|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Avon- forum- sonda | |||
wybieram stara formę forum i powołanie moderatora |
![]() ![]() ![]() ![]() |
63 | 75,90% |
wybieram nowe forum z poddziałami |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 24,10% |
Głosujący: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sonda avon
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#152 | |||
Zakorzenienie
|
rambo - świetna robota
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale wtedy zawsze ktoś może zajrzeć na stosowny wątek, a czytelniej będzie, jeśli wątek o Avonie będzie dotyczył tylko kosmetyków, czyli pytania w stylu "Co sądzicie o tym kremie?", "Co polecacie?", "Co odradzacie?" itp. itd. oraz oczywiście odpowiedzi na te pytania. Jak dojdą do tego pytania o braki, to znów się zrobi nieczytelnie, bo jedna osoba braki będzie mieć, inna nie, zaczną się pytania o okręgi i dzień wysyłkowy i znów się zrobi zamieszanie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
No dobrze to zabieram się za tworzenie wątków
![]() Kiedy już wszystko będzie zrobione zamknę stary wątek. Wątek katalogowy zostawię na razie otwarty - bo nie wyobrażam sobie jego funkcjonowania w formie zamkniętej. Natomiast każdy niepożądany tam komentarz będę usuwać ![]() (jeśli ta forma się nie sprawdzi, pomyślimy nad zamknięciem - pamiętajcie, że z narzędziami moderatorskimi, wiele można z nim zrobić w razie bałaganu ![]() Gdybym miała wątpliwości czy coś usunąć ![]() ![]() EDIT : Zrobione! ![]() Wszystko o Avonie Katalogi Avonu Plotkowy dla Avono-maniaczek Wątek z katalogami nazwałam oryginalnie ![]() ![]() Poza tym jeśli coś się nie zgadza w treści pierwszego posta - mogę edytować ![]() EDIT 2 ![]() ![]() Hosenko* - czy mogłabym Cię o to poprosić ? ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-01 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mam pytanie - nie wiem czy ja źle zrozumiałam czy inni źle rozumieją ![]() w watku wszystko o avonie piszemy wszystko o avonie a w plotkach wszelkie offtopy, tak? pytam, ponieważ, dziewczyny na plotkach piszą, że włąsnie w tym watku trzeba pisac komentarze odnośnie katalogów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co na to pozostałe dziewczyny.
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Wrazenia z katalogow, opinie o kosmetykach bardziej pasuja do watku wszystko o avonie - a posty typu "witam z ranca" w plotkowym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszę to tu i powtórzę za chwilkę na plotkowym - ja myślę że Wy chcecie za bardzo przestrzegać tych nałożonych norm.
Nikt tutaj nie mówi przecież o sztywnym podziale. Przecież nie będziemy gonić za każdym postem. Nie utnę połowy posta bo jest nie na temat ![]() ![]() I jeszcze jedno - doświadczenie z naszego bałaganiarskiego ![]() ![]() Zwracajcie uwagę jedynie na to, żeby nie robić off-topów, nie pisać post pod postem i korzystać ze wszystkich funkcji jakie daje nam forum, a całą prywatę załatwiać w plotkowym. Reszta przyjdzie sama ![]() ![]() Hosenko* - dziękuję bardzo ![]() Jak dla mnie wygląda to świetnie ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#162 |
Administrator
|
Kawal dobrej roboty Rambo i Hosenka*
![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
![]() Uwazam ze zrobiło sie troche zamieszania z tymi 2 watkami - na plotkowym dziewczyny pisza o katalogach czy zamówieniach a przeciez to nie offtopowanie na watku o Avonie tylko pisanie jak najbardziej na temat ![]() Wydaje mi sie ze pierwszy pomysł z 2 watkami był jednak lepszy - moderatorzy by łaczyli "posty pod postem" (wiadomo o co chodzi ![]()
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość głosów była za 3 wątkami, ale zazwyczaj takie rzeczy wychodzą w praniu ![]() Moje zdanie znacie. Ale przecież żaden problem w końcu połączyć te dwa wątki. Proponuję przeprowadzić jeszcze raz dyskusję. Jeśli zdecydujecie się na połączenie to je połączę i powycinam wszystko co niepotrzebne. Problem w tym, że musicie razem ustalić jak to będzie wyglądać (i w takim razie co jest uważane za off-top) Bo inaczej wrócicie do punktu wyjścia i tak się skończy to całe zamieszanie ![]() Decyzja należy do Was ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, tylko że są dziewczyny, dla których pisanie 3 stron o psach jest jak najbardziej ok bo "pieski sa takie słodkie"
![]() Ja bym wrócila do mojego piewrotnego pomysłu - watek ze zdjeciami + watek o avonie (z wycinanymi offtopami)
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko przedyskutujcie to (dyskusję się wytnie potem przy ewentualnym łączeniu - bo jak mniemam, tak jak było poprzednio przeniesienie jej w całości do tego wątku jest nierealne) - bo potem ciężko będzie rozdzielić ![]() Ja będę sobie obserwować to co postanowicie - a jak już postanowicie to proszę o potwierdzającą decyzję na PW. I zaznaczam, że będzie to decyzja wiążąca dla całego wątku (dwóch ![]() _ _ _ _ _ Jak już mówiłam to nie chodzi o to, żebyście się trzymały sztywnych zasad w pisaniu postów. Wątki na Społecznościach są z reguły wątkami dla ludzi, którzy chcą sobie pogadać (tak o wszystkim i o niczym). A przy okazji taki wątek, odciąża tamten z off-topów ![]() Ale decyzja, jak już wspominałam - należy do Was.
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-01 o 23:38 Powód: bł. logiczny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że trzy wątki, które powstały, są jak najbardziej ok i jest to najlepsze wyjście
![]() ![]() rambo, Hosenko - należą się Wam podziękowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że jest ok z 3 wątkami
![]() I może faktycznie piszmy o wrażeniach z nowych katalogów w wątku Wszystko o Avonie i tak samo listy naszych zamówień, ale może tylko piszmy, co zamawiamy SOBIE a nie np. wklejanie całej listy zamówień od klientek przez konsultantki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ja byłam od początku za dwoma wątkami, ale tak jak jest teraz mi nie przeszkadza, tylko trzeba zaznaczyć że jeżeli dziewczyny będą pisały jakieś informację ważne dla konsultantek/klientek na plotkowym to automatycznie powinny to też umieścić na Wszystko o avonie, a jezeli nie, to zeby później nie było że ktoś komuś odpowiada że nie uzył wyszykiwarki bo"gdzieś to było"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny - odpowiada wam to jak się prezentuje wątek katalogowy? Bo widzę że w tym tempie to tez niedługo będzie bardzo długi. Bo jednak katalogi zajmuja bardzo duzo miejsca. Uważam że jakoś by można było katalogi pakować (już pisałam o tym do Hosenki
![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem jak miałoby wygladać usuwanie skoro różne osoby wklejają katalogi. Ale może warto się zastanowic wspólnie? aha, nie edytowałam poprzedniego posta bo tak to by nikt nie przeczytał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ten wątek odpowiada w takiej formie jaką ma teraz i niczego bym nie zmieniała. Każdy nowy katalog można przecież oznaczyć numerem, a gdy chce się zerknąć na starszy skorzystać z wyszukiwarki. Najnowszy będzie łatwo znaleźć przeglądając 2-3 ostatnie strony. Ta zmiana zaoszczędza dużo czasu i jest wygodna. ![]() Ze spakowanymi katalogami jest ten kłopot, że są one umieszczane na krótki okres więc po miesiącu już się ich nie ściągnie. Dziękuję serdecznie za podział na 3 wątki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro tak to może usuwać stare katalogi? (bo i tak można je łatwo gdzie indziej przejrzeć). Zresztą jak chcecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Istnieje możliwość, aby moderator zamieszczał najnowsze katalogi jako załączniki na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
A ja zauwazyłam, że częśc wizzażanek nie przestrzega jednka podziąłu np- w wszystko o Avonie wizażanka pisze, że sie cieszy, że nie idzie do szkoły, poza tym w w tym watku maiły byc nie umieszczane listy w stylu, co bym kupiła z danego katalogu, a co nie, a jednak...........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie podglądam i myślę, że jest ok
![]() ![]() Widziałam, że się przerzuciłyście na plotki w plotkowym (w większości). Ja, jako laik Avonowy, czytam wątek główny bez problemu, więc myślę że i Wy nie powinnyście go mieć ![]() Jak już mówiłam wyznaczanie sztywnych granic rozmowy jest niemożliwe - a jak ktoś dopisze do posta, że się cieszy z roku szkolnego ![]() ![]() Poza tym nowy podział obowiązuje dopiero dwa dni ![]() ![]() Zdjęcia katalogów mogę oczywiście usuwać jeśli macie takie życzenie ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.