|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Kuuurcze Owca - fajowe. Jeszcze za takie pieniądze. Nie chce mi się jak diabli tam jechać bo mi łeb pęka przez tą dziwną pogodę, ale chyba się poświęce i podjade. To blisko wiec przeżyje. A czy inne ubrania ciazowe tez byly przecenione? Bluzki czy co, czy tylko spodnie?
|
#2162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Igg oznacza stare zakazenie a igm swieze. Ja nie przeszlam cytomegalii i podobne mialam wyniki z 2 drugiego badania. Tez powinnas miec zaznaczone na wyniku skale od labo. Edytowane przez Blondynka17 Czas edycji: 2015-06-03 o 16:43 |
|
|
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondynka17
Dziękuję
|
|
#2164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jechał wtedy właśnie 30km/h, parę razy i tak go zarzuciło w stronę pobocza, bo to było w nocy, minął parę ustąp pierwszeństwa, generalnie masakra. Dziadek był po wylewie i to jeszcze dodatkowo zabrało mu umiejętności. Czasem trzeba zdecydować za dziadka zanim się wydarzy jakaś tragedia. ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Ciebie przepuścił, a przede mnie się wczoraj wryła jedna stara baba na poczcie. Zastanawiałam się czy jej nie głupio, ale machnęłam ręką
|
|
|
|
|
#2165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale przecenili na 215 Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie się zbieram, za godzinkę mam, a dzisiaj straszne korki w Krakowie, już czuć rozgardiasz długoweekendowy. Dzwoniła do mnie babka z recepcji, że będzie obsuwa, bo lekarz utknął w korkach![]() i uprawiałam dzisiaj gimnastykę w ramach przygotowań do gina. Depilację robię woskiem i czuję, ze to ostatnia wykonana samodzielnie. Już mi dzisiaj nie do końca wyszło
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
A ja jakaś połamana jestem. Nie wiem czy to od fotela czy co, ale zaczął mnie strasznie bok boleć. Normalnie ryczałam z bólu. Położyłam się na płasko i czekam czy przejdzie...
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ae dostałam od teściowej 100 zł na dzień dziecka Moje najdroższe buty to Air Maxy i limit na takie buty został wyczerpany na wiele lat Fajne, ale nie na lato :P
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
Superaśne! I na dodatek ta cena! Kurcze dzisiaj nie dam rady tam podjechać bo mam SR ale może w sobotę mi się uda
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja polecić Tobie mogę balsam brazujący summer glow Dove-najczesciej sięgam od lat po niego ![]() co do brudzenia to stosujac preparaty tego typu nie chodziłam w białej,jasnej bieliźnie-wiadomo z jakiego powodu. |
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się ciesze, mój mąż dziś prosto po nocce pojechał zdzierstwo stare tapety u nas w mieszkaniu. Spędził tam pół dnia a teraz bidok poszedł spać na 5h i znowu do pracy. Ale przynajmniej nie musiałam go gonić i widać postępy.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam niedawno z wizyty. Schudłam kilogram
Młoda waży równy kilogram,mierzy 40cm od główki do pięty! ale jest dłuuuuga-tako rzecze pan ginaha pan gin stwierdził,że mam już pokaźny brzuch
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś wyniki z wczorajszej glukozy-na czczo 82, po 1h 133, a po 2h 118, takze całkiem nieźle
![]() Kochane, takie pytanko mam, układacie juz w komodach, szafach ubranka dla maleństwa? Niedługo małż jedzie odebrac komode, ktorą odkupiliśmy i chyba cos poukładam bo mi wsio w kartonach w pokoju stoi tylko ciągle mam wrażenie, ze się tak wcześnie za to zabieram, ale znowu chce cos porobic kiedy mi jeszcze za cięzko nie jest, choc i tak juz ledwo dycham
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety też nie mogłam znaleźć. Tak o tych wielkich podpaskach myśle. Dzięki za odpowiedź |
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam "Historie porodowe" na tvn style. Jakiś amerykański program. Wczoraj oglądałam polskie "Porody". Pierwszy raz takie rzeczy oglądam
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
http://osmykolorteczy.blog.pl/2012/0...t-czekoladowy/ Cytat:
|
|
#2179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2180 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powkładac do komody zawsze mozna, ale ja bym sie nie bawiła specjalnie w układanie, bo i tak to jeszcze będziesz musiała wyprać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Zobaczyłam wszystkie dostępne jak na razie odcinki polskich porodów i na każdym beczalam jak bóbr ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Tylko nie takie pyszności !! Bo mi sie potem śnią po nocach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie oglądasz? Ja korzystam z tego ze teściowie mają tv.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Kurde same cesarki w tym odcinku. Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Material cieniutki przewiewny wiec jak najbardziej na lato. Oj nie wiem czy coś zostanie bo aż tak dużo tego nie było. |
|
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też będę mieć taką półkę tylko, że nad łóżeczkiem i takie kosze oczarowana - gratuluję wizyty
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy ja tak bede miec ;-) u mnie wszystko narazie w kartonie---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Zrobilam sobie na kolacje wrapa z kurczakiem a mlody po jedzeniu szaleje jak bym mu verwy ze statoil podala ;-) co to będzie jak bedzie wiekszy chyba bede kwiczec z bolu ;-) wasze malce tez takie mocno aktywne w ciagu dnia? W sumie to ciesze sie bo w nocy spi ze mna 😀 moze mu to zostanie po porodzie 😄 |
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z racji tego, że mój pierwszy poród zaczął się niespodziewanie i nie miałam nic, tak teraz zamierzam mieć już do sierpnia wszystko Dzisiaj właśnie skończyłam prasować 1 pranie i jeszcze 3 przede mną i aż się boję, bo po dzisiejszym prasowaniu się ruszyć nie mogę,tak mnie plecy bolą Z ciuszków mam już wszystko Fotelik też właśnie dzisiaj przyszedł I pozostaje mi tylko łóżeczko zamówić, pieluszki kupić, pampersy, smoczek i pare kosmetyków i będę już miała wszystko ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzięki Wam za odpowiedzi
na razie te ubranka poupycham, zeby sie o kartony nie potknąc, ale jaki pisałyscie, potem bede je prac i wtedy poukładam jasne i białe, i kolorowe, no i moze rozmiarami ![]() Odkąd moja mama otrzymała wiadomosc o mojej ciązy to Historie porodowe nagminnie ogląda
|
#2188 |
|
Konto usunięte
|
Ja w końcu z tym bólem pojechałam na IP i tak sobie siedzę. Chyba czekam na wyniki krwi i moczu. Na USG wyszedł jakiś zastój w prawej nerce, ale kamieni nie ma.
Na dodatek mi groszek zaszkodził, także dzień do kitu
|
|
|
|
#2189 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z H&M, faktycznie peeeełno ubrań ciązowych w przecenie, ale zostały albo rozmiary 34 albo 42 w gore. Ja noszę 38 więc spodni żadnych w swoim rozmiarze nie znalazłam, a 42 ze mnie spadały, wzięłam za to chociaż kilka bluzek i topów ciazowych.
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, ciekawe czy to we wszystkich H&M bo na stronie internetowej nie widać, co jest przecenione z ciążowych. A w moim mieście nie ma, więc nie wiem czy mi się opłaca gdzieś jechać oglądać.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

.

), tylko tam gdzie musi, itd. Ale nie dociera do niego, że refleks już nie ten, że może zasłabnąć nagle i w kogoś wjechać, że może komuś zrobić niechcący krzywdę..
ale przecenili na 215
. Na tym jednak moje wkurzenie się nie skończyło. Wchodzę do przychodni, za 15minut mam ustaloną rano wizytę. Idę do recepcji i pytam gdzie mogę skorzystać z toalety (wcześniej chodziłam na dole do lekarzy i łazienki jak byłam dzieckiem a teraz na górze jako dorosła osoba mam swoich lekarzy, ale nie wiedziałam gdzie znajduje się tam łazienka). Babsko z wejścia z mordą do mnie: "Prosze pani to nie jest publiczna toaleta!" Mój wkur.w osiągnął szczyt i mówię do niej: "przepraszam bardzo jestem umówiona na wizytę do lekarza i czuje się urażona tym co pani do mnie powiedziała!". Babsko zmieszało się i teksty wie pani ludzie różni przychodzą itd. przeprosiła mnie, dała mi klucz do wc i wytłumaczyła gdzie to jest. Rozumiem, chcą żeby korzystali jedynie pacjenci, ale co jakby to była starsza kobieta a nie ja? Ma iść w krzaki czy narobić w majtki? Z resztą jakby inna ciężarna przyszła i musiałaby skorzystać z toalety nie będąc u lekarza to też by odmówiła? Przeraża mnie znieczulica ludzka :/. Mój tata skomentował, że ktoś w końcu naszczy im albo na przychodnie albo pod nią.