|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Ja wlasnie pocwiczylam fitness blender, ale mialam problemy z plecami tzn czulam bol przy niektorych cwiczeniach.
![]() Bleeeh tak zle i tak nie dobrze. Ale porzadnie sie porozciagalam po. Zaraz lece pod prysznic a pozniej wstawie lososia do pieca ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Unex az poczytalam o tym fitness blender bo nie wiedzialam co to.
Ja mialam fitness domowy. Zamiatanie odkurzanie i mycie podlog. Od 9 moze 2 razy usiadlam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3333 |
Wtajemniczenie
|
Nie poćwiczyłam wczoraj nic! Chciałam, naprawdę, ale zadzwoniła jedna koleżanka, z którą gaduliłam 1,5h, po chwili druga, z którą gaduliłam kolejne 1,5h i wieczór się skończył
![]() ![]() Ale! za to podczas rozmawiania zdążyłam wysprzątać całą łazienkę i kuchnię, więc dla domku wyszło na plus ![]() Dzisiaj się poprawię, obiecuję iść na rolki i przejechać min 14km ![]() Mel takie 0,2 w dół często jest baardzo motywujące, przynajmniej u mnie ![]() ![]() A że tak zapytam- kiedy idziesz na jogę? ![]() ![]() Ilona no pięknie 5kg w dół ![]() ![]() I przestań tu co chwilę stosować wykręty, tylko bierz tyłek w troki i do biegania!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! pozeczkowa na które piętro wczoraj weszłaś na stepperze? ![]() lenciik no faktycznie nawaliłaś z tym jedzeniem, stanowczo za mało. Za to pięknie się rozkręciłaś z ćwiczeniami ![]() Unex cieszę się że z plecami to był epizodyczny dzień, bo już się bałam że na nowo się rozkręciło u Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj rano na analizie składu masy ciała ![]() Na dzień dzisiejszy wygląda to tak: - BMI- 28,1 ![]() - ilość tkanki tłuszczowej- 33% !!!!!! Czyli w 1/3 składam się z tłuszczu ![]() - ilość wody w organizmie- 49,8% - masa mięśni- 48,5kg - masa kości- 2,6kg - BMR- 1551kcal- czyli jak wcinam ok 1800 dziennie to trener powiedział że jest bardzo poprawnie - wiek metaboliczny- 42 lata ![]() - tkanka wisceralna (cokolwiek to znaczy)- 5 Trener ktory mi to robił powiedział że nie jest źle, no ale jeszcze sporo pracy przede mną ![]() ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-06-09 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niby drgnęło, ale do piątku kolejne 0,8 nie zejdzie, więc pff, nie podoba mi się to. Kombinacja jedzenia poza domem i upałów nie działa najlepiej. I ostatnio znowu nie śpię. ![]() Joga pewnie dopiero w lipcu. :/ Ale za to będzie to priorytet, żeby do końca lipca przynajmniej raz iść na jogę. Chyba że gdzieś wyjadę ![]() ![]() Ciekawa jestem Twojego porównania wyników! Jak ja bym na takie poszła to by mi wyszło pewnie 90% tłuszczu. ![]() Ale masz dużo mięśni! No i wiek metaboliczny trzeba o ponad połowę zmniejszyć! ![]()
![]() |
#3335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
melduję 1300 schodków, czyli 52 piętra. i to w jednym podejściu, bez przerwy! trochę ponad 18 minut mi to zajęło.
gaduło, a zdradź mi, jak można gadać przez smartfona i jednocześnie sprzątać łazienkę? ![]() dzisiaj zaraz też na stepper wchodzę, a wieczorem odkurzanie całego domu (nie mamy jeszcze swojego odkurzacza, więc pożyczam czasami od mamy i wtedy robię maksymalną odkurzaczową jazdę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- nieprawda, 100% tłuszczu, zero wody, mięśni i kości! cała Mel! ![]()
![]() |
#3337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Był człowiek-guma, może być i człowiek-tłuszcz. ![]()
![]() |
#3338 |
Wtajemniczenie
|
siemanko
![]() przepraszam, ze się nie odzywałam ostatnio, dość aktualniej macie na fb co i jak, więc myślę, że złe nie będziecie. wróciłam z ćwiczeń z programu, umówiłam się na sztangi i rozciągando na jutro, a teraz siadam i się uczę na jutro, ostatnie kolokwium ever hhuehueheuheuhe. Zostanie już tylko obrona ![]() ![]() Ilona: weź ty się do ćwiczeń porządniej, bo co zaglądam to tylko pucujesz mieszkanie ![]() pozeczkowa: a łydki to cię nie bolą od tego stepperka? ![]() Monte: wow, zazdroszka ![]() ![]() tkanka wisceralna to tłuszczyk którym masz porośnięte flaki, serducho, wątrobę. organy wewnętrzne ogólnie ![]()
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czas wygonic ze mnie lenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
bardziej kolana, ale to dopiero koło 1000 schodka
![]()
![]() |
#3341 | |
bez kija nie podchodz
|
monte , plusem jest to ze wlaczasz wlasna muzyke. treningow maja do wyboru do koloru wiec sama musisz znalezc cos dla siebie
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Monte i wszystkie mnie wspierajace
![]() Wrocilam z biegania. Pozna pora ale nie szukalam wymowek ![]() (koncze prace po 22 i wczesniej nie mialam jak) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Piekny spam..
O zostal juz usuniety przez modow. Halo gdzie sa dziewczyny? Mam lekkie zakwasy po wczoraj ale nie jest zle. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-06-10 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Rozeznanie
|
Ja mialam ochote sie wam wczoraj pozalic, ze nie moge znalezc odpowiednich ciuchow do cwiczen (rozmiar 44/46), ale jakos nie napisalam, a po pracy udalo mi sie kupic swietne spodnie. Wiec zamiast zalic sie, chwale
![]() Ale, generalnie z tymi ciuchami u mnie problem. Nie znam waszych historii, ale moje przytycie nastapilo, jak dla mnie bardzo szybko, a nabralo speeda w przeciagu ostatniej zimy. Dlatego jak przyszla wiosna zorientowalam sie, ze zostalam kompletnie bez ciuchow. Cala szafa musiala wyjsc. Przez chwile bylam strasznie zalamana, poranki byly ciezkie jak musialam sie ubrac do pracy, a wieczorem to nie moglam sie doczekac kiedy zrzuce z siebie przymałe szmatki. ![]() Troche sie to zmienilo, bo zawzielam sie i poobchodzilam sporo sklepow, szmateksow etc., ale ten problem ciuchowy nadal troche mi doskwiera. Macie jakies sprawdzone marki, sklepy, gdzie mozna naprawde fajne ciuchy znalezc w wiekszym rozmiarze, ze wskazaniem na sportowe ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wieksze ciuchy wlasnie rozmiar 44-46 kupowalam w tesco FF i Kik oraz mam troche ubran z Pepco. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Sabasza: rozejrzyj się w Decathlonie, powiem ci że w tych rozmiarówkach typu L-XL to trzeba mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć, bo mają w zależności od modelu różne rozmiary i jeden drugiemu nie jest równy
![]() a takich normalnych większych to jest pełno w C&A ![]() dziewczyny, złożyłam pracę w dziekanacie! ![]() ![]()
![]() |
#3348 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co tu taka cisza.
![]() smutno bez was ![]()
![]() |
#3350 | |
bez kija nie podchodz
|
hej
![]() ![]() U mnie zywieniowo ok, wszystko planowo. Dzis juz nie dam rady cwiczyc, ale chcemy isc pozniej na spacer z TZ bo cieplutko ![]() Sabasza, ja tez tak mam, prawie cala szafa za malych ciuchow... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Tak tak
![]() I wsparcie jest w Unex ![]() Gdzie reszta? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3353 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wiem czy też tak macie, ale moja doba jest chyba o kilka godzin za krótka, żebym mogła zrobic wszystko co bym chciała
![]() Zabiegana jestem ciągle, nie znam chyba powolnego, spokojnego życia wcale ![]() Pisałam na FB, ale kto nie czytal- byłam wczoraj na 18:00 na masażu bodyroll, a później pojechałam wieczorem na rolki- tu dziękuję serdecznie Mel, Pozeczkowej i Martuszce za kopa motywacyjnego ![]() A więc wczoraj, wg endomondo: - dystans- 14,74 km - czas- 1h 2min - spalone kcal- 632 Dzisiaj planuję porządny fitness ![]() Mel pozeczkowa ma racje- u Ciebie to pewnie 100% tłuszczu i nic poza tym- glupia! ![]() Nie mogę się doczekać kiedy pójdziesz na tę jogę ![]() ![]() Noo wlaśnie ten wiek metaboliczny mnie załamał ![]() Sabasza a masz gdzieś te wyniki swojej analizy? Ciekawa jestem bardzo przyrównania do kogoś innego jak to wygląda ![]() Ja Ci powiem że kilka fajnych ciuchów kupiłam w Tchibo, bardzo fajne kroje mają ![]() pozeczkowa taaak! ![]() ![]() ![]() szczurku dzięki, nie miałam pojęcia co to znaczy ta tkanka, ale już po tym jak mi napisałaś że to dotyczy otłuszczenia organów wewnętrznych, to znalazłam w swojej legendzie to i mam na szczęście w normie, bo jest do 12, a ja mam 5. Może poszukaj u siebie, na pewno gdzieś mają to urządzenie, tylko najlepiej jakby było firmy Tanita ![]() Gratuluję oddania pracy jeeej!! ![]() Unex spróbuję na pewno ![]() ![]() ![]() Ilona no brawo! W końcu się zebrałaś wczoraj ![]()
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro tez bede biegac(dzis odpuszczam bo jak zarzucilam tempo codziennie to rownie szybko stracilam motywacje) na razie chce dobic do regularnego 3,4 razy w tygodniu. Co do doby- moja tez jest za krotka. Wstalam kolo 9:30 -sniadanie jadlam kolo 10 a do pracy musze sie zbierac po 13 -zjadlam obiad i nie zdazylam pozmywac i teraz to czeka w zlewie ![]() ![]() Kurcze ciezko bedzie z tym co pisalam wczesniej ze na dzien 1 lipca chcialabym miec wage zaczynajaca sie od 7 (tj np 79,9) bo obecnie bylo okolo 84,7. ale mysle ze w schudnieciu nie o to chodzi. kazdy kilogram jest na wage zlota ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wierz mi, sama się nie mogę doczekać, chociaż lekki stresik i niepokój jest. ![]() No i co z tym Twoim dzisiejszym fitnessem? A na ![]() ![]() Doba zdecydowanie jest za krótka! I to o wiele za krótka!
![]() |
#3356 | |
bez kija nie podchodz
|
Monte, a nic TZ sobie cos tam pokupowal a ja kwiatka o i tak
![]() jestem taka padnieta teraz za zaraz ide sie chyba polozyc do lozka... w dodatku alergia meczy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez meczy..jakies dziadostwo kwitnie chyba.. bo swedzi mnie wszystko.
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
Ilona tez mam tak samo, że jak pojeżdże na rolkach, krew szybciej krąży a do tego jeszcze nawdycham się powietrza, to później śpię jak dziecko
![]() Czyli kolejne bieganie wypada Ci jutro- będe pilnować ![]() Mel mordo Ty moja!! ![]() ![]() A więc melduję: 1h 2o min Full Body Workout- porządny i wymagający trening, ALE! zadowolenie po- bezcenne ![]() Unex a może właśnie przez alergię tak się czujesz do kitu ostatnio?? Moja siostra jest alergikiem i jak coś tam pyli to nie ma siły na nic, ciągle piasek pod powiekami i mogłaby spać i spaaać. Łykasz cos w ogole na to? Jakiś Zyrtec, Allertec lub inne takie cuda? Wiem że z jednej strony pomagają żyć chociaż w miarę normalnie, z drugiej z kolei przez te piguły się przybiera na wadze ![]()
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do lekow na alergie- mnie po wszystkich chce sie spac.. Biore 1 tablke co kilka dni jak znow swedzi mnie wszystko i pozniej jestem zdechnieta.
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
W ogole jestem z Ciebie mega dumna, ze tak cwiczysz! Ja daje czadu w piatek - mam wolne wiec nie m wymowek ![]() Moj jadlospis na jutro ( prosze o wyrozumialosc, ale bede 10 h w pracy z tego mam jedna 30 min przerwe a druga 5 min doslownie na papierosa ![]() - owsianka z bananem, wiorki kokos, lyzka masla orzechowego - staralam sie wybrac najmniej przetworzone) + kawa - 2 kromki razowca z zurawina, 3 grubasne plastry schabu pieczonego DIY ![]() - placuszki jaglane ( do przepisu dodalam dwa jajka i mniej maki i wyszly super! ) - porcja z 2ch lyzej maki, 3 lyzek platkow jaglanych, 2 jajek, banana. Smazylam bez oleju ![]() - 2 jajka sadzone bez tluszczu, dwa male ziemniaki gotowane ( bez masla ani zadnych takich) + szklanka maslanki ![]() - jak bede glodna to jajecznica 2 jaja i pomidor bez tluszczu
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.