|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
|
|
|
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się, lepiej dmuchać na zimne i od razu iść. Rodzinny zawsze może wstępnie coś doradzić i od razu zareagować. Pij dużo wody, bo przy Izo bardziej "schniemy" i łatwo o podrażnienia nawet i wewnątrz. Nawet badanie ginekologiczne przy Izo to była masakra. Picie oleju lnianego nie zaszkodzi, mi wystarczało regularne picie jogurtu (w niektórych przypadkach to za mało).
|
|
|
|
#4413 |
|
Przyczajenie
|
Idę jutro do rodzinnego, może uda się zapisać i przyjmie mnie tego samego dnia. Zaczynam żałować decyzji o izo mimo poprawy stanu cery (mniej się błyszczy, a minęły 2 tygodnie).
Boję się, że narobiłam sobie biedy
|
|
#4414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Probowalas wzbogacic diete o kefiry naturalne?
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O, właśnie tak doczytałam, że bierzesz Vibin mini. Nie bardzo wiem jak bardzo różnić się mogą skutki uboczne od zwykłego Vibinu, który biorę - ale ponoć to może też powodować dodatkowo odprowadzanie wody z organizmu - tabletki anty też "podsuszają". Edytowane przez Saphire_Blue Czas edycji: 2015-06-01 o 20:25 |
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem mega ospała po antydepresantach, kawę mogę wypić najwyżej jedną na x czasu z połowy malutkiej łyżeczki, bo w innym razie mam stany lękowe, kołatanie serca i bardzo źle się czuję A jestem mega ospała i zmęczona ciągle po tych lekach i myślałam, że ta herbatka by mi trochę pomogła Czyli mówisz, że tą co redukuje wagę mogę pić codziennie? Mogłabyś jeszcze zerknąć na te dwie, bo nie wiem czy zamawiać, z góry dziękuję http://www.helfy.pl/zdrowie/herbaty/...cow-kregoslupa http://www.helfy.pl/zdrowie/herbaty/...cniajaca-wlosy Szczególnie o tą na ból kręgosłupa mi chodzi- mam krzywy i po Izo mnie wszystko boli Jakbyś mogła napisać czy da rade ją pić i czy w ogóle ona faktycznie może coś pomóc Twoim zdaniem
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-06-01 o 19:53 |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kręgosłup naświetlałam lampą. Na ospałość polecam zieloną herbatę, a na redukcję wagi, tawienie i dobry metabolizm czerwoną(z tego co kojarzę zielonej i czerwonej nawet i ograniczać nie trzeba, a ta czerwona mi bardziej podeszła jakoś. Tak, Cital potrafi dać w kość. Mnie dopiero ginka uświadomiła, że brałam go w połączeniu z anty co niezbyt jest wskazane. Ale spać mi się chciało po innych lekach jakoś bardziej. http://www.helfy.pl/zdrowie/herbaty/...cow-kregoslupa - ok, przy tej będziesz musiała spożywać więcej płynów, bo dwa ze składników mają właściwości moczopędne, a Izo odwadnia i trzeba uważać na odpowiednią filtracje płynów, jest też imbir podobnie jak w tej poprzedniej herbatce, więc z tym też trzeba uważać, http://www.helfy.pl/zdrowie/herbaty/...cniajaca-wlosy - ta jest ok ze składem z tego co widzę. Edytowane przez Saphire_Blue Czas edycji: 2015-06-01 o 20:11 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4418 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny!
Jesteście wielkim wsparciem. Skutki Vibin mini można zobaczyć tu na ☠☠☠☠☠☠☠, chciałam wkleić link, ale źle go wyświetla.Miałam takie dziwne burkanie w brzuchu już od 13 r.ż. ale nic poza tym. Może te leki spowodowały, że wrażliwe jelita padły. Staram się jeszcze nie panikować.
Edytowane przez Emerald_eyes Czas edycji: 2015-06-01 o 20:43 |
|
|
|
#4419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jem wszystko. Alkohol ograniczylam i zauwazylam, ze odkad nie jem miesa, to czuje sie lzej.
|
|
|
|
#4423 |
|
Przyczajenie
|
Byłam dziś u lekarza i dostałam Debretin na załagodzenie objawów w przewodzie pokarmowym, a po posiłku mam przyjmować Raphacholin C dla wątroby. Powiedziałam, że wydaje mi się, że widzę w krew w stolcu i się niepokoję, a nie ma aktualnie mojej dermatolog. Pani mnie uspokoiła i zaleciła to. Nie wiem czy zbagatelizowała czy naprawdę nie ma się co martwić. Czas pokaże, w poniedziałek pójdę do dermy, chociaż jestem zapisana na później, mam nadzieję, że mnie przyjmie.
|
|
#4424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś tutaj pisał też o bólu przy oddawaniu stolca. W moim przypadku przestawienie się na ciemny chleb z mąki żytniej na naturalnym zakwasie przyniosło rezultaty
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#4425 |
|
Przyczajenie
|
Ooo, pomyślę o tym
W biedrze widziałam też olej lniany i chyba się skuszę ![]() A można w trakcie leczenia używać samoopalacza, który dodatkowo nawilża? Nie chcę być biała jak kartka, chociaż powiem, że wczoraj byłam na dworze tyle co od przystanku do budynku x2 i ręce mi się opaliły. Już dziś nałożyłam filtr spf50, jest piękna pogoda!
Edytowane przez Emerald_eyes Czas edycji: 2015-06-02 o 12:33 |
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zgłupiałaś. Jezu jak na dworze jest gorąco. Marzę o tym, żeby się zamknąć w piwnicy. Współczuję wszystkim pracującym poza pomieszczeniami z klimatyzacją. Nie rozumiem jak można lubić taki upał. Może mój organizm jest dziwny i to tlyko ze mnie się leje
Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2015-06-02 o 18:19 |
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie chce mysleć, prędzej bym się powiesiła. Mnie od razu jest słabo, a leje się ze mnie jak z wodospadu. Tu nie chodzi o pracę, o chęć. Ja bym po prostu zemdlała.
|
|
|
|
#4429 |
|
Przyczajenie
|
Mi na dworze jest w sam raz!
W tylko w autobusie sauna...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co to są właściwie zajady? Mnie w kącikach ust - nie w samych kącikach, bardiej na zewnątrz porobiły się pęknięcia. I oine teraz się "goją". Porobiły się coś jak strupki. Mam tego nie ruszać i samo zejdzie, tak? Ew. dalej smarować specyfikiem na zajady?
|
|
|
|
#4431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
P.S. Jak przypakują klimą w lato jak siedzisz w pracy, to masz ochotę się grubo ubrać, bo jest zimno, a ludzie którzy wpadają na moment patrzą się jak na wariata, bo sami są porozbierani. To nic przyjemnego siedzieć w temp. ok 6-10 stopni. |
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ostatnio więcej spaceruję i twarz mam zabezpieczoną podkładem z SPF35, ale chodzi mi o szyję, dekolt i ręce- ostatnio po spacerach w słońcu mnie potem piekła zwłaszcza szyja. Kupiłam Anthelios XL mleczko do ciała z LRP, myślicie, że będzie ok? Zamierzam zacząć używać, ale zbieram się jakoś jak do jeża nie wiem w sumie czemu
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Dodam, że mama mnie zniechęciła, bo jest przeciwniczką filtrów, bo kiedyś ją po jakimś wysypało...Jej zdaniem powinnam chodzić w bluzkach z długim rękawem ?
|
#4433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, też jak mam się wysmarować czymkolwiek po ciele to mi się odechciewa (tutaj kłaniam się Nivei za te balsamy do spłukiwania pod prysznic ), najbardziej lubuję się w sprayach, ale jak mus to mus, lepiej sobie nałożyć coś na ciało niż później zdychać.
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzisiaj u dermatologa i troche sie zasmucilam. Babka twierdzi, ze efekty powinny byc wieksze i skoro mam tak dobre wyniki krwi i obecnie praktycznie zero skutkow ubocznych, to powinnam zwiekszyc dawke (obecnie przyjmuje 40mg). Jestem na tak ale sama mysl ile idzie na to pieniedzy mnie przeraza.
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
kalinostek, ale to nie jest tak, że wtedy po prostu szybciej wybierzesz całą dawkę?
|
|
|
|
#4436 |
|
Przyczajenie
|
Polecam Ci taki jakby błyszczyk Blistex. Biała tubka i wyciskasz zawartość. Nadal mam suche usta, ale bardzo dużo mi pomógł, także na pękające kąciki.
|
|
#4437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poważnie to znam ten ból...mój lekarz ostatnio wypisał mi receptę na 180 tabl. Farmaceuta płakał jak sprzedawał...a ja razem z nim...:/
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Probowalas wzbogacic diete o kefiry naturalne?
Jestem mega ospała po antydepresantach, kawę mogę wypić najwyżej jedną na x czasu z połowy malutkiej łyżeczki, bo w innym razie mam stany lękowe, kołatanie serca i bardzo źle się czuję 

Jesteście wielkim wsparciem. Skutki Vibin mini można zobaczyć tu na ☠☠☠☠☠☠☠, chciałam wkleić link, ale źle go wyświetla.