|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Cytat:
Dziękuję za wszystkie komplementy A ja miałam odpoczywać, ale jakoś w gościach ciężko to idzie. Dopiero się położyłam niedawno. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
PannaIzabela wyglądasz kwitnąco
TusiaeM zdrówka! My dziś dzień aktywnie byliśmy na rybce ja na sandaczu mąż pstrąg mniam! Mały tak buszowal po brzuszku chyba smakowało! |
|
|
|
#2253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat cykl w którym miałam odpuścić starania ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jutro z samego rana pojadę robić glukozę. Mam na skierowaniu coś jeszcze ale juz nie pamiętam co, znowu pewnie wydam fortunę.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja jestem ciekawa ile zaplace za badanie glukozy u mnie w labie...
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
TusiaeM- kciuki zeby wszystko było dobrze.
Ja tez jutro na glukozę mniam mniam. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zoltaczke, kile i glukozę do zrobienia. Wirusy są chyba droższe.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Wirusy sa najdroższe to prawda.
Ja na szczęście mam glukozę w pakiecie. I dostaje rozpuszczona pod nos ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czuję się teraz fatalnie, brzuch mnie ciągnie jak nie wiem, najadłam się na tym grillu aż mi brzuch pęka jeszcze się z tż pożarłam o remont, a jeszcze nie zaczęliśmy. Sprzeczka drobna i głupia ale mógłby mi tż odpuścić skoro mam się nie denerwować wcale... I nie mamy gdzie przedyskutować i się pogodzić, bo śpimy w pokoju z jego siostrą i musielibyśmy wyjść do łazienki albo samochodu żeby być sami Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
Panna Izabela nie wiem czy wiesz ale o secie powinnas zapomnieć przy kłopotach z szyjka i skurczami!
|
#2263 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej!
Urodziny udały się super, tylko jestem okropnie padnięta. Spać się jeszcze nie chce, więc poleżę zaraz z książką i odpocznę trochę. Dzieciaki wybawione, córa zachwycona imprezą, zasnęła w 5 minut, jak nigdy ![]() Tylko mąż mnie na koniec wkurzył, do tej pory mam nerwa. Jak zwykle na wszystko ma czas, kręci się po podwórku, niby cośtam ogarnia, ale wtedy, kiedy najbardziej go potrzebowałam (zmywanie, noszenie naczyń i jednocześnie doglądanie Młodej) to akurat gdzieś przepadł. We wszystkim pomogli mi goście i rodzice. Jutro ja leżę do góry brzuchem, i mam wszystko w Cytat:
Chcieliśmy zacząć starania o drugie dziecko i planowałam ją przed tym odstawić. Miała akurat taki okres, że piła bardzo mało, tylko 2-3 razy na dobę i udało się to wykorzystać Zresztą, w tym wieku spokojnie wiele rzeczy dziecko zrozumie, nie to co roczne Akurat szłam do lekarza, więc wcześniej powiedziałam jej, że pan doktor będzie mnie badał, i zbada też piersi, czy jeszcze mogę ją karmić mlekiem. Jak wróciłam, to owinęłam piersi bandażem i powiedziałam jej, że pan doktor powiedział, że piersi są chore i nie mogę już jej karmić niestety. I teraz będziemy zasypiać tylko przy książeczce, którą sama wybierze wieczorem. Tylko parę razy zapytała, czy mnie boli jeszcze. Bandaż zaraz zdjęłam, ale mówiłam, że troszkę boli i nie mogę już jej karmić i że jest duża i teraz jeśli chce to może pić mleko z kubeczka. Oczywiście nie chciała, bo nie cierpi mleka Miałam trochę obaw jak będzie nocami czy wieczorem, czy nie będzie rozpaczy, ale poszło bez problemu. Poza piersiami, które znowu były wieeeelkie Ale szałwia dała radę na szczęście. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciąża Ci służy Cytat:
Trzymaj się, dużo sił i zdrówka Edytowane przez grita Czas edycji: 2015-06-04 o 23:16 |
|||||
|
|
|
#2264 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z pakietowych lekarzy chodzę już tylko do endo, bo ogólnie tam jest kicha straszna. Pewnie będziemy rezygnować.Cytat:
Korzystamy z zajęć z nauki rodzenia i mąż mi masaże robi i naprawdę pomagają |
||
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam nadzieje, ze powiesz, ze sama ;-) To my jestesmy na podobnym etapie, ale z noca jest problem i tlumaczenie nie pomaga. Ale wyraznie zmniejszyla sie liczba karmien, wiec zachowuje spokoj. Co ciekawe na mnie zaden filtr nie dziala: nie wiem czy to kwestia skladu, skory czy slonca a dookola chodza same blade Japonki |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
. A ja na glukozę. Mniam od razu humor lepszy po takim śniadaniu ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#2269 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- My wczoraj wróciliśmy po 19 do domku z basenu Trochę mi się nogi nawet opalily Dzisiaj tez jedziemy bo szkods takiej pieknej pogody, a jutro ma niby padac :/ Więc trzeba korzystać puki można
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
piękny długi weekend a mnie coś dopadło ;( kicham, prycham i ucho boli |
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam obaw; jestem przygotowana na karmienie tandemu a gritty corka przeciez juz odstawiona prawie rok temu. Chociaz nie chce zapeszac, ale dzis corka pierwszy raz w zyciu odmowila piersi!! |
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Sex Panna Izabela
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w laboratorium. Pobrali mi krew, wypiłam glukozę. Za kile, zoltaczke i glukozę zapłaciłam 27 zł plus 3.5 glukoza w aptece. Myślałam że więcej
![]() Glukoza ohydna. Pierwszy łyk spoko... aż się ucieszyłam ze nie jest aż tak źle. Ale jazdy kolejny masakra. Teraz czekam, mam książkę i liczę ba to ze jakiś to przeżyje. Na przeciwko laboratorium jest punkt krwiodawstwa... cała masa górników którzy postanowili sobie w ten szlachetny sposób przedłużyc weekend ![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() cóż za przyjemny dzień, słońce świeci, mąż ma urlop, zrobił naleśniki z truskawkami na śniadanie żyć nie umierać! wczoraj zabrał mnie na długi spacer, już ledwo szłam i musieliśmy przystanki robić.. I opalił mi się kark i lewe ramię :O dziś zamierzam trochę nogi wystawić bo blade, że aż wstyd! Twarz też mi się opaliła, wróciłam do koka (robię taki z wypełniaczem) jeju jaka wygoda na cały dzień, zwłaszcza, że upały.. Danaee86 i TusiaeM - zdrówka!!! Miłego wszystkim!
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie nadrobiłam tylko kawałek, ale nie mam weny Na wsi jesteśmy, pogoda rozpieszcza to nie ma czasu na kompa. Mój tż mnie wq totalnie wczoraj. Mieliśmy jechać na weekend na Okuninke, ale powiedział mi, że nikogo tam ze znajomych nie będzie, więc się zgodziłam, bo spokojnie, a tu się dowiaduję od żony szwagra, że tam cała wieś już siedzi To powiedziałam po moim trupie! Nie pojadę, żeby sie wq i latać za pijakami i to jeszcze z brzuchem i dzieckiem. I takim sposobem nie jedziemy. Idziemy do ciotki na grilla, może pojedziemy w niedzielę, na jeden dzień.
|
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki!
![]() Nie psuł się Tobie? Bo jak czytałam to opinie to często pojawiało się stwierdzenie, że po ok 2 miesiącach użytkowania laktator robił się głośny a potem padał Cytat:
prócz wykładów masz też ćwiczenia? Co do tych wypadów motocyklowych to też wcześniej jeździł sam i nie było go czasem aż 2-3 tygodnie, ale teraz jakoś martwię się 2razy bardziej Miałam dziś poćwiczyć przed lapkiem, ale znowu dopadł mnie leń i mdłości...chyba wezmę aparat i pojadę/ przejdę się gdzieś na spacer bo szkoda pogody.
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
Nie umiem za Wami nadąrzyc. Dziewczyny, czy wy macie tez tak ze od jakiegos tygodnia nic wam nie smakuje? Mam ochote zjesc, czuje glód itd. Ale na nic nie mam ochoty, albo cos co mi dotychczas smakowalo to jak wezme do ust w ogole mi nie smakuje. Cos mi sie kojarzy ze mialam tak okolo 2-3tyg przed porodem, no ale terzz jestem dopiero w 28tc! A od okolo polowy ciazy caly czas mowie mezowi, ze mam przeczucie ze urodze wczesniej, ale mam nadzieje, ze nie az o tyle! No i brzuch tez mam juz mega wielki, przy pierwszym dziecku to taki mialam do porodu |
|
|
|
#2278 | |
|
Zadomowienie
|
Mnie dzisiaj wzięło na myślenie co zrobię jak dostane skurczy a nikogo w domu nie będzie
prawka nie mam, mała ma wakacje do 16.08 a mąż i tata w pracy będą i ocipieje jak się nie będę mogła do Tż dodzwonić :/Chyba będę musiała sobie numer z jego pracy wziąć i gdzieś powiesić na widoku ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
W dodatku mam częstsze skurcze tak jak miałam z małą i martwi mnie to troche , ale lekarz mówi, że mam brać magnez i że ogolnie z szyjką itd wszystko w jak najlepszym porządku
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

. PS przypomnisz mi skąd sukienka? To ta z allegro prawda? Pamiętasz sprzedawcę?

akurat cykl w którym miałam odpuścić starania 

To powiedziałam po moim trupie! Nie pojadę, żeby sie wq i latać za pijakami i to jeszcze z brzuchem i dzieckiem. I takim sposobem nie jedziemy. Idziemy do ciotki na grilla, może pojedziemy w niedzielę, na jeden dzień.

prócz wykładów masz też ćwiczenia?