skąpy strój na ulicy - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-07, 11:31   #151
201609102148
Konto usunięte

Dot.: skąpy strój na ulicy

Cytat:
Napisane przez Rhapsody1 Pokaż wiadomość
Paradoks tego wątku to możliwość wypowiadania własnego zdania. A ty mi tu z generalizowaniem wyjeżdżasz. Nie ma takich facetów więc nie masz prawa ich znać.

Chyba że to kryptogeje.
Tym postem zrobiles wlaśnie ku**e z logiki. Gratuluje.
Większość znanych mi facetów uważa, ze chodzenie bez koszulki po miescie to kompletna żenada i w dodatku brak higieny... Żaden nie jest gejem, a statystycznie niemożliwe, by 90% znanych mi mężczyzn byla kryptogejami.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 11:39   #152
Rhapsody1
Raczkowanie

Cytat:

Facetem jestem, powiecie że widok gołego tyłka to tylko fajny dla nas widok. Może i tak, ale nie znam faceta który robi problem z tego że inny facet bez koszulki chodzi Chce niech chodzi, kto będzie nim zainteresowany ten będzie, a kto go określi jako wieśniaka to jego sprawa.
Róbcie problem na skalę waszego obrzydzenia i obrazę społecznego majestatu.

W takim wypadku proponuję po przyjściu do domu, i zobaczeniu kilku zbyt krótkich szortów i tyłków na wierzchu pożalić się swojemu facetowi jak one mogą tak chodzić. To samo kiedy to faceci paradują bez koszulek. Tż wam się zali po kątach że koledzy chodzą bez koszulek ?

Tak samo komiczne jak laski w prawie golfach przy 30 stopniach, żeby czasem nie odkryć niczego, bo przecież trzeba się szanować.
Rhapsody1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 11:41   #153
Bananalama
jestę wieszczę

Farma, jestem przerażona, mam wielu znajomych kryptogejów . Co ze mną nie tak, że boją mi się przyznać?

Poza tym lol, to że mam oczy i widzę, jak ktoś jest ubrany i to mimowolnie oceniam, to jeszcze nie znaczy, że to moja pasja i wypełnia mi cały czas. Po prostu jak widzę na uczelni laskę w kiecy tak krótkiej, że jej widać gacie, albo w teatrze jakiś niuniek przychodzi w dresie, to to widzę i dzięki temu, że nauczono mnie norm społecznych wiem, że jest to strój do tego miejsca nieodpowiedni. Może dla niektórych to wiedza wymagająca wielkiego nakładu umysłowego, by połączyć jedno z drugim. Na szczęście ja robię to automatycznie i zajmuje mi to może sekundę.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 11:48   #154
elizakasia
Raczkowanie

Ja nie rozumiem dlaczego jak któraś kobieta napisze, że jej przeszkadza oglądanie na ulicy połowy czyjegoś tyłka to często jest komentarz, że sama na pewno ma brzydki, tłusty stary itd. Wiele osób tu wyraziło opinie, że im to przeszkadza nie róznicując na wielkie pupska i zgrabne tyłeczki. To tak jakbym napisałą, że moja zamężna koleżanka ma kochanka i nie jest to dla mnie akceptowalne moralnie, a ktoś by mi odpisał, że jej zazdroszcze, bo sama pewnie jestem pasztetem i nikt mnie nie chce
elizakasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 11:52   #155
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez elizakasia Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem dlaczego jak któraś kobieta napisze, że jej przeszkadza oglądanie na ulicy połowy czyjegoś tyłka to często jest komentarz, że sama na pewno ma brzydki, tłusty stary itd. Wiele osób tu wyraziło opinie, że im to przeszkadza nie róznicując na wielkie pupska i zgrabne tyłeczki. To tak jakbym napisałą, że moja zamężna koleżanka ma kochanka i nie jest to dla mnie akceptowalne moralnie, a ktoś by mi odpisał, że jej zazdroszcze, bo sama pewnie jestem pasztetem i nikt mnie nie chce
no weź mi teraz nie mów, że tak nie jest

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2015-06-07, 11:59   #156
pattkaaa21
Raczkowanie

Cytat:
Ten wątek perfekcyjnie pokazuje jak laski między sobą plują nienawiścią tylko dlatego że jedna odsłoniła tyłek a druga nie, bo ma słaby, bo nie chce, bo się wstydzi.

Serio was to obchodzi i zaprzątacie sobie głowę tym jak ją wychowali ? Chyba naprawdę nie macie czego w domu robić, albo macie za mało zmartwień życiowych żeby tak emocjonalnie do tego podchodzić.

Zazdrosne jak każde baby między sobą, oczy byście sobie powydrapywały gdyby wasz facet okiem na taką rzucił. Ale przecież zazwyczaj misio nie rzuca, bo jest wspaniały. Ciężko to czytać, trochę komedia ale świetnie pokazuje waszą zazdrość - powiecie zazdrość o goły tyłek? To po co się tak na to spuszczacie, jest to jest.

Facetem jestem, powiecie że widok gołego tyłka to tylko fajny dla nas widok. Może i tak, ale nie znam faceta który robi problem z tego że inny facet bez koszulki chodzi Chce niech chodzi, kto będzie nim zainteresowany ten będzie, a kto go określi jako wieśniaka to jego sprawa.

Tłuste świnie na plaży też nijak wyglądają , jednakże fascynujące jest to że takie nawet kobitki przy tuszy nie wstydzą się posiedzieć w bikini. Odwrotna zależność często spotykana.
. Zgadzam sie z Toba️
pattkaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:00   #157
Dukinly
Raczkowanie

Cytat:
Ten wątek perfekcyjnie pokazuje jak laski między sobą plują nienawiścią tylko dlatego że jedna odsłoniła tyłek a druga nie, bo ma słaby, bo nie chce, bo się wstydzi.

Serio was to obchodzi i zaprzątacie sobie głowę tym jak ją wychowali ? Chyba naprawdę nie macie czego w domu robić, albo macie za mało zmartwień życiowych żeby tak emocjonalnie do tego podchodzić.

Zazdrosne jak każde baby między sobą, oczy byście sobie powydrapywały gdyby wasz facet okiem na taką rzucił. Ale przecież zazwyczaj misio nie rzuca, bo jest wspaniały. Ciężko to czytać, trochę komedia ale świetnie pokazuje waszą zazdrość - powiecie zazdrość o goły tyłek? To po co się tak na to spuszczacie, jest to jest.

Tłuste świnie na plaży też nijak wyglądają , jednakże fascynujące jest to że takie nawet kobitki przy tuszy nie wstydzą się posiedzieć w bikini. Odwrotna zależność często spotykana.
Zgadzam się w pełni. Ja na prawdę nie potrafię tego zrozumieć, jak komuś może przeszkadzać, że ktoś wyszedł sobie w krótkich szortach, albo że brzuch widać. Dopóki ktoś nie narusza mojej prywatności czy tam godności osobistej to nic mi do tego jak się ubrał. Niech nawet w majtkach po mieście lata, spojrzę na niego, może i się odwrócę, ale nie będzie mi to przeszkadzać. Litości... Nie wiem skąd przyjęło się, że odkrycie brzucha, ramion, czy kawałka pośladka to skandal. Tak samo argument, że to niehigieniczne, albo że brzydko wygląda... po co w takim razie chodzicie na baseny, plaże? Jak ktoś chodzi na plaży w stroju, a jest otyły to już to brzydko nie wygląda? Poza tym, kąpiecie się w basenach z obcymi ludzmi, którzy nie wiadomo jakie choroby mogą mieć, a jednak pływacie w tej samej wodzie co oni. Przejście kogoś skąpo ubranego na ulicy na was bezpośrednio nie wpływa, a kąpanie w tej samej wodzie owszem. Brak logiki w tym i tyle.
Dukinly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:02   #158
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
no weź mi teraz nie mów, że tak nie jest
zaczynacie robić śmichy chichy, widziałam wystarczająco dużo wizażów, żeby wiedzieć, że wątek właśnie chyli się ku końcowi, po kilku stronach takich śmieszków wpadnie moderator, zamknie temat i wtedy nawet jakby ktoś chciał normalnie odpowiedzieć, to już nie będzie możliwości
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:06   #159
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
zaczynacie robić śmichy chichy, widziałam wystarczająco dużo wizażów, żeby wiedzieć, że wątek właśnie chyli się ku końcowi, po kilku stronach takich śmieszków wpadnie moderator, zamknie temat i wtedy nawet jakby ktoś chciał normalnie odpowiedzieć, to już nie będzie możliwości
zaczynają tu po prostu wpadać ludzie, dla których jak coś Ci się nie podoba, to zazdrościsz. Też norma.

Stary 2015-06-07, 12:06   #160
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Napisane przez pattkaaa21 Pokaż wiadomość
Macintosh czyli Ty możesz śmiać się z innych, że ubiera krótkie szorty albo, że pokazuje pośladki ale ja już swojego zdania nie mogę powiedzieć?? Tak, oceniam ludiz po wyglądzie. I jak widzę, że laska ma dupę po kolana a ubiera szorty 10 cm to mi jej po prostu szkoda. I wtedy nie powinna takich ubierać. Ale jak ktoś ma super pośladki to niech je pokazuje.

Po prostu na wizazu siedza zakompleksione baby i faceci. Pora stad uciekac, bo to nie miejsce dla mnie,
Milego dnia wszystkim
masz złote serduszko
Stary 2015-06-07, 12:08   #161
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
masz złote serduszko

Stary 2015-06-07, 12:12   #162
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez Dukinly Pokaż wiadomość
Zgadzam się w pełni. Ja na prawdę nie potrafię tego zrozumieć, jak komuś może przeszkadzać, że ktoś wyszedł sobie w krótkich szortach, albo że brzuch widać. Dopóki ktoś nie narusza mojej prywatności czy tam godności osobistej to nic mi do tego jak się ubrał. Niech nawet w majtkach po mieście lata, spojrzę na niego, może i się odwrócę, ale nie będzie mi to przeszkadzać. Litości... Nie wiem skąd przyjęło się, że odkrycie brzucha, ramion, czy kawałka pośladka to skandal. Tak samo argument, że to niehigieniczne, albo że brzydko wygląda... po co w takim razie chodzicie na baseny, plaże? Jak ktoś chodzi na plaży w stroju, a jest otyły to już to brzydko nie wygląda? Poza tym, kąpiecie się w basenach z obcymi ludzmi, którzy nie wiadomo jakie choroby mogą mieć, a jednak pływacie w tej samej wodzie co oni. Przejście kogoś skąpo ubranego na ulicy na was bezpośrednio nie wpływa, a kąpanie w tej samej wodzie owszem. Brak logiki w tym i tyle.
Mnie na przykład nie podoba się wszechobecna tolerancja i świecenie dupami niczym hamerykanskie gwiazdeczki. W związku z tym nie widzę powodu dla którego miałabym nie krytykować negliżu. A jak ktoś sie lubi rozbierać ku uciesze tłumów to niech to robi zawodowo
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:13   #163
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
zaczynają tu po prostu wpadać ludzie, dla których jak coś Ci się nie podoba, to zazdrościsz. Też norma.
no ale tak jest wszędzie, takie osoby zawsze mają jakiś kompleks i chcą być obiektem tej zazdrości, żeby poczuć się lepiej, że tak, w końcu i mi ktoś czegoś zazdrości, a nie tylko ja innym.

ale nie rozwalajcie wątku takimi żarcikami, bo niektórzy nadal by chcieli sobie porozmawiać, ja np. chętnie śledzę dyskusję i nie chciałabym, żeby ją moderatorzy zamknęli przez to, że została zaspamowana śmieszkami
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:15   #164
Rhapsody1
Raczkowanie

Każda potwora znajdzie swego amatora. Ta z grubym tyłkiem na wierzchu też, jedni lubią wyrzeźbiony tyłek, i abs na brzuchu u kobiet. To pierwsze jeszcze miłe dla mnie, ale drugie jest dla mnie absurdalne i zbyt męskie jak na kobiece standardy.

Zwyczajna ignorancja, mojej uwagi nie zwróciła, za to innego faceta jak najbardziej. I czy się z tym pogodzicie czy też nie, to wasza sprawa.
Bo ta z gołym tyłkiem tylko w waszej opinii może być łatwiejsza, lub sprawiać takie pozory.

Gra pozorów, ciekawy kawałek.

Świetnie ukazuje miejskie standardy czy to ubioru czy prowokacji zachowania.
Rhapsody1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:16   #165
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Każda potwora znajdzie swego amatora. Ta z grubym tyłkiem na wierzchu też, jedni lubią wyrzeźbiony tyłek, i abs na brzuchu u kobiet. To pierwsze jeszcze miłe dla mnie, ale drugie jest dla mnie absurdalne i zbyt męskie jak na kobiece standardy.

Zwyczajna ignorancja, mojej uwagi nie zwróciła, za to innego faceta jak najbardziej. I czy się z tym pogodzicie czy też nie, to wasza sprawa.
Bo ta z gołym tyłkiem tylko w waszej opinii może być łatwiejsza, lub sprawiać takie pozory.

Gra pozorów, ciekawy kawałek.

Świetnie ukazuje miejskie standardy czy to ubioru czy prowokacji zachowania.

Bardzo zgrabnie się sam podsumowałeś
Stary 2015-06-07, 12:20   #166
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Zgadzam się w pełni. Ja na prawdę nie potrafię tego zrozumieć, jak komuś może przeszkadzać, że ktoś wyszedł sobie w krótkich szortach, albo że brzuch widać. Dopóki ktoś nie narusza mojej prywatności czy tam godności osobistej to nic mi do tego jak się ubrał.
Absolutnie się zgadzam. Nigdy nie zdarzyło mi się pomyśleć nic złego na temat kogokolwiek na podstawie jego wyglądu. Chyba mnie też UK rozpuściło, bo nawet nie zwracam uwagi.

Natomiast litościwie zatrzymam dla siebie, co myśle o ludziach mówiących i piszących o świniach na plaży, wielorybach, pasztetach itd. Nieważne, czy mają na sobie dobrze skrojony garnitur, czy tandetne szorty.

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
masz złote serduszko
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:21   #167
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:

No tak, ale co innego na plaży i co Ci mają przeszkadzać grube kobiety na plaży, każdy ma prawo i nieważne czy chudy, szczupły czy gruby. A widzisz nie każda szczupła dziewczyna pokazuje tyłek na ulicy. Nie chodzi o zazdrość. Co innego pokazywanie na plaży, co innego na ulicy. Chociaż mnie to tam bardzo nie zaprząta głowy, jednak trochę może dziwić, że ktoś na ulicy aż tak się odsłania - niezależnie jak wygląda, bo tu nie o to chodzi.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:24   #168
Dukinly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Mnie na przykład nie podoba się wszechobecna tolerancja i świecenie dupami niczym hamerykanskie gwiazdeczki. W związku z tym nie widzę powodu dla którego miałabym nie krytykować negliżu. A jak ktoś sie lubi rozbierać ku uciesze tłumów to niech to robi zawodowo
Czyli uważasz, że jeżeli ktoś sobie chodzi w szortach co poślada widać, to robi to, żeby inni podziwiali i porównujesz jeszcze do striptizu?Chyba po prostu nie rozumiesz, że nie każdemu jest wygodnie w tym, w czym tobie jest wygodnie i to chyba należy szanować. Poza tym nie masz się czym martwić, skoro to nie twoja dupa widnieje na wierzchu.
Stary 2015-06-07, 12:24   #169
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Na basenie to oczywiste, że widać ciało, bo taka specyfika miejsca, że się pływa i więcej się odsłania. Na ulicy jednak trochę inaczej. Chociaż jak pisałam nie przeszkadza mi bardzo, że na ulicy ktoś pokaże tyłek, po prostu trochę dziwi.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:26   #170
roseblue
wasza koleżanka

Na golizne jest miejsce na plaży, na dyskotece też zapewne nikt się nie burzy z powodu prześwitującej mini i braku stanika (te miejsca rządzą się swoimi prawami). Nie rozumiem tylko po co tak chodzić po bułki do biedronki albo na uczelnie? To po prostu słabo o was świadczy, wasze wyrzeźbione ciała świetnie będą wyglądały również w zwykłym ubraniu i przy okazji zrobicie lepsze wrażenie.
Stary 2015-06-07, 12:29   #171
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Czyli uważasz, że jeżeli ktoś sobie chodzi w szortach co poślada widać, to robi to, żeby inni podziwiali i porównujesz jeszcze do striptizu?Chyba po prostu nie rozumiesz, że nie każdemu jest wygodnie w tym, w czym tobie jest wygodnie i to chyba należy szanować. Poza tym nie masz się czym martwić, skoro to nie twoja dupa widnieje na wierzchu.
Przeciez kolezanka patka napisała z oburzeniem, że nie po to na siłowni tylek ćwiczy zeby go teraz przed ludzmi chować. Na pewno te szorty sa dla wygody Może w ogóle w stringach i staniku chodzić skoro 2cm nogawki więcej to taki dyskomfort?
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:29   #172
Paulinka181994
Raczkowanie

Dla mnie golizna to golizna. Nieważne czy w wydaniu pięknym i szczupłym czy grubym i brzydkim.
Powinniśmy ubierać się stosownie do miejsca jak i sytuacji.
Jak nie wyobrażam sobie iść np. do urzędu w poplamionym czy dziurawym stroju tak nie pójdę również z gołym tyłkiem czy cyckami. I to się tyczy również drugiej strony. Nie chciałabym by ktoś w rozpiętej koszuli czy japonkach obsługiwał mnie.
Poprzez strój powinniśmy okazywać szacunek ludziom wokół nas.
Paulinka181994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:37   #173
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pattkaaa21 Pokaż wiadomość
Macintosh czyli Ty możesz śmiać się z innych, że ubiera krótkie szorty albo, że pokazuje pośladki ale ja już swojego zdania nie mogę powiedzieć??
A śmieję się ? Wskaż gdzie.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 12:39   #174
Dukinly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Przeciez kolezanka patka napisała z oburzeniem, że nie po to na siłowni tylek ćwiczy zeby go teraz przed ludzmi chować. Na pewno te szorty sa dla wygody Może w ogóle w stringach i staniku chodzić skoro 2cm nogawki więcej to taki dyskomfort?
Też ćwiczę, ale chodzę dla wygody, a nie, żeby inni się gapili. A z tego co zrozumiałam, koleżance chodziło o to, że skoro ćwiczy, to będzie lepiej wyglądać w takich gaciach aniżeli kobieta z nadwagą i może sobie na to pozwolić. Z wyraźną zawiścią podchodzicie do tego tematu, jak widzę. Poza tym jak już pisałam praca/urząd/uczelnia/kościół to miejsca, w których wypadałoby ubierać się bardziej z głową, natomiast jeśli chodzi o swobodne wyjście na miasto to nie rozumiem, dlaczego ktoś musiałby zakładać wszystko dłuższe, żeby nie urazić czyichś uczuć, albo co gorsze, komuś nie przeszkadzać? Wydaje mi się, że większość osób, którym taki ubiór na mieście przeszkadza chyba mają jakiś problem ze sobą, aniżeli z tymi, którzy się tak ubierają.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez roseblue Pokaż wiadomość
Na golizne jest miejsce na plaży, na dyskotece też zapewne nikt się nie burzy z powodu prześwitującej mini i braku stanika (te miejsca rządzą się swoimi prawami). Nie rozumiem tylko po co tak chodzić po bułki do biedronki albo na uczelnie? To po prostu słabo o was świadczy, wasze wyrzeźbione ciała świetnie będą wyglądały również w zwykłym ubraniu i przy okazji zrobicie lepsze wrażenie.
Odwoływałam się do argumentu, że to "brzydko wygląda" u niektórych, co do tej plaży.
Stary 2015-06-07, 12:45   #175
Bananalama
jestę wieszczę

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5166223 3]A śmieję się ? Wskaż gdzie.[/QUOTE]

to ja się przyznam, ja się śmieje, jak kto świeci gołym pupskiem albo mu sutki widać i uważa, że to seksi i odpowiednie na miasto np. HA-HA-HA.

Stary 2015-06-07, 12:55   #176
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
to ja się przyznam, ja się śmieje, jak kto świeci gołym pupskiem albo mu sutki widać i uważa, że to seksi i odpowiednie na miasto np. HA-HA-HA.
Ja się tylko - jak już - to tak wewnętrznie dziwię, jak można wpaść na taki odważny pomysł. Serio, nic więcej nie czuję na takie widoki
Ciekawe, że wmawia się mi kompleksy tylko dlatego, że nie napisałam nic tutaj na temat swojego przeza☠☠☠iaszczego tyłeczka. A mogłabym jak nasza patunia, kto by mi zabronił
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 13:01   #177
201607040946
Konto usunięte

Ale hejt.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 13:13   #178
201604250941
Konto usunięte

Jest mi goraco, mam bardzo krótka sukienkę, nie obchodzi mnie co ludzie o moich nogach, dziękuję, pozdrawiam ludzi pocacych się w spodniach, bo mają cellulit/parę kg za dużo. Moze szorty powinni wydawac na pozwolenie od lekarza, ze bmi dobre?. Badzmy ludźmi.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 13:18   #179
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Jest mi goraco, mam bardzo krótka sukienkę, nie obchodzi mnie co ludzie o moich nogach, dziękuję, pozdrawiam ludzi pocacych się w spodniach, bo mają cellulit/parę kg za dużo. Moze szorty powinni wydawac na pozwolenie od lekarza, ze bmi dobre?. Badzmy ludźmi.
dopóki to co masz na sobie zakrywa intymne części ciała, to już jest spoko

Stary 2015-06-07, 13:23   #180
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
dopóki to co masz na sobie zakrywa intymne części ciała, to już jest spoko
Bramka nr 2 powinna byc zakryta, ale jestem zwolenniczką free the nipple XD sama bym tak nie wyszla, ale teksty typu omg ona wyszla bez stanika pare postow wczesniej to moim zdaniem przesada, tez nie lubię na to patrzec ale nie kaze nikomu ubierac stanika, nie moja sprawa, a jest to niesprawiedliwe, bo faceci moga odslaniac klate
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości