|
|
#1561 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
przykro mi bo wiem ile radości daje Ci rurka, ale zdrowie najważniejsze.Cytat:
Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;51695787]Ja lubię Jadore, ale tylko podstawową wersję, tak samo z Be delicious Ja za to mam perfumy na różne okazje. Jedne na co dzień, inne na wyjście, inne na jakąś większą imprezę Ja lubię bright crystal, paco rabanne, escady owocowe i takie wlasnie raczej słodkie. Z cięższych kiedyś wachalam i spodobał mi sie secret obssesion ck ![]() Ale dałam dzis dupy dziewczyny! Mualam ostatni pisemny egzamin na uczelni, który totalnie olalam. Wszyscy absolutnie wszyscy mówili o nim ze to formalność... Tym przedmiotem jest angielski na poziomie B2!!! No zesz Taki wstyd ze nie zdam w gimnazjum byłam juz na poziomie C1, ale przez cały okres studiów nie uczyłam sie go. No i sie doogralam, bo co innego posługiwanie sie płynnie językiem w mowię w zyciu codziennym a co innego jego znajomość podczas egzaminu ![]() Sama jestem sobie winna... Teraz wszystko mi sie obsunie, bo kolejny termin jest 29 sierpnia dopiero, potem ustny i wtedy dopiero absolutorium i obrona. Ahhh a rowniczesnie bede musiała sie uczyc do aplikacji :/ do ktorej bede mogła prxystapic jesli sie obronie do max 14 września. Wiec wszystko bede miała na ostatnia chwile, w pośpiechu i nerwowo. No taka jestem na siebie wściekła jak nigdy dotąd ![]() Przepraszam ale musiałam sie wyżalić z własnej głupoty
|
||||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
zdasz ten angielski
mnie czeka w pn egzamin ale na poziomie b1/b2 i boje sie że obleje bo cienka jestem z angielskiego
|
#1563 |
|
Konto usunięte
|
Filusia i na jaką aplikację się zdecydowałaś?
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Juuupi, przelozylismy kolokwium.
Musze kupic nowy podklad. Dotychczas uzywalam Inglot HD ale byc moze sa lepsze od niego. Mozecie cos polecic? Moze byc do cery wrazliwej, bo przy moich lekach skora sie roluje przy drapaniu.
Hanni Münzer Edytowane przez kalinolistek Czas edycji: 2015-06-10 o 14:07 |
|
|
|
#1565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiedy wyniki? Najgorsze jest to oczekiwanie.Ja używam Annabelle minerals od kilku lat i sobie chwalę. Ostatnio nawet zachciało mi się zmiany i zmówiłam znów Amilie, ale jednak Annabelle lepsze. I jak nałożysz umiejętnie kilka cieniutkich warstw to dobrze kryje. Nie mogę używać tych płynnych, bo mi pory zatyka i wyglądam nieświeżo. |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Pajeczyno - a ile on kosztuje?
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Mam inglot hd ale nie lubie bo ciezki jest. Teraz uzywam bell hypoallergenic (dobre dla wrazliwych) rozswietlajacego albo bb. Mineralkow tez kiedys uzywalam. Najbardziej lubilam te z meow. Mam jeszcze niezuzyte, moze do nich wroce.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2015-06-10 o 14:33 |
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam trądzikową skórę z przebarwieniami, więc lepiej by się u mnie sprawdziły minerały, ale jestem beztalenciem jeśli chodzi o makijaż i nie umiem się tym obsługiwać :/
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
Opakowanie 4g chyba obecnie 35zł, a 10g-60zł. Ale powinnaś sobie do tego dokupić od razu pędzel, ja mam z Sephory nr 45.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ego-nr-45.html Kupiłam go z 4 lata temu i używam codziennie i jest jak nowy, także polecam zdecydowanie. Nie każdy się polubi z mineralnymi, ale dla mnie to jest jedyna opcja w której wyglądam jakbym nie miała nic na skórze
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Obkupiłam się
kupiłam podkład w Sephorze, ładnie wyglądał na moim policzku gdy go zaaplikowałam, a jutro ocenię jak się będzie trzymał przez resztę dnia. Dodatkowo sprawiłam sobie szminkę ![]() Co prawda urodziny mam za 15 dni ale TŻ już kupił mi prezent. Sama je sobie wybrałam, są cudowne. See By Chloe
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaluj sobie Ja tez nie maluje ust w mocnych kolorach bo za kazdym razem jak tak zrobilam uslyszalam, ze wygladam jak gejsza wiec uznalam ze nie dla mnie mocne kolory ;-)A jaki to podklad sephorowy?
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2015-06-10 o 18:08 |
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jest ten podkład. Próbowałam jeszcze innego, za 170zł. Cudowne krycie i konsystencja ale ta cena Jeszcze nie czas na takie wydatki, może po wakacjach jak nieco zarobię.
|
|
|
|
|
#1573 |
|
❤ bee happy ❤
|
Dobrze, że mi podkład niepotrzebny i puder w zupełności wystarcza
|
|
#1574 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Konto usunięte
|
Szczerze? Tragiczne
|
|
|
|
#1576 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;51700947]Szczerze? Tragiczne
[/QUOTE]no, tego potrzebowałam ![]() rano mi się podobały, a teraz tak na nie patrzę i jednak coś nie tak xD |
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie na odwrot bo nie lubie matu pudrowego ;-)
Cytat:
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
Mam beke z tego, że można brzydkie buty nazwać jakimś imieniem i nazwiskiem i pójdą na zalando za dobry hajs, chociaż podobne buty firmy krzak od lat u chińczyka z bazaru nawet nie chcą zejść, 10 razy taniej
|
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Czy nie jest za późno na dopisanie się do listy oczekujących ?
|
|
|
|
#1581 |
|
❤ bee happy ❤
|
Zapraszamy
Napisz coś o sobie, swoim TŻ-cie
|
|
#1582 |
|
zuy mod
|
Przez najbliższy rok nie ide na zakupy ciuchowe, umieeeeram.
![]() Ola - dopiszemy Cie jak jakis czas z nami poplotkujesz i opowiesz cos o sobie i o Was
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
:-D Co kupilas?
|
#1584 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też byłam dziś w zasadzie to u lekarza, ale przy okazji zajrzałam do Croppa i Housa i kupiłam dwie bluzki i bransoletkę No i of kors zaliczyłam Rossmana, ale tam jakieś pierdoły kupiłam: chusteczki nawilżające, rękawiczki gumowe do sprzątania, gąbeczki do pudru ![]() Kasa się rozejszła. Teraz trzeba oszczędzać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawidłowo
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
Cóż mogę napisać? Ja jestem studentką prawa (studiuję zaocznie), pracuję w "corpo" niestety na zlecenie i nie w zawodzie, mam prawie 24 lata, mój TŻ pracuje w branży architektonicznej (zajmuje sięprojektowaniem automatyki) ma 30 lat.
O nas? Poznaliśmy się na początku 2012r.- pracowaliśmy w budykach obok i zawsze jak go widziałam przechodzącego z budynku do budyku to zaczepiałam i mówiłam: "Jak panu nie zimno na krótki rękaw?!" I tak to się wszystko zaczęło . Potem były wspólne przejażdżki motocyklem i od 16 października 2012r. zaczeliśmy być parą <3. W Maju tego roku minęło 2 lata jak mieszkamy razem i zastanawiam się jak dalej się potoczy histora...W zeszłym roku gdy byliśmy na mojej koleżanki weselu wyszliśmy do samochodu, żeby odpocząć w ciszy i po penej chwili mój TŻ odezwał się i zdradził mi, że zastanawiał się nad oświadczynami....ale od tamtej pory cisza jak makiem zasiał.... Za to plan ma taki, i co raz częściej mi go powtarza, ponieważ został ostatnią osobą nie zamężną oraz bezdzietną w swojej firmie, że za 3 lata mam mu urodzić pierwsze dziecko( z 3 - z jego planu na przyszłość).... Zaczęłam go ciągnąć ( z przekąsem) za "język", że skoro za 3 lata mam urodzić to trzeba jakoś wcześniej zacząć od początku ale tylko się zaśmiał: "powoli spokojnie, damy radę". Nie wiem co mam o tym sądzić. Mam niestety mały kryzys od jakiś 3 miesięcy, ponieważ w poprzednim związku mój były oświadczył mi się po 2 latach ( wiedziała tylko jego matka o tym) a po 2-3 tygodniach to odwołał. Wiem, że nie ma co patrzeć w przeszłość, ale jak o tym sobie wspomnę to mnie ogarnia jakiś dziwny lęk.... Czy wystarczająco o sobie i o nas napisałam ?
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Mam jutro kolejne kolokwium, a kolokwium oznacza myślenie o wszystkim i o niczym. No i wymyśliłam - moja sukienka podczas obrotu podnosi się i krótko mówiąc wszyscy będą mieli mój tyłek na widoku. Siostrze, która miała ten sam problem kupiłam bawełnianą spódniczkę, którą miała założoną pod spodem i mogła bawić się bez strachu. U mnie sytuacja wygląda nieco inaczej. Sukienka jest jasna, nic jasnego pod spód nie mam i w sumie kombinuje jak to rozwiązać, żeby nie czuć się niekomfortowo. Lubię z TŻ tańczyć, obracamy się cały czas i sukienka będzie szaleć. Kupie sobie jakieś reformy |
|
|
|
|
#1589 | |
|
wredna wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

Smutno mi bardzo, bo to już będą 3 tygodnie przerwy
przykro mi bo wiem ile radości daje Ci rurka, ale zdrowie najważniejsze.

See By Chloe 

prawidłowo