|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Cytat:
![]() Na ślub będziesz jeszcze bardziej śliczna, smukła i szczęśliwa ![]() ![]() kala2505 - dziękuje za Twoje zdanie, właśnie fakt umowy o pracę jest dla mnie przekonywujący, dobre ubezpieczane, urlop, w sytuacji (w przyszłości macierzyństwa, normalne zwolnienie i macierzyński). Dlatego tak dumam nad tym ![]() incognito6 - zgadzam się i z Tobą, problemem jest fakt że tam się nie ma jak piąć do góry, gdyż na umowę zlecenie ludzie pracują tam po 5-6 lat :/ a po czym sami odchodzą. Aj mam mętlik w głowie z tą pracą. Kocik123 - ja też ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#872 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Cytat:
![]() ![]() Mów co robisz z włosami ![]() ![]() Ja teraz megaaaa dbam przed ślubem ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś rano sobie Turbo Wyzwanie Ewki zrobiłam ![]() ![]() ![]() A wczoraj pokłóciłam się z TŻem ![]() ![]() ![]() ![]() No i taka fajna pamiątka by była i dla nas i dla rodziców... ehhh... Sorry że Wam tak truje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale już zrobiłam rozeznanie w klubach i chyba na cardio się zdecyduję. A co do podziękowania powiem Ci kochana mieliśmy ten sam problem, ponieważ pół roku przed naszym ślubem wyszła sprawa że dowiedziałam się o zdradach mojej matki także w moim przypadku żadne oficjalne podziękowania nie wchodziły w grę, zamówiłam małe prezenty dla nich zdjęcia w podwójnej drewnianej ramce z ozdobami i tylko daliśmy im prezent. Nie wytrzymałabym piosenki "Cudownych rodziców mam" itp. Mój M. chciał podziękować to zrobiliśmy małe prezenty ale ugiął się by nie bawić się w oficjalne widowiska. A o jakim teledysku myślisz z urywkami z wesela? czy jakieś takie codzienne życie? Czy może coś wykreowanego? Dobry fotograf i kamerzysta pomoże może coś doradzić. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=Rkl8_vsEVdw To fajne nawet ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego pomyślałam sobie ze podziękowania dla rodziców zrobić na sali oczywiście a teledysk ślubny zrobić coś w stylu przygotowań do ślubu + urywek z imprezy ![]() Kamerzyste mamy super, ale sami musimy też wiedzieć co chcemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Mi się bardzo ten podoba ![]() https://www.youtube.com/watch?v=o46Q...8avMh&index=48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Rozeznanie
|
DO teledysku jeszcze jakieś zdjęcia z dzieciństwa można dodać taka mała retrospekcja
![]()
![]() |
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie chcialam piosenki "Cudownych rodzicow mam", raz ze jej nie lubie, dwa jak dla mnie jest oklepana, trzy, tesciowie I maz nie znaja polskiego Takze przygotowalismy jedna piosenke Beatlesow, on na gitarze, ja na pianinie I jak spiewalismy, to nasi swiadkowie wreczyli kazdym rodzicom album, w ktorym powklejalismy pare zdjec od czasu naszego poznania ![]() Co do wlosow, to sama sobie znow zaczela krecic kosmetyki I zrobilam sobie taki koncentrat: Aloe vera, kwas hialuronowy 1%, proteiny jedwabiu, miod, pare kropli lecytyny (jak sie da za duzo, to wlosy sie sklejaja I za cholere nie da sie tego zmyc ![]() ![]() troche koncentratu mieszam z odrobina glinki (mysle, ze moglaby byc jakakolwiek glinka kosmetyczna z krzemionka) - tez trzeba uwazac na ilosc, jak sie przesadzi, to wlosy sa troche zbyt szorstkie. To nakladam pipetka bezposrednio na skore glowy. W drugiej buteleczce mieszam koncentrat z woda w proporcji 1:3 (1 czesc koncentratu, 3 czesci wody, np 25 ml konc., 75 ml wody ![]() Tego biore pare kropli, plus pare kropli jakiegos olejku I rozprowadzam po lekko wilgotnych wlosach. Same koncowki (moze jakies 10 cm) traktuje czysta oliwa. Potem zmywam to normalnie szamponem (mam taki dosc naturalny, bez syntetychnych dodatkow). Po splukaniu znow rozprowadzam pare kropli tego rozcienczonego (zamiast odzywki), zostawiam pare minut I lekko splukuje. Brzmi obszernie, ale nalozenie tego wszystkiego zajmuje 2 minuty dluzej niz bez ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Innym sposobem ktory kiedys wyprobowalam, to bylo zmieszanie maki tapioki (moze byc tez ziemniaczana) z odzywka, nalozenie na wlosy, zostawienie na pare godzin I splukanie. Po tym czasem nie musialam nawet wlosow myc szamponem I byly fajne miekkie Ale ja lubie kombinowac... takie zboczenie zawodowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chciałam kupić rodzicom zegarki ![]() Do tego kosz kwiatów i tyle... Ale faktycznie te zdjęcia to też fajny dodatek by był ![]() Co do odżywki incognito to - ![]() ![]() ![]() ![]() Padłam ! Ile zachodu z tymi skłądnikami - szacun mała ![]() Chciałabym taką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
Incognito WOW co za przepis. A ja taki len jestem do tych spraw
Anja jest tez opcja ze rozpczniesz nowa prace z zawodzie i będziesz szukać nowej. A zawsze już będziesz mieć doświadczenie, choć minimalne Kala gratulacje za bieg i perfekcyjne śniadanie A ja wczoraj też biegalam ![]() Piszecie o różnych zajęciach sportowych a u mnie w tej dziurze jest tylko zumba na sali gimnastycznej w szkole. A ja takich tanecznych zajeć nie lubię. Nawet siłowni dla kobiet nie ma. Normalnie nic tylko biznes zakładać gdyby się miało kapitał. Bo miescina ma 15tys mieszkańców plus nowe osiedla wiejskie dookoła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Rozeznanie
|
Melduję dzisiejsze cwiczenie 1.5h spacer, 30 minut cwiczenia gimnastyczne hantle, 20 minut hula hop i 60 minut rowerku stacjonarnego
![]()
Anjaaali/165cm/68kg ![]() ![]() ![]() Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować – Marek Aureliusz Edytowane przez Anjaaali Czas edycji: 2015-06-11 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
Anjaaali super!!
A ja przeziębiona z temp 37,6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Rozeznanie
|
Ojej kochana wypoczywaj ![]()
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
kiepsko z tym wypoczywaniem, bo TZ do 22 w pracy a ja sama z dzieciakami, chorymi dzieciakami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana bo się zajedziesz ![]() Nie przemęczaj się ![]() Współczuje kochana ![]() Trzymaj się mocno i zdrowiej ![]() ![]() Ja jutro na rano bieg zaplanowałam - 6 lub 8k ![]() ![]() A W SOBOTĘ PANIEŃSKI ![]() ![]() ![]() Już się doczekać nie mogę ![]() Na rano przewidziałam trening 1,5h ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też bym chciała iść na panieński ;( nigdy nie byłam ![]() co będziesz robiła przez 1,5 godziny? bo mnie już sie internetowe ćwiczenia znudziły, bieganie też ![]()
![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Planuje zrobić to ![]() https://www.youtube.com/watch?v=1nT3...5d2yJSJZ_lpb2s Ale myślę jeszcze nad połączeniem killera i treningu HIIT Turbo Fire - Szalinki (30min) to byłby niezły hardcore i spaliłabym w mniejszym czasie tyle kcal ![]() No sama teraz nie wiem kurcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiałam killera rok temu robiłam go całego codziennie ![]()
![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega jest ![]() Naprawdę ![]() Ja w ogóle Ewkę bardzo lubię ![]() Dziewczyny mam pomysł - co zrobić za szybki i dietetyczny obiad w sobotę dla 5 osób ? Żebym nie zbańczyła i poszło sprawnie ![]() Będę wdzięczna za każdy pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj usłyszałam tyle komplementów dotyczących mojej sylwetki, że uśmiecham się od ucha do ucha. Jedna stwierdziła, że jestem za chuda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#890 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
W weekend ma być gorąco może jakis chlodnik i warzywne przekąski? Albo frytki z selera i marchewki i do tego filecik z kurczaka w platkach owsianych ![]() ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ---------- To było silniejsze ode mnie zaczęłam od rozgrzewki lekkiej gimnastyki później mysle moze chwila z hula hop? A resztę juz musiałam zrobić byłam tak rozgrzana na cwiczenia ![]() ![]() ![]() Moj TŻ tez padniety wrócił z treningu, jutro maja turniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#891 | |
Raczkowanie
|
![]() Kuruj sie Cytat:
![]() Kala co do jedzonka, to zalezy co traktujesz jako dietetyczne Dla mnie np stek wolowy z grilla z lisciasta surowka jest daniem dietetycznym ![]() Dzis zgrzeszylam ![]() Zjadlam 2 kromki chleba z miodem, ale mialam tak wielka ochote ![]() Jednak reszta dnia juz powinna byc grzeczna I moje dzieci pokochaly pomarancze... jdnak wsystko zalezy od podania ![]() Jak normalnie obieralam i dzielilam to nie chcialy ruszyc, alejak pokroilam w talarki i na cwiartki, razem ze skorka, to wcinaja az sie uszy trzesa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miodek na zdrowie Ci pójdzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#893 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj mówiłam w towarzystwie że chudnę do sukni ślubnej jeszcze to mi powiedzieli że z kości na ości chyba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I zupka też by wyszła z tego ![]() I na kaca idealne ![]() Ale kurcze chyba mam ochotę na zapiekankę jakąś z brokułem, cukinią do tego makaron pełnoziarnisty i kurczak i zalać to jogurtem z jajkami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś wpełzłam na wagę i 68,8 kg ![]() ![]() ![]() Czyli jakieś 0,5kg mniej niż w zeszłym tygodniu - a przypominam że weekend miałam grzeszny ![]() ![]() Radość jest ![]() ![]() Dziś rano pobiegane też - 5km ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Rozeznanie
|
Tasia- ja na wszelkie przeziębienia, katarki i tym podobne robię zupę imbirowo-czosnkową. Ostra i śmierdzi no ale pomaga
![]() Podam przepis może skorzystasz: Litr bulionu 4 marchewki Pół filiżanki pokorojenego w drobną kosteczke imbiru i tyle samo czosnku. Łyżka masła W bulionie gotujemy marchewkę. Na łyżce masła krotko podsmażamy imbir i czosnek. Wrzucamy do marchewki (nie gotujemy). Wszystko mieli my blenderem na krem. Kala- proponuję grillowane filety z kurczaka z suszonymi pomidorami w środku, pycha! Robisz kieszonki w filetach wkładasz tam pomidorki i może trochę fety lub mozzarelli light, zioła prowansalskie i na patelnię. Jak nie masz takiej grillowej na której by to poszło bez tłuszczu to można na takim domowym papirusie, na papier do pieczenia kropelka oliwy i na zwykłą patelnię. Fajny patent i bez tłuszczy utwardzonych i soli (jakie to mają kupne papirusy). Do tego jakieś pieczone ziemniaki lub bataty i jakaś surówka ![]() Pięknie dziewczyny cwiczycie! Ja w niedzielę 70 kg, parę dni nie cwiczyłam i dzisiaj na wagę i 68,5. No tylko się utwierdzam w przekonaniu że ćwiczenia przynoszą u mnie odwrotny efekt. Może to też przez ograniczenie nabiału, może mięśnie trochę odpoczely, nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre te kurczaczki będą - a suszone mam w domu ![]() Ja znalazłam taki przepis ogólnie na zapiekankę - ale zamiast ziemniaków dałabym makaron pełnoziarnisty, a zamaist śmietany - jogurt ![]() http://ulubioneprzepisy.com/2014/07/...nia-brokulami/ Ta też jest fajna ![]() http://dietetyczne-gotowanie.blogspo...m-brokuem.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam zapiekanki
![]() W pierwszym przepisie jogurt zamiast śmietany może się zważyć, ja bym kupiła grecki i trochę zahartowała go gorącym bulionem to może zniesie temperaturę. Druga zapiekanka mniej kcal pewnie i fajny pomysł wymieszania jogurtu z jajkiem. Chyba sobie ją zaserwuje niedługo, tylko może śmietankę sojowa zamiast jogurtu dam ![]() Ja dziś na śniadanie zjadłam omlet z otrębami, cebulką i papryką i kilka ogórków małosolnych. No ogólnie naczytałam się odnośnie tej diety przyspieszającej metabolizm że jaja, mięso i produkty mleczne zawierają dużo białka, a nic błonnika potrzebnego, żeby je strawić- to do śniadania (bo ja zawsze jajka na śniadanie) więcej warzyw jem i otręby sobie kupiłam ![]() Na drugie śniadanie mam sałatkę owocową (truskawki, melon i nektarynka) z łyżka otrębów też. Na obiad gotowana fasole i warzywa na patelnię do tego. Od poniedziałku jedyne co miesno-nabiałowego zjadłam to mleko do kawy i puszka tuńczyka. No z jajek nie zrezygnowałam, ale odstawiłam twarogi, serki wiejskie, jogurty i póki co mam efekt. Do końca czerwca tak będę jeść i zobaczę czy na dłuższą metę działa na mnie coś takiego i czy przestanę chudnać jak wrócę do nabiału. Jeśli przez całe życie nie mogłam schudnąć tylko przez te twarogi i serki wiejskie to nieźle hahahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
Wow, Rubella, pieknie
![]() Ja sie zwaze dopiero w niedziele, ale juz sie boje ![]() Dzis troche pofolgowalam, ciut wiecej chlebka, banany, pomarancze, 1 kg brokula, kolbe gotowanej kukurydzy... Ale czulam, ze moj organizm takiej dawki weglowodanow potrzebowal i nie bede sie zzymac z tego powodu ![]() Wole tak zaspokajac glod przed @ niz slodyczami ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś świetną zapiekankę z brokułem i kaszą robiłam, dosłownie cudowna w smaku i bardzo zdrowa
![]() A mnie właśnie zaskoczył Pan kurier dzwoni że ma dla mnie przesyłkę a w niej 10 soków dr Witt ![]() To już trzecia paczka w tym miesiącu z czymś do testowania lub nagrodą w konkursie ![]() ![]() A ja mam za sobą 2,5h spacer po mieście, załatwianie kilku spraw, popołudniu poćwiczę, teraz szykuje obiadek. Zupa dyniowa z curry ![]()
![]() |
#899 |
Rozeznanie
|
Ja też sobie obiecałam ważyć się co tydzień w niedzielę, ale jakoś nie wytrzymałam i chciałam zobaczyć jak te zmiany na mnie wpłynęły. Zdziwiłam się bardzo pozytywnie
![]() Mi jak chcę się słodkiego, to musi być słodkie. Co prawda nie za często mi się coś takiego zdarza ale jak już to piję kawę poslodzona miodem albo troszkę gorzkiej czekolady i więcej mi się nie chce. Teraz miałam takie kilka dni jakiegoś przemęczenia, spałam po 12 godzin, a jak do pracy nie poszłam to o 9 wstałam o 12 poszłam spać o 19 pobudka i o 21 znowu lulu. A po takiej drzemce w trakcie dnia to się słodkiego mi chce i kostkę czekolady gorzkiej zjadłam ![]() Ale jakby się miało całą tabliczkę to lepiej owoce i warzywa zjeść jak głód ssie przed @ ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- I jeszcze teraz z ciekawości sprawdzam kiedy ja mam @ i okazuje się, że jutro ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Anjaaali- co trzeba zrobić, żeby się na takie testowanie załapać? ![]() Zupa dyniowa z curry brzmi pysznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
A zgłaszam się co chwilę jak widzę jakieś posty tu u nas na wizażu, przed wczoraj dostałam żel pod prysznic granat i marakuja a dzisiaj karton soków
![]() ![]() A jeszcze dostałam maila, że w konkursie kulinarnym wygrałam małą patelnię, minutnik i jakieś tam gadżety ![]() Dobra passa ![]() ![]() Co do ważenia ja też miałam stawać tylko raz w tygodniu wczoraj stanęłam 58kg byłam zła... ![]() ![]() http://demotywatory.pl/4131088/Potwi...iz-1-kg-miesni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.