|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
noo, na początku jak to zobaczyłam to nie zakumałam, że to tipsy wciśnięte w parówki ![]() od jakiegoś czasu ![]() ![]()
#4142 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dzięki za info ![]() Ja też miałam sporo pomysłów, a teraz jakoś wyparowały. ![]() Ale upodabniać się nie zamierzasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Znowu jak kolor skory jest beznadziejny to kolor lakieru jest bardzo dobrze oddany. ![]() Dziękuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51673060]
Dziękuję ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zawsze tak jest ![]() farbowania nie przewiduję, mogę jedynie kupić perukę i podziałać makijażem ![]() ![]()
![]() |
#4146 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Faktycznie wygląda świetnie. Yenefer też. Bo w filmie to była porażka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
Yennefer też mi się baaardzo podoba. generalnie najmniej mi się Triss spodobała, ale to chyba też przez to, że jej nie lubię ![]()
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
#4149 | |
Zakorzenienie
|
pokombinowałam i coś tam wycisnęłam z tych zdjęć... wiadomo, nie to co na żywo, ale starałam się wybrać w każdym możliwym świetle, dla lepszego zobrazowania
![]() Cytat:
![]() u mnie to bardzo podobny proces jak na dłoniach - zawinęły się i ukształtowały. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51673060] Mhm,no niestety ![]() Znowu jak kolor skory jest beznadziejny to kolor lakieru jest bardzo dobrze oddany. [/QUOTE] no tak czasem jest, wiadome lakier ważniejszy, ale czasem ten kolor skóry psuje odbiór, też się czasem wkurzam jak mi takie coś wychodzi. No to mam mani, z którego byłam bardzo zadowolona i w którym jest mój cudny Ados, kupiony dawno temu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |
leśny stwór
|
![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51673060] Bardzo ładny ![]() [/QUOTE] dzięki ![]() ![]() Cytat:
super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4153 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
różnie, czasami jak mam lenia to obcinam, a potem podpiłowuję, ale teraz chyba zmienię przyzwyczajenia i będę tylko piłować. z kształtu paznokcia na paluchu jestem zadowolona, jest najbardziej kwadratowy ze wszystkich. nie mogę nosić zbyt długich, bo się drapię tymi odstającymi różkami ![]() ![]() obejrzałam wszystkie zdjęcia z notki, cudo! ![]() ale mam wściek przez ten przesusz na dłoniach.. siedzę i tylko kremuję dłonie.. wystarczy, że wsadzę je na chwilę do wody i już suche (robią mi się takie skórki, jak przy peelingu enzymatycznym).. ![]()
![]() |
#4154 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() w ogóle miałam inny zamysł totalnie, ale przez lakier, który nie nadał się do stempli mnie olśniło, żeby z tego layeringu syrenkę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() a Tobie powodzenia ![]() dziękuję ![]() ![]() niefajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Yen, doskonale Ci w tym różu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziś napisałam ostatnie dwa egzaminy teraz już tylko obrona końcem czerwca ![]() ![]() Zachaczyłam też o rozmowę kwalfikacyjną ale nie spodziewam się raczej telefonu zwrotnego.. okazuje się, że w mieście pedagogika to zbyt ambitny kierunek na sklep z bielizną no i druga rzecz to pksy, gdyż pani kilkukrotnie powiedziała że boi sie tego kierunku i dwukrotnie dopytywała o dojazd bo w pracy trzeba się wstawiać. Ogólnie była dość miła no ale poprzedniej dziewczyny się nie czepiała (stałam jakiś metr obok w trakcie jej rozmowy) ![]() Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2015-06-08 o 17:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
leśny stwór
|
Cytat:
o, bardzo dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |||||
フワフワの猫
|
Ale mrok.
![]() ![]() Przypomina mi Essie The Lace is on... chociaż ładniejszy jest. Nie wiem sama, niby nie jest brzydki, ale jakoś mnie nie zachwyca. :p Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty chciałaś fabrykę, ja B z typografii, a ciągle nie ma i nie ma... czyżby miało już nie być? ![]() Właśnie, muszę pomalować jakimś CA, uwielbiam je, a tak rzadko używam (mimo że stoją tuż nad moją głową ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51660814]Kolejne mani mam,szkoda że stemple takie niewidoczne[/QUOTE] Tak do końca niewidoczne nie są. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no, cudny gradient. ![]() Jaki cukierek! ![]() Cytat:
![]() W sumie... w lato do białej sukienki też by wyglądał pięknie. ![]() To tym bardziej czekam na niego. ![]() Cytat:
![]() Jeszcze w temacie trwałości pedi. ![]() ![]() ![]() I zaległe mani na szybko. Nosiło mi się je cudownie dopóki nie zginęły śmiercią tragiczną podczas imprezy, aż mam ochotę na więcej half moonów. ![]() ![]() Załamują mnie moje palce - w rzeczywistości wyglądają normalnie, całkiem zgrabnie, na zdjęciach - parówy prawie jak te co pokazała Śniegowa. ![]() A poza tym chyba muszę zrobić paznokciom akcję regeneracyjną, przesadziłam z polerką i się zrobiły takie odstające płatki płytki w niektórych miejscach. ![]() btw, macie jeszcze dawkę słodyczy na dziś - klik. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ooo, dokładnie o to mi chodziło, a nie umiałam się wysłowić ![]() ![]() ![]() akcja regeneracja na całego, po każdym myciu rąk nakładam krem, na noc zamierzam nawalić grubszą warstwę jakiegoś tłuściocha i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Cytat:
wiesz, z założenia to nie miał być gradient, bo po prostu cipałam gąbeczką gdzie popadnie, a swoje zrobiło też światło i tafla z topu. Cadet fajnie się mieni, ale nie udało mi się tego uchwycić przy tamtym mani. KLIK i KLIK tutaj widać to dużo lepiej ![]() ja czasami mam wrażenie, że moje pedi przetrwałoby wojnę nuklearną, a mani może odprysnąć przy byle kichnięciu ![]() widziałam już na insta, superowe ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() róż? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jakoś nie skorzystałam.. wisi nade mną od jakiegoś czasu egzamin w pracy i ehhh.. stresuje mnie myśl, że powinnam sie uczyć. Jest w środę.. a mnie od trzech dni tak głowa codziennie boli, że hej... chyba ze stresu jakiego albo co ![]() Cytat:
Aj ajjjjj ajjjjjjjjj... Z przyszłej wypłaty może ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4161 | |
leśny stwór
|
Cytat:
Hmm mi się z tym Essie nie kojarzy, nie są podobne wg mnie ![]() ale fajne mani ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- haha, spokojnie, nie popsułam się, to tylko chwilowe zwiechy systemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aleeeee super!!!!! O to samo miałam zapytać ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- To miłe zwiechy, bardzo fajnie Cię widywać też w takiej odsłonie ![]()
![]() |
#4164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Dzięki;* Twoje cudne<3 to są stempelki? ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- nekofood czaderskie te łapacze snów!!! A obrazek zapisałam... Prawda ![]()
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-06-08 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rewelacyjne mani ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale świetne mani ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Wiedziałam ![]() Niestety czasem zbyt dobre CV utrudnia znalezienie pracy. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe ![]() ![]() nie wiem kiedy będzie, jakoś się nie mogę ogarnąć z mani ostatnio, a pasowałoby ![]() oj tak, w butelce niepozorny, choc też na zdjęciu nie pokazał całego uroku co na żywo ![]() haha idealne ![]() super ![]() ![]() Cytat:
![]() a może za mało piłaś przez te dni? wody ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja mam jakiś taki "uraz" do tego ![]() ![]() hehe a miało w ogóle nie być syrenkowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51681427]Rozumiem,postaram się to zmienić ![]() Rewelacyjne mani ![]() [/QUOTE] można próbować ![]() dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Lwiątko z Cintry
|
trochę tak, szczególnie w sobotę, ale stawiam na to, że to wina detergentów, sprzątałam dom u dziadków, oczywiście bez rękawiczek, no bo po co.. w sumie pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. dzisiaj jest już lepiej w ciągu dnia smarowałam się Isaną, wieczorem podebrałam mamie ziajowe kozie mleko i przed snem nawaliłam grubą warstwę jakiegoś kremu z Kolastyny ![]() ![]() zaległe mani. podwójna dziewica - raz rozdziewiczyła ją Viv, a potem ja ![]() Claire's Cobalt. ja nie ogarniam.. wszystkie inne lakiery można stworzyć w kryjącej wersji, a wszelkie kobalty, błękity pruskie, itp. to chyba jakieś wyzwanie, bo ani razu się nie natknęłam na coś, co by kryło po dwóch, maksymalnie trzech warstwach.. ![]() końcówki nadal widoczne, top mi pościągał lakier i dodatkowo.. miałam odbitki z pościeli ![]() ![]() ![]()
#4170 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.