Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-03, 10:45   #2071
Blondynka17
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
To prawda, cb to niezła rozrywka w czasie jazdy

Jeśli chodzi o łóżeczko to my na pewno będziemy mieli w sypialni. Będzie ciasno, nawet bardzo (już teraz może mamy z 2-3 metry kwadratowe bez żadnych mebli) ale po prostu nie mamy lepszego miejsca. Drugi pokój to firma (i musi firmą pozostać), a trzeci to salon z aneksem więc w ogóle odpada. Kołyska to bardzo dobry pomysł, albo kosz Mojżeszowy. Na pół roku starczy.

Ja tam sądzę że jakby mały leżał w pokoju obok to bym jeszcze gorzej spała bo bym się bała że mały się dusi albo mu się ulało i nie może oddychać a ja nie usłyszę.
Tez sobie zdaje sprawę ze nie moglabym zasnac nie slyszac co z malym. Wiec napewno bedzie w sypialni spac A ten kosz mojrzesza to niezla mysl
Stary 2015-06-03, 10:53   #2072
ridja devojka
Zakorzenienie

Pojeździlam na rowerku stacjonarnym i pośladki mnie bolą

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-06-03, 10:58   #2073
margaritkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Ja mam znowu od paru dni jakies huśtawki nastrojow. Teraz siedze i rycze i smutno mi, boje sie co to będzie jak pojawi sie dziecko czy dam rade, czy dogadam sie z TZtem Teraz przez ten remont czuje, ze mniej jest bliskości w naszym zwiazku. Pelno obowiazkow, brak czasu na odpoczynek. W pracy tez stresujaco, duzo projektów... czuje ze powoli nie daje rady z tym wszystkim
Obawy są naturalne. Mimo największego przygotowania teoretycznego, nie wiemy co nas czeka. Ja się przeraziłam jak mało czasu zostało, jak mało mam.

Dla pocieszenia Ci powiem,że u nas remont trwa od połowy lutego.Cały czas! Obecnie Mąż remontuje sam po pracy, więc i nerwy i zmęczenie. Ja w obecnym stanie nie jestem bardzo przydatna do pomocy,co chwilami powoduje obniżenie nastroju.
Mamy jeszcze sypialnie do zrobienia, ganek i garderobę. Korytarz zbliża się ku końcowi.
margaritkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 11:02   #2074
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaritkaaa Pokaż wiadomość
Obawy są naturalne. Mimo największego przygotowania teoretycznego, nie wiemy co nas czeka. Ja się przeraziłam jak mało czasu zostało, jak mało mam.

Dla pocieszenia Ci powiem,że u nas remont trwa od połowy lutego.Cały czas! Obecnie Mąż remontuje sam po pracy, więc i nerwy i zmęczenie. Ja w obecnym stanie nie jestem bardzo przydatna do pomocy,co chwilami powoduje obniżenie nastroju.
Mamy jeszcze sypialnie do zrobienia, ganek i garderobę. Korytarz zbliża się ku końcowi.
U mnie tez w polu wszystko, pokoik nie pomalowany panele trzeba zmienić a o umeblowaniu nie wspomne do tego jakis czas temu zalalo nam sufit w salonie i cale podwieszenie do wymiany... na sama mysl o majstrach i syfie temu towarzyszacemu mam drgawki :-/ no ale musze zmobilizowac tz do zrobienia tego bo potem to sobie nie wyobrażam...
Stary 2015-06-03, 11:18   #2075
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
No ale to w przypadku kiedy używasz jednego. A co jak jeździsz różnymi samochodami np. w pracy albo odwozisz pijane towarzystwo po imprezie?

Strach za kierownicą jest takim samym złem co brawura. Pani która na drodze krajowej jedzie 50 bo chce jechać bezpiecznie i zmusza TIRy do wyprzedzania stwarza większe nawet zagrożenie niż 18-latek w VW golfie.

Nikt tu nie odwozi pijanego towarzystwa po imprezie i raczej w pracy tez nikomu z mniej niz rocznym stazem samochodu nie dadza. Po prostu wymyslony problem nie istnieje
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 11:19   #2076
Ana0611
Raczkowanie

Dzień dobry

Te złe fluidy chyba dotarły i do mojego miasta Pożarłam się wczoraj z mężem i jakoś chyba szybko się nie pogodzimy. Na dodatek wyjeżdża na cały długi weekend i ciągle chce mi się płakać

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Mówisz i masz 😆☺
Załącznik 5991513
Om nom nom nom...Podziwiam, że chce się Tobie robić takie cuda

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Ana jakoś przeżyłam, do końca badania czułam się ok, ale po powrocie do domu poczułam się gorzej. Okropnie osłabłam, aż nie miałam siły mówić i bolała mnie głowa, ale teraz juz ok
No to dobrze, że wszystko ok wyniki też na pewno będą dobre.

Co do jazdy samochodem i parkowania : http://img3.demotywatoryfb.pl//uploa...y_jaju_600.jpg
A tak na serio to uważam, że każdy uczy się najlepiej na swoich błędach i grunt, żeby być cierpliwym i nie zrażać się niepowodzeniami nawet jeżeli robi się jakieś głupie błędy no i nie bać się jeżdżenia samochodem.
Ja mam prawko na A i B od jakiś 9 lat i na początku robiłam takie błędy że aż wstyd mi się przyznać a obserwatorzy mieli śmiechu co nie miara (ja teraz też jak sobie przypomnę to i owo) . Teraz mogę powiedzieć, że jeżdżę bardzo dobrze jak nie lepiej niż mój Tż

Ana0611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 11:23   #2077
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nikt tu nie odwozi pijanego towarzystwa po imprezie i raczej w pracy tez nikomu z mniej niz rocznym stazem samochodu nie dadza. Po prostu wymyslony problem nie istnieje
Ja odwoziłam towarzystwo i jeździłam chyba 4 różnymi samochodami firmowymi w pierwszym roku po zdaniu prawka. To, że ty nie masz takich problemów nie znaczy że jest wymyślony.
Stary 2015-06-03, 11:27   #2078
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odwoziłam towarzystwo i jeździłam chyba 4 różnymi samochodami firmowymi w pierwszym roku po zdaniu prawka. To, że ty nie masz takich problemów nie znaczy że jest wymyślony.

Nie mowie, ze ja nie mam. Tylko tu ten problem po prostu nie istnieje. Plakietka jest wielkosci 15*10cm, sztuk dwie, skoro wiesz, ze duzo jezdzisz roznymi samochodami, to wkladasz do torebki i masz stale przy sobie. Druga sprawa, mozesz jezdzic bez, gorzej bedzie w przypadku kontroli
Stary 2015-06-03, 11:33   #2079
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mowie, ze ja nie mam. Tylko tu ten problem po prostu nie istnieje. Plakietka jest wielkosci 15*10cm, sztuk dwie, skoro wiesz, ze duzo jezdzisz roznymi samochodami, to wkladasz do torebki i masz stale przy sobie. Druga sprawa, mozesz jezdzic bez, gorzej bedzie w przypadku kontroli
No w Japonii może i tak (może tam myślenie jest w trochę lepszej kondycji) bo u nas mówi się o obklejeniu samochodu naklejkami...
Stary 2015-06-03, 11:54   #2080
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
No w Japonii może i tak (może tam myślenie jest w trochę lepszej kondycji) bo u nas mówi się o obklejeniu samochodu naklejkami...

Ale pisalam Ci, ze sa na magnes lub przyssawke, wiec problemu zadnego nie ma
Stary 2015-06-03, 11:55   #2081
Sandrusia91
Zadomowienie

U mnie też łóżeczko będzie w sypialni, bo nie ma gdzie indziej go dać a przy małej tez mieliśmy wiec nie widzę problemu. Tylko teraz mamy większą szafę i bedzie musiało stać gdzie indziej

Sama się zastanawiam nad tym łóżeczko dostawką czy koszem, ale stwierdziłam, ze szkoda pieniędzy jak i tak trzeba będzie kupić łóżeczko wiec to zbedny wydatek i kupuje normalne

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 11:56   #2082
201701300931
Konto usunięte

Właśnie wróciłam z warzywniaka i jestem zmasakrowana pogodą. Nie wiem jak ja wytrzymam lato będąc w ciąży
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 12:04   #2083
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pisalam Ci, ze sa na magnes lub przyssawke, wiec problemu zadnego nie ma
Jak będzie u nas w polskich przepisach zapis, że musi być trwale zamontowane to na nic ci się przyssawka zda.
Stary 2015-06-03, 12:18   #2084
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dobry! Dzwonił do mnie Askot ze wózek do odbioru. Miał być po miesiącu :/ i teraz zastanawiam się czy zabierać go czy ma stać do sierpnia i wtedy mi się liczy gwarancja.
Musimy się zastanowić z mężem lub w sklepie dopytac.
Cytat:
Po raz pierwszy od tygodnia się wyspałam mimo wczesnej pobudki i od razu humorek lepszy.
agu - mam te spodnie na sobie co wczoraj kupiłam, mogę Ci fotkę wrzucić.

O taaaak, na fotelu jak na krześle, ręce kurczowo na kierownicy (nawet jak stoi na światłach ).
A taką sytuację jak Ty to miałam już ze 3 razy, powód zawsze ten sam jak u Ciebie. Za pierwszym razem uciekłam na pas zieleni, skończyło się naprawą opon, felg i zawieszenia bo wjechałam na krawężnik wysokości 30 cm przy 60 km/h. Teraz już mam w d i jadę na dzwon jak ktoś mi tak wyjedzie, nie będę sama za to płacić.

To bardzo smutne co piszesz. Szkoda żeby takie głupoty zrobiły z Ciebie niedzielnego kierowcę. To może faktycznie pogadajcie o tym ile jesteście w stanie wydać na drugi samochód?

Ooooo muszę pamiętać! Mój mąż jest programistą i często mi to każe robić (a nie znoszę tego), teraz mu powiem żeby Tobie zlecił Jakby co to się mogę odezwać na priv w tej sprawie?
Ja tez. Chociaż praktycznie do 1.30 nie mogłam usnąć
Wiatrak poszedł w ruch.
Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Ja o dziwo tez wyspana mimo ze tak krotko spalam ☺
Wlasnie robie nalesniki z truskawkami i bananami na sniadanie ☺ktos sie przylaczy 😉😀
Mniam mniam ja zrobię jak będzie chłodniej
Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Zbieram się właśnie na glukozę i patrzę, a lekarz mi na zleceniu nie zakreślił gramatury....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miałam Ci pisać że 75 zrób
Ja będę chyba jedna z ostatnich co pójdą na glukozę
Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Większość zależy od nas zdrowie, kondycja, forma. Jak człowiek nie siedzi na dupie i nie je świństw to ma dużo większą szansę by na starość świetnie się czuć i wciąż być ruchliwym. Liczę że i ja będę taką fit babcią
Nasze roczniki nie będą tak sprawne bo my jemy za dużo konserwantów i mało ruchu mamy. Wszędzie samochodem się jeździ i itp.
Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
aaa jaki upał - masakra!
Tż zazwyczaj zabiera mi samochód więc dziś musiałam go zawieźć na 7, żeby dał mi auto. Podjechałam od razu na bazarek, kupiłam sobie miętową luźną bluzkę i trochę warzyw. Teraz się nie wynurzam, nie mam siły.

Odnośnie kierowców - mi często brakuje cierpliwości jak widzę co wyprawiają na mieście.. Sama uważam się za niezłego kierowcę, czasem jak czuję, że jestem 'rozkojarzona' nie wsiadam za kierownicę. Tż nie ma problemu by siedzieć obok, często się wymienialiśmy na dłuższych trasach ale sama bym się jechać daleko nie odważyła. Co do auta to samochód formalnie jest mój bo kupiłam go za swoje jeszcze przed ślubem ale to Tż o niego dba i krzyczał jak raz uderzyłam tyłem w inny samochód (dupek stanął na parkingu Biedronki nie na miejscach parkingowych tylko tak wzdłuż muru). Co do parkowania, to wolę na milion razy ale żeby się udało niż mam przytrzeć i też zdarzało mi się wysiadać z samochodu

Blondynka17 - u nas łóżeczko będzie stało u nas w pokoju, myślę, że jest to po prostu wygodniejsze (dwa nie mamy pokoju jeszcze dla dziecka ) niż wstawać milion razy z pokoju do pokoju.. Na początku na pewno będę wstawać, żeby sprawdzić czy wszystko ok. Nie znajdziesz miejsca żeby wstawić łóżeczko? My musimy przeorganizować pokój, mamy dwie propozycje, po malowaniu będziemy testować, która lepsza
Ja siedzę w domu w takie upały. Będę pomagać sobie basenem lub zimnym prysznicem

Ja kupiłam sobie dwie sukienki takie normalne ale będą dobre na ciążę

Cytat:
Pojeździlam na rowerku stacjonarnym i pośladki mnie bolą

Podziwiam mnie się w taki upał nie chce.
Wieczorem jedynie pójdę na dłuższy spacer
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z warzywniaka i jestem zmasakrowana pogodą. Nie wiem jak ja wytrzymam lato będąc w ciąży
Ci kupiłaś dobrego?
Ja może podjadę po truskawki później
Bo mam ochotę na placek z nimi właśnie.
Stary 2015-06-03, 12:20   #2085
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Jak będzie u nas w polskich przepisach zapis, że musi być trwale zamontowane to na nic ci się przyssawka zda.

To bedzie totalnie bzdurny przepis. Nie na roznicy czy bedzie trwale czy nietrwale zamontowany.
Stary 2015-06-03, 12:22   #2086
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ci kupiłaś dobrego?
Truskawki, groszek i arbuza
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 12:24   #2087
party_girl7
Zakorzenienie

Wczoraj w szkole rodzenia położna tak dziwnie podzieliła trymestry, że od czwartku wg niej zaczynam trzeci :p ma jakiś dziwny podział bo niby pierwszy trymestr 0-12 tyg, drugi 13-24 a trzeci 25 wzwyż, a to niby dlatego że w tym 38tyg dziecko jest juz donoszone i ten ostatni trymestr ze względu na ruchomy termin porodu może (choć nie musi) trwać dłużej. Matko, trzeci trymestr to prawie poród! Muszę w końcu pozamawiać coś na tym allegro, bo w sumie mam tylko ubranka w komplecie...
Stary 2015-06-03, 12:26   #2088
ridja devojka
Zakorzenienie

Kissmisiaa to zależy od nas co jemy i ile mamy ruchu

http://mumandthecity.pl/mozna-jesc-ciazy/
Fajne spojrzenie

Stary 2015-06-03, 12:29   #2089
AaaMarta
Zadomowienie

Jestem juz po krzywej cukrowej. Glukoza nawet nie taka zła w smaku, ale niestety przeleżałam całe dwie godziny na kozetce w gabinecie. Prawie zemdlałam po pierwszym pobraniu i za każdym razem jak próbowałam sie podnieść, to powtórka z rozrywki.

Stary 2015-06-03, 12:31   #2090
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Wczoraj w szkole rodzenia położna tak dziwnie podzieliła trymestry, że od czwartku wg niej zaczynam trzeci :p ma jakiś dziwny podział bo niby pierwszy trymestr 0-12 tyg, drugi 13-24 a trzeci 25 wzwyż, a to niby dlatego że w tym 38tyg dziecko jest juz donoszone i ten ostatni trymestr ze względu na ruchomy termin porodu może (choć nie musi) trwać dłużej. Matko, trzeci trymestr to prawie poród! Muszę w końcu pozamawiać coś na tym allegro, bo w sumie mam tylko ubranka w komplecie...

U mnie jest jeszcze smieszniej: 0-15, 16-27 i 28 do konca
Stary 2015-06-03, 12:31   #2091
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To bedzie totalnie bzdurny przepis. Nie na roznicy czy bedzie trwale czy nietrwale zamontowany.
Przecież to nie pierwszy raz kiedy w PL są bezsensowne, martwe przepisy
Cytat:
Jestem juz po krzywej cukrowej. Glukoza nawet nie taka zła w smaku, ale niestety przeleżałam całe dwie godziny na kozetce w gabinecie. Prawie zemdlałam po pierwszym pobraniu i za każdym razem jak próbowałam sie podnieść, to powtórka z rozrywki.

Woooow, ostro na Ciebie zadziałało. A teraz już się dobrze czujesz?
Stary 2015-06-03, 12:32   #2092
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Zeby tak meczyc ciezarna
Stary 2015-06-03, 12:37   #2093
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Dobry! Dzwonił do mnie Askot ze wózek do odbioru. Miał być po miesiącu :/ i teraz zastanawiam się czy zabierać go czy ma stać do sierpnia i wtedy mi się liczy gwarancja.
Musimy się zastanowić z mężem lub w sklepie dopytac.

Ja tez. Chociaż praktycznie do 1.30 nie mogłam usnąć
Wiatrak poszedł w ruch.

Mniam mniam ja zrobię jak będzie chłodniej

Miałam Ci pisać że 75 zrób
Ja będę chyba jedna z ostatnich co pójdą na glukozę

Nasze roczniki nie będą tak sprawne bo my jemy za dużo konserwantów i mało ruchu mamy. Wszędzie samochodem się jeździ i itp.

Ja siedzę w domu w takie upały. Będę pomagać sobie basenem lub zimnym prysznicem

Ja kupiłam sobie dwie sukienki takie normalne ale będą dobre na ciążę

Podziwiam mnie się w taki upał nie chce.
Wieczorem jedynie pójdę na dłuższy spacer

Ci kupiłaś dobrego?

Super, że gotowy, ale moze lepiej, żeby postał jeszcze do sierpnia. Pewnie nie bedą z tym robic problemów w Askocie

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Przecież to nie pierwszy raz kiedy w PL są bezsensowne, martwe przepisy

Woooow, ostro na Ciebie zadziałało. A teraz już się dobrze czujesz?

Teraz już jest ok, ale czuję się mocno osłabiona. Pani, ktora pobierała mi krew przy pierwszym pobraniu nie mogła znalezc żyły i od tego się zaczęło. Całe szczęście, że mnie położyła zanim zdążyłam zemdleć, bo byłby problem.

Stary 2015-06-03, 12:38   #2094
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Truskawki, groszek i arbuza
Ooo arbuza sobie też kupię.
Teraz się chlodze woda z lodem.
Cytat:
Kissmisiaa to zależy od nas co jemy i ile mamy ruchu

http://mumandthecity.pl/mozna-jesc-ciazy/
Fajne spojrzenie

Tak jak pisałam ruch zdrowe jedzenie.
Kiedyś działka i uprawa warzywek itp a teraz stres.
Cytat:

O matko! Chyba sama na glukozę nie pójdę.
Cytat:
Super, że gotowy, ale moze lepiej, żeby postał jeszcze do sierpnia. Pewnie nie bedą z tym robic problemów w Askocie

Tez tak myślę. Do pytam się czy gwarancja będzie obowiązywać od odebrania czy od daty kupna. Bo nam to wyleciało z głowy.
Stary 2015-06-03, 12:43   #2095
party_girl7
Zakorzenienie

A po ile Arbuzy u Was? Bo kupiłam całego wczoraj na urodziny, ale ponad 3kg miał, a za kg 2,75zł. Ale zawsze to lepiej niż w biedronce bo tam 3,99 za kg.
Stary 2015-06-03, 12:49   #2096
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zeby tak meczyc ciezarna
Chyba lepsze to niż później skutki cukrzycy ciążowej...
Cytat:
Teraz już jest ok, ale czuję się mocno osłabiona. Pani, ktora pobierała mi krew przy pierwszym pobraniu nie mogła znalezc żyły i od tego się zaczęło. Całe szczęście, że mnie położyła zanim zdążyłam zemdleć, bo byłby problem.

Aha czyli już przed glukozą się słabo czułaś? Z głodu?

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-06-03 o 12:52
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 12:50   #2097
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
A po ile Arbuzy u Was? Bo kupiłam całego wczoraj na urodziny, ale ponad 3kg miał, a za kg 2,75zł. Ale zawsze to lepiej niż w biedronce bo tam 3,99 za kg.

Nie chcesz wiedziec ;-) 1/8 arbuza za 12PLN
Stary 2015-06-03, 12:50   #2098
oczarowana
Zadomowienie

Wróciłam z miasta-co za upał,w cieniu 28*C. Szłam a właściwie-t u r l a ł a m się. W sklepach pociłam się jak mysz aż mi nie halo było i pewnie wyglądałam na podejrzaną osobe chcąca coś zwinąć bo miaam mordę rozpaloną i pot mi po niej leciał buhahaha.
Kupiłam sobie bawełnianą sukienkę i klapki z racji tego,że mam dziś gina a n ie mam sie w co ubrać by przykryć bożenę i jak gołodupiec nie pomykać po gabinecie-jak miesiac temu. Niestety kiecki Sprzed ciąży nie pasują bo są za małe w brzuchu i za hu hu się nie wcisnę w nie. a buty-sandałki odpadają i inne bo mam problem by zapiać/zawiązać,a tak se wsunę girę w klapka i będzie gites

W weekend przemalowałam pokój Młodej,ściany wyglądają jak na załączonym zdjeciu ale niestety oprócz kolorów jest też mega syf na podłodze i sprzety leżą,wiec zdjecia teraz nie będzie. Ale będzie wyglądał prawie jak na obrazku.

Boszzzz przegapiłam swoją studniówkę,za 93 dni TEN DZIEŃ

Edytowane przez oczarowana
Czas edycji: 2015-06-03 o 12:52
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 12:53   #2099
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba lepsze to niż później skutki cukrzycy ciążowej...

Aha czyli już przed glukozą się słabo czułaś? Z głodu?

Oczywiscie trzeba cukrzyce wychwycic, tylko zastanawia mnie, czy nie ma innego sposobu. U mnie czesto jest kontrolowany poziom cukru i jak cos sie dzieje, przeprowadzana jest dalsza diagnoza. Chyba taki sposob jest mniej inwazyjny a wg moich lekarzy i bardziej odzwierciedlajacy rzeczywistosc
Stary 2015-06-03, 12:54   #2100
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
W weekend przemalowałam pokój Młodej,ściany wyglądają jak na załączonym zdjeciu ale niestety oprócz kolorów jest też mega syf na podłodze i sprzety leżą,wiec zdjecia teraz nie będzie. Ale będzie wyglądał prawie jak na obrazku.

Boszzzz przegapiłam swoją studniówkę,za 93 dni TEN DZIEŃ
Czy to jest taki świetny fotel bujany który nie niszczy podłogi?! Zazdroszczę!

Gratuluję tydzień temu studiówki
Ja już w swój suwaczek nie patrzę bo po co się stresować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości