Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-01, 18:40   #1021
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII

Ruskieklopsy, ja mam zapalenie tarczycy i skórę tak suchą, że podczas kąpieli palą mnie np. łydki, które również się łuszczą jak szalone. I niestety - olej kokosowy zupełnie nie pomógł, wchłaniał się momentalnie. Pomagają mi kremy do stóp z wysoką zawartością mocznika, a ostatnio - co jest szokiem, tłuste masło do ciała z Biedry, w czerwonym słoiku. To chyba Tołpa produkuje.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2015-06-01 o 18:41
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:45   #1022
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
54:d
no wygląda świetnie trzeba przyznać.

a kojarzy ktoś czy ma męża/dzieci?
Stary 2015-06-01, 18:45   #1023
zagubiona_ja_
Rozeznanie

Co do Szusz to... 'trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym'
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:54   #1024
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Oj boli serce, boli... Ja bym chyba w zyciu nikomu nie dala "bawic" sie moimi kosmetykami.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

To jest zly pomysl. Niestety, ale ludzie bywaja okrutni i moze sie znalez ktos kto uzyje tego aby mu dowalic.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

A to nie Madzik czasem wrzucała "panienski" haul
Tak to ona. Widać zainteresowana tematem

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_ Pokaż wiadomość
Otóż to
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:55   #1025
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

przegapiła ten moment.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:57   #1026
Ciemna163
Kociara

Ulubieńcy u LGS:
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 18:57   #1027
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Ma dobrą oglądalność więc nie wiem dlaczego miałaby "zejść ze sceny" Też mnie drażni, ale oglądalność ma, ktoś ją ogląda. Zauważyłam jednak, że łapie się "niszowych zleceń", w sensie takich które przyjmują "niszowe vlogerki*" więc może masz rację, że jej działalność zbliża się ku końcowi.

*z małą ilością sub.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:03   #1028
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
no wygląda świetnie trzeba przyznać.

a kojarzy ktoś czy ma męża/dzieci?
Ma meza i chyba 2 dzieci.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:07   #1029
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Ma dobrą oglądalność więc nie wiem dlaczego miałaby "zejść ze sceny" Też mnie drażni, ale oglądalność ma, ktoś ją ogląda. Zauważyłam jednak, że łapie się "niszowych zleceń", w sensie takich które przyjmują "niszowe vlogerki*" więc może masz rację, że jej działalność zbliża się ku końcowi.

*z małą ilością sub.
Bo nie ma nic sensownego do zaoferowania aktualnie i robi coraz gorsze wrażenie.
Stary 2015-06-01, 19:09   #1030
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Ma meza i chyba 2 dzieci.
Stary 2015-06-01, 19:09   #1031
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Bo nie ma nic sensownego do zaoferowania aktualnie i robi coraz gorsze wrażenie.
właśnie, chodzi o zachowanie twarzy, żeby np. nie być tematem do takich rozważań i konkluzji do jakich od jakiegoś czasu dochodzi tu na wątku
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:09   #1032
zagubiona_ja_
Rozeznanie

Cytat:

*z małą ilością sub.
Jedno oglądalność bo wiele klika dla śmiechu co innego przekaz i wartość produkcji. U niej jest duża pod względem zysków czerpanych od firm. Wartość merytoryczna i estetyczna z kolei żenująca.
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:14   #1033
diorentynka
Zadomowienie

Słowność u Aniołka
aniolnaresorach
"@vemkake owszem to moje słowa i tak jest... mimo wszystko na instagram pojawiają się piękne i ważne chwile z mojego życia Nie traktujcie mojego wpisu jak umowy i zobowiązania. Jeżeli uznam że chce coś pokazać bo jest to dla mnie ważne to tak będzie... myślę że wielu z was cieszy się z tego że insta nadal jest bardzo osobistym miejscem w którym możecie zobaczyć co w danej chwili się u mnie dzieje. Pozdrawiam"

Jak ona szybko wycofuje się z własnych słów
Stary 2015-06-01, 19:23   #1034
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Nie czułam się nigdy niczym "adwokatem", ale przyznam szczerze, że do tej pory wchodziłam na ten wątek zrelaksować się, pośmiać, nie udzielałam się (kilka razy coś napisałam), ale oglądam filmiki na YT i fajnie mi się czytało dyskusję na temat YTberów.
Ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że powoli, powoli niektóre z Was zaczynają przekraczać granice dobrego smaku, czego w ogóle bym się nie spodziewała po dziewczynach z tego wątku. Mogłam przemilczeć, ale no nie tym razem.
Rozumiem wszystko- krytykowanie włosów, makijażu, sposobu mówienia i montażu filmików Szusz- bo w tym się "specjalizuje" i to jest poddane opinii. Ale pisanie, że "przytyła, a przecież jest dopiero po 30"? Czy ona jest otyła? Naprawdę według mnie przesadą są już takie komentarze- nic nie wnoszą, ona nie jest jutuberką z dziedziny fitness, nie zapowiedziała, jak niektóre, że się odchudza, więc jaki cel i przyczynę mają takie komentarze?
Nie pisałam nic co do Bogusi, bo to rzeczywiście może zaszkodzić jej zdrowiu. Ma dużą nadwagę, delikatnie mówiąc.
Ale zaczynacie przesadzać. (oczywiscie nie mówię do ogółu)

edit: i nie pisałabym nic jakby ta wizażanka (nie będę teraz szukać) napisała po prostu coś w stylu "myślę, że szusz przytyła". Ok, to wyrażenie opinii, każdy ma prawo. Ale to zostało według mnie napisane w baardzo słaby sposób, nie wiem jak to wyjaśnić, z jakimś zdziwieniem, że kobieta w tym wieku może przytyć, że nie dość, że bezczelna się brzydko "starzeje", to jeszcze...przytyła!
Też mnie to zaczyna zastanawiać, bo czytam ten wątek od dość dawna, ale dopiero teraz wytyka się vlogerkom niemal wszystko. Ok, Szusz nie ma ładnej cery, wygląda na zmęczoną życiem i w porównaniu ze stanem cery Nissiax wypada dość blado.Nie szaleje z fit jedzeniem, nie udaje, że nie je pizzy/burgera. Ale czy jest gruba? Serio? Na to, że nie ma wydatnych bioder nie ma wpływu. Biorąc pod uwagę skalę, w jakiej ocenia się Szusz, to i dodatkowe 5kg jest rażącym zaniedbaniem. To przykre, bo można jej zarzucać, że nie ma zadbanej skóry, że jest nudna, ale na pewno nie to, że jest gruba.

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:24   #1035
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Cera Nissiax to ideal do którego dążę
ja też zwłaszcza, ze mam ten sam lub bardzo podobny rodzaj cery co ona
Cytat:

*z małą ilością sub.
Które filmy masz na myśli? Bo moim zdaniem bierze właśnie calkiem spoko współprace: Lenovo, Colgate, Braun, Outhorn... To nie te same marki co Cztery Pory Roku u CMB Często bierze to samo co Karolina i reszta jutubowej śmietanki. Fakt, może te książki od wydawnictw są trochę lipne, kiedyś dostawała fajniejsze tytuły (czytała sporo biografii).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-01, 19:27   #1036
kochanowska
Zakorzenienie

Do bardzo suchej skóry polecam krem PILARIX dostepny w aptece

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:31   #1037
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Też mnie to zaczyna zastanawiać, bo czytam ten wątek od dość dawna, ale dopiero teraz wytyka się vlogerkom niemal wszystko. Ok, Szusz nie ma ładnej cery, wygląda na zmęczoną życiem i w porównaniu ze stanem cery Nissiax wypada dość blado.Nie szaleje z fit jedzeniem, nie udaje, że nie je pizzy/burgera. Ale czy jest gruba? Serio? Na to, że nie ma wydatnych bioder nie ma wpływu. Biorąc pod uwagę skalę, w jakiej ocenia się Szusz, to i dodatkowe 5kg jest rażącym zaniedbaniem. To przykre, bo można jej zarzucać, że nie ma zadbanej skóry, że jest nudna, ale na pewno nie to, że jest gruba.
Eh, dobra, nikomu się nie chciało poszukać, to macie - chodzi o wypowiedź juli_jka (która nota bene siedzi cicho i udaje, ze jej nie ma):
Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
strasznie nie dość, ze sie zastarzała, to jeszcze utyła ...
ja rozumiem, że ma 30 lat, ale no bez przesady ...

Spoko, ktoś jej zwrócił uwagę, wystarczy, a nie robicie dramę, że wątek tak się czepia i przesadza z wagą Szusz. To tylko jedna osoba tak powiedziała, wyluzujcie
Stary 2015-06-01, 19:35   #1038
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Eh, dobra, nikomu się nie chciało poszukać, to macie - chodzi o wypowiedź juli_jka (która nota bene siedzi cicho i udaje, ze jej nie ma):

Spoko, ktoś jej zwrócił uwagę, wystarczy, a nie robicie dramę, że wątek tak się czepia i przesadza z wagą Szusz. To tylko jedna osoba tak powiedziała, wyluzujcie
Nikt nie robi dramatu, każdy może się wypowiedzieć. Chciałam tylko zwrócić uwagę na to, co ktoś napisał, bo zamiatanie pod dywan chamskich wypowiedzi nie jest dobre. Nie jestem adwokatem Weroniki, ale niektórzy czasami tak przeginają ze swoimi "mądrościami", że aż chce się coś napisać

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:35   #1039
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
Nie czułam się nigdy niczym "adwokatem", ale przyznam szczerze, że do tej pory wchodziłam na ten wątek zrelaksować się, pośmiać, nie udzielałam się (kilka razy coś napisałam), ale oglądam filmiki na YT i fajnie mi się czytało dyskusję na temat YTberów.
Ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że powoli, powoli niektóre z Was zaczynają przekraczać granice dobrego smaku, czego w ogóle bym się nie spodziewała po dziewczynach z tego wątku. Mogłam przemilczeć, ale no nie tym razem.
Rozumiem wszystko- krytykowanie włosów, makijażu, sposobu mówienia i montażu filmików Szusz- bo w tym się "specjalizuje" i to jest poddane opinii. Ale pisanie, że "przytyła, a przecież jest dopiero po 30"? Czy ona jest otyła? Naprawdę według mnie przesadą są już takie komentarze- nic nie wnoszą, ona nie jest jutuberką z dziedziny fitness, nie zapowiedziała, jak niektóre, że się odchudza, więc jaki cel i przyczynę mają takie komentarze?
Nie pisałam nic co do Bogusi, bo to rzeczywiście może zaszkodzić jej zdrowiu. Ma dużą nadwagę, delikatnie mówiąc.
Ale zaczynacie przesadzać. (oczywiscie nie mówię do ogółu)

edit: i nie pisałabym nic jakby ta wizażanka (nie będę teraz szukać) napisała po prostu coś w stylu "myślę, że szusz przytyła". Ok, to wyrażenie opinii, każdy ma prawo. Ale to zostało według mnie napisane w baardzo słaby sposób, nie wiem jak to wyjaśnić, z jakimś zdziwieniem, że kobieta w tym wieku może przytyć, że nie dość, że bezczelna się brzydko "starzeje", to jeszcze...przytyła!
Zgadzam się w pełni.
Przez wiele stron wyliczanie każdego kilograma, fałdki - od zawsze mam problem z nadmiernym czepianiem się wagi, ale już konkretnie głowa boli, kiedy się czyta o niedowierzaniu w szczupłość Szusz i jakieś teorie spiskowe dotyczące siłowni, potężnych nogach Donci czy - o zgrozo - grubych partnerkach atrakcyjnych mężczyzn w kontekście: "jak to możliwe?".

Tak, wiem, że temat wałkowany milion razy i każdy będzie myślał nadal to, co myślał, ale faktem jest, że wpisywanie każdej kobiety w jakieś durne kanony szczupłości odbywa się tu dużo częściej niż kiedyś i komentowanie zachowań wypierają nierzadko komentarze dotyczące figury. O magicznej liczbie 30 nie wspominając - mało kto bierze w ogóle w takich dyskusjach pod uwagę geny, które także mają swój udział w procesie starzenia. No cóż zrobić, można sobie pogadać tylko

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-06-01 o 19:37
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:39   #1040
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Ulubieńcy u LGS:
wstawiłaś Claire zamiast LGS

https://www.youtube.com/watch?v=d4lY...ature=youtu.be Kapitan Ameryka u Karoliny Zientek.. Genialna jest

https://www.youtube.com/watch?v=VF_E...ature=youtu.be i Spiderwoman u I love my addiction- bardziej kojarzy mi się z Flashem niż spidermanem

Edytowane przez pesstka90
Czas edycji: 2015-06-01 o 19:45
pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:40   #1041
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Słowność u Aniołka
aniolnaresorach
"@vemkake owszem to moje słowa i tak jest... mimo wszystko na instagram pojawiają się piękne i ważne chwile z mojego życia Nie traktujcie mojego wpisu jak umowy i zobowiązania. Jeżeli uznam że chce coś pokazać bo jest to dla mnie ważne to tak będzie... myślę że wielu z was cieszy się z tego że insta nadal jest bardzo osobistym miejscem w którym możecie zobaczyć co w danej chwili się u mnie dzieje. Pozdrawiam"

Jak ona szybko wycofuje się z własnych słów
I to jeszcze w takim tonie, że 'co wy się mnie czepiacie?' Aj ta nasza anielica <3

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-06-01 o 19:50
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:43   #1042
carpaibex
Zakorzenienie

Nie mogę się doczekać aż Nissiax nagra pielęgnację twarzy. Kiedyś uwielbiałam filmiki tego typu u CallMeBlondieee, ale teraz nie wiem co pokaże w kolejnym tego typu poza kremami Estee Lauder, marką luksusową za milion pińćset sto dziewięćset.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:44   #1043
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
54:d

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cera Nissiax to ideal do którego dążę
Nissiax zawsze mówi, że ma mieszaną cerę ze skłonnością do trądziku a ja tego nigdy nie widziałam... aż do ostatniego filmiku, całą brodę jej obsypało :/ chyba, że jakiś zabieg sobie robiła i to przez to?
Miałam nadzieję, że moja cera się jakoś unormuje z wiekiem, a tu jak widać nie ma na co liczyć :/
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:45   #1044
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:

*z małą ilością sub.
Ja na miejscu ludzi od PR też bym jej niczego nie zlecała.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:47   #1045
juli_jka
now or never

a co mam sie odzywać, skoro i tak zostałam spalona na tym stosie. , bo komuś tam sie z wizażanek to nie podoba. jak leci po innych jest ok, a tu nagle raban.

ale skoro sie mamy wzywac po nickach:

najśmieszniejsze jest to, że wielokrotnie podkreślam, że lubie szusz i ogladam jej każdy film, (tego juz why_so nie doczytała)
krytykuję ją (ale te krytykę why_so już widzi) , bo oglądam i roszczę sobie prawo do komentarza, nie oglądam jej przy sprzątaniu czy czymś innym ale uczciwie od pierwszej do ostatniej sekundy , wiele rzeczy mi się nie podoba, w wielu rzeczach przyznam Wam rację,
ale szusz nie będzie mi nigdy obojętna, może dlatego, że od dawna ją oglądam, może dlatego, ze z tego samego miasta jesteśmy, a może że mam ciut mniej lat i boli mnie serducho, że ona ma teraz taki słabszy czas

lubie ją i jej bycie kontrowersyjną (tego why_so u szusz nie widzi, ale moją subiektywną opinię juz tak) , i szkoda, że tak mało gotuje.
nie wczuwam się w to wszystko jak pozostali.

pozostałym polecam maść :P
Stary 2015-06-01, 19:47   #1046
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Nissiax zawsze mówi, że ma mieszaną cerę ze skłonnością do trądziku a ja tego nigdy nie widziałam... aż do ostatniego filmiku, całą brodę jej obsypało :/ chyba, że jakiś zabieg sobie robiła i to przez to?
Miałam nadzieję, że moja cera się jakoś unormuje z wiekiem, a tu jak widać nie ma na co liczyć :/
u mnie z wiekiem coraz gorzej.
Nigdy nie miałam problemów z cerą, ale to co się dzieje na mojej twarzy przez ostatni rok to jest jakiś koszmar. Chociaz to pewnie z różnych przyczyn w moim przypadku
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:48   #1047
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Zgadzam się w pełni.
Przez wiele stron wyliczanie każdego kilograma, fałdki - od zawsze mam problem z nadmiernym czepianiem się wagi, ale już konkretnie głowa boli, kiedy się czyta o niedowierzaniu w szczupłość Szusz i jakieś teorie spiskowe dotyczące siłowni, potężnych nogach Donci czy - o zgrozo - grubych partnerkach atrakcyjnych mężczyzn w kontekście: "jak to możliwe?".

Tak, wiem, że temat wałkowany milion razy i każdy będzie myślał nadal to, co myślał, ale faktem jest, że wpisywanie każdej kobiety w jakieś durne kanony szczupłości odbywa się tu dużo częściej niż kiedyś i komentowanie zachowań wypierają nierzadko komentarze dotyczące figury. O magicznej liczbie 30 nie wspominając - mało kto bierze w ogóle w takich dyskusjach pod uwagę geny, które także mają swój udział w procesie starzenia. No cóż zrobić, można sobie pogadać tylko
Nic dodać nic ująć.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:48   #1048
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Nie mogę się doczekać aż Nissiax nagra pielęgnację twarzy. Kiedyś uwielbiałam filmiki tego typu u CallMeBlondieee, ale teraz nie wiem co pokaże w kolejnym tego typu poza kremami Estee Lauder, marką luksusową za milion pińćset sto dziewięćset.
Nissiax teraz nietestowane, wegańskie, więc też może być problem
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-01, 19:51   #1049
Parasito
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem chodzi o to, że Szusz wydaje się być przekonana o swojej idealności. Idealna cera, strój, figura, styl. Po prostu, po jej filmikach widać, że jest sobą zachwycona. A jak jest naprawdę - każdy widzi.
Stary 2015-06-01, 19:51   #1050
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Nissiax teraz nietestowane, wegańskie, więc też może być problem
O raju, faktycznie, zapomniałam o tym szczególiku.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości