i PMSu
Cytat:
![]() Cytat:
kler też nie jest cały durny jak jeden mąż , są i mądrzy ludzie , ale w mniejszości i nie obdarzeni taką siłą przekonywania . A ekspansywna efektowna głupota jest atrakcyjna dla podobnych sobie , np taka gazeta typu fakt czy insze z info w rodzaju kura zabiła dziecko , spisek producentów galaretek w proszku czy jestem przeklęta bo mnie boli pięta Cytat:
![]() 2.wosk uwielbiam , jakby mi coś woskiem dawało to byłoby , ale w Saharze go nie czuję , a kadzidełka po pół godzinie zaczynają sie dziwnie psuć i dusić Wosk przez krótki czas czuję w Cytrynie durbanowym , ale tez nie dłużej niż pół godziny , więc nie warto .3.prawda ? takie jakieś mało katolickie jakby ![]() 4. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jest najwyższy stopień wyrafinowanego perfumoholizmu tylko 10 zapachów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-05-29 o 09:52 |
|||||
|
|
|
#4000 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No popacz Ty, a ja cały czas byłam przekonana, ze to ostrogi
i nawet się ucieszyłam, ze mi ten laser i falę uderzeniową przepisali....A, jeszcze chciałam powiedzieć, ze to Seche Vite jest genialne - pomalowałam paznokcie rano, przed wyjściem na pociąg, założyłam kurtkę, zamknęłam drzwi i poszłam - i przy żadnej z tych czynności lakier mi się nawet nie zarysował I poproszę o kciuki, mam przepisane zabiegi rehabilitacyjne od 30.06, tylko na 16.45 i nie wiem, jak ja to załatwię, żeby przez tydzień godzinę z pracy wcześniej wychodzić
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-05-29 o 10:15 |
|
|
|
#4001 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Chryste, wszystko na psy schodzi, co nam zatem pozostaje?
|
|
#4002 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4003 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
ostatnio miałam Religieuse, ale oddałam - teraz żałuje, bo jednak "mój" zapach, tylko strasznie bliskoskorny. Jeszcze go dopadne![]() Fordy to przerost nieco formy nad treścią, No i ja sie pytam skąd taka chora cena ![]() A można, why not? jakbyś jeden akceptowała tylko, No to byłoby smiesznie![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Tja nie mam zapasów, znaczy na bieżąco używam resztki
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł jol baru snag granicy przeziębienia
![]() Cytat:
Właśnie... Ja się tak zastanawiałam... Że moja Babcia oprócz cierpienia fizycznego , musiała cierpieć psychicznie bo ona nie wiedziała za co ta kara. A ja nie umiałam jej wytłumaczyć.... A w końcu zaczęłam przy niej żartować z wiary, z jej choroby itp i trochę się śmiała ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
2 Słowa Zelnika w tv że dzieci z in vitro rodzą się chore i pokrzywione czy połamane ,mnie osobiście zabiło.... ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Aaaaa bo cytat mi umknął , oczywiście W Alienu
|
|
#4005 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2
|
|
#4007 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4008 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Ale wiesz że to tylko Twoje odczucie![]() 2 http://www.fragrantica.com/perfume/E...i::jupi::jupi: 3 A mi fogle Fordy nie podeszły tzn te które w D były ... ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Może próbaski trochę Cię rozweselą ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Trzyma ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego że bezpłodność niedługo osiągnie rozmiary epiemii. I nie będzie innego rozwiązania niż in vitro---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- ![]() Parabelko super że tsh spadło , na cholestr pij czerwoną herbatę Zobacz jaki zjazd miałam po nie ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-05-29 o 12:38 |
||||||
|
|
|
#4009 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tylko za parę lat będzie wielkie zdziwienie, ze żeby zajść w ciążę, kobiety wyjeżdżają, żeby usunąć - ditto, a w ogóle to wyjeżdżają, żeby żyć normalnie, bo w tym kraju się nie da
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Macham przelotem i wracam do pracy, no nie mam kiedy na wi juz siedziec
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyno - Tutto bene!! O ule dobrze odmieniam Chodzi mi o to, że rewelka! ![]() Wspaniale sie kręci wszystko. Nawet ksozmar podróży, na Twoim miejscu upłynął by mi na wizualizowaniu przyszłości, na projekcjach nadchodzących zdarzeń. Niemniej współczuję, bo to w sumie 1,5 dnia Ale masz tyle energii że i to będzie zapewne przygoda.Ja wspominam tę podróż, (jak jeszcze byłam studentką, zanim miałam lęki autokarowe etc,) jako coś fenomenalnego, tyle ciekawych miejsc po drodze. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-29 o 13:05 |
|
|
|
|
#4012 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No ale jak to?
alien edp to jaśmin sambac po całości wrecz![]()
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś cięcie przez małża.
![]() ostatnio zrobił ze mnie giermka rycerskiego, ale nie dopilnowałam dziś muszę dopilnować. Pół roku odrastały. Nie chciałam ścinać, chciałam zapuszczać za wszelką cenę, ale wyjście 30% włosów oraz połamanie się reszty 70% na całej długości, pozostawiło w kitce pasmo grubości kilku nici (((( A rosną 1 cm na 2 miechy |
|
|
|
#4014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Ze swojego doświadcznia powiem że nie warto zapuszczać za wszelką cenę... No i napocieszkę powiem ci że u mnie jest tak że przód włosów mi nie rośnie... Grzywka rośnie do połowy twarzy , a boki do ramion iiii koniec No i do tego z przodu włosy mam rzadkie No tak rosną i co zrobić ....A może to przez tarczycę? ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ![]() Każdy inaczej odbiera zapachy , dla mnie to kakofonia wszystkiego na raz ...
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam identycznie - przód to pierze. Ale też on zawsze był traktowany rozjaśniaczem. Pasemka sremka i inne. No i dlatego głównie tniemy tył, z moim ulubionym skosem w dół na przodzie ![]() Niestety źle wyglądam w krótkich fryzurkach, takich tuż za ucho etc, no za duży łeb Nie moje proporcje. 2. Pewnie też, ale latami tak zawsze miałam na wiosnę i jesień, zatem nie mają kiedy odrosnąć . Plus rozjaśnianie = wykruszanie, łamanie na długości. Naturalne nie wchodzą w grę, są w kolorze popiołu plus spora siwizna A szkoda, bo by się chociaż nie łamały dziady.Dlatego mam plan, latem jakoś przeżyć w odrostach (słońce pomoże) a na jesień (to raptem 2 cm dla mnie ) samodzielnie się farbnąć po raz pierwszy w życiu farbą Joanny srebrny pył. Fryzjerka używa rozjaśniacza na 1 %/ dekoloryzuje mi włos przed farbą, dobrze mówię? I to chyba jest zabójstwo dla niego. Chooooociaż. ta część włosów, którą tak traktuje nic a nic się nie łamie, jest gładka Ale może to kwestia czasu? Bo tak robi tylko na czubku/odroście. No to tyle z mojej żałosnej epopei
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-29 o 13:31 |
|
|
|
|
#4016 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też źle wyglądam w krótkich, chodziło mi o to żeby najlepszy kompromis osiągnąć przy możliwościach włosowych takich jakie mam ![]() Oby farba Joanny zadziałała ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tym końcem poszło?
![]() Żart tylko
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad lnu i zagotowania zwojów
![]() Widzielim, widzielim ![]() Serio? ![]() Wczoraj wypróbowywaliśmy rower i powiem tyle: trzeba go nieco pod siebie dostosować jeszcze ![]() Wygląda na to, że w Barze zbieżność cykli się zrobiła
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Musiałem czegoś szukać w grafice google, to na pewno
Blog ciekawy, to prawda, ale to taka nisza moim zdaniem - stara architektura (Toruń i prawa strona Wisły przede wszystkim), trochę historii, trochę podróży 

A zaraz potem, przy logowaniu się, dostałem pw od znajomej wizażanki z pachnącego (piszemy do siebie od czasu do czasu), że jutro jej siostra ma operację neurochirurgiczną guza mózgu, co też można napisać w takiej chwili? 

, ale w Saharze go nie czuję , a kadzidełka po pół godzinie zaczynają sie dziwnie psuć i dusić 

Nie moje proporcje.
A szkoda, bo by się chociaż nie łamały dziady.