|
|
#181 | |
|
jestę wieszczę
|
Dot.: skąpy strój na ulicy
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam chodzę bez stanika czasem i otoczenie musi z tym jakos zyc xD
|
|
|
|
|
#185 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Świetnie podkreśla jej talię no i wypukłości ![]() Natomiast spodenki / szorty - po prostu nie przepadam za takim krojem. Nie podoba mi się on. Zbyt hmm ordynarny, wprost. Wg mnie, ona ma takie ciało, że w normalnych szortach by wyglądała 10x lepiej. Czasami / często bardziej działa na wyobraźnię to czego nie widać. Tak czy siak, dziewczyna baardzo zgrabna. Nie da się ukryć, że w takich sytuacjach ładnym ludziom więcej rzeczy uchodzi płazem. Nie będę siebie wybielał. Większą mam tolerancję dla skąpo odzianych ślicznych kobiet niż tych hmm mniej ciekawych. Cytat:
![]() Ogólnie, masakra. Chyba idealnie trafiłeś - dla mnie to przede wszystkich szczyt bezguścia, wiocha, wstyd. Cytat:
Bardzo często właśnie, w całej Europie, styl ubierania nr 2 wybierają prostytutki. (przeważnie z wschodniej Europy ). Sukienka odsłaniająca całe nogi, szpilki. Ostry makijaż. Za granicą tak jest od lat - dziewczyny na ulicy łaziły w szortach, płaskim obuwiu, a prostytutki na ulicy wypisz wymaluj stylówa nr 2. U nas dopiero od niedawna jest moda na płaskie obuwie, szorty itd. Szczerze, to mi stylówa nr 2 z każdym rokiem podoba się coraz mniej, i to pomimo tego, że uwielbiam kobiece nogi (po twarzy i sylwetce , to dla mnie najważniejszy punkt programu ). Dlaczego ? Nie wiem, bo jest oklepana i to, że właśnie przy autostradzie możesz spotkać panny tak ubrane. Kiedyś to było dla mnie wow (gdy miałem 17 lat), a teraz jako dorosły facet zdecydowanie bardziej wole trampki, szorty u dziewczyny.Ubiór nr 2 jest dla mnie trochę jak ... BMW. Jakby to powiedzieć delikatnie - spoko auto, ale nasuwa pewne złe skojarzenia. Na sylwestra tak się ubrać ? Okej, ale tak na co dzień zasuwać ? Dla mnie to takie hmm ... sztywniackie. Parę razy już pisałem - lubię jak dziewczyna potrafi się ubrać różnie (i z gustem) w zależności od sytuacji, okazji. Zasuwanie 24 h/d w szpilach i mini jakoś mi się widzi jako przeciwieństwo tej koncepcji ![]() I tak, powiem, że dziewczyna nr 1 jest ubrana normalnie, a dziewczyna nr 2 ma typowy strój prostytutki. Chce to niech tak chodzi. Mnie nic do tego. Ja jak ubieram niebieskie spodnie robocze to nie dziwi mnie, że ktoś mnie pomyli z robotnikiem Po prostu, pewna grupa zawodowa często coś takiego nosi i ... tyle.
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-06-07 o 13:55 |
|||
|
|
|
|
#186 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
ja nie jestem free the nipple, ja jestem nie pokazujcie sutów i faceci i kobiety.
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przeszkadza mi to, jesli juz to czasem bawi no bo takie cos to troche wiocha
Wysłano przez tapatalk |
|
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
Ale free the niple to nie "pokazywanie sutow" eeeee, candy juz wytłumaczyla, po prostu chodzenie bez stanika, nie z "sutami" na wierzchu.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-06-07 o 14:13 |
|
|
|
|
#189 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
I męskie, i damskie. Oczywiście plaża to plaża i basen to basen, ale jak widzę ot tak, na mieście faceta bez koszulki to mi się zbiera, wszystko jedno czy ma ładnie wyrzeźbioną klatę czy brzuch piwny - suty się chowa i już.Jeśli chodzi o brzuchy, tyłki, nogi itp. - jeśli pokazane w miejscu, w którym nie obowiązuje dress code, to w sumie mnie to nie rusza. Jasne, fajniej wtedy popatrzeć na zgrabne ciało, ale czy ktoś ćwiczy, czy ma rozstępy - wszystko mi jedno, ani się nie napalam ani nie obrzydzam przy tym.
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() różnym ludziom podobają się różne figury i różne typy ubrań, ale główną moją myślą było właśnie to, że wolę sobie w takich szortach popatrzeć na ładny tyłek niż na brzydki. wiocha wiochą, ale jak ładna figura, to i chętnie patrzę. |
|
|
|
|
|
#191 |
|
wasza koleżanka
|
sterczące sutki są niesmaczne nawet jeżeli jest to feministyczna akcja
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
wasza koleżanka
|
jak nie widać to mi wszystko jedno przecież
Może być akcja chodzimy bez majtek i dopóki nie bede widywała pochew (nie wiem czy tak to sie odmienia) jakiś babeczek na ulicy to co mi tam.
|
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
wasza koleżanka
|
do takiego widoku jestem przyzwyczajona
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
wasza koleżanka
|
Dzięki. Nie rozumiem co jest dziwnego w tym że społeczeństwo jest przyzwyczajone do oglądania odznaczających się męskich sutków a damskich nie. Może mnie uświadomisz.
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
wasza koleżanka
|
W latach 90 faktycznie była moda na latanie bez stanika i wtedy to się sprawdzało, więc pewnie niedługo będzie powtórka ze spice girls na ulicach. Na szczęście moda mija
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Udawajmy,że nie may sutków i owłosienia, to droga do szczęścia!
|
|
|
|
|
#201 |
|
wasza koleżanka
|
To że mam na sobie stanik nie znaczy że udaje że nie mam piersi i sutków
Na temat owłosienia nic nie pisałam chyba?
Edytowane przez roseblue Czas edycji: 2015-06-07 o 14:51 |
|
|
|
|
#202 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To jest właśnie typ osoby, która nie zna zasad, ale uważa, że skoro ma fajny tyłek, to pokazywać go może wszędzie. Pewnie i w teatrze na premierze... Aż dziw, że nie chodzisz, kobieto, po miescie z nagim biustem, bo pewnie też ładny. |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziwią panny w spodenkach a'la jeansowe majtki i poślady na wierzchu xD
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Ogólnie podstawowa zasada życia w społeczeństwie polega na tym, że przyjmujemy jakieś normy dotyczące zachowania i się ich trzymamy, nawet jeśli wolelibyśmy inaczej, po to żeby nie sprawiać dyskomfortu innym. W zamian mamy gwarancję że nikt nie sprawi dyskomfortu nam.
Ale widzę że podejście "pieprzę zasady społeczne, będę robić to co chcę, nikt mi nie będzie niczego zabraniał, jak komuś coś przeszkadza to ma problem" jest coraz modniejsze. Szkoda że intelektualnie na poziomie gimnazjum. Mnie wisi czy laska ma tyłek wyrzeźbiony na siłowni czy pokryty cellulitem, jeśli go odsłania w miejscu publicznym innym niż plaża, to myślę że nie zna pojęcia kultury osobistej i tyle. |
|
|
|
|
#205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwnego w tym nic nie ma, wszak jedno jest widokiem bardziej powszechnym niż drugie. Dziwne jest to, ze traktujesz to jako argument za czymkolwiek. Zwłaszcza za podwójnymi standardami. Skoro statystycznie to mężczyźni mniej dbają o higienę i społeczeństwo jest przyzwyczajone, to jest to argumentem za tym, by odczepić sie od śmierdzącego faceta, ale juz kobietę za to samo potępiać? |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#207 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
|
|
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do teatru chodze owszem, zdziwilabys sie jak chodzę tam ubrana. Szorty i top to można ubrać na plażę/zakuopy/kawę ale wiem jak ubierać się w miejsca które wymagają odpowiedniego stroju. |
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To tez to, że za damskiego suta jest grzywna, a jakiej paki ja sie pytam? Za męskiego nie ma, ale to też nie jest tak, ze oni chodzą wszyscy bez koszulek, bo moga, tylko czasem widueje robotnikow w ten sposób. Natomiast jak wpada policja nad jezioro/plaże i maja akurat zly humor to trzaskaja mandatami za nieobyczajne opalanie, uwazam Do bogactwa tez nie jest przyzwyczajone, pozamiatane. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

). Dlaczego ? Nie wiem, bo jest oklepana i to, że właśnie przy autostradzie możesz spotkać panny tak ubrane. Kiedyś to było dla mnie wow (gdy miałem 17 lat), a teraz jako dorosły facet zdecydowanie bardziej wole trampki, szorty u dziewczyny.

Na temat owłosienia nic nie pisałam chyba?