skąpy strój na ulicy - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-07, 20:05   #301
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: skąpy strój na ulicy

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Jeśli nie widać wyraźnie sutkow i ktoś nie boi się grawitacji to tak
Ja generalnie jestem bardzo dużą zwolenniczką biustonoszy, może dlatego że się naoglądałam pochylających się nade mną kobiet i jakoś wolałam jednak w dekolcie widzieć stanik niż cyc ale tak mnie zastanowił ten temat, bo wiadomo, sv swoją drogą, a poczucie estetyki swoją. A jednak "zachowanie" piersi bez bielizny się zmienia zależnie od rozmiaru i jędrności, wydaje mi się, że już dziś bardzo różnie się podchodzi do takich oswobodzonych biustów, dyskryminując te większe i mniej jędrne.
Stary 2015-06-07, 20:06   #302
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Już zdążyłaś zauważyć jak widzę, że powód się pokazuje w otrzymanej wiadomości o ostrzeżeniu.

Widziałam gdzieś tu postulat za uwolnieniem piersi ze staników, mam pytanie do postulujących - myślicie o każdym rozmiarze?

Pewnie, ze tak. Zdaje sobie sprawę, ze dla biusciastych nie będzie to zbyt komfortowe, ale przeciez przymusu nie ma

Niech każdy i kazda ma wybór. Na równych zasadach.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:09   #303
pattkaaa21
Raczkowanie

Mi sie zdarza wychodzić bez stanika. Co do sutków to jest roznie, czasami jak zawieje lub zrobi mi sie zimniej to widać lekko sutki a tak to nie mam problemu z nimi
pattkaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:11   #304
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Mnie krepuja faceci bez koszulek, zaraz znowu sie zacznie sezon.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:12   #305
201607040946
Konto usunięte

Wyobraziłam, jak w upał cycki w rozmiarze 75J, niezbyt jędrne, chodzą bez stanika. Przecież to musi boleć? (nie, nie noszę 75J). Pocą się, podskakują - to nie jest zbyt wygodne.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:15   #306
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
No właśnie, nie za bardzo rozumiem histerii o habitach i skafandrach. Moim zdaniem np. wystająca bielizna na uczelni spod sukienki jest niestosowna. To nie oznacza, że niestosowna jest sukienka z wystającymi ramiączkami/sznureczkami od kostiumy jak kupujesz lody na molo. To po prostu oznacza, że to są dwie kompletnie różne sytuacje.
znaczy na uczelni nie powinno być widać ramiączek od stanika, bo to niestosowne?
teraz to aż się zdziwiłam, mi w większości koszulek te ramiączka widać
i chodzę tak do sklepów, do pracy, na miasto i na rodzinne obiady i nigdy nie miałam z tym problemu
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:19   #307
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
znaczy na uczelni nie powinno być widać ramiączek od stanika, bo to niestosowne?
i chodzę tak do sklepów, do pracy, na miasto i na rodzinne obiady i nigdy nie miałam z tym problemu
Ja krzyzuje ramiaczka, albo w ogóle je odczepiam. Juz pal licho, jesli są to ladne ramiaczka, częściej jednak widuje niegdys biale, dzis pożółkoposzarzale, z wystającymi nitkami.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:19   #308
bceb01c221ea3319abad6ab25f068feed7228d52_657f8c47e3c47
Konto usunięte

Cytat:
Ja generalnie jestem bardzo dużą zwolenniczką biustonoszy, może dlatego że się naoglądałam pochylających się nade mną kobiet i jakoś wolałam jednak w dekolcie widzieć stanik niż cyc ale tak mnie zastanowił ten temat, bo wiadomo, sv swoją drogą, a poczucie estetyki swoją. A jednak "zachowanie" piersi bez bielizny się zmienia zależnie od rozmiaru i jędrności, wydaje mi się, że już dziś bardzo różnie się podchodzi do takich oswobodzonych biustów, dyskryminując te większe i mniej jędrne.
Dla mnie to jest ten sam poziom co gołe pośladki. Część ciała, która jest intymna, a przez to przeznaczona do pokazywania najbliższym, a nie randomowym przechodniom.
Nie bulwersuje mnie chodzenie bez stanika, nie wytykam palcami, ale uznaję za braki w kulturze, bo mamy jednak społeczną normę że w miejscach publicznych zakrywamy sutki.
Pomijam sytuacje domowo-plażowe, oczywiście, sama po mieszkaniu nigdy w staniku nie chodzę, ale zdaję sobie sprawę że nikomu obcemu oglądanie moich sutków nie sprawia przyjemności i to szanuję.
bceb01c221ea3319abad6ab25f068feed7228d52_657f8c47e3c47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 20:28   #309
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
U mnie też. Dbam o to, żeby nie było widać zapięcia, ale ramiączka widać.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51666406]Dla mnie to jest ten sam poziom co gołe pośladki. Część ciała, która jest intymna, a przez to przeznaczona do pokazywania najbliższym, a nie randomowym przechodniom.
Nie bulwersuje mnie chodzenie bez stanika, nie wytykam palcami, ale uznaję za braki w kulturze, bo mamy jednak społeczną normę że w miejscach publicznych zakrywamy sutki.
Pomijam sytuacje domowo-plażowe, oczywiście, sama po mieszkaniu nigdy w staniku nie chodzę, ale zdaję sobie sprawę że nikomu obcemu oglądanie moich sutków nie sprawia przyjemności i to szanuję.[/QUOTE] Mam podobne zdanie.
Stary 2015-06-07, 20:37   #310
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Ja krzyzuje ramiaczka, albo w ogóle je odczepiam. Juz pal licho, jesli są to ladne ramiaczka, częściej jednak widuje niegdys biale, dzis pożółkoposzarzale, z wystającymi nitkami.
ja kiedyś próbowałam krzyżować i było mi niewygodnie, ciągle miałam wrażenie, że mnie coś uwiera
a z odczepianymi ramiączkami nie kupuję

po prostu nie sądziłam, że to może być dla kogoś taki problem, dla mnie to naturalne, że ramiączka widać i nawet u kobiet na to uwagi nie zwracam - stąd też nie wiem czy te staniki to mają nowe czy stare, w jakim kolorze, etc

Cytat:
zapięcia ani samych miseczek nie pokazuję, strasznie mi się nie podobają bluzki z wycięciem na plecach i widoczny w tym wycięciu stanik
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 21:13   #311
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
U mnie tak samo jest z biustonoszem - noszę dużo bluzek na ramiączkach, a nie nadaję się do noszenia staników które trzymają się tylko w obwodzie, a bez stanika nie wyszłabym z domu Ramiączka to żadna tragedia o ile są w jakimś w miarę pasującym do całości kolorze i nie są np. rozbudowane i do tego koronkowe. Teraz zresztą kupiłam w końcu czarny, gładki stanik, więc zamierzam pokazywać nawet jego bok, bo mam dużo bluzek z wycięciem pod pachami, więc coś musi wystawać
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 21:31   #312
201703060948
Konto usunięte

Nie przeszkadza.

Czasami jest mi tych osób żal, jak na przykład jest zimno albo widać, że osoba się źle tak naga czuje (podobnie żal mi np. kobiet na potwornie wysokich obcasach, które widać, że muszą się koncentrować, żeby nie upaść). Poza tym, jest mi to obojętne.
201703060948 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 21:36   #313
kleo_4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Rozumiem chęć roznegliżowania się, ale niech mi ktoś wyjaśni, jaka jest logika mega krótkich jeansowych spodenek/majtek jako cudownego stroju na upał? Przecież długie materiałowe (z dobrej jakości przewiewnego materiału) spodnie są o wiele lepsza na upał niż jeansowe (sic!) szorto-majty.

Nie wiem też, dlaczego w mini ma być chłodniej niż w sukience za/przed kolana. To, czy jest przewiewna zależy od materiału, nie od długości.

Dłuższe rzeczy zaś oferują ochronę dodatkową przed słońcem.

Nie rozumiem mówienia, że jak ktoś nie nosi krótkich szortów, to się "gotuje". Ja mam dzisiaj na sobie przewiewne letnie materiałowe spodnie i białą koszulę, i zdecydowanie nie jest mi gorąco, bo nie mam odsłoniętych nóg. Rozumiem, że ktoś po prostu estetycznie preferuje szorty/krótkie sukienki, ale argument upału?
Ja mam jakieś przekonanie, że w spodenkach jest chłodniej, a przy okazji opalają się nogi Nie popieram spodenek w stylu majtek typu hipster, nawet na plaże, bo moim zdaniem już lepiej majtki założyć, jakoś ogólnie nie ogarniam fenomenu spodenek - majtek. Ja bym się wstydziła tak wyjść, bo czułabym się naga, i tak jak ktoś wspomniał wcześniej po prostu bym się brzydziła gdziekolwiek usiąść na wpół gołymi pośladkami. Jak ktoś lubi wzbudzać sensację, czy ośmieszać się noszeniem takich ni spodenek, ni majtek to jego sprawa, ja bym tak nie wyszła. Ogólnie jak jest lato, ludziom wydaje się że mogą więcej, chętniej się odsłaniają, nie przeszkadza mi to bo też z utęsknieniem czekam na moment gdy strój składa się z bielizny, bluzki, spodenek, klapek. Teraz np. m.in. są modne bluzeczki z frędzlami zaczynającymi się już pod biustem, całe z koronki prześwitujące itp. Nie razi mnie to do póki jest to noszone ze smakiem, a nie dla samej idei pokazania super hiper stanika z bazaru...

Kocham i jestem kochana

14.12.2015♥ Moje malutkie-największe szczęście
kleo_4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 22:20   #314
bzebze
Raczkowanie

Ja sama noszę spodenki które odsłaniają trochę pośladków, olaboga, straszne. Nikt nie musi patrzeć jak go to tak w oczy kole. Mnie też się nie podobają grubi ludzie ale nie sądzę że ośmieszają się swoim widokiem na ulicy, no litości : D
Nie chodzę w takich szortach do pracy, na uczelnię.
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 22:23   #315
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Ja sama noszę spodenki które odsłaniają trochę pośladków, olaboga, straszne. Nikt nie musi patrzeć jak go to tak w oczy kole. Mnie też się nie podobają grubi ludzie ale nie sądzę że ośmieszają się swoim widokiem na ulicy, no litości : D
Nie chodzę w takich szortach do pracy, na uczelnię.
porównywanie grubych ludzi do andżelik z dżinsem w dupie
Stary 2015-06-07, 22:27   #316
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roseblue Pokaż wiadomość
porównywanie grubych ludzi do andżelik z dżinsem w dupie
andżelika z dżinsem w dupie. ach, strasznieś kulturalna. To ja już wolę żeby wszyscy pokazywali te swoje poślady niż sie przezywali od "andżelik z dżinsem w dupie". Radzę wyjąć ze swojej kij i radośnie włożyć dżyns, świat będzie piękniejszy
Stary 2015-06-07, 22:38   #317
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
andżelika z dżinsem w dupie. ach, strasznieś kulturalna. To ja już wolę żeby wszyscy pokazywali te swoje poślady niż sie przezywali od "andżelik z dżinsem w dupie". Radzę wyjąć ze swojej kij i radośnie włożyć dżyns, świat będzie piękniejszy
ty też trzymasz poziom pogodna osobo, wstawka o kiju w dupie urzekająca
Stary 2015-06-07, 22:42   #318
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
ty też trzymasz poziom pogodna osobo, wstawka o kiju w dupie urzekająca
Dziękuję.
Ja tylko napisałam ze nie podoba mi się widok grubych ludzi, Ty wyskakujesz z jakimś wartościującym określeniem "anżelika".

Mnie się w głowie nie mieści ze można tak przeżywać kogoś strój. Chodzenie w krótkich szortach ani bez stanika nie jest prawnie zakazane. Oczywiście macie prawo- możne Wam się to nie podobać. Ale taka niezdrowa podnieta tym, no nie wiem. Czujesz się lepsza?: D
Stary 2015-06-07, 22:44   #319
WhiteCherry
Zakorzenienie

od tego jest forum - żeby sobie podyskutowac o złym guście innych ludzi
Stary 2015-06-07, 22:50   #320
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
od tego jest forum - żeby sobie podyskutowac o złym guście innych ludzi
wiec dla mnie:
skąpe szorty na szczupłej osobie- okej
skąpe szorty na otyłej osobie- nieestetycznie, nieatrakcyjnie i w złym guście
Stary 2015-06-07, 22:50   #321
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Dziękuję.
Ja tylko napisałam ze nie podoba mi się widok grubych ludzi, Ty wyskakujesz z jakimś wartościującym określeniem "anżelika".

Mnie się w głowie nie mieści ze można tak przeżywać kogoś strój. Chodzenie w krótkich szortach ani bez stanika nie jest prawnie zakazane. Oczywiście macie prawo- możne Wam się to nie podobać. Ale taka niezdrowa podnieta tym, no nie wiem. Czujesz się lepsza?: D
Czasami gdy ktoś kompromituje się swoim strojem i jara się, że osiedlowy maczo raczył pogwizdać to tak, czuję się lepsza .

To forum, widok gołych pośladków na ulicy nie psuje mi dnia, ale zniesmacza i czasami mam ochotę o tym napisać. Ty uważasz, że z dżinsem w tyłku wyglądasz super, ja mam prawo uważać, że wyglądasz tanio.
Stary 2015-06-07, 22:56   #322
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
wiec dla mnie:
skąpe szorty na szczupłej osobie- okej
skąpe szorty na otyłej osobie- nieestetycznie, nieatrakcyjnie i w złym guście
widzę podwójne standardy
a dla mnie:
bez względu na wagę - pokazywanie doopy w centrum miasta to brak gustu i dobrego smaku
Stary 2015-06-07, 22:59   #323
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Czasami gdy ktoś kompromituje się swoim strojem i jara się, że osiedlowy maczo raczył pogwizdać to tak, czuję się lepsza .

To forum, widok gołych pośladków na ulicy nie psuje mi dnia, ale zniesmacza i czasami mam ochotę o tym napisać. Ty uważasz, że z dżinsem w tyłku wyglądasz super, ja mam prawo uważać, że wyglądasz tanio.
Nie wiem czy wyglądam super dla innych ludzi, dla siebie wyglądam okej i wygodnie, czuję się dobrze. I nie, dżins nie wchodzi mi w tyłek, brzmi to co najmniej strasznie i mało komfortowo, co to to nie.

Może wyglądam tanio, okej. Ja lubię kicz w ubiorze(taki ala lata 90), podoba mi się.

Nikt na mnie nie gwiżdże, serio.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
widzę podwójne standardy
a dla mnie:
bez względu na wagę - pokazywanie doopy w centrum miasta to brak gustu i dobrego smaku
To nie są podwójne standardy, to moje subiektywne postrzeganie atrakcyjności. Ani otyłym ani super szczupłym nie nakazuje/zakazuje spacerowania w szortach. Nie zmienia to faktu iż posiadam swoją własną estetykę i szczupła kobieta podoba mi się dużo bardziej niż otyła. Ot co.
Stary 2015-06-07, 23:02   #324
ARAKSJEL
Hrodebert

Dobrze że wątek wraca na właściwy tor
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:03   #325
Gregorius_
BAN stały

W sumie ... zrobił się ciekawy temat

Z jednej strony mamy problem "gołego tyłka" czy widocznych sutków, a z drugiej np. brudne stopy w japonkach, albo buty zdejmowane w barze po 3h np. zwiedzania

Kto decyduje o tym co uznamy za hmm normalne, stosowne ?

Dla mnie osobiście co do zbyt krótkich szortów (te jeansowe na przykład) - hmm po prostu mi się ich krój nie podoba no i na myśl przychodzi mi, że jak ktoś się ubiera w ten sposób to może potrzebuje skupiać na sobie uwagę mężczyzn. Czyli powiedzmy, że jest to dla mnie nieestetyczne, ale znowu nie powiedziałbym , że jakoś mnie to gorszy czy obrzydza. Ot, po prostu wolę inny ubiór, mam inne oczekiwania.

Z drugiej strony nie wiem co gorsze. Dziewczyny w za krótkich szortach, czy spoceni ludzie ubrani nieadekwatnie do temperatury, ludzie bez butów w kawiarni, bistro gdzie metr obok nich ktoś np. spożywa posiłek.

Czy wszystkich nas musi gorszyć ... to samo ? Sam próbuję znaleźc jakieś swoje stanowisko i w sumie ciężko mi jakoś konkretnie się opowiedzieć po jakiejś ze stron.

Są jakieś normy społeczne, które sprawiają, że np. nie postawię "klocka" na środku deptaku albo, że np. nie powinno się chodzić nago po ulicy, ale to są takie "łatwe" przykłady, czarno - białe.

Dla mnie chyba, pomijając oczywiste, czarno-białe sytuacje, wszystko (?) sprowadza się do ... mojego wlasnego poczucia estetyki. Pani w przykrótkich szortach mnie nie obrzydza. Bardziej myślę sobie, że to nieestetyczne, że ... bym ją ładniej ubrał , że wg mnie nie ma najlepszego gustu. Z drugiej strony jak ktoś kompletnie odjedzie z ubiorem no to pod nosem pomyślę sobie może coś w stylu: "ale kosmos", "ale odjechana osoba". No i to co mówiłem - ładnym ludziom wiecej rzeczy uchodzi płazem. Dziewczyna ze ślicznymi nogami, gdy je pokaże to są ochy i ahy. Dziewczyna z jakimś powiedzmy ogromnym celulitem, wzbudzić może w niektórych nienajlepsze emocje No ale, z drugiej strony, czy ona nie ma prawa pokazać tych nóg ?

To tak jakby stwierdzić, że ... masz brzydką twarz więc ją zakrywaj...

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2015-06-07 o 23:09
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:04   #326
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Nie wiem czy wyglądam super dla innych ludzi, dla siebie wyglądam okej i wygodnie, czuję się dobrze. I nie, dżins nie wchodzi mi w tyłek, brzmi to co najmniej strasznie i mało komfortowo, co to to nie.

Może wyglądam tanio, okej. Ja lubię kicz w ubiorze(taki ala lata 90), podoba mi się.

Nikt na mnie nie gwiżdże, serio.[COLOR="Silver"]
wolę 80.

w ogóle beka, że do tych szafiarskich zdjęć zawsze się tak wypinają

ruszamy w miasto

Edytowane przez roseblue
Czas edycji: 2015-06-07 o 23:06
roseblue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:14   #327
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
wolę 80.

w ogóle beka, że do tych szafiarskich zdjęć zawsze się tak wypinają

ruszamy w miasto
Taka sobie ta stylówka.
Stary 2015-06-07, 23:14   #328
201705042038
Konto usunięte

Cytat:

To nie są podwójne standardy, to moje subiektywne postrzeganie atrakcyjności. Ani otyłym ani super szczupłym nie nakazuje/zakazuje spacerowania w szortach. Nie zmienia to faktu iż posiadam swoją własną estetykę i szczupła kobieta podoba mi się dużo bardziej niż otyła. Ot co.
W szortach? Czy po prostu w ogóle?
Że Ci się bardziej podoba - ok. Ale dlaczego otyła osoba w szortach jest w złym guście? Po prostu nie w Twoim.
Jak szczupła osoba dłubie w nosie, to automatycznie robi to ze smakiem, a jak otyła, to fe?
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:16   #329
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość

Dla mnie osobiście co do zbyt krótkich szortów (te jeansowe na przykład) - hmm po prostu mi się ich krój nie podoba no i na myśl przychodzi mi, że jak ktoś się ubiera w ten sposób to może potrzebuje skupiać na sobie uwagę mężczyzn. Czyli powiedzmy, że jest to dla mnie nieestetyczne, ale znowu nie powiedziałbym , że jakoś mnie to gorszy czy obrzydza. Ot, po prostu wolę inny ubiór, mam inne oczekiwania.
Dla mnie jeansowe szorty są seksi ale nie koniecznie muszą być do połowy tyłka.

takie są oki

i takie
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:21   #330
Gregorius_
BAN stały

Cytat:

ruszamy w miasto

znowu będzie, że krytykuję szorty, ale jakoś za żadne skarby nie podobają mi się te szorty z wystającymi kieszeniami. Taki ... idiotyzm

Co do pan tego typu hmm no cóż też mam takie koleżanki, które na 10 fotek, 9 mają oczywiście z samymi sobą, skoncentrowanymi na swoim wyglądzie. Dla mnie to ... wiocha. To trochę tak jakby facet robił sobie zdjęcia - "to ja i moje porsche", "to ja i mój miesiąc na marsie", "to ja i mój koszyk zakupów z samymi najdroższymi produktami", "to ja i mój wyciąg z rachunku bankowego", "to ja i mój gruby portfel".

Co by pomysleli ludzie widząc taką osobę ? Że gdzieś totalnie odleciała, że aspekt materialny przesłonił jej wszystko. No więc jak widzę dziewczyny z samymi selfie gdzie zawsze są odstrzelone i takie "idealne" to myślę sobie, że też odleciały i że aspekt wyglądowy przesłonił im wszystko. Słowem - dyskwalifikacja.
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości