skąpy strój na ulicy - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-07, 23:21   #331
Mileva_
Zakorzenienie

Dot.: skąpy strój na ulicy

Cała ta polemika o szczupłych i grubszych osobach w szortach - że niby grubsza jest be i fe - tak mi nasunęła na myśl...

... że jeśli ktoś ma niefajną twarz, to też nie powinien jej pokazywać, bo to uraża czyjąś estetykę? To wtedy co, worek na głowę?

Stylizacja panienki kilka postów wyżej w sam raz na okolice plaży. Gdyby miała dłuższą bluzkę z niewielkim dekoltem już by było całkiem ok.

Edytowane przez Mileva_
Czas edycji: 2015-06-07 o 23:22
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:22   #332
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Dla mnie jeansowe szorty są seksi ale nie koniecznie muszą być do połowy tyłka.

takie są oki

i takie
Widzę to dokładnie tak samo.

ps, mówiłem, że nie lubię wystających kieszeni,ale te są w deche Może dlatego, że całe te szorty są zrobione z pomysłem, fajnie wykonane. Podobają mi się.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2015-06-07 o 23:24
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:30   #333
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
Cała ta polemika o szczupłych i grubszych osobach w szortach - że niby grubsza jest be i fe - tak mi nasunęła na myśl...

... że jeśli ktoś ma niefajną twarz, to też nie powinien jej pokazywać, bo to uraża czyjąś estetykę? To wtedy co, worek na głowę?

Stylizacja panienki kilka postów wyżej w sam raz na okolice plaży. Gdyby miała dłuższą bluzkę z niewielkim dekoltem już by było całkiem ok.
Wczoraj byłam na molo w Sopocie i taki strój tam to norma. W okolice plaży w sam raz chociaż sama bym się tak nie ubrała. Słabiej gdy wychodzą tak w miasto.
Stary 2015-06-07, 23:40   #334
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość

ps, mówiłem, że nie lubię wystających kieszeni,ale te są w deche Może dlatego, że całe te szorty są zrobione z pomysłem, fajnie wykonane. Podobają mi się.
Dla mnie cekinowe kieszenie to tandeta
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:41   #335
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie ... zrobił się ciekawy temat

Z jednej strony mamy problem "gołego tyłka" czy widocznych sutków, a z drugiej np. brudne stopy w japonkach, albo buty zdejmowane w barze po 3h np. zwiedzania

Kto decyduje o tym co uznamy za hmm normalne, stosowne ?

Dla mnie osobiście co do zbyt krótkich szortów (te jeansowe na przykład) - hmm po prostu mi się ich krój nie podoba no i na myśl przychodzi mi, że jak ktoś się ubiera w ten sposób to może potrzebuje skupiać na sobie uwagę mężczyzn. Czyli powiedzmy, że jest to dla mnie nieestetyczne, ale znowu nie powiedziałbym , że jakoś mnie to gorszy czy obrzydza. Ot, po prostu wolę inny ubiór, mam inne oczekiwania.

Z drugiej strony nie wiem co gorsze. Dziewczyny w za krótkich szortach, czy spoceni ludzie ubrani nieadekwatnie do temperatury, ludzie bez butów w kawiarni, bistro gdzie metr obok nich ktoś np. spożywa posiłek.

Czy wszystkich nas musi gorszyć ... to samo ? Sam próbuję znaleźc jakieś swoje stanowisko i w sumie ciężko mi jakoś konkretnie się opowiedzieć po jakiejś ze stron.

Są jakieś normy społeczne, które sprawiają, że np. nie postawię "klocka" na środku deptaku albo, że np. nie powinno się chodzić nago po ulicy, ale to są takie "łatwe" przykłady, czarno - białe.

Dla mnie chyba, pomijając oczywiste, czarno-białe sytuacje, wszystko (?) sprowadza się do ... mojego wlasnego poczucia estetyki. Pani w przykrótkich szortach mnie nie obrzydza. Bardziej myślę sobie, że to nieestetyczne, że ... bym ją ładniej ubrał , że wg mnie nie ma najlepszego gustu. Z drugiej strony jak ktoś kompletnie odjedzie z ubiorem no to pod nosem pomyślę sobie może coś w stylu: "ale kosmos", "ale odjechana osoba". No i to co mówiłem - ładnym ludziom wiecej rzeczy uchodzi płazem. Dziewczyna ze ślicznymi nogami, gdy je pokaże to są ochy i ahy. Dziewczyna z jakimś powiedzmy ogromnym celulitem, wzbudzić może w niektórych nienajlepsze emocje No ale, z drugiej strony, czy ona nie ma prawa pokazać tych nóg ?

To tak jakby stwierdzić, że ... masz brzydką twarz więc ją zakrywaj...
A propo pogrubionego: Pewnie, że ma prawo. Tak samo gruba itp jak pisałam. Sama jestem teraz jak pisałam gruba, ale ubieram się jak lubię. Ok, nie z brzuchem na wierzchu czy z ubraniem wbijającym się w ciało, ale jak mi wygodnie np krótkie spodenki i inne, bo różnie ludzie wyglądają i jeżeli komuś, by to tak bardzo przeszkadzało, że ktoś jest gruby, to naprawdę to z tą osobą jest coś nie tak. Nikt nie musi spełniać naszych wymagań estetycznych. A do tego mnie to wcale nie razi, że dziewczyna ma duży cellulit i go widać. Sama mam teraz jak gruba jestem duży cellulit, niemniej jak byłam szczuplejsza, to też mnie taki widok nie raził.

Tak samo jak nie raziło mnie nigdy jak widziałam babcię w stroju kąpielowym. No bo dlaczego miałoby razić, skoro to jest normalna ludzka nagość? Każdy się starzeje, nie można oczekiwać, że nagość ma być tylko super seksi, bo to by było głupie. Ja wolę traktować ją neutralnie, każdy jest inny i ma prawo to pokazać, a ja tam nie widzę w tym sensacji. Niemniej, właśnie tak, chodzi o zwykłe normy, bo jak pisałam normalne, że grubsza osoba wyjdzie w krótkich spodenkach lubi czy gorąco jest, ale w sumie nie ma co się dziwić, że zaskoczyć może jak kobieta chodzi bez stanika, skaczą jej piersi i widać sutki - ok, nie zawsze tak jest, ale przy większym biuście już raczej tak. No, ale oczywiście ich sprawa, jak pisałam ja nie przyglądam się ludziom wyłapując takie rzeczy, bo po co.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:43   #336
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Może dlatego, że całe te szorty są zrobione z pomysłem, fajnie wykonane. Podobają mi się.
Ano, oczywiście

można i tak

albo tak, zgrabny tyłek i porażka ,tak jakby

ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-07, 23:44   #337
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę to dokładnie tak samo.

No tak, takie szorty fajnie wyglądają, zupełnie inaczej niż tamte

Co do szortów, to gdzie je nosić, to nie wiem, jak byłam szczupła, to raczej chyba zwykłe krótkie spodenki jak i teraz, może tak nie miałam i tak śmiałości nosić szortów. Chociaż oczywiście uważam, że są fajne, właśnie jak nie widać tyłka, to mnie się podobają. Niemniej, widocznie sama jeszcze wtedy nie chciałam ich nosić. Jednak myślę, że mogą być noszone na miasto, często widzę na mieście dziewczyny w szortach i wydaje mi się to ok. No tak, nie przyglądam się czy widać pupę, ale pewnie nie, jednak tak konkretnie odsłania pupę wcale nie tak dużo dziewczyn chyba. No ok, np na uczelnię szorty już mniej pasują, to prawda, jak się załatwia sprawy na mieście, to też średnio, ale tak na spacer z koleżanką czy na zakupy, to nie wydają mi się niczym dziwnym Chociaż oczywiście zależy co się założy, bo ta pani ze zdjęcia ze zszywki to faktycznie ubrana bardziej jak na plażę czy okolice plaży, bo ta bluzka bardziej jak taki szerszy stanik, jak do opalania się, więc tutaj faktycznie wygląda bardziej jak na plażę itp. No, ale dobierając inną bluzkę już jest dobry zestaw na miasto.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2015-06-07 o 23:50
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 00:06   #338
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Ano, oczywiście

można i tak

Jak dla mnie pierwsze nieestetycznie wiszą, dżety też lekko ocierają się o tandetę( jak i cekinowe kieszenie).
Drugie ładnie skrojone.
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 00:52   #339
201803080934
Konto usunięte

Cytat:

jakbym mogła to bym założyła każdej takiej po worku

aż mnie odrzuca z obrzydzenia, a to tylko zdjęcie, a nie na żywo
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 01:06   #340
201606270916
Konto usunięte

Cóż za gorąca dyskusja

Mnie zastanawia czy czasem połowa osób od "jak można pokazywać grube uda, rozstępy itd., trzeba maskować wady" nie skomentowałaby tych zakrytych rozstępów i ud "jak można się tak grubo ubierać w upał, o jaaa, na pewno się tak strasznie poci, co to w ogóle za pomysł długie spodnie latem"

Kieszenie wystające z szortów to dla mnie wyjątkowo dziwny trend.

Do samego tematu wracając: nie skomentuję kogoś na ulicy, że pomyliły mu się gacie ze spodniami, ale... tak, zauważę to Sporo miejsc w mieście to jednak nie plaża. Warto dostosować ubiór do okazji.
Powiedz o białej sukience na czyjeś wesele - wojna. Skrytykuj gołą dupę w środku miasta - nie mów mi jak się mam ubierać, zazdrościsz

Zatem dla mnie: szorty-majtki do miasta - NIE, zwykłe szorty do miasta - SPOKO, zwykłe szorty na uczelnię - NIE. Niezależnie od zgrabności tyłka
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 08:16   #341
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
zwykłe szorty na uczelnię - NIE. Niezależnie od zgrabności tyłka
Loool, serio? Już widzę jak upał 40 stopni a ja lecę w długich portkach na uczelnię
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 08:25   #342
201604130936
Konto usunięte

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;51669356]Loool, serio? Już widzę jak upał 40 stopni a ja lecę w długich portkach na uczelnię [/QUOTE]

Serio serio. Nawet mi się zdarzył wykładowca, który wypraszal za krótkie spodenki z wykladu. Dla mnie to tak jakby iść do pracy "biurowej", czy po prostu takiej, w której się nie ma uniformu, w krótkich spodenkach. Wyobrażasz sobie pracownikoe banku czy prawnikow, w krótkich gaciach? Nauczycieli? No nie. Poza tym co wy macie z tymi upalami. Przecież to w głównej mierze kwestia materialu. Ba. Człowiek nawet mniej odczuwa temeperatury w dobrych, przewiewnych ciuchach, niż krótkich poliestrach. Pora czytać metki.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-06-08 o 08:28
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 08:59   #343
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Serio serio. Nawet mi się zdarzył wykładowca, który wypraszal za krótkie spodenki z wykladu. Dla mnie to tak jakby iść do pracy "biurowej", czy po prostu takiej, w której się nie ma uniformu, w krótkich spodenkach. Wyobrażasz sobie pracownikoe banku czy prawnikow, w krótkich gaciach? Nauczycieli? No nie. Poza tym co wy macie z tymi upalami. Przecież to w głównej mierze kwestia materialu. Ba. Człowiek nawet mniej odczuwa temeperatury w dobrych, przewiewnych ciuchach, niż krótkich poliestrach. Pora czytać metki.
No na moje to co innego praca, a co innego uczelnia jednak. Dobrze, że ja nie trafiłam na takich psychicznych wykładowców Tak, wiem, że to kwestia materiałów, ale jednak wolę ubrać szorty, albo przewiewną sukienkę, niż długie portki, obojętne z czego.
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 09:00   #344
201604130936
Konto usunięte

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;51669589]No na moje to co innego praca, a co innego uczelnia jednak. Dobrze, że ja nie trafiłam na takich psychicznych wykładowców Tak, wiem, że to kwestia materiałów, ale jednak wolę ubrać szorty, albo przewiewną sukienkę, niż długie portki, obojętne z czego.[/QUOTE]

No to co wolisz nie ma nic wspólnego z upalem, na który tak się tu niektórzy powoluja.

Psychiczny? W takim razie też jestem psychiczna, bo to popieram. No ale gradacja szkół wyższych nie dotyczy już tylko poziomu nauczania, jak widać.
Stary 2015-06-08, 09:15   #345
robcia
Zakorzenienie

Jest cienka granica pomiędzy jest ok a jest już niesmacznie.
Dla mnie po pierwsze to tusza , po drugie wiek ,po trzecie widoczne części ciała ewidentnie określające płeć.
Sama nie założę tego co nosiłam 10 lat temu, choć mogłabym ,bo mam ten sam rozmiar.
Czasem bardziej seksi jest niedopowiedzenie niż wszystko jak na talerzu.
A w ogóle z wiekiem mi się zwiększa tolerancja i lubię popatrzeć na ładnie rozebrane dziewczyny na ulicy. Umiem się tym zachwycić bez zazdrości, aczkolwiek z refleksją ,że młodość tak szybko mija... Niestety widok panny z połowa d...y na wierzchu raczej by mnie rozśmieszył.
Mówimy o spodenkach a co z dekoltami ? Sama nosze spore i lubię ale jednak nie po suty. Choćby wczoraj, nie wiedziałam,gdzie oczy podziać ,tyle tego było i wszystko prawie gołe puszczone samopas w cienkim podkoszulku.
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 09:29   #346
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Ano, oczywiście

można i tak

hehe, faktycznie oba przykłady smutne Pierwsze tragiczne, a drugie - no jakieś takie słabe - tak jakby na żywca ktoś miał fazę i nożyczkami sam sobie uciął jeansy. Jeszcze te "końcówki" tak zaokrąglone. Całość na kształt odwróconego serca ;D (lub pani ... schylającej się do miecza ). Po prostu - nie

Mówi się, że nie szata zdobi człowieka (wiem, nie chodzi o dosłowność ), no ale w tym przypadku, gdyby te panie założyły "wcześniejsze" szorty to byłoby zupełnie inaczej
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 09:32   #347
201609102148
Konto usunięte

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;51669589]No na moje to co innego praca, a co innego uczelnia jednak. Dobrze, że ja nie trafiłam na takich psychicznych wykładowców Tak, wiem, że to kwestia materiałów, ale jednak wolę ubrać szorty, albo przewiewną sukienkę, niż długie portki, obojętne z czego.[/QUOTE]

Uczelnia jest nawet wyżej niż praca pod niektórymi względami... Nie wyobrażam sobie szortów na uczelni. U mnie nikt tak nie chodzi, bo to naprawdę niestosowne.

Jak Ci wadzą długie przewiewne spodnie, to zawsze możesz założyć tę sukienkę albo spodniczke. Problem solved.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 09:57   #348
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Uczelnia jest nawet wyżej niż praca pod niektórymi względami... Nie wyobrażam sobie szortów na uczelni. U mnie nikt tak nie chodzi, bo to naprawdę niestosowne.

Jak Ci wadzą długie przewiewne spodnie, to zawsze możesz założyć tę sukienkę albo spodniczke. Problem solved.

Mnie dziwi, jak chętnie ludzie wycierają nagą skórą miejsca gdzie cholera wie kto wcześniej siedział.
Mozę koleżanka z chlamydią czy upławami grzybicznymi w przykrótkim czymś i bez majtek, lub w majtkach może, ale jej przeciekło? Ludzie maja różne odpały i choroby które lekceważą. . Nie ma się gwarancji ze nie.
Na uczelni dużo się siedzi. Jak jest gorąco, to skóra się poci, gołe uda się kleją do siedzenia, piecze, swędzi, wiadomo że jak się po wykładzie wstanie to przez jakiś czas ma się w miejscu styku ciała z siedziskiem zaczerwienienia, odciśnięcia od krawędzi.

Dlatego nie ogarniam ubrań, które w takich miejscach nie chronią ciała przed tym wszystkim i nie ukrywają tych czerwonych placków a czasami i wysypek jak się siądzie w czyjś pot i następuje reakcja skóry na to.

A już przerażeniem mnie napawają ludzie, którzy w takich nie chroniących skóry ubraniach wsiadają do komunikacji publicznej i klap gołymi udami na siedzenie gdzie po prostu aż sie lepi od cudzego zaschniętego potu, brudu, cholera wie czego.

Kurde, ubranie wymyślono żeby ciało chronić,a nie "na złość".

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 10:07   #349
201604250941
Konto usunięte

Ja idę do roboty w rajstopach jak mam sukienkę latem, dresscode każe. I nie ma, ze boli, po prostu 15stki i tyle. Tak samo nie pojde w butach z odkrytym palcem.

Ja mam parę rzeczy, które mnie bardzo brzydzą u kobiet, a sa to rzeczy normalne i ogolnie przyjęte. Po prostu ja mam takie odczucia. No ale badzmy ludzmi, jeśli ktoś ewentualnie mnie o to spyta to powiem o co chodzi, ale nigdy nie przyszlo mi do glowy oczekiwac od nich, ze to zmienią. Moze je obrzydza to, ze ja wygladam dokladnie na odwrót? Powiem, ze legginsy to nie spodnie, bo to prawda, ale na temat wyjscia bez stanika sie nie wypowiem, tego brakowalo, zebym zagladala ludziom do bielizny.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 10:45   #350
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ja idę do roboty w rajstopach jak mam sukienkę latem, dresscode każe. I nie ma, ze boli, po prostu 15stki i tyle. Tak samo nie pojde w butach z odkrytym palcem.

Ja mam parę rzeczy, które mnie bardzo brzydzą u kobiet, a sa to rzeczy normalne i ogolnie przyjęte. Po prostu ja mam takie odczucia. No ale badzmy ludzmi, jeśli ktoś ewentualnie mnie o to spyta to powiem o co chodzi, ale nigdy nie przyszlo mi do glowy oczekiwac od nich, ze to zmienią. Moze je obrzydza to, ze ja wygladam dokladnie na odwrót? Powiem, ze legginsy to nie spodnie, bo to prawda, ale na temat wyjscia bez stanika sie nie wypowiem, tego brakowalo, zebym zagladala ludziom do bielizny.
a jak z biodrowek jakiejs randomowej babki na ulicy beda wystawaly stringi to skomentujesz w duchu bielizne czy nie?

Edytowane przez roseblue
Czas edycji: 2015-06-08 o 10:49
roseblue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 10:50   #351
robcia
Zakorzenienie

Mój syn po dziś dzień wspomina polonistkę ,której wystawały stringi z biodrówek. A chodził wtedy do szóstej klasy. Nie wiem czy prócz tych stringów zapamiętał z lekcji coś jeszcze...
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 10:51   #352
201604250941
Konto usunięte

W duchu komentuje cały czas różne rzeczy, ale to jest moje 'ja bym nigdy', a nie 'nie powinno sie'
Stary 2015-06-08, 10:57   #353
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
W duchu komentuje cały czas różne rzeczy, ale to jest moje 'ja bym nigdy', a nie 'nie powinno sie'
Okej, rozumiem
Stary 2015-06-08, 11:06   #354
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robcia Pokaż wiadomość
Mój syn po dziś dzień wspomina polonistkę ,której wystawały stringi z biodrówek. A chodził wtedy do szóstej klasy. Nie wiem czy prócz tych stringów zapamiętał z lekcji coś jeszcze...
Moja wychowawczyni w podstawówce pod rozpiętym żakietem nosiła ażurową bluzkę prosto na biustonosz I to nie jakaś tam koronkowa, ale "bluzkowy" odpowiednik kabaretek, tylko oka większe Właściwie to był taki system połączonych białych nitek, oka jakieś 2x3 cm. Czasem potrafiła dowalić spodnie a la skóra węża i do tego szpile na platformie, szkoła aż huczała
Stary 2015-06-08, 11:10   #355
201604130936
Konto usunięte

Moja katechetka w gimbazie, 50+, miała piękne lateksowe, czarno-rozowe kozaki. Za kolano. Na szpili.
Stary 2015-06-08, 11:10   #356
pattkaaa21
Raczkowanie

Gregorius_ takie zdjęcie selfie są teraz inspiracją dla wielu dziewczyn lub chłopaków. Dla Ciebie wiocha ale większość społeczeństwa jara się takimi zdjęciami. Czy to chodzi o mode bo babeczka na dzień robi 10 zdjęć stylizacji sama sobie, albo jak ktoś ćwiczy na siłowni.

bzebze zgadzam się, cekiny to tandeta ale jak ktoś lubi to niech nosi.
pattkaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-08, 11:14   #357
201604250941
Konto usunięte

hehe to ja pamiętam minę ojca jak wrócił z wywiadówki, pierwszy raz był u tej wychowawczyni, wypaliło mu wszystko
wyobraźcie sobie Dodę z epoki Baru, lat 5 z 30letnim stażem papierosowym, po szkole plastycznej z tęczą na oku
ale się przyzwyczailismy do niej, jakos tak nie zwracalismy już uwagi na jej wygląd, raczej na zachowanie
Stary 2015-06-08, 11:17   #358
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
hehe to ja pamiętam minę ojca jak wrócił z wywiadówki, pierwszy raz był u tej wychowawczyni, wypaliło mu wszystko
wyobraźcie sobie Dodę z epoki Baru, lat 5 z 30letnim stażem papierosowym, po szkole plastycznej z tęczą na oku
ale się przyzwyczailismy do niej, jakos tak nie zwracalismy już uwagi na jej wygląd, raczej na zachowanie
Nieźle, a co masz na myśli pisząc o zachowaniu?

U kilku nauczycielek u mnie kolorowe stringi pod białymi spodniami to był standard
Stary 2015-06-08, 11:21   #359
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pattkaaa21 Pokaż wiadomość
Gregorius_ takie zdjęcie selfie są teraz inspiracją dla wielu dziewczyn lub chłopaków. Dla Ciebie wiocha ale większość społeczeństwa jara się takimi zdjęciami. Czy to chodzi o mode bo babeczka na dzień robi 10 zdjęć stylizacji sama sobie, albo jak ktoś ćwiczy na siłowni.

bzebze zgadzam się, cekiny to tandeta ale jak ktoś lubi to niech nosi.
No większość społeczeństwa. Zwłaszcza tego +25. Boze ale masz podjarke tą siłownia xD.
Stary 2015-06-08, 11:27   #360
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Nieźle, a co masz na myśli pisząc o zachowaniu?

U kilku nauczycielek u mnie kolorowe stringi pod białymi spodniami to był standard
była z tych krzyczących, potrafila uzyc okreslen do nas, ktore by mi tu wyczaszkowalo, ale w skrocie 'oszalałeś??!!' tylko innymi slowami
rzucała się po klasie, a nie robilo to na nikim wrazenia za bardzo, i tak robilismy swoje, ja na swoj sposob lubilismy za ta bezposredniosc
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości