Pędzle do twarzy

Sephora Professionnel, Pędzel do podkładu mineralnego i płynnego nr 45

Sephora Pędzel do pudru mineralnego 45

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
Nasi użytkownicy zostawili 69 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 stycznia 2025 o 20:20
    Idealny do produktów kremowych
    Ten pędzel kupiłam z polecenia wizażystki. Nie zawiodłam się, świetnie sprawdza się do rozprowadzenia podkładu, czy kremowego bronzera. Jego włosie jest średnio zbite, przyjemnie się go używa. Równomiernie rozprowadza podkład, natomiast warto go wklepywać, zamiast przeciągać po buzi - wtedy na pewno będzie robił nie potrzebne smugi. Łatwo i szybko się go czyści. Jest wytrzymały, mam go już parę lat. Cena jest moim zdaniem średnio adekwatna, myślę że można taki pędzelek kupić taniej. Pomimo że mi się sprawdza to nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • łatwe użytkowanie
    • dobrze się czyści
    Wady:
    • za wysoka cena
  • 7 września 2023 o 12:21
    Elegancki wygląd, delikatne dla skory włosie
    Pędzel do podkładu mineralnego i płynnego idealnie spełnia swoją funkcje. Zacznę od rączki która jest dobrze wyprofilowana by przy aplikacji pudru się nie ślizgałam , do tego wygląd jest elegancki, czarny matowy kolor z połyskliwym napisem firmy. Włosie pędzla jest grubo usadzone, lecz jest delikatne. Ciemniejszy włos jest bardziej sztywny, a końcówka włosia jest jasna bardzo delikatna dla skóry ciała. Przy aplikacji, czy nacisku, włosie się nie płaczę czy nie łamie. Pędzel pobiera odpowiednia ilość pudru, który równomiernie rozprowadza po skórze, nie pozostawiając smug. Pędzel dobrze się myje, zazwyczaj używam do tego kropelki szamponu, lub myślą do twarzy. Szybko wysycha, włosie się nie skleja, nie kruszy, czy wypada. Pędzel jest dostępny w drogerii sephora, czasem można wypałować go na przecenie, jest to pędzel z wyższej Polki który służy lata i jest przyjemny dla skory, warto go mieć w swojej kosmetyce.
  • 5 stycznia 2022 o 7:50
    Uniwersalny pędzel
    Pędzel nadaje się nie tylko do podkładu mineralnego ale generalnie do każdego kosmetyku który jest w kamieniu lub sypki. Jego wielkość jest wprost idealna i ja od pewnego czasu używam go do nałożenia bronzera i sprawdza się do tego świetnie. Jeżeli chodzi o nałożenie podkładu mineralnego to również świetnie się sprawdza. Ogólnie polecam go. Świetny jest.
    Zalety:
    • Wygląd
    • Uniwersalność
    • Wielkość
    • Włosie
    Wady:
    PAUNI
    22 maja 2021 o 17:36
    Perełka
    Tą perełkę z Sephory powinna mieć każda posiadaczka pędzli do makeupu. Jest wielofunkcyjny. Służy do każdego rodzaju pudrów i podkładów, niezależnie od ich konsystencji. Ja akurat używam do płynnego podkładu, ale dobrze się spisywał również przy mineralnych pudrach. Pędzel ma grubą, wygodną rączkę. Łatwo się nim pracuje. Gwarantuje nieskazitelne rozprowadzanie produktu bez smug i żadnego problemu.
    SylGrem
    12 lutego 2021 o 17:35
    Warto mieć
    Produkt dobrej jakości. Nawet początkująca osoba stworzy nim perfekcyjny makijaż i odpowiednio wykonturuje twarz. Można używać zarówno do pudru, różu czy też bronzera. Włosie jest elastyczne, miękkie, przyjemne w dotyku. Łatwo się go utrzymuje w czystości. Polecam.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy