|
|
#2071 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Cytat:
A ten kosz mojrzesza to niezla mysl
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Pojeździlam na rowerku stacjonarnym i pośladki mnie bolą
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla pocieszenia Ci powiem,że u nas remont trwa od połowy lutego.Cały czas! Obecnie Mąż remontuje sam po pracy, więc i nerwy i zmęczenie. Ja w obecnym stanie nie jestem bardzo przydatna do pomocy,co chwilami powoduje obniżenie nastroju. Mamy jeszcze sypialnie do zrobienia, ganek i garderobę. Korytarz zbliża się ku końcowi. |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt tu nie odwozi pijanego towarzystwa po imprezie i raczej w pracy tez nikomu z mniej niz rocznym stazem samochodu nie dadza. Po prostu wymyslony problem nie istnieje |
|
|
|
|
#2076 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Te złe fluidy chyba dotarły i do mojego miasta Pożarłam się wczoraj z mężem i jakoś chyba szybko się nie pogodzimy. Na dodatek wyjeżdża na cały długi weekend i ciągle chce mi się płakać ![]() Cytat:
Cytat:
wyniki też na pewno będą dobre.Co do jazdy samochodem i parkowania : http://img3.demotywatoryfb.pl//uploa...y_jaju_600.jpg A tak na serio to uważam, że każdy uczy się najlepiej na swoich błędach i grunt, żeby być cierpliwym i nie zrażać się niepowodzeniami nawet jeżeli robi się jakieś głupie błędy no i nie bać się jeżdżenia samochodem. Ja mam prawko na A i B od jakiś 9 lat i na początku robiłam takie błędy że aż wstyd mi się przyznać a obserwatorzy mieli śmiechu co nie miara (ja teraz też jak sobie przypomnę to i owo) . Teraz mogę powiedzieć, że jeżdżę bardzo dobrze jak nie lepiej niż mój Tż
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odwoziłam towarzystwo i jeździłam chyba 4 różnymi samochodami firmowymi w pierwszym roku po zdaniu prawka. To, że ty nie masz takich problemów nie znaczy że jest wymyślony.
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mowie, ze ja nie mam. Tylko tu ten problem po prostu nie istnieje. Plakietka jest wielkosci 15*10cm, sztuk dwie, skoro wiesz, ze duzo jezdzisz roznymi samochodami, to wkladasz do torebki i masz stale przy sobie. Druga sprawa, mozesz jezdzic bez, gorzej bedzie w przypadku kontroli |
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też łóżeczko będzie w sypialni, bo nie ma gdzie indziej go dać a przy małej tez mieliśmy wiec nie widzę problemu. Tylko teraz mamy większą szafę i bedzie musiało stać gdzie indziej
Sama się zastanawiam nad tym łóżeczko dostawką czy koszem, ale stwierdziłam, ze szkoda pieniędzy jak i tak trzeba będzie kupić łóżeczko wiec to zbedny wydatek i kupuje normalne
|
#2082 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam z warzywniaka i jestem zmasakrowana pogodą. Nie wiem jak ja wytrzymam lato będąc w ciąży
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będzie u nas w polskich przepisach zapis, że musi być trwale zamontowane to na nic ci się przyssawka zda.
|
|
|
|
#2084 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry! Dzwonił do mnie Askot ze wózek do odbioru. Miał być po miesiącu :/ i teraz zastanawiam się czy zabierać go czy ma stać do sierpnia i wtedy mi się liczy gwarancja.
Musimy się zastanowić z mężem lub w sklepie dopytac. Cytat:
![]() Wiatrak poszedł w ruch. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja będę chyba jedna z ostatnich co pójdą na glukozę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupiłam sobie dwie sukienki takie normalne ale będą dobre na ciążę ![]() Cytat:
Wieczorem jedynie pójdę na dłuższy spacer ![]() Cytat:
Ja może podjadę po truskawki później ![]() Bo mam ochotę na placek z nimi właśnie.
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w szkole rodzenia położna tak dziwnie podzieliła trymestry, że od czwartku wg niej zaczynam trzeci :p ma jakiś dziwny podział bo niby pierwszy trymestr 0-12 tyg, drugi 13-24 a trzeci 25 wzwyż, a to niby dlatego że w tym 38tyg dziecko jest juz donoszone i ten ostatni trymestr ze względu na ruchomy termin porodu może (choć nie musi) trwać dłużej. Matko, trzeci trymestr to prawie poród! Muszę w końcu pozamawiać coś na tym allegro, bo w sumie mam tylko ubranka w komplecie...
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Kissmisiaa to zależy od nas co jemy i ile mamy ruchu
![]() http://mumandthecity.pl/mozna-jesc-ciazy/ Fajne spojrzenie ![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
Jestem juz po krzywej cukrowej. Glukoza nawet nie taka zła w smaku, ale niestety przeleżałam całe dwie godziny na kozetce w gabinecie. Prawie zemdlałam po pierwszym pobraniu i za każdym razem jak próbowałam sie podnieść, to powtórka z rozrywki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest jeszcze smieszniej: 0-15, 16-27 i 28 do konca |
|
|
|
|
#2091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeby tak meczyc ciezarna |
|
|
|
|
#2093 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że gotowy, ale moze lepiej, żeby postał jeszcze do sierpnia. Pewnie nie bedą z tym robic problemów w Askocie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Teraz już jest ok, ale czuję się mocno osłabiona. Pani, ktora pobierała mi krew przy pierwszym pobraniu nie mogła znalezc żyły i od tego się zaczęło. Całe szczęście, że mnie położyła zanim zdążyłam zemdleć, bo byłby problem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo arbuza sobie też kupię.
Teraz się chlodze woda z lodem. Cytat:
Kiedyś działka i uprawa warzywek itp a teraz stres. Cytat:
Tez tak myślę. Do pytam się czy gwarancja będzie obowiązywać od odebrania czy od daty kupna. Bo nam to wyleciało z głowy.
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
A po ile Arbuzy u Was? Bo kupiłam całego wczoraj na urodziny, ale ponad 3kg miał, a za kg 2,75zł. Ale zawsze to lepiej niż w biedronce bo tam 3,99 za kg.
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba lepsze to niż później skutki cukrzycy ciążowej...
Aha czyli już przed glukozą się słabo czułaś? Z głodu? Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2015-06-03 o 12:52 |
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z miasta-co za upał,w cieniu 28*C. Szłam a właściwie-t u r l a ł a m się. W sklepach pociłam się jak mysz aż mi nie halo było i pewnie wyglądałam na podejrzaną osobe chcąca coś zwinąć bo miaam mordę rozpaloną i pot mi po niej leciał buhahaha.
Kupiłam sobie bawełnianą sukienkę i klapki z racji tego,że mam dziś gina a n ie mam sie w co ubrać by przykryć bożenę i jak gołodupiec nie pomykać po gabinecie-jak miesiac temu. Niestety kiecki Sprzed ciąży nie pasują bo są za małe w brzuchu i za hu hu się nie wcisnę w nie. a buty-sandałki odpadają i inne bo mam problem by zapiać/zawiązać,a tak se wsunę girę w klapka i będzie gites ![]() W weekend przemalowałam pokój Młodej,ściany wyglądają jak na załączonym zdjeciu ale niestety oprócz kolorów jest też mega syf na podłodze i sprzety leżą,wiec zdjecia teraz nie będzie. Ale będzie wyglądał prawie jak na obrazku. Boszzzz przegapiłam swoją studniówkę,za 93 dni TEN DZIEŃ
Edytowane przez oczarowana Czas edycji: 2015-06-03 o 12:52 |
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie trzeba cukrzyce wychwycic, tylko zastanawia mnie, czy nie ma innego sposobu. U mnie czesto jest kontrolowany poziom cukru i jak cos sie dzieje, przeprowadzana jest dalsza diagnoza. Chyba taki sposob jest mniej inwazyjny a wg moich lekarzy i bardziej odzwierciedlajacy rzeczywistosc |
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję tydzień temu studiówki ![]() Ja już w swój suwaczek nie patrzę bo po co się stresować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

Teraz przez ten remont czuje, ze mniej jest bliskości w naszym zwiazku. Pelno obowiazkow, brak czasu na odpoczynek. W pracy tez stresujaco, duzo projektów... czuje ze powoli nie daje rady z tym wszystkim