Kapsułki do prania- co sądzicie? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-29, 18:41   #211
Zenobia_87
Raczkowanie

Dot.: Kapsułki do prania- co sądzicie?

Cytat:
Napisane przez ania605605 Pokaż wiadomość
Witam,
uczestniczę w kampanii marketingu rekomendacji ☠☠☠☠☠☠☠☠☠, jestem Ambasadorką ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ marki Perlux. Chcę Wam przekazać parę słów na temat wrażeń z korzystania pereł Perlux.
Dla mnie korzystanie z pereł Perlux to czysta przyjemność.
Przekonałam się o ich skuteczności. Używałam wiele różnych środków piorących polskich jak i zagranicznych, ale żaden z nich nie był tak doskonały jak perły Perlux.
Sama nazwa produktu świadczy o jego „sile”. Perły kojarzą się nam z czymś pięknym, wyjątkowym. Osoba, która je nosi utożsamiana jest z bogactwem, dobrobytem.
Przyznam się szczerze, że bałam się wrzucać do pralki perły, bałam się o to, że nie rozpuszczą się w 100% w wodzie, a resztki folii osadzą się w pralce, w przewodach. Jednak myliłam się folia rozpuszcza się w wodzie całkowicie!!.
Wiele razy zastanawiałam się czy użyć do prania proszek czy żel. Dziś ten dylemat mnie nie dotyczy. Korzystam jednocześnie z proszku oraz żelu zawartego w niezwykłej perełce.
Dla mnie skuteczność zawsze występuję na pierwszym miejscu. Nigdy dotąd nie stosowałam, wręcz nawet nie znalazłam środka piorącego, który łączyłby w sobie to co najważniejsze dla ubrań czyli: długotrwały oraz przyjemny zapach, wybielanie i ochrona ubrań przed szarzeniem, dodatek odplamiacza, bezpieczeństwo dla alergików, ochronę koloru tkanin.
Wyjątkowe jest dla mnie to, że perły ochraniają przed kamieniem. Zawsze musiałam kupować środek do prania oraz osobno środek chroniący pralkę i ubrania przed osadzaniem się kamienia. Połączenie tych dwóch „mocy” jest dla mnie niesamowite. W perle znajdują się składniki, które zmiękczają wodę i dlatego kamień nie osadza się w bębnie pralki czy w komorze, gdzie zazwyczaj wsypujemy proszek.
Perełki chronią także środowisko naturalne. Musimy o nie dbać, aby późniejsze pokolenia mogły żyć w zdrowym i świeżym środowisku.
Nie ukrywam, że bardzo ucieszył mnie fakt, że bardzo ucieszył mnie fakt, że produkt jest polski. Dziś tyle się słyszy, że za granicą mają lepsze produkty. To nie prawda, wystarczy tylko dobrze otworzyć oczy i znaleźć Perluxa. ;-)
Na początku sceptycznie podchodziłam do tego, ze wystarczy tylko jedna perełka. Myślałam, że to nie wystarczy aby pranie było czyste, jednak pomyliłam się.
Pozytywnie zaskoczyła mnie także wiadomość, że perełki Perlux na pewno są bezpieczne dla alergików. Obecnie na rynku wiele produktów posiada taką informację, ale niestety produkty uczulają. Potwierdzam osobiście- Perlux jest bezpieczny dla alergików, możecie być spokojni ;-)
Bardzo ważne jest to, że perły nie niszczą koloru moich ubrań. Wiele ubrań bałam się prać, aby nie straciły koloru oraz aby się wzajemnie się nie zafarbowały. Perły sprawdziły się, kolor nie schodzi, nie blednie jest taki sam jak przed praniem.
Najbardziej cieszę się, że perły chronią przed wzajemnym farbowaniem się tkanin, już nie muszę rozstawać się z moimi ubraniami, po kilku praniach ;]
Już nie musicie się męczyć z noszeniem ciężkich proszków, żelów. Nie musicie się obawiać, że proszek się rozsypie czy żel wyleje.
Pewnie myślicie kurcze, ile to może kosztować, pewnie mnie nie stać, nic bardziej mylnego. Standardowe pranie ( tzn. ze zwykłym proszkiem, odplamiaczem, odkamieniaczem) kosztuje nas około 3,53zł, natomiast pranie z Perluxem- koszt jednego prania to jedynie 1,20zł. Pranie z kapsułkami jest 3 razy tańsze niż ze zwykłymi środkami!!.
Zapomniałabym Wam powiedzieć, jak stosować kapsułki, a to takie proste. Wystarczy kapsułkę umieścić na dole w bębnie, (a nie tak jak proszek do dozownika) i włożyć ubrania do bębna i włączyć pralkę-> o tym nie zapomnijcie haha
Szczerze to było dla mnie wszystko magiczne jak w jednej perełce może znaleźć się proszek i żel i odplamiacz i odkamieniacz. A jednak to wszystko prawdziwe. Jeżeli chcecie się moi Kochani o tym przekonać zostało mi jeszcze kilka próbek do rozdania, dajcie znać. Przekonajcie się sami, że warto kupić perły Perlux a zaoszczędzicie czas i pieniądze, na pewno będzie tak bardzo zadowoleni jak ja ;-)
Chyba oprócz kapsułek dają wam jeszcze jakieś zioło do testowania.
Popraw się, babo, na tej swojej wdzięcznej twarzy
Albo mi się za jedno tysiąc złych słów zdarzy.
Zenobia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 14:55   #212
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zenobia_87 Pokaż wiadomość

Ja myślę, że musieli zorganizować jakiś konkurs, na najlepszy post reklamujący te kapsułki. Bo patrzę, że każdy kolejny wpis jest bardziej poetycki i pompatyczny teksty jak z reklamy proszku z Chajzerem albo jak z reklamy płynu do mycia naczyń: Pewnie myślała Pani, że jedna kropla to za mało, żeby umyć stos brudnych talerzy? - Otóż nie ! - Już za jeden grosz może Pani umyć 13 i pół talerza !

Cytat:
Napisane przez maj4 Pokaż wiadomość
Potwierdzam skuteczność perełek piorących Perlux!
Jako ambasadorka zdrowego rozsądku POTWIERDZAM nieskuteczność tej kampanii reklamowej !! Obecnie na myśl o Perluxie zbiera mi się na mdłości
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 17:55   #213
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez aniolek0601 Pokaż wiadomość
Tak tutaj opowiadacie o różnych sposobach na pranie, a ja cenie sobie bardzo, aby moje pranie było miekkie i cudownie pachnące.

A właśnie to dały mi kuleczki Perlux, które mogę aktualnie testować u mnie w domu. I nie chcę tutaj nikogo zmuszać, aby od razu biegli do sklepu i zakupili te perełki. Chciałabym jak najbardziej realnie opisać moje odczucia związane ze stosowaniem tych perełek.

Normalnie w domu używam proszków i staram się dobierać odpowiednie do siebie, gdyż często dostaję alergii od różnych środków. Na początku kampanii sceptycznie podchodziłam do tych perełek do momentu, gdy zrobiłam pierwsze pranie z ich użyciem. Po wypraniu tkaniny moich ubrań były niesamowicie miekkie w dotyku (dużo bardziej niż po użyciu standardowych proszków do prania), a dodatkowo zapach był bardzo przyjemny. A co najważniejsze, moja skóra nie zareagowała w sposób alergiczny.

Zatem polecam, najlepszym testem jest samodzielne sprawdzenie danego produktu
Si seniorita, masz jeden post i to zachwyt nad głupim praniem sprowadził Cię na Wizaż.

Matko, jakie wywody, kto Ci za to płaci?

No ale jak robota, to robota, wykonać trzeba

Cytat:
Daj znac co zdecydowałeś
Spoko, dam znać, co zdecydowałem

Jesu, wlazłam tu, żeby napisać, że fajne, bo wydajne jak cholera, a teraz będę myśleć o głupotach sięgając po nie ;P
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Edytowane przez Laura2112
Czas edycji: 2015-05-30 o 17:59
Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 20:27   #214
201609102148
Konto usunięte

Ej bez kitu, czy moderatorzy nie widza, co się tu wyprawia?

Może kogoś zawolac?

WIZAŻANKI JEDZO GÓWNO A PERLUX TO ŻYDOWSKIE JĄDRA

no, to jesli udalo mi się zwrócić uwagę jakiegoś moda na wątek, to uprzejmie proszę, żeby po wlepieniu mi osta ogarnac ten spam, bo aż oczy bolą. Sugeruje usunąć to wszystko i sprezentowac spamerom bany, bo te punkty to śmiech na sali.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-30, 20:54   #215
_vixen_
Zakorzenienie

Aż dziwne, że wynalazcom perluxu nagrody nobla jeszcze nie przyznali ;D
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 00:40   #216
tworazka
Zakorzenienie

Mody tez sa oplacone ja pitole co pato z tym Perluxem. Ze im sie loginy chce wymyslac
Stary 2015-05-31, 00:43   #217
Laura2112
Raróg

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Mody tez sa oplacone
Hehe, na to wychodzi ; P

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2015-05-31, 00:48   #218
Zenobia_87
Raczkowanie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51585102]
Ja myślę, że musieli zorganizować jakiś konkurs, na najlepszy post reklamujący te kapsułki. Bo patrzę, że każdy kolejny wpis jest bardziej poetycki i pompatyczny teksty jak z reklamy proszku z Chajzerem albo jak z reklamy płynu do mycia naczyń: Pewnie myślała Pani, że jedna kropla to za mało, żeby umyć stos brudnych talerzy? - Otóż nie ! - Już za jeden grosz może Pani umyć 13 i pół talerza !

Jako ambasadorka zdrowego rozsądku POTWIERDZAM nieskuteczność tej kampanii reklamowej !! Obecnie na myśl o Perluxie zbiera mi się na mdłości [/QUOTE]

Ja myślę, że Perlux ma dobrego dilera i stąd te poetyckie opisy prania.
Popraw się, babo, na tej swojej wdzięcznej twarzy
Albo mi się za jedno tysiąc złych słów zdarzy.
Zenobia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 02:35   #219
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że Perlux ma dobrego dilera i stąd te poetyckie opisy prania.
wybieraj

Stary 2015-05-31, 15:22   #220
tworazka
Zakorzenienie

[QUOTE=iza2439;51591444]Reklama[QUOTE]

Zarekomenduj swojejrodzinie, tu jestes stronnicxza izachowaj swoje zdanie dla siebie

GDZIE SA MODY?

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-12-20 o 09:35 Powód: Reklama w cytacie.
tworazka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 17:22   #221
kami_en
Przyczajenie

A od tego perluxa można się uzależnić,może to nowej generacji dopalacz!Widze że na jego punkcie zmieniacz niców ma obsesję.A teraz zaraz się pojawi nowy post o przecudownuym Perluxie.Niech lepiej napiszę jak to dawkować,bo te tablety dużę są.Połknąć ciężko,a może do odbytniczo.Zawartość tajemniczego proszku i niezidentfikowany płyn.ZMIENIACZU NIKÓW ZARZYWASZ PRZEGRYWASZ!!!Jescze nas w to wciąga,dostał parę działek i ocipiał!
kami_en jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 17:28   #222
201609102148
Konto usunięte

Chyba najlepiej będzie, jak założycielka wątku albo ktos, kto sie często udziela, napisze o sprawie prosto do aniołka.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 17:44   #223
Laura2112
Raróg

A może to tak ma być?
Nowa forma reklamy na Wizażu - będą nam pitolić w wątkach...
Bo obok "admin rządzi" jest "forum musi zarabiać".
Jesus...

🌹14 lat z Wizaż.pl

Stary 2015-05-31, 20:48   #224
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Co jak co, to ten perlux jest jednym z niewielu polskich detergentów.
Dosia, persil, ariel ... polskie nie są. Polski jest jeszcze ludwik i biały jeleń. (

Posty reklamujące perlux to taki bełkot.
Ale to nasz bełkot, swojski taki ... .

Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 22:11   #225
daydreaming_
Zakorzenienie

Dot.: Test pereł piorących firmy Perlux!

Najlepiej ubrudzić poduszkę z jednej strony, a efekt po praniu pokazywać na drugiej stroniej
Reklama.

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-31, 22:51   #226
201606270916
Konto usunięte

Świetny efekt, perły zmieniły nawet wzory na poduszce i wygląda dużo ładniej Założę się też, że dzięki tym perłom już nie kłócisz się z mężem, dzieci lepiej się uczą, schudłaś i wypiękniałaś a wredna sąsiadka spod piątki wreszcie umarła.

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Najlepiej ubrudzić poduszkę z jednej strony, a efekt po praniu pokazywać na drugiej stroniej
Reklama.
Można było chociaż wpaść na to, żeby najpierw zrobić zdjęcie czystej poduszki jako PO i pobrudzonej jako PRZED
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 01:48   #227
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez margolata81 Pokaż wiadomość
A co ona tam wie :P
No jak to, co wie? Przecież niejeden hotel uratowała od widma plajty pościelą wypraną w Perluxie!
Cytat:
Napisane przez Noor Pokaż wiadomość
Tak Ja też Zwłaszcza niech się wypowie, co do ceny - bo ciekawa jestem dlaczego żaden spamer nie odważył się napisać ile toto kosztuje. A tu niespodzianka - ten polski produkt firmy Lakma kosztuje co najmniej 26 zł za 16 kapsułek (nawet jeśli w jakimś klepie internetowym trafi się go taniej, to z przesyłką i tak wyjdzie co najmniej 26zł).
Sorry, ale drogo
Cytat:
Napisane przez Harmonia Mundi Pokaż wiadomość
Jak to do czego? Przecież na pewno czytałaś:

To najpiękniejsza biżuteria.
Cytat:
No tak, gdy np. nie masz pomyslu na prezent komunijny obdaruj bliską osobę... jedynymi i niepowtarzalnymi kapsułkami Perlux!
Cała Polske, zalała informacja, o ich niesamowitych właściwościach!

CIESZ SIĘ SZCZEŚCIEM JUZ DZIS!

Cytat:
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51585102]Pewnie myślała Pani, że jedna kropla to za mało, żeby umyć stos brudnych talerzy? - Otóż nie ! - Już za jeden grosz może Pani umyć 13 i pół talerza[/QUOTE]
Cytat:
wybieraj

Cytat:
Napisane przez kami_en Pokaż wiadomość
Niech lepiej napiszę jak to dawkować,bo te tablety dużę są.Połknąć ciężko,a może do odbytniczo

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;51597335] ... . Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?[/QUOTE]
Zawsze staram się wybierać to, co polskie (choć 3/4 naszych firm została przejęta przez światowych gigantów niestety), ale powyższy rodzaj szeptanego marketingu ociera się o groteskę, sorry
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 07:18   #228
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Świetny efekt, perły zmieniły nawet wzory na poduszce i wygląda dużo ładniej Założę się też, że dzięki tym perłom już nie kłócisz się z mężem, dzieci lepiej się uczą, schudłaś i wypiękniałaś a wredna sąsiadka spod piątki wreszcie umarła.

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 10:49   #229
Kamea2000
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;51597335]Co jak co, to ten perlux jest jednym z niewielu polskich detergentów.
Dosia, persil, ariel ... polskie nie są. Polski jest jeszcze ludwik i biały jeleń. (

Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?[/QUOTE]

A gdzie można kupić kapsułki Perlux? W jakich sieciach sklepów?
Kamea2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-01, 13:58   #230
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko pokój na świecie i koniec głodu w Afryce i daję słowo, że kupuję!
Stary 2015-06-01, 15:35   #231
KuckaKuc
Raczkowanie

Ja mam teraz z Ariel i pierwszy raz zdarzyło mi się, że kapsułka nie rozpuściła się podczas prania tylko przykleiła mi się do sukienki i wyglądało to jakbym wydmuchała nos w rękaw...dodam, że zauważyłam to dopiero w pracy
Stary 2015-06-01, 15:49   #232
stesia
Zakorzenienie

Dot.: Nowe Perły Piorące

Cytat:
Napisane przez 4gata Pokaż wiadomość
Reklama
jaka nowość? już bardzo dawno słyszałam o tym produkcie więc chyba nie wiecie nawet co testujecie skoro uważacie że jest to nowość...

rozwaliły mnie wyliczenia jednej z dziewczyn, że koszt prania bez pereł to coś ponad 3 zł a z perłami 1,2. według strony producenta koszt 24 pereł bez promocji to 39,99 więc nie 1,2 za jedną perłę tylko 1,66, w sklepach nie mogę spotkać więc nie mam porównania, a koszt prania z kapsułkami vizira z których jestem zadowolona to niecała złotówka, gdybym zamiast kapsułek używała proszku to możliwe że wyszłoby jeszcze taniej

nie wiem jak organizator kampanii i producent pereł ale jakbym ja jako organizator dostała same takie super opinie o produkcie to pierwsze co by mi przyszło do głowy to to że testerzy zamiast przetestować produkt i wyrazić opinię, postanowili wyrazić super opinię o produkcie byleby tylko podlizać się

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-12-20 o 09:36 Powód: Reklama w cytacie.
stesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 11:44   #233
Kamea2000
Zakorzenienie

Może faktycznie są zadowoleni, ja chętnie bym spróbowała te kapsułki bo wolę wesprzeć polską markę niż niemiecką Tylko gdzie je można kupić?
Testowałam dwa razy kapsułki Ariel i były ok. Kapsułki Perlux też chętnie bym sprawdziła w praniu
Kiedyś stosowałam też kapsułki z Biedronki Pro Ultra i też były w porządku.
Plusem jest, że nie są ciężkie i zajmują w łazience mało miejsca niż płyny do prania, a pojemniki po nich stosuję później w domu do przechowywania innych rzeczy.
Stary 2015-06-02, 13:57   #234
kaledonia
zielony stworek

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;51597335]Co jak co, to ten perlux jest jednym z niewielu polskich detergentów.

Czy naprawdę musimy wyśmiewać, sobie szkodzić i benckisera kupować bo ma lepszą reklamę ?[/QUOTE]
Nie musimy kupować zachodnich marek,co więcej mieszkając w Polsce ich nie kupowałam,a czemu ja mam kupować towar 2 kategorii,odpady z rynku np. niemieckiego.
Kupowałam płyny do prania Biały Jeleń, żel do prania Wirek, mydełko do odplamiania, Ludwik do naczyń, ale to nie są tak drogie i żałośnie reklamowane produkty

Nie widzę nic złego w reklamie,ale czemu nie może być to normalna reklama jak np. kawy MK Cafe, a nie takie spamowanie.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 15:36   #235
Basienka94
Raczkowanie

Mówcie co chciecie o Perluxie, ale ja tam nie narzekam
są to moje pierwsze kapsułki, wcześniej używałam tradycyjnych proszków do prania. i też było ok, zwłaszcza jeśli chodzi o te droższe. Jak mi teść z Niemiec przywiezie proszek to na pewno skorzystam, nie odmówię prezentu
co mnie urzekło w Perluxie to to, że dokładnie wyczyściło się legowisko mojego psa mam goidena, który uwielbia wodę i bagna poza tym lubi też jeść na swoim legowisku, np. kości itd no i wyprało się
a pamiętam moje poprzednie prania legowiska. najpierw pranie wstępne, potem na 60 stopni, a potem jeszcze gotowanie
tak więc jest dobrze
Basienka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 17:08   #236
Kamea2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka94 Pokaż wiadomość
Mówcie co chciecie o Perluxie, ale ja tam nie narzekam
są to moje pierwsze kapsułki, wcześniej używałam tradycyjnych proszków do prania. i też było ok, zwłaszcza jeśli chodzi o te droższe. Jak mi teść z Niemiec przywiezie proszek to na pewno skorzystam, nie odmówię prezentu
co mnie urzekło w Perluxie to to, że dokładnie wyczyściło się legowisko mojego psa mam goidena, który uwielbia wodę i bagna poza tym lubi też jeść na swoim legowisku, np. kości itd no i wyprało się
a pamiętam moje poprzednie prania legowiska. najpierw pranie wstępne, potem na 60 stopni, a potem jeszcze gotowanie
tak więc jest dobrze
A w jakich sieciach sklepów można je kupić? I jaka jest orientacyjna cena?
Stary 2015-06-02, 21:10   #237
bernikula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamea2000 Pokaż wiadomość
Kamea chyba nikt Ci nie odpowie na to pytanie, bo większość wizażanek od Perluxa ma na koncie 1 posta, wchodzi tu, pisze o kapsułkach i nie zagląda do wątku....

Ja gdzieś je ostatnio widziałam, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzie.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 21:17   #238
201606270916
Konto usunięte

Od kilku prań raczej jakoś drastycznie ubrania nie szarzeją/płowieją - chyba że materiał wyjątkowo do niczego

Strach pomyśleć co za opisy się pojawią, gdy do testów ludziom się rzuci papier toaletowy
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-02, 22:38   #239
anick88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamea2000 Pokaż wiadomość
Są w Kauflandzie, w Tesco, Carrefourze, Rossmannie i to tyle. Nigdzie więcej na razie nie widziałam

nie mam polskich znakow. nie bede miec. trzeba z tym jakos zyc.
anick88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-03, 08:05   #240
effcia82
Zakorzenienie

Ja ostatnio sobie chwalę takie jakby tabletki z Lidla. To niby sprasowany proszek ale nie zostawiają osadu na ubraniach w przeciwieństwie do kapsułek różnych firm, po których zdarzały mi się niedopłukane gluty. Łatwo się dozuje, małe nie zajmujące miejsca opakowanie i cena bardzo korzystna. Czy dopierają to ciężko stwierdzić bo z doświadczenia wiem, że na niektóre plamy nic nie da rady.
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości