Scent Bar LVI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-29, 00:17   #3991
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
O! Takie to już bardziej Lete, ino po drodze zapas ibupromu na jutro zrobię i coli

Ja nawet nie wiem, jak na niego trafiłem Musiałem czegoś szukać w grafice google, to na pewno Blog ciekawy, to prawda, ale to taka nisza moim zdaniem - stara architektura (Toruń i prawa strona Wisły przede wszystkim), trochę historii, trochę podróży A w ogóle okazało się, że autor pochodzi z Pasłęka, a więc rodzinne strony mojej mamy

A mnie naszła myśl przy "Kuchennych rewolucjach", że moje życie jest do bani i nic z tym nie robię A zaraz potem, przy logowaniu się, dostałem pw od znajomej wizażanki z pachnącego (piszemy do siebie od czasu do czasu), że jutro jej siostra ma operację neurochirurgiczną guza mózgu, co też można napisać w takiej chwili?
1. mam zapas jednego i drugiego i trzeciego też

2. mnie porwała śmierć tych starych domów, smutne to, dla mnie przedmioty/budynki/drzewa też mają "duszę" i zabijanie ich kończy jakąś historię

3. w takiej chwili nie ma słów (i czasem coś łatwiej powiedzieć niż napisać)

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 00:20   #3992
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
1. mam zapas jednego i drugiego i trzeciego też
Wzorowa pani domu!
Cytat:
2. mnie porwała śmierć tych starych domów, smutne to, dla mnie przedmioty/budynki/drzewa też mają "duszę" i zabijanie ich kończy jakąś historię
Tak, to prawda - są tak jak ludzie świadkami naszej historii i przemijania.
Cytat:
3. w takiej chwili nie ma słów (i czasem coś łatwiej powiedzieć niż napisać)
Ech

---

Idziesz we rurze?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 00:42   #3993
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, to prawda - są tak jak ludzie świadkami naszej historii i przemijania.

Idziesz we rurze?
1.

2. lete, lete ino szlafrok wdzieję

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 00:44   #3994
Polly_
grozi wypollizowaniem

kochane dziewczyny i chłopaku!
potrzebuje dziecko komunijne do cwiczenia swych mizernych umiejetności i zeby miec foto do ewentualnego portfolio (nie jest wcale owiedziane ze kiedykolwiek powstanie) wiec moze ktos zna kogos z krakowa kto by chciał darmową komunijną sesje foto w plenerze ?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 00:55   #3995
justynaneyman
Zakorzenienie

Oesu, melduję, że żyję, i to nieźle, w tej Barcelonie.
Ale wciąż latam na spotkania, i nawet mimo, ze jutro już demontaż wystawy, to wieczorem zasuwam do galerii z paroma niedużymi obrazkami pod pachą
Na razie wygląda na to, że jeśli napiszę projekt do konsulatu, to mam możliwość dwóch duftartowych wystaw, do tego propozycje wystaweczki panienkowej (muszę wszystko namalować!) i w przyszłym roku wystawy pod Barceloną, ale w takiej turystycznej perełce - miasteczko jak się masz Kościuszko!
A najlepsze, że chcę uderzyć... w Rzym! Do Polskiego Instytutu, gdzie zostałam zaanonsowana przez Betty, bo akurat przedstawiciel tej instytucji zawitał do Jej miasta
Oraz jutro przeprowadzam się z hostelu do... Betty właśnie i będę spać na ekskluzywnym leżaku, a potem, w niedzielę, czeka mnie podróż busikiem, ok. 36 godzin, matko, o matko

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Gryxiu
oraz wszyscy nie wycałowani przeze mnie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 01:33   #3996
gryx82
BAN stały

Cytat:
2. lete, lete ino szlafrok wdzieję
Wyjątkowo zimny maj latoś
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kochane dziewczyny i chłopaku!
Szkoda, że z Krakowa akurat - wpudzianowałbym się w albę siostrzeńca i heja!
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Właśnie niedawno wróciłem z bloga - MAGIA! Idziesz jak burza
Cytat:
Gryxiu
Czym żem zasłużył?

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Tak bardzo prawda

Dobranoc
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 07:45   #3997
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, pięć lat temu, sentymentalna jestem i pamięć mam zbyt dobrą w tych kwestiach, ale z drugiej str. nie chcę zapomnieć

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja mam swoje, więcej nie dam rady bo dziś nocka na painkillerach - zalew krwi

Ogólnie u mnie też do chrzanu

Cytat:
i tulam mocno

ja czekam na zalew krwi
znam to aż za dobrze
mam nadzieje ze Ci się unormuje
Cytat:
Jutro od 8. rano cały bar trzyma kciuki, OK?

Cytat:
Ale wciąż latam na spotkania, i nawet mimo, ze jutro już demontaż wystawy, to wieczorem zasuwam do galerii z paroma niedużymi obrazkami pod pachą
Na razie wygląda na to, że jeśli napiszę projekt do konsulatu, to mam możliwość dwóch duftartowych wystaw, do tego propozycje wystaweczki panienkowej (muszę wszystko namalować!) i w przyszłym roku wystawy pod Barceloną, ale w takiej turystycznej perełce - miasteczko jak się masz Kościuszko!
A najlepsze, że chcę uderzyć... w Rzym! Do Polskiego Instytutu, gdzie zostałam zaanonsowana przez Betty, bo akurat przedstawiciel tej instytucji zawitał do Jej miasta
Oraz jutro przeprowadzam się z hostelu do... Betty właśnie i będę spać na ekskluzywnym leżaku, a potem, w niedzielę, czeka mnie podróż busikiem, ok. 36 godzin, matko, o matko
cudnie

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2015-05-29 o 07:48
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 08:40   #3998
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No wreszcie międzynarodowa kariera! trzymam kciuki
Podróż ma trwać ciągiem 36 godz? O matulu...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a dopiero co pisałam ze nie da się jej nigdzie kupić
Była jedna sztuka na Allegro 75 ml/209 już z przesyłką to w sumie nie majątek więc capnęłam. Dziś chyba dojdzie, aż się boję.

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kiedyś miałam wielką nadzieje z tak chwalonymi na blogach Fordami, a jak przyszło co do czego, to okazało się, ze z nich wszystkich toleruję z 1-2 i tyle
Ja liczyłam na Plum Japonais (ale wali mi mdłymi powidłami), Sahara Noir (zbyt upierdliwe labdanum) i Black Orchid (a to w ogóle dziwne, kompotowe).
Ubolewam, że nie podszedł mi żaden Lutens bo mają takie ładne flaszki - ale dla mnie te zapachy to jak kąpiel w syropie.
Durbano też uroczy i też nic z tego...
W ogóle to wszędzie mnie męczy sandał, labdanum, insze żywice, benzoesy, piżma, słodkie paczule, spocone ambry, kwaśne cedry, elemi walące krową kwiaty, syropy, żelki i galaretki.
Jak być perfumoholikiem akceptując 10 zapachów na krzyż? To jak seksoholik, który dochodzi tylko w jednej pozycji
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 09:48   #3999
Parabelka
Panaroja

snad krwi z nosa , kawusi i PMSu
Cytat:
jak dobrze wiedzieć, ze to nie moje jakieś chore wymagania, ale po prostu perfumiarstwo na psy chyba schodzi
nie chyba a z całą pewnościa , wex paczaj na ostatnie Opium i resztę kfiatkosratkokąpotów homeopatycznych
Cytat:
Mnie nigdy jednak nie przestanie zaskakiwać fakt, jakimi debilami są ludzie. Dlaczego nie używają mózgów swych do myślenia. bo to nie kler i nie inne sekty są tak naprawdę durne, nieee, oni nie są durni, durne są ich teorie wtłaczane świadomie w mózgi durnych ludzi. Dlaczego większość ludzi, jest taka tępa i to kupuje? Zawsze się zastanawiałam skąd bierze się tępota.

Bo że w czasach Majów wierzyli w boga słońce - nie można im się dziwić, ale w dzisiejszych czasach? ?????????????????? Jak inteligentni ludzie, mogą wierzyć w brednie i je głosić, szerzyć, powielać?
mnie też durnota ludzka stale zaskakuje mimo tylu lat przeżytych , a najgorsze że taką tępotę wykazują często ludzie z pozoru inteligentni i wykształceni , z czym mam ciągle na własnym podwórku do czynienia . Bo szwagra siostry brata kuzyna ciotki dziadka mąż ma znajomych którym (bez dowodów na piśmie of kors) wydarzyło się coś potwornego więc oni na pewno tego i tego nie zrobią,. bo tyle się słyszy . A jeżeli fakty są inne to tym gorzej dla faktów , bo to kłamstwo i manipulacja . I nie da się przekonać , po prostu nie da , nie bo nie i już nie mam pojęcia skąd się tacy biorą i jakim cudem żyją .
kler też nie jest cały durny jak jeden mąż , są i mądrzy ludzie , ale w mniejszości i nie obdarzeni taką siłą przekonywania . A ekspansywna efektowna głupota jest atrakcyjna dla podobnych sobie , np taka gazeta typu fakt czy insze z info w rodzaju kura zabiła dziecko , spisek producentów galaretek w proszku czy jestem przeklęta bo mnie boli pięta

Cytat:
siedzę i ryczę
Cytat:

Obawiam się, że to pogląd spotykany nie tylko u ludzi tzw. starej daty

Ja się powoli dogaduję z Sahara Noir, ostatnie prawie w ogóle nie czułem pszczelego wosku, tylko kadzidło i drewienka No i jeszcze Amber Absolute znośne, czasami

To podejście starotestamentowo-judaistyczne

Awaria sanitariatu
1.ofszę , głupota nie zna barier wiekowych ani pokoleniowych
2.wosk uwielbiam , jakby mi coś woskiem dawało to byłoby , ale w Saharze go nie czuję , a kadzidełka po pół godzinie zaczynają sie dziwnie psuć i dusić Wosk przez krótki czas czuję w Cytrynie durbanowym , ale tez nie dłużej niż pół godziny , więc nie warto .
3.prawda ? takie jakieś mało katolickie jakby
4. nieee , kothom trzeba na noc sprzątnąć
Cytat:

Cytat:
Ale wciąż latam ...

Cytat:
Tak bardzo prawda

Dobranoc

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja liczyłam na Plum Japonais (ale wali mi mdłymi powidłami), Sahara Noir (zbyt upierdliwe labdanum) i Black Orchid (a to w ogóle dziwne, kompotowe).
Ubolewam, że nie podszedł mi żaden Lutens bo mają takie ładne flaszki - ale dla mnie te zapachy to jak kąpiel w syropie.
W ogóle to wszędzie mnie męczy sandał, labdanum, insze żywice, benzoesy, piżma, słodkie paczule, spocone ambry, kwaśne cedry, elemi walące krową kwiaty, syropy, żelki i galaretki.
Jak być perfumoholikiem akceptując 10 zapachów na krzyż? To jak seksoholik, który dochodzi tylko w jednej pozycji
Black Orchid to żywcem powtórzony So Elixir YR
To jest najwyższy stopień wyrafinowanego perfumoholizmu tylko 10 zapachów

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-05-29 o 09:52
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 10:05   #4000
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
jestem przeklęta bo mnie boli pięta
No popacz Ty, a ja cały czas byłam przekonana, ze to ostrogi i nawet się ucieszyłam, ze mi ten laser i falę uderzeniową przepisali....

A, jeszcze chciałam powiedzieć, ze to Seche Vite jest genialne - pomalowałam paznokcie rano, przed wyjściem na pociąg, założyłam kurtkę, zamknęłam drzwi i poszłam - i przy żadnej z tych czynności lakier mi się nawet nie zarysował

I poproszę o kciuki, mam przepisane zabiegi rehabilitacyjne od 30.06, tylko na 16.45 i nie wiem, jak ja to załatwię, żeby przez tydzień godzinę z pracy wcześniej wychodzić

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2015-05-29 o 10:15
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 10:22   #4001
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
nie chyba a z całą pewnościa , wex paczaj na ostatnie Opium i resztę kfiatkosratkokąpotów homeopatycznych
Nic nie mów o ostatnim Opium, bo to porażka jakaś i nieporozumienie wielkie
Chryste, wszystko na psy schodzi, co nam zatem pozostaje?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 10:27   #4002
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Nic nie mów o ostatnim Opium, bo to porażka jakaś i nieporozumienie wielkie
Chryste, wszystko na psy schodzi, co nam zatem pozostaje?
Emigracja wewnętrzna i korzystanie z zapasów jak się je ma

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 10:29   #4003
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Mnie akurat Lutki w paru flaszkach pasują, ale nie miałabym nic naprzeciwko, gdyby były intensywniejsze ostatnio miałam Religieuse, ale oddałam - teraz żałuje, bo jednak "mój" zapach, tylko strasznie bliskoskorny. Jeszcze go dopadne
Fordy to przerost nieco formy nad treścią, No i ja sie pytam skąd taka chora cena
A można, why not? jakbyś jeden akceptowała tylko, No to byłoby smiesznie

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Tja nie mam zapasów, znaczy na bieżąco używam resztki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-29, 12:09   #4004
neska951
Zakorzenienie

Joł jol baru snag granicy przeziębienia

Cytat:
Oł. Maj . Gad niestety , niektórzy tak pojmują miłosierdzie - Bóg jest miłością ale jakimś dziwnym cudem częściej wszystkich karze niż kocha a w ogóle to wszyscy którzy nie są z nami są przeciwko nam ale to wina durnego - przepraszam - w wieku wypadkach kleru , który tak naucza religii

Właśnie... Ja się tak zastanawiałam... Że moja Babcia oprócz cierpienia fizycznego , musiała cierpieć psychicznie bo ona nie wiedziała za co ta kara. A ja nie umiałam jej wytłumaczyć....
A w końcu zaczęłam przy niej żartować z wiary, z jej choroby itp i trochę się śmiała

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Mnie nigdy jednak nie przestanie zaskakiwać fakt, jakimi debilami są ludzie. Dlaczego nie używają mózgów swych do myślenia. bo to nie kler i nie inne sekty są tak naprawdę durne, nieee, oni nie są durni, durne są ich teorie wtłaczane świadomie w mózgi durnych ludzi. Dlaczego większość ludzi, jest taka tępa i to kupuje? Zawsze się zastanawiałam skąd bierze się tępota.

Bo że w czasach Majów wierzyli w boga słońce - nie można im się dziwić, ale w dzisiejszych czasach? ?????????????????? Jak inteligentni ludzie, mogą wierzyć w brednie i je głosić, szerzyć, powielać?
1 No bo bliżej ludziom do zwierząt , a ta propaganda że ludzie to się tym różnią od zwierząt bo myślą to taka ściema... Ludzie mają rozum ale go nie używają.

2 Słowa Zelnika w tv że dzieci z in vitro rodzą się chore i pokrzywione czy połamane ,mnie osobiście zabiło....

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Ale, ze w czym jasminu nie czujesz Nesko? Bo się pogubiłam już
Aaaaa bo cytat mi umknął , oczywiście W Alienu
Stary 2015-05-29, 12:12   #4005
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
2 Słowa Zelnika w tv że dzieci z in vitro rodzą się chore i pokrzywione czy połamane ,mnie osobiście zabiło....
Ja doznałam szoku, jak przeczytałam, że Duda popiera karę więzienia dla kobiet, poddających się in vitro
Stary 2015-05-29, 12:15   #4006
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

To zmienia postać rzeczy, zdecydowanie Pisząc o niszy, chodziło mi o mój własny, osobisty szał onegdaj, że "łaaał! wszystko takie inne i dla pospólstwa niedostępne i w ogóle ja taki jeden na milion" Po jakimś czasie okazało się jednak, że większość niszy to nie moja bajka jednak, vide Lutens, Tom Ford, CdG (co najwyżej jeden/dwa zapachy mógłbym nosić z przyjemnością z wymienionych tu marek, w porównaniu do mainstreamu to maaałooo)

Ja też, nie skreślam z góry, "bo nisza" Chodzi o moje perfumeryjne doświadczenie
1 Tak to własnie odebrałam , i ja pisałam o sobie . Niszą się zawiodłam ze względu na to, że ona ulata z mojej skóry...A nie jestem na tyle bogata żeby zanabyć se perfumę która 10 min na mnie siedzi

2
Stary 2015-05-29, 12:17   #4007
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja doznałam szoku, jak przeczytałam, że Duda popiera karę więzienia dla kobiet, poddających się in vitro
O_o Właściwie na czym stanęło odnośnie in vitro? Znoszą?
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 12:38   #4008
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, pięć lat temu, sentymentalna jestem i pamięć mam zbyt dobrą w tych kwestiach, ale z drugiej str. nie chcę zapomnieć
Flooooo ja też mam napady, na dodatek mam tą fotografię którą Wam wklejałam z piesem i kotem ....no i bierze mnie ...I też o nich nie zapomnę. Ostatnio poryczałam się , i pyta co się stało, a ja że nie mam się do kogo przytulić. No i biedak zdębiał.A mi chodziło o to że do futrzaka...

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
larzu specjalnie dla mnie ukręcił, nosił nie będę

Na mnie przeciwnie - ja muszę się wyróżniać i odstawać od reszty

Ja się powoli dogaduję z Sahara Noir, ostatnie prawie w ogóle nie czułem pszczelego wosku, tylko kadzidło i drewienka No i jeszcze Amber Absolute znośne, czasami
1 O Tyyy Ale wiesz że to tylko Twoje odczucie

2 http://www.fragrantica.com/perfume/E...i::jupi::jupi:

3 A mi fogle Fordy nie podeszły tzn te które w D były ...

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:

Ogólnie u mnie też do chrzanu
Może próbaski trochę Cię rozweselą

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Serio ujęłabym to" Trzymam z Tobą, jestem i będę z Tobą myślami cały czas". Prawda, ale nie ta trudna i smutna [COLOR="Silver"]
I to wystarczy ... Gorsze jest nic nie powiedzenie i udawanie że nic się nie stało

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
No też to przyjąłem za punkt zaczepienia, bo w to wierzę po prostu (a z zasady nie kłamię, wolę niczego nie mówić, niż zmyślać) - łagodny guz operowalny, a więc szansa na całkowite wycięcie i remisję, na wyleczenie chemioterapią, w to z całych sił wierzę i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Z drugiej strony świadomość, że wuj i ciotki zmarli na guza nieoperacyjnego nie pomaga wcale...
No i bardzo dobrze Tak jak napisałam , gorsze jest omijanie tematu. Sama rozmowa pomaga

Trzyma

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego że bezpłodność niedługo osiągnie rozmiary epiemii. I nie będzie innego rozwiązania niż in vitro

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
O_o Właściwie na czym stanęło odnośnie in vitro? Znoszą?

Parabelko super że tsh spadło , na cholestr pij czerwoną herbatę Zobacz jaki zjazd miałam po nie

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Oraz jutro przeprowadzam się z hostelu do... Betty właśnie i będę spać na ekskluzywnym leżaku, a potem, w niedzielę, czeka mnie podróż busikiem, ok. 36 godzin, matko, o matko[COLOR="Silver"]

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-05-29 o 12:38
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 12:49   #4009
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego że bezpłodność niedługo osiągnie rozmiary epiemii. I nie będzie innego rozwiązania niż in vitro
Nie w tym ciemnogrodzie.
Tylko za parę lat będzie wielkie zdziwienie, ze żeby zajść w ciążę, kobiety wyjeżdżają, żeby usunąć - ditto, a w ogóle to wyjeżdżają, żeby żyć normalnie, bo w tym kraju się nie da
Stary 2015-05-29, 12:51   #4010
Maja102
Zakorzenienie

Bry nareszcie piątek Macham przelotem i wracam do pracy, no nie mam kiedy na wi juz siedziec
Stary 2015-05-29, 13:04   #4011
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Że też zawsze się mijamy w Barze ostatnio no

Justyno - Tutto bene!! O ule dobrze odmieniam Chodzi mi o to, że rewelka! Wspaniale sie kręci wszystko.

Nawet ksozmar podróży, na Twoim miejscu upłynął by mi na wizualizowaniu przyszłości, na projekcjach nadchodzących zdarzeń.

Niemniej współczuję, bo to w sumie 1,5 dnia Ale masz tyle energii że i to będzie zapewne przygoda.

Ja wspominam tę podróż, (jak jeszcze byłam studentką, zanim miałam lęki autokarowe etc,) jako coś fenomenalnego, tyle ciekawych miejsc po drodze. Kawa i papieros na postojach, ciekawe knajpki. Teraz pewnie wszystko jest inne.

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Może próbaski trochę Cię rozweselą

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-29 o 13:05
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-29, 13:09   #4012
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Aaaaa bo cytat mi umknął , oczywiście W Alienu
No ale jak to? alien edp to jaśmin sambac po całości wrecz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-29, 13:10   #4013
rachell111
Zakorzenienie

Dziś cięcie przez małża.

ostatnio zrobił ze mnie giermka rycerskiego, ale nie dopilnowałam dziś muszę dopilnować. Pół roku odrastały. Nie chciałam ścinać, chciałam zapuszczać za wszelką cenę, ale wyjście 30% włosów oraz połamanie się reszty 70% na całej długości, pozostawiło w kitce pasmo grubości kilku nici ((((

A rosną 1 cm na 2 miechy
Stary 2015-05-29, 13:17   #4014
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet ksozmar podróży, na Twoim miejscu upłynął by mi na wizualizowaniu przyszłości, na projekcjach nadchodzących zdarzeń.

Niemniej współczuję, bo to w sumie 1,5 dnia Ale masz tyle energii że i to będzie zapewne przygoda.

Ja wspominam tę podróż, (jak jeszcze byłam studentką, zanim miałam lęki autokarowe etc,) jako coś fenomenalnego, tyle ciekawych miejsc po drodze. Kawa i papieros na postojach, ciekawe knajpki. Teraz pewnie wszystko jest inne.
No właśnie podróż może być fajna no i widoki

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Dziś cięcie przez małża.

ostatnio zrobił ze mnie giermka rycerskiego, ale nie dopilnowałam dziś muszę dopilnować. Pół roku odrastały. Nie chciałam ścinać, chciałam zapuszczać za wszelką cenę, ale wyjście 30% włosów oraz połamanie się reszty 70% na całej długości, pozostawiło w kitce pasmo grubości kilku nici ((((

A rosną 1 cm na 2 miechy
Będę trzymać kciukasy .
Ze swojego doświadcznia powiem że nie warto zapuszczać za wszelką cenę... No i napocieszkę powiem ci że u mnie jest tak że przód włosów mi nie rośnie... Grzywka rośnie do połowy twarzy , a boki do ramion iiii koniec Za to tył
No i do tego z przodu włosy mam rzadkie No tak rosną i co zrobić ....
A może to przez tarczycę?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
No ale jak to? alien edp to jaśmin sambac po całości wrecz

Każdy inaczej odbiera zapachy , dla mnie to kakofonia wszystkiego na raz ...
Stary 2015-05-29, 13:29   #4015
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Będę trzymać kciukasy .
Ze swojego doświadcznia powiem że nie warto zapuszczać za wszelką cenę... No i napocieszkę powiem ci że u mnie jest tak że przód włosów mi nie rośnie... Grzywka rośnie do połowy twarzy , a boki do ramion iiii koniec Za to tył
No i do tego z przodu włosy mam rzadkie No tak rosną i co zrobić ....
A może to przez tarczycę?
1. Thnx.

Mam identycznie - przód to pierze. Ale też on zawsze był traktowany rozjaśniaczem. Pasemka sremka i inne. No i dlatego głównie tniemy tył, z moim ulubionym skosem w dół na przodzie Więc ogólne wrażenie przy mojej dużej twarzy będzie, że aż tak krótkie nie są, a kark na lato sobie odsłonię i fajnie, bo zawsze mi się latem włosy pociły na nim, bleeeeeeeeeh.

Niestety źle wyglądam w krótkich fryzurkach, takich tuż za ucho etc, no za duży łeb Nie moje proporcje. No vide giermek.

2. Pewnie też, ale latami tak zawsze miałam na wiosnę i jesień, zatem nie mają kiedy odrosnąć . Plus rozjaśnianie = wykruszanie, łamanie na długości. Naturalne nie wchodzą w grę, są w kolorze popiołu plus spora siwizna A szkoda, bo by się chociaż nie łamały dziady.

Dlatego mam plan, latem jakoś przeżyć w odrostach (słońce pomoże) a na jesień (to raptem 2 cm dla mnie ) samodzielnie się farbnąć po raz pierwszy w życiu farbą Joanny srebrny pył.
Fryzjerka używa rozjaśniacza na 1 %/ dekoloryzuje mi włos przed farbą, dobrze mówię? I to chyba jest zabójstwo dla niego. Chooooociaż. ta część włosów, którą tak traktuje nic a nic się nie łamie, jest gładka Ale może to kwestia czasu? Bo tak robi tylko na czubku/odroście.

No to tyle z mojej żałosnej epopei

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-29 o 13:31
Stary 2015-05-29, 13:32   #4016
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Każdy inaczej odbiera zapachy , dla mnie to kakofonia wszystkiego na raz ...
Ze każdy odbiera inaczej, to oczywista, ale inksza inszosc, ze nawet w składzie na głównym miejscu ma wymieniony jaśmin Sambac wlasnie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-29, 13:46   #4017
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Thnx.

Mam identycznie - przód to pierze. Ale też on zawsze był traktowany rozjaśniaczem. Pasemka sremka i inne. No i dlatego głównie tniemy tył, z moim ulubionym skosem w dół na przodzie Więc ogólne wrażenie przy mojej dużej twarzy będzie, że aż tak krótkie nie są, a kark na lato sobie odsłonię i fajnie, bo zawsze mi się latem włosy pociły na nim, bleeeeeeeeeh.

Niestety źle wyglądam w krótkich fryzurkach, takich tuż za ucho etc, no za duży łeb Nie moje proporcje. No vide giermek.

2. Pewnie też, ale latami tak zawsze miałam na wiosnę i jesień, zatem nie mają kiedy odrosnąć . Plus rozjaśnianie = wykruszanie, łamanie na długości. Naturalne nie wchodzą w grę, są w kolorze popiołu plus spora siwizna A szkoda, bo by się chociaż nie łamały dziady.

Dlatego mam plan, latem jakoś przeżyć w odrostach (słońce pomoże) a na jesień (to raptem 2 cm dla mnie ) samodzielnie się farbnąć po raz pierwszy w życiu farbą Joanny srebrny pył.
Fryzjerka używa rozjaśniacza na 1 %/ dekoloryzuje mi włos przed farbą, dobrze mówię? I to chyba jest zabójstwo dla niego. Chooooociaż. ta część włosów, którą tak traktuje nic a nic się nie łamie, jest gładka Ale może to kwestia czasu? Bo tak robi tylko na czubku/odroście.

No to tyle z mojej żałosnej epopei

Ja też źle wyglądam w krótkich, chodziło mi o to żeby najlepszy kompromis osiągnąć przy możliwościach włosowych takich jakie mamI niestety raczej super długich mieć nie będę bo czym dłuższy tył to tym bardziej rzuca się w oczy lichy przód ... Myślałam że moje te z przodu odrosną jakoś, bo były źle pielęgnowane, szarpanie, źle myte no wszystko źle... No ale niestety . Włosy wyglądają teraz dobrze , tzn bardzo dobrze jak na nie, aleeeee z przodu nadal są o wiele rzadsze niż z tyłu . Taki typ.

Oby farba Joanny zadziałała

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Ze każdy odbiera inaczej, to oczywista, ale inksza inszosc, ze nawet w składzie na głównym miejscu ma wymieniony jaśmin Sambac wlasnie
Wiem ale ja go nie dźwigam
Stary 2015-05-29, 13:47   #4018
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
l:
Nie tym końcem poszło?

Żart tylko
Stary 2015-05-29, 13:48   #4019
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Nie tym końcem poszło?

Żart tylko
Stary 2015-05-29, 13:49   #4020
agnyska81
Zakorzenienie

Macham znad lnu i zagotowania zwojów

Cytat:
Widzielim, widzielim Podbijacie świat, Ty i Twoja sztuka

Cytat:
na cholestr pij czerwoną herbatę Zobacz jaki zjazd miałam po nie
Serio?

Wczoraj wypróbowywaliśmy rower i powiem tyle: trzeba go nieco pod siebie dostosować jeszcze

Wygląda na to, że w Barze zbieżność cykli się zrobiła (i ja mam okres, na wieść o czym TŻ wczoraj po chwili zastanowienia: "Mogłem się domyślić, bo nagle dzisiaj złagodniałaś" ).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości