Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-04, 20:28   #2251
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Panna Izabela
Bardzo dobrze wyglądasz . PS przypomnisz mi skąd sukienka? To ta z allegro prawda? Pamiętasz sprzedawcę?

Blondynka17
Śniadanko super

Wczoraj byłam w szkole rodzenia. Spoko tematy. Dwie dziewczyny tylko bez partnerów, ale jedna będzie przychodzić sama - facet nie poczuł się do roli ojca;/.
Powiem wam, że nieco byłam zdziwiona bo ona na oko 23-24 lata i była najmłodsza. Reszta oprócz mnie wszyscy po 30stce.
Setin_style czy jakoś tak, ale tak do końca to bym jednak sprzedawcę nie polecała. Kolory i wymiary trochę inne niż na aukcjach

Dziękuję za wszystkie komplementy

A ja miałam odpoczywać, ale jakoś w gościach ciężko to idzie. Dopiero się położyłam niedawno.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 20:50   #2252
loudres
Zadomowienie

PannaIzabela wyglądasz kwitnąco

TusiaeM zdrówka!

My dziś dzień aktywnie byliśmy na rybce ja na sandaczu mąż pstrąg mniam!
Mały tak buszowal po brzuszku chyba smakowało!
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 20:51   #2253
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
To moze ja juz po trzech latach nie pamietam, niemniej na tydzien przed okresem juz by wyszly testy? To akurat chyba nie...
no i prawie na tydzień przed planowanym testowaniem wyszła słaba kreska akurat cykl w którym miałam odpuścić starania

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Moje dziecię dzisiaj jakoś mało ruchliwe jest. Zobaczymy co będzie się działo wieczorem.
moje też jakoś mało aktywne, czasem coś szturchnie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A mój dzieć od wczorajszej wizyty na IP rusza się jak szalony przez większość czego. Normalnie przez ostatnie 24 godziny ruszał się więcej niż normalnie przez tydzień.

Ja dalej umieram, plecy bolą. Masaże pomagają na chwilę. Do tego od wczoraj wymiotuję wszystko co zjem
współczuję. Mam nadzieję, że kąpiel pomoże

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

Ja od poniedziałku znowu jestem w 'sanatorium' W nocy z niedzieli na poniedziałek od 1 do 3 miałam bezbolesne napinanie brzucha, ale po wzięciu no-spy nie przechodziło więc pojechaliśmy na ip. No i mnie zostawili na obserwację. Nadal mam delikatne skurcze, ale na ktg są bardzo małe i do 10 dziennie każą się nie martwić i przy zmianie pozycji też się może macica napinać. Więc w zasadzie jest ok, bo nawet no-spy mi nie dają. Jutro prawdopodobnie wychodzę, zaliczę jeszcze glukozę, bo ten tydzien jest ostatni na jej zrobienie więc ugadałam sie aby mi zrobili w szpitalu - przynajmniej będę miała luksus i będę między pobraniami leżeć w łóżeczku

Nadrabiałam Was na telefonie, ale nie miałam weny na pisanie.
ocho, brzmi poważnie, ale rozumiem, że wszystko pod kontrolą ?
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 21:15   #2254
ridja devojka
Zakorzenienie

Chyba jutro z samego rana pojadę robić glukozę. Mam na skierowaniu coś jeszcze ale juz nie pamiętam co, znowu pewnie wydam fortunę.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-06-04, 21:30   #2255
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja od poniedziałku znowu jestem w 'sanatorium' W nocy z niedzieli na poniedziałek od 1 do 3 miałam bezbolesne napinanie brzucha, ale po wzięciu no-spy nie przechodziło więc pojechaliśmy na ip. No i mnie zostawili na obserwację. Nadal mam delikatne skurcze, ale na ktg są bardzo małe i do 10 dziennie każą się nie martwić i przy zmianie pozycji też się może macica napinać. Więc w zasadzie jest ok, bo nawet no-spy mi nie dają. Jutro prawdopodobnie wychodzę, zaliczę jeszcze glukozę, bo ten tydzien jest ostatni na jej zrobienie więc ugadałam sie aby mi zrobili w szpitalu - przynajmniej będę miała luksus i będę między pobraniami leżeć w łóżeczku

TusiaeM a zastanawiałam się gdzie jesteś. Oby jutro wpisali
Stary 2015-06-04, 21:30   #2256
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Chyba jutro z samego rana pojadę robić glukozę. Mam na skierowaniu coś jeszcze ale juz nie pamiętam co, znowu pewnie wydam fortunę.

No wlasnie ja jestem ciekawa ile zaplace za badanie glukozy u mnie w labie...

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 21:35   #2257
czarownica_tea
Zakorzenienie

TusiaeM- kciuki zeby wszystko było dobrze.
Ja tez jutro na glukozę mniam mniam.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 21:37   #2258
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
No wlasnie ja jestem ciekawa ile zaplace za badanie glukozy u mnie w labie...
W moim osiedlowym laboratorium za jedno pobranie 6 zł, więc za trzy 18 zł + koszt glukozy (kupowałam w aptece) + 3 zł pobranie.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 21:39   #2259
ridja devojka
Zakorzenienie

Ja mam zoltaczke, kile i glukozę do zrobienia. Wirusy są chyba droższe.

Stary 2015-06-04, 22:52   #2260
czarownica_tea
Zakorzenienie

Wirusy sa najdroższe to prawda.
Ja na szczęście mam glukozę w pakiecie. I dostaje rozpuszczona pod nos

Stary 2015-06-04, 22:53   #2261
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
PannaIzabela wyglądasz kwitnąco

TusiaeM zdrówka!

My dziś dzień aktywnie byliśmy na rybce ja na sandaczu mąż pstrąg mniam!
Mały tak buszowal po brzuszku chyba smakowało!
Dziękuję

A czuję się teraz fatalnie, brzuch mnie ciągnie jak nie wiem, najadłam się na tym grillu aż mi brzuch pęka jeszcze się z tż pożarłam o remont, a jeszcze nie zaczęliśmy. Sprzeczka drobna i głupia ale mógłby mi tż odpuścić skoro mam się nie denerwować wcale... I nie mamy gdzie przedyskutować i się pogodzić, bo śpimy w pokoju z jego siostrą i musielibyśmy wyjść do łazienki albo samochodu żeby być sami
Cytat:
W moim osiedlowym laboratorium za jedno pobranie 6 zł, więc za trzy 18 zł + koszt glukozy (kupowałam w aptece) + 3 zł pobranie.
Ale mówicie o prywatnych badaniach? Czy za glukozę zawsze się płaci?

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-06-04, 23:01   #2262
fatal21
Wtajemniczenie

Panna Izabela nie wiem czy wiesz ale o secie powinnas zapomnieć przy kłopotach z szyjka i skurczami!
Stary 2015-06-04, 23:11   #2263
grita
Rozeznanie

Hej!
Urodziny udały się super, tylko jestem okropnie padnięta. Spać się jeszcze nie chce, więc poleżę zaraz z książką i odpocznę trochę.
Dzieciaki wybawione, córa zachwycona imprezą, zasnęła w 5 minut, jak nigdy
Tylko mąż mnie na koniec wkurzył, do tej pory mam nerwa. Jak zwykle na wszystko ma czas, kręci się po podwórku, niby cośtam ogarnia, ale wtedy, kiedy najbardziej go potrzebowałam (zmywanie, noszenie naczyń i jednocześnie doglądanie Młodej) to akurat gdzieś przepadł. We wszystkim pomogli mi goście i rodzice. Jutro ja leżę do góry brzuchem, i mam wszystko w

Cytat:
Czesc!

U nas tez dwa lata z haczykiem i przy okazji przeprowadzki dostala swoj pokoj. Nawet kp nie jest przeszkoda, zeby spala u siebie.
gritta nie pamietam, czy Ty pisalas; Twoja corka sie sama odstawila czy jej "pomoglas"? Moglabys napisac jak to u Was bylo?

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

My mielismy dwa materace zlaczone i spalismy w roznych konfiguracjach
Pomogłam jej Chcieliśmy zacząć starania o drugie dziecko i planowałam ją przed tym odstawić. Miała akurat taki okres, że piła bardzo mało, tylko 2-3 razy na dobę i udało się to wykorzystać Zresztą, w tym wieku spokojnie wiele rzeczy dziecko zrozumie, nie to co roczne Akurat szłam do lekarza, więc wcześniej powiedziałam jej, że pan doktor będzie mnie badał, i zbada też piersi, czy jeszcze mogę ją karmić mlekiem.
Jak wróciłam, to owinęłam piersi bandażem i powiedziałam jej, że pan doktor powiedział, że piersi są chore i nie mogę już jej karmić niestety. I teraz będziemy zasypiać tylko przy książeczce, którą sama wybierze wieczorem.
Tylko parę razy zapytała, czy mnie boli jeszcze. Bandaż zaraz zdjęłam, ale mówiłam, że troszkę boli i nie mogę już jej karmić i że jest duża i teraz jeśli chce to może pić mleko z kubeczka.
Oczywiście nie chciała, bo nie cierpi mleka Miałam trochę obaw jak będzie nocami czy wieczorem, czy nie będzie rozpaczy, ale poszło bez problemu. Poza piersiami, które znowu były wieeeelkie Ale szałwia dała radę na szczęście.

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrowia Niestety jak zastrzyk przestał działać to zaczęło znowu boleć, chociaż mniej niż wcześniej to i tak intensywnie. Także noc kompletnie nieprzespana. Wykończona jestem
Trzymaj się, oby to cholerstwo jak najszybciej przeszło

Cytat:
Ja sie nie opalam, ale normalnie chodzac na spacery jestem JUZ strzaskana na mahon, chyba bardziej sie nie da. Na szczescie zadnych przebarwien nie ma a slonca i tak nie unikne, chyba, ze sie ubiore na wzor Japonek, ktore chca blade lico ocalic
Ja też, parę razy zapomniałam się posmarować filtrem przed wyjściem na spacer i już jestem nieźle opalona. Poza nogami, te białe jak u córki młynarza

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Mój dzisiejszy brzuszek
Załącznik 5992068
Super wyglądasz! Ciąża Ci służy

Cytat:

Przykro, że skończyło się szpitalem, ale najważniejsze że to nic groźnego! A szyjka się nie skraca, wszystko ok pomimo skurczy?
Trzymaj się, dużo sił i zdrówka

Edytowane przez grita
Czas edycji: 2015-06-04 o 23:16
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 23:12   #2264
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Wirusy sa najdroższe to prawda.
Ja na szczęście mam glukozę w pakiecie. I dostaje rozpuszczona pod nos
Ja też dostałam rozpuszczoną z cytryną pod nos Z pakietowych lekarzy chodzę już tylko do endo, bo ogólnie tam jest kicha straszna. Pewnie będziemy rezygnować.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ale mówicie o prywatnych badaniach? Czy za glukozę zawsze się płaci?
Ja robię prywatnie. I z tego co dziewczyny pisały to w niektórych laboratoriach dają glukozę, a w niektórych musisz sama przynieść.

Korzystamy z zajęć z nauki rodzenia i mąż mi masaże robi i naprawdę pomagają
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 23:21   #2265
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie pamiętam która z was wrzucalam zdjęcie z tymi koszykami na półce. Gdzie one były kupione?

W piątek chyba pójdę kupić glukozę a w pon. pójdę do laboratorium z samego rana na badania. Boje się ze umrę z głodu i z przeslodzenia.

Hej. Odpisuje dopiero teraz bo dopiero nadrabialam co pisalyscie. Ja wstawialam kosze. Kupilam je w jysk bo byla zarabista promocja na wszystkie kosze wiklinowe.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 23:29   #2266
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Panna Izabela nie wiem czy wiesz ale o secie powinnas zapomnieć przy kłopotach z szyjka i skurczami!
O jakiej secie?? Bo wódki nie pijee

Cytat:
Ja też dostałam rozpuszczoną z cytryną pod nos Z pakietowych lekarzy chodzę już tylko do endo, bo ogólnie tam jest kicha straszna. Pewnie będziemy rezygnować.

Ja robię prywatnie. I z tego co dziewczyny pisały to w niektórych laboratoriach dają glukozę, a w niektórych musisz sama przynieść.

Korzystamy z zajęć z nauki rodzenia i mąż mi masaże robi i naprawdę pomagają
No to si muszę dopytać co i jak...

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-06-05, 01:27   #2267
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Hej!
Urodziny udały się super, tylko jestem okropnie padnięta. Spać się jeszcze nie chce, więc poleżę zaraz z książką i odpocznę trochę.
Tylko mąż mnie na koniec wkurzył, do tej pory mam nerwa. Jak zwykle na wszystko ma czas, kręci się po podwórku, niby cośtam ogarnia, ale wtedy, kiedy najbardziej go potrzebowałam (zmywanie, noszenie naczyń i jednocześnie doglądanie Młodej) to akurat gdzieś przepadł. We wszystkim pomogli mi goście i rodzice. Jutro ja leżę do góry brzuchem, i mam wszystko w

Pomogłam jej Chcieliśmy zacząć starania o drugie dziecko i planowałam ją przed tym odstawić. Miała akurat taki okres, że piła bardzo mało, tylko 2-3 razy na dobę i udało się to wykorzystać Zresztą, w tym wieku spokojnie wiele rzeczy dziecko zrozumie, nie to co roczne Akurat szłam do lekarza, więc wcześniej powiedziałam jej, że pan doktor będzie mnie badał, i zbada też piersi, czy jeszcze mogę ją karmić mlekiem.
Jak wróciłam, to owinęłam piersi bandażem i powiedziałam jej, że pan doktor powiedział, że piersi są chore i nie mogę już jej karmić niestety. I teraz będziemy zasypiać tylko przy książeczce, którą sama wybierze wieczorem.
Tylko parę razy zapytała, czy mnie boli jeszcze. Bandaż zaraz zdjęłam, ale mówiłam, że troszkę boli i nie mogę już jej karmić i że jest duża i teraz jeśli chce to może pić mleko z kubeczka.
Oczywiście nie chciała, bo nie cierpi mleka Miałam trochę obaw jak będzie nocami czy wieczorem, czy nie będzie rozpaczy, ale poszło bez problemu. Poza piersiami, które znowu były wieeeelkie Ale szałwia dała radę na szczęście.

Ja też, parę razy zapomniałam się posmarować filtrem przed wyjściem na spacer i już jestem nieźle opalona. Poza nogami, te białe jak u córki młynarza

Przykro, że skończyło się szpitalem, ale najważniejsze że to nic groźnego! A szyjka się nie skraca, wszystko ok pomimo skurczy?

Mialam nadzieje, ze powiesz, ze sama ;-) To my jestesmy na podobnym etapie, ale z noca jest problem i tlumaczenie nie pomaga. Ale wyraznie zmniejszyla sie liczba karmien, wiec zachowuje spokoj.
Co ciekawe na mnie zaden filtr nie dziala: nie wiem czy to kwestia skladu, skory czy slonca a dookola chodza same blade Japonki
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 06:49   #2268
czarownica_tea
Zakorzenienie

Dobry .

A ja na glukozę. Mniam od razu humor lepszy po takim śniadaniu

Stary 2015-06-05, 08:28   #2269
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
Mialam nadzieje, ze powiesz, ze sama ;-) To my jestesmy na podobnym etapie, ale z noca jest problem i tlumaczenie nie pomaga. Ale wyraznie zmniejszyla sie liczba karmien, wiec zachowuje spokoj.
Co ciekawe na mnie zaden filtr nie dziala: nie wiem czy to kwestia skladu, skory czy slonca a dookola chodza same blade Japonki

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Hej!

A nie macie jakiś obaw, że jak dzidziuś juz bedzie i będziecie karmić piersią to też będą chciały ?

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

My wczoraj wróciliśmy po 19 do domku z basenu
Trochę mi się nogi nawet opalily

Dzisiaj tez jedziemy bo szkods takiej pieknej pogody, a jutro ma niby padac :/
Więc trzeba korzystać puki można

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 09:18   #2270
meryy82
Zakorzenienie

dzień dobry

piękny długi weekend a mnie coś dopadło ;( kicham, prycham i ucho boli
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 09:23   #2271
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
A nie macie jakiś obaw, że jak dzidziuś juz bedzie i będziecie karmić piersią to też będą chciały ?

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

My wczoraj wróciliśmy po 19 do domku z basenu
Trochę mi się nogi nawet opalily

Dzisiaj tez jedziemy bo szkods takiej pieknej pogody, a jutro ma niby padac :/
Więc trzeba korzystać puki można

Nie mam obaw; jestem przygotowana na karmienie tandemu a gritty corka przeciez juz odstawiona prawie rok temu. Chociaz nie chce zapeszac, ale dzis corka pierwszy raz w zyciu odmowila piersi!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 09:24   #2272
fatal21
Wtajemniczenie

Sex Panna Izabela
Stary 2015-06-05, 09:33   #2273
ridja devojka
Zakorzenienie

Siedzę w laboratorium. Pobrali mi krew, wypiłam glukozę. Za kile, zoltaczke i glukozę zapłaciłam 27 zł plus 3.5 glukoza w aptece. Myślałam że więcej
Glukoza ohydna. Pierwszy łyk spoko... aż się ucieszyłam ze nie jest aż tak źle. Ale jazdy kolejny masakra. Teraz czekam, mam książkę i liczę ba to ze jakiś to przeżyje.

Na przeciwko laboratorium jest punkt krwiodawstwa... cała masa górników którzy postanowili sobie w ten szlachetny sposób przedłużyc weekend

Stary 2015-06-05, 09:34   #2274
misiskuku
Zadomowienie

Dzień dobry

cóż za przyjemny dzień, słońce świeci, mąż ma urlop, zrobił naleśniki z truskawkami na śniadanie żyć nie umierać! wczoraj zabrał mnie na długi spacer, już ledwo szłam i musieliśmy przystanki robić.. I opalił mi się kark i lewe ramię :O dziś zamierzam trochę nogi wystawić bo blade, że aż wstyd! Twarz też mi się opaliła, wróciłam do koka (robię taki z wypełniaczem) jeju jaka wygoda na cały dzień, zwłaszcza, że upały..

Danaee86 i TusiaeM - zdrówka!!!

Miłego wszystkim!
Stary 2015-06-05, 09:34   #2275
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Chyba bluzki tez były ale się nie przeglądałam. Warto pojechać bo taka promocja na ciążowe się rzadko zdarza.

Material cieniutki przewiewny wiec jak najbardziej na lato.

Oj nie wiem czy coś zostanie bo aż tak dużo tego nie było.
A to jak przewiewny to tak, chociaz ja nawet przewiewnych długich nie lubię latem bo mi od razu gorąco :P

Na razie nadrobiłam tylko kawałek, ale nie mam weny Na wsi jesteśmy, pogoda rozpieszcza to nie ma czasu na kompa. Mój tż mnie wq totalnie wczoraj. Mieliśmy jechać na weekend na Okuninke, ale powiedział mi, że nikogo tam ze znajomych nie będzie, więc się zgodziłam, bo spokojnie, a tu się dowiaduję od żony szwagra, że tam cała wieś już siedzi To powiedziałam po moim trupie! Nie pojadę, żeby sie wq i latać za pijakami i to jeszcze z brzuchem i dzieckiem. I takim sposobem nie jedziemy. Idziemy do ciotki na grilla, może pojedziemy w niedzielę, na jeden dzień.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 10:43   #2276
Ana0611
Raczkowanie

Hej laseczki!

Cytat:
Nie znam Lovi, ale Medela Swing jest mistrzostwem swiata!
Nie psuł się Tobie? Bo jak czytałam to opinie to często pojawiało się stwierdzenie, że po ok 2 miesiącach użytkowania laktator robił się głośny a potem padał

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Ana- no ja tez liczyłam na małe grupy a wczoraj szok. No i sporo dziewczyn przyszło bez panów. Ehhh
Mój TŻ co roku wybiera sie na krótka samotna męska wyprawę motocyklową wiec ja jestem przyzwyczajona. Ale zobaczymy jak bedzie w tym roku
To jak przyszły bez swoich partnerów to tym bardziej sporo prócz wykładów masz też ćwiczenia?
Co do tych wypadów motocyklowych to też wcześniej jeździł sam i nie było go czasem aż 2-3 tygodnie, ale teraz jakoś martwię się 2razy bardziej

Miałam dziś poćwiczyć przed lapkiem, ale znowu dopadł mnie leń i mdłości...chyba wezmę aparat i pojadę/ przejdę się gdzieś na spacer bo szkoda pogody.

Ana0611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 10:50   #2277
olkma
Raczkowanie

Czesc
Nie umiem za Wami nadąrzyc.
Dziewczyny, czy wy macie tez tak ze od jakiegos tygodnia nic wam nie smakuje? Mam ochote zjesc, czuje glód itd. Ale na nic nie mam ochoty, albo cos co mi dotychczas smakowalo to jak wezme do ust w ogole mi nie smakuje.
Cos mi sie kojarzy ze mialam tak okolo 2-3tyg przed porodem, no ale terzz jestem dopiero w 28tc! A od okolo polowy ciazy caly czas mowie mezowi, ze mam przeczucie ze urodze wczesniej, ale mam nadzieje, ze nie az o tyle! No i brzuch tez mam juz mega wielki, przy pierwszym dziecku to taki mialam do porodu
olkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 10:54   #2278
Sandrusia91
Zadomowienie

Mnie dzisiaj wzięło na myślenie co zrobię jak dostane skurczy a nikogo w domu nie będzie prawka nie mam, mała ma wakacje do 16.08 a mąż i tata w pracy będą i ocipieje jak się nie będę mogła do Tż dodzwonić :/
Chyba będę musiała sobie numer z jego pracy wziąć i gdzieś powiesić na widoku

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez olkma Pokaż wiadomość
Czesc
Dziewczyny, czy wy macie tez tak ze od jakiegos tygodnia nic wam nie smakuje? Mam ochote zjesc, czuje glód itd. Ale na nic nie mam ochoty, albo cos co mi dotychczas smakowalo to jak wezme do ust w ogole mi nie smakuje.
Cos mi sie kojarzy ze mialam tak okolo 2-3tyg przed porodem, no ale terzz jestem dopiero w 28tc! A od okolo polowy ciazy caly czas mowie mezowi, ze mam przeczucie ze urodze wczesniej, ale mam nadzieje, ze nie az o tyle! No i brzuch tez mam juz mega wielki, przy pierwszym dziecku to taki mialam do porodu
Ja miałam tak samo, brzuch jaki mam teraz w 28 tyg miałam taki z małą do porodu. I też mam przeczucie, że urodze wcześniej..

W dodatku mam częstsze skurcze tak jak miałam z małą i martwi mnie to troche , ale lekarz mówi, że mam brać magnez i że ogolnie z szyjką itd wszystko w jak najlepszym porządku

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 10:54   #2279
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkma Pokaż wiadomość
Czesc
Każda z nas jest w innym tygodniu, czemu tez miałabyśmy mieć tak ze nam nic nie smakuje?

Stary 2015-06-05, 11:15   #2280
olkma
Raczkowanie

Cytat:
Każda z nas jest w innym tygodniu, czemu tez miałabyśmy mieć tak ze nam nic nie smakuje?

Dlatego napisalam w ktorym tygodniu ja jestem
No a jeszcze myslalam, ze to moze wina upałów czy cos.
olkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości