Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-05, 17:16   #2191
country111
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
kurde to niedobrze chyba, że nie będzie ciągłości A ze swoim ginem nie masz szans się dogadać, żeby Ci wystawił? Współczuję Ci tego kłopotu
Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Ja cie nie chce straszyć ale jak nie masz ciągłości l4 to nie wiem czy zus nie będzie mieć jakiegoś ale do wypłaty zasiłku macierzyńskiego, ja bym pojechała jeszcze dzisiaj na prywatną wizytę do jakiegoś innego gina
Dzisiaj już go nie złapałam. W najgorszym przypadku w przyszłym tygodniu zgłoszę w pracy, że jestem na macierzyńskim.
Jedynie jeszcze jutro spróbuję do jakiegoś internisty może, chociaż już mnie szlag trafia przez to wszystko

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Jak się wkurzę to pójdę do apteki po olejek Także Zośka szykuj się
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 17:17   #2192
fartuch
Zakorzenienie

Rybka, organizm może rożnie zareagować
Wypiłam półtora łyżki o 19, o 1 obudziłam się ze skurczami i lekkim parciem na 2, zrobiłam, ale było normalne może troszke lużniejsze potem kąpiel i wio do szpitala
Stary 2015-06-05, 17:24   #2193
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Wychodzimy dzis do domu
Super

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Bony znów mnie pobolewa krzyż i jak na @. Do tego mleko mi w cyckach się zbiera..

Wykitujeee
O matko - Ty to masz przeboje, Makutka mogła by się już na coś zdecydować a nie co chwilę stresuje mamuśke

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 17:27   #2194
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
mycha, zdrówka

super

nooo i jeszcze trąbka 10-tego

tż umył mi ostatnie okno, powiesiłam firanke i tym sposobem jestem gotowa do rodzenia

A wlacha! Trąbka 10-tego

Ja sie boje olejku, że np rodzilabym a z tyłka dalej by sie lało

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 17:29   #2195
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że owszem może jest skuteczny jako wywoływacz, ale może dodatkowo spowodować mega biegunkę. A to tak w sumie średnio rodzić z mega rozwolnieniem. Ja nie będę kusić losu.
No ale jednak jak zrobią lewatywe to i tak już nie masz czym

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Skończyło się 3go więc od dwóch dni siedzę na nie wiem czym. Wszędzie gdzie pytam co w takiej sytuacji to zaczynają, że bardziej opłaca mi się ciągnąc zwolnienie, tyle że skąd ja je mam k..... wziąć. Długi weekend w tym już w ogóle nie pomaga, bo dzisiaj się już nie dostałam do żadnego internisty a l4 można do 3dni wstecz wystawić, czyli w pon już nie będzie ciągłości
Słuchaj ale akurat lekarz ginekolog może wypisać zwolnienie wsteczne

A co do tego "wyganiania" to jednak wydaje mi się ze poza tym Wszystkim to jest to uzależnione od organizmu

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

kaja A Twoja Lena to już przegina

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 17:54   #2196
mycha_818
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia i dobre słowo. Zaraz chyba oszaleję z tym wszystkim. Tak mnie to w☠☠☠☠ia i doprowadza do szału, że zaraz coś sobie zrobię?!!!

Miałam dziś jeszcze taką sytuację, że zaczęły mnie boleć żebra, ale myślałam że mała za dużo się wierciła. Za chwilę dostałam takich kłujacych boli w klatce piersiowej i palpitacji serca. Zmierzyłam od razu ciśnienie i było w normie. Teraz tak sobie myślę, że może to zapalenie płuc :-(

Co do olejku to moja mama mówi, że za jej czasów to był środek podawany do wypicia by przeczyścić organizm przed porodem. Skoro tak wygląda lewatywa...
Chociaż ja i tak się boję. Mam nadzieję, że nie będę zmuszona go pić ;-)
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 17:58   #2197
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia i dobre słowo. Zaraz chyba oszaleję z tym wszystkim. Tak mnie to w☠☠☠☠ia i doprowadza do szału, że zaraz coś sobie zrobię?!!!

Miałam dziś jeszcze taką sytuację, że zaczęły mnie boleć żebra, ale myślałam że mała za dużo się wierciła. Za chwilę dostałam takich kłujacych boli w klatce piersiowej i palpitacji serca. Zmierzyłam od razu ciśnienie i było w normie. Teraz tak sobie myślę, że może to zapalenie płuc :-(

Co do olejku to moja mama mówi, że za jej czasów to był środek podawany do wypicia by przeczyścić organizm przed porodem. Skoro tak wygląda lewatywa...
Chociaż ja i tak się boję. Mam nadzieję, że nie będę zmuszona go pić ;-)

Kochana a moze to tylko nerwoból?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-05, 18:00   #2198
fartuch
Zakorzenienie

Piszę opis porodu tak jak obiecałam.

Jak wiecie bardzo nie mogłam doczekać się porodu, co prawda do terminu było jeszcze trochę czasu a już próbowałam go przyspieszyć, mycie okien podłóg itp nie dawały rezultatu. w niedziele 24 maja, miałam komunię siostrzeńca więc najadłam się pyszności, i wieczorkiem postanowiłam napić się oleju rycynowego który wg opini przyspiesza poród. Wypiłam go 1,5 łyżki i nie wierząc w jego działanie poszłam spać.
O godzinie 1 ,obudziłam się z dziwnym uczuciem, i już wiedziałam, że się zaczeło Poszlam do łazienki, troszkę mnie przeczyścilo, umyłam się, i wychodząc spod prysznica polały się wody. Dziwne uczucie skurcze były nieregularne, co 6-4 minuty, dość bolesne. Czekałam na rozwój akcji, bo wód uciekło mało, skurcze nieregularne, to postanowiłam jeszcze poczekać z budzeniem tż Gdy go obudziłam po 3 spojrzał na mnie jak na kosmitę Dosłownie, w życiu nie widziałam takiej jego miny

Na porodówkę trafiliśmy o 4, kazano mi się przebrać, i poszliśmy na salę porodową. Jakaś babka rodziła i strasznie jęczała, i już miałam dosyć, bardzo mnie to zestresowało... lekarz mnie zbadała, 4 cm rozwarcia. Sobie myslę, WOW szybko urodzę
Skurcze zaczeły być bardzo bolesne, co 2 minuty trwały 20s. Myślałam że zejdę... lezałam cały czas na łóżku, na boku. po 2 godzinach przychodzi lekarz bada mnie i mówi że nic się nie rusza cały czas 4 cm. Myslałam że padnę tak się namęczyłam przez ostatnie 2 h a ona do mnie nie nic się nie dzieje. wtedy zaczełam chodzić i ruszać dużo biodrami, a przy skurczach leciałam do tż, i z całych sił go przytulałam. po dwóch godzinach takiego chodzenia 6 cm. bolało bardzo. Poprosiłam o zzo, i po pewnym czasie przyszedł anestezjolog, oczywiście nazwałam go moim Aniołem i ogólnie mu dziękowałam Po podaniu znieczulenia nie widziałam dużej różnicy w odczuwaniu bólu, nie wiem, może bez znieczulania bolało by mnie mocniej, ale szału nie było Tż mowi, że po znieczuleniu ciszej się darłam więc pewnie coś pomogło bylo kolo 10, wtedy stwierdziłam, że do 11 pewnie urodzę, Niedoczekanie
przed 12 zaczeły się parte, wtedy już mało pamiętam, a tż nie będę pytać. Ogólnie zaczeła sie jazda bez trzymanki Mały nie chciał zejść niżej mimo 10 cm rozwarcia, a parte były nie do zniesienia. Myślałam, że umrę. Pominę tutaj opisy ale było bardzo ciężko. Błagałam o cesarkę, a położna mnie wyśmiała, że po tylu godzinach aktywnego porodu chce cesarkę Wiekszości z końcówki nie pamiętam, ale całkowicie odzyskałam świadomość, gdy nagle Misiek znalazl się na moich piersiach Niesamowite uczucie, szczęście, błogość.. Nie czułam już żadnego bólu, niesamowite uczucie była 14:04. i ja i tż płakaliśmy przytuleni

Po porodzie byłam przerażona. Myślałam, że będzie inaczej i że będzie dużo mniej bolało. Sama położna stwierdziła, że poród łatwy nie był.
Mój ukochany synek był największą nagrodą i wiem, że wytrzymałabym dla niego wszystko
Stary 2015-06-05, 18:10   #2199
Princesika
Zakorzenienie

Halooo a ja ganiam i spaceruje i probuje wykurzyc lokatorke

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

A no i ja od dzis w 40 tc
chyba na Wieze Mariacka wejde
nie mam ani grams rozwarcia. Jedyne co to od piniedzialku rozmiekla szyjka
Stary 2015-06-05, 18:20   #2200
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
A wlacha! Trąbka 10-tego

Ja sie boje olejku, że np rodzilabym a z tyłka dalej by sie lało

Zawsze można na Ciebie liczyć
O to mi właśnie chodziło, ale nie chciałam tak dosadnie pisać.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

fartuch Dziękuję za opis porodu Jak Wam się żyje we trójkę?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 18:23   #2201
haniula1803
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Rybka, organizm może rożnie zareagować
Wypiłam półtora łyżki o 19, o 1 obudziłam się ze skurczami i lekkim parciem na 2, zrobiłam, ale było normalne może troszke lużniejsze potem kąpiel i wio do szpitala
O kurde 1,5 łyżeczki wystarczyło to nieźle
Fartuch - faktycznie nie był łatwo ale na pewno było warto
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 18:24   #2202
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Słyszałam, że owszem może jest skuteczny jako wywoływacz, ale może dodatkowo spowodować mega biegunkę. A to tak w sumie średnio rodzić z mega rozwolnieniem. Ja nie będę kusić losu.
Dziewczyny ja bym uważała z tym olejkiem rycynowym. Moze spowodowac biegunkę nie tylko u Was ale i u dziecka. Jeśli dziecko zachłyśnie sie takimi wodami z odchodami to konsekwencje mogą być tragiczne. zrobicie jak chcecie ale chyba nie po to troszczymy sie o maleństwa przez 9 m-cy żeby ryzykować w ostatnich dniach.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 18:25   #2203
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja bym uważała z tym olejkiem rycynowym. Moze spowodowac biegunkę nie tylko u Was ale i u dziecka. Jeśli dziecko zachłyśnie sie takimi wodami z odchodami to konsekwencje mogą być tragiczne. zrobicie jak chcecie ale chyba nie po to troszczymy sie o maleństwa przez 9 m-cy żeby ryzykować w ostatnich dniach.
O matko! Nawet nie myślałam o tym...

06.09.2014
Stary 2015-06-05, 18:35   #2204
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Jak wiecie bardzo nie mogłam doczekać się porodu, co prawda do terminu było jeszcze trochę czasu a już próbowałam go przyspieszyć, mycie okien podłóg itp nie dawały rezultatu. w niedziele 24 maja, miałam komunię siostrzeńca więc najadłam się pyszności, i wieczorkiem postanowiłam napić się oleju rycynowego który wg opini przyspiesza poród. Wypiłam go 1,5 łyżki i nie wierząc w jego działanie poszłam spać.
O godzinie 1 ,obudziłam się z dziwnym uczuciem, i już wiedziałam, że się zaczeło Poszlam do łazienki, troszkę mnie przeczyścilo, umyłam się, i wychodząc spod prysznica polały się wody. Dziwne uczucie skurcze były nieregularne, co 6-4 minuty, dość bolesne. Czekałam na rozwój akcji, bo wód uciekło mało, skurcze nieregularne, to postanowiłam jeszcze poczekać z budzeniem tż Gdy go obudziłam po 3 spojrzał na mnie jak na kosmitę Dosłownie, w życiu nie widziałam takiej jego miny

Na porodówkę trafiliśmy o 4, kazano mi się przebrać, i poszliśmy na salę porodową. Jakaś babka rodziła i strasznie jęczała, i już miałam dosyć, bardzo mnie to zestresowało... lekarz mnie zbadała, 4 cm rozwarcia. Sobie myslę, WOW szybko urodzę
Skurcze zaczeły być bardzo bolesne, co 2 minuty trwały 20s. Myślałam że zejdę... lezałam cały czas na łóżku, na boku. po 2 godzinach przychodzi lekarz bada mnie i mówi że nic się nie rusza cały czas 4 cm. Myslałam że padnę tak się namęczyłam przez ostatnie 2 h a ona do mnie nie nic się nie dzieje. wtedy zaczełam chodzić i ruszać dużo biodrami, a przy skurczach leciałam do tż, i z całych sił go przytulałam. po dwóch godzinach takiego chodzenia 6 cm. bolało bardzo. Poprosiłam o zzo, i po pewnym czasie przyszedł anestezjolog, oczywiście nazwałam go moim Aniołem i ogólnie mu dziękowałam Po podaniu znieczulenia nie widziałam dużej różnicy w odczuwaniu bólu, nie wiem, może bez znieczulania bolało by mnie mocniej, ale szału nie było Tż mowi, że po znieczuleniu ciszej się darłam więc pewnie coś pomogło bylo kolo 10, wtedy stwierdziłam, że do 11 pewnie urodzę, Niedoczekanie
przed 12 zaczeły się parte, wtedy już mało pamiętam, a tż nie będę pytać. Ogólnie zaczeła sie jazda bez trzymanki Mały nie chciał zejść niżej mimo 10 cm rozwarcia, a parte były nie do zniesienia. Myślałam, że umrę. Pominę tutaj opisy ale było bardzo ciężko. Błagałam o cesarkę, a położna mnie wyśmiała, że po tylu godzinach aktywnego porodu chce cesarkę Wiekszości z końcówki nie pamiętam, ale całkowicie odzyskałam świadomość, gdy nagle Misiek znalazl się na moich piersiach Niesamowite uczucie, szczęście, błogość.. Nie czułam już żadnego bólu, niesamowite uczucie była 14:04. i ja i tż płakaliśmy przytuleni

Po porodzie byłam przerażona. Myślałam, że będzie inaczej i że będzie dużo mniej bolało. Sama położna stwierdziła, że poród łatwy nie był.
Mój ukochany synek był największą nagrodą i wiem, że wytrzymałabym dla niego wszystko
Fartuch biedna ja miałam podobny poród. 9h bez znieczulenia, myślałam że zejde, później przyszedł anestezjolog i wypełniał ze mna cholerna ankiete która wypełniałam pomiędzy skurczami. Tylko mi zzo pomogło na parę godzin. Później to samo co u Ciebie. Rozwarcie jest, mały nie schodzi. Z tymi bólami, nieopisanymi, trzymali mnie pomad trzy godziny, ale nie zszedl ani trochę, tętno mu spadło, więc musieli cesarke...
Stary 2015-06-05, 18:43   #2205
Domincia_1987
Zadomowienie

Fartuch dziekujemy za opis, nacierpiałaś się Biedulko, ale byłaś bardzo dzielna. Poród trwał dosyć długo, ale na końcu czekała Cie najpiekniejsza nagroda

Ja sie bardzo boje, że moj próg bólu zostanie szybko przekroczony i poród będzie bolesny

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-05, 18:45   #2206
industria
Zakorzenienie

fartuch popłakałam sie dzięki za opis

prosze, powiedzcie mi że ta "miękkosc" po porodzie zniknie i wróci moja sukowatość......mam dosyć płaczu

przed chwilą leciał w tv "Junior" . wiecie, Arnold w ciąży i te sprawy no i co ? oczywiście musiałam sie zryczeć
matko co za wstyd......przed ciążą nigdy w życiu nie ryczałam na żadnym filmie książce itd.....żadne tam szczeniaki ani małe dzieci mnie nie ruszały...a teraz? nawet na reklamach chce mi sie ryczeć
Stary 2015-06-05, 18:50   #2207
fartuch
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny bardzo się cieszę, że mam to za sobą... pierwsze dni po porodzie twierdziłam, że nigdy więcej, teraz już powoli przechodzi
Stary 2015-06-05, 18:53   #2208
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki dziewczyny bardzo się cieszę, że mam to za sobą... pierwsze dni po porodzie twierdziłam, że nigdy więcej, teraz już powoli przechodzi
Jesteś bardzo dzielna!

06.09.2014
Stary 2015-06-05, 19:01   #2209
fartuch
Zakorzenienie

Dodałam Michała w K

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-05, 19:05   #2210
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
fartuch popłakałam sie dzięki za opis

prosze, powiedzcie mi że ta "miękkosc" po porodzie zniknie i wróci moja sukowatość......mam dosyć płaczu

przed chwilą leciał w tv "Junior" . wiecie, Arnold w ciąży i te sprawy no i co ? oczywiście musiałam sie zryczeć
matko co za wstyd......przed ciążą nigdy w życiu nie ryczałam na żadnym filmie książce itd.....żadne tam szczeniaki ani małe dzieci mnie nie ruszały...a teraz? nawet na reklamach chce mi sie ryczeć
Ty to już poziom HARD osiągnelas w tym płaczu widzę
fartuch najważniejsze że masz synka już ze sobą a porod jest tylko wspomnieniem

Spoko ja tam jakoś też nie szczególnie pałam entuzjazmem na myśl o porodzie

Maja
Stary 2015-06-05, 19:38   #2211
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Kochana a moze to tylko nerwoból?

Jak się tak racjonalnie zastanowię to chyba masz rację

Fartuch dzięki za opis Jestem w szoku po tym jak przeczytałam, że parte rozpoczęły się przed 12 a mały urodził się po 14... Nie wiem jak dałaś radę. Jesteś bardzo dzielna podziwiam Cię
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 19:38   #2212
k a j a
Zakorzenienie

Fartuch dzielna żeś

Mi Blanka też zejść nie chciała, kucki w skurczach wspominam źle chyba najbardziej.

Byłam z mamą na działce, zrobiłysmy sobie karkówke z grilla i kurde zmarzlam. Jak wychodzilam z domu to.szorty i tshirt a teraz leze pod kocem..

Kurde naprawdę mam wrażenie że mała inaczej jest ustawiona.. Kopie tak inaczej..
Ogólnie jest bardzo nisko wg położnej, więc może dlatego?

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 20:06   #2213
201710041131
Konto usunięte

Znowu mnie przeczyscilo

Kaja ja jutro mam grilla i tez reflektuje na karkowe

Fartuch super opis porodu, jak usiądę do kompa to dołącze

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Rybka do usług Potrafię obrzydzić człowieka

Stary 2015-06-05, 20:14   #2214
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
A co do tego "wyganiania" to jednak wydaje mi się ze poza tym Wszystkim to jest to uzależnione od organizmu
Wiem, że różnie może być ale prośbą wyjsc nie chce to przyszedł czas na grozbe Juz spacer i wchodzenie na 9 pietro zaliczone. Olejku troche sie jednak boje takze czekamy
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 20:18   #2215
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

wielkie brawa dla Ciebie
Szczerze wątpię, że bym to wytrzymała.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 20:27   #2216
tassia
Zakorzenienie

Dziewczyny cały dzień byłam sama na sali. Chwile fajnie ale potem stwierdziłam ze super będzie jak ktoś jednak przybędzie. I teraz żałuje. Przyszła laska 24 lata i jest masakryczna. 6h po CC, nie rusa się jeszcze a ledwo co ja w wiezli do sali to dwie koleżanki, 3 kolesi i rodzice. I siedzieli godzinę. Rodzice siedzą nadal. Nie maja wózka, lozeczka nic.... Laska myśli ze zaraz jak ja spionizuja to juz ja przestanie bolec. Ale ona jeszcze nie wie ze zaraz jej przestaną podawać te narkotyki i licze ze jutro zderzy się z rzeczywistością i otrzezwieje trochę. Bo juz wszyscy znajomi się na jutro zapowiedzieli. Ludzie maja zero taktu. ☠☠☠☠a ja z cyckami na wierzchu i pielucha na dupie a tu tyle ludzi. Rozumiem ze ojcowie siedzą i niech siedzą cala dobę, ale reszta to 10minut i wypad. Jutro tu zrobię rozpierduche jak to towarzystwo tu będzie.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 20:40   #2217
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Dziewczyny cały dzień byłam sama na sali. Chwile fajnie ale potem stwierdziłam ze super będzie jak ktoś jednak przybędzie. I teraz żałuje. Przyszła laska 24 lata i jest masakryczna. 6h po CC, nie rusa się jeszcze a ledwo co ja w wiezli do sali to dwie koleżanki, 3 kolesi i rodzice. I siedzieli godzinę. Rodzice siedzą nadal. Nie maja wózka, lozeczka nic.... Laska myśli ze zaraz jak ja spionizuja to juz ja przestanie bolec. Ale ona jeszcze nie wie ze zaraz jej przestaną podawać te narkotyki i licze ze jutro zderzy się z rzeczywistością i otrzezwieje trochę. Bo juz wszyscy znajomi się na jutro zapowiedzieli. Ludzie maja zero taktu. ☠☠☠☠a ja z cyckami na wierzchu i pielucha na dupie a tu tyle ludzi. Rozumiem ze ojcowie siedzą i niech siedzą cala dobę, ale reszta to 10minut i wypad. Jutro tu zrobię rozpierduche jak to towarzystwo tu będzie.
Masz rację
Kurde ludzie to rozumu nie mają
A laska super przygotowana na pojawienie się dziecka...

Kurde wygląda na to, ża mam paciorki Weszłam na diagnostykę, żeby zobaczyć czy są jakieś wyniki, a tam wynik gbs z bożeny- dodatni
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 20:43   #2218
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

O matko, współczuje Ci... Ludzie faktycznie nie maja za grosz taktu, tak nie powinno byc

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:

Kurde wygląda na to, ża mam paciorki Weszłam na diagnostykę, żeby zobaczyć czy są jakieś wyniki, a tam wynik gbs z bożeny- dodatni
Szkoda... ale dadza antybiotyk i bedzie oki

Ja mam nadzieje, ze tego 10 lekarz bedzie chciał mi zrobic posiew...

Stary 2015-06-05, 20:50   #2219
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
O matko, współczuje Ci... Ludzie faktycznie nie maja za grosz taktu, tak nie powinno byc

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Szkoda... ale dadza antybiotyk i bedzie oki

No wszystkiego trąbką nie załatwi

Chyba....

Maja
Stary 2015-06-05, 20:53   #2220
mehja
Zakorzenienie

Tassia no to ci się współlokatorka trafiła

mi tam by nie przeszkadzało że sama jestem na sali- intymnie wtedy jest, nie trzeba się przejmować niczym no i tż może dłuzej posiedzieć

Cytat:

Cytat:

no najwyższa pora!
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości