|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
mala właśnie ile ta komoda kosztuje??
a dobra widze
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-06-12 o 21:49 |
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
bo gazetka ogólnie od 15 do 21 czerwca ale 20 te sukienki będą
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
mała fajne mebelki
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
dostałam wezwanie do zusu, pojechałam podałam karte ciazy powiedziałam dlaczego zwolnienie a nie praca (generalnie ciąża nie była zagrożona , żadnych leków nie przyjmowałam, gin mi mówił bym mówiła, że mnie mdliło i że często było mi słabo i takie tam a bedzie dobrze i w sumie było). sranie w banie... a i oni sami sobie nas nie wybierają, osoby do sprawdzenia losuje im system.
Cytat:
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy wam też tak krwawią dziąsła jak myjecie zęby?? masakra jakaś boje sie aż myć zębów
a o nitce to już wogóle zapomniałam, normalnie potok krwiiimożna coś na to poradzić?
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-06-12 o 21:55 |
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
gosia mi krwawia i jakby zaczely się cofac dziąsła
![]() ![]() no to modlmy się żebyśmy nie zostały wylosowane |
|
|
|
#397 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Gosiek, dziąsła się konkretnie w ciąży mogą osłabić. Nie każda ciężarówka tak ma, mnie akurat krwawią mniej niż przed ciążą
ale trzeba bardzo na ząbki uważać. Jak byłam w maju u dentysty, to powiedział żeby bardzo pilnować.
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
mi własnie coś takiego z tyłu się podziało , że odeszło mi dziąsło z między zębów (trójkącik taki) i sie tak dynda i chyba musze iść do dentysty bo juz nie wiem co na to poradzić, myje delikatnie szczoteczką , płukam płynem i nic
też skończyłam leczenie w maju , wiem że to od ciąży bo mówił mi ale mam wrażenie że coraz gorzej krwawią
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-06-12 o 22:00 |
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi dziąsła krwawią jak krwawiły, czyli raz tak a raz nie. za to mam ciągle jakieś fanfole w nosie, zwłaszcza z rana ;/ |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjęciu tak fajnie to nie wygląda, ale na żywo to cudo
JA się zakochałam i koniec. Będą te meble. Na razie łóżeczko i komoda a poźniej regalik na bajeczki, półka i może skrzynia na zabawki
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
ja też mam taki katar że szkoda gadać ale tylko z nocy , chyba mam alergię , miałam iśc na testy przed ciążą ale nie zdążyłam a czytalam że w ciażię nie robi no i doopa , bujam się z tym katarem
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- a ja kupiłam do dzieci pokoju taką szafę http://polcart.se/pl/szafy/511-szafa...a-pik-pok.html i taką szafkę. wersalka jest i łóżeczko już jest, kiedyś to wymieni się na piętrowe |
|
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde chyba zamówię ten kocyk bo się skicham inaczej
![]() https://babynet.pl/eko-komplet-azuro...04-p-7308.html
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
ninagg dzieki
mała super ten komplecik |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szaleje? JA? Ty już prawie całą wyprawkę masz i dziewczyny tez sobie nie żałują, dużo tez ma już wózki i to ja szaleje?
![]() Kurde trzeba coś kupować, bo to nigdy nie wiadomo co, kiedy i jak
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ja już mam szafę, jutro przywiozę ciuszki po Michale, robię przegląd i też zaczynam : )
|
|
|
|
#409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Minusy; -spacerówka przodem do kierunku jazdy jest źle wyważona, jak się położy oparcie to strach żeby nie fiknął do tyłu - ciężki dostęp do kosza, nie włożysz np całej reklamówki z zakupami tylko wszystko pojedynczo - dziwne pasy w spacerówce, zjeżdżają ciągle z ramion i za mała regulacja położenia pasów góra dół - mało pojemna torba. Teraz szukałabym innego, ale nie wiem czy wyprodukowali taki który by mnie zadowolił. Nie za tą cenę, bo kupiłam używkę za 600 zł. U producenta dokupiłam nową wyściółkę do gondoli i wkładkę do spacerówki. Nie rozglądam się za nowym bo mi szkoda kasy jak ten mam w super stanie. Do nosa mam aspirator sopelek i katarek. Katarek super przy katarze a jak tylko glutki w nosie to sopelek. Częściej sopelka używałam do tej pory.
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie chyba pierwsza burza tego sezonu
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja uzmyslowilam sobie ze katarku nie kupię bo mam rumbe odkurzacz i odpada...musze szukać czegoś innego
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jakieś namiary gdzie można kupić tą wyściółkę? bo moja taka pożółkła się wydaje, bymz chęcią wymieniła |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam na zakupach. Kupiłam sobie dwie spódnice, top, buty i półspiochy dla malutkiej. Wydałam tyle, że aż w szoku jestem, że TŻ przyjął to z takim spokojem .
|
|
#414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już powoli też chce się zabezpieczyć ale bardziej dlatego że pod koniec ciąży będzie w ogóle ciężko Nam chodzić i przez większość czasu to my leżeć będziemy
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze moze powinnam tez sie za zakupami rozejzec bo poki co tylko ubranka mam :/ ale gdzie ja to wszysto pomieszcze? eh jakbym sie przeprowadzila mialabym miejsce a jak nic nie kupimy to bedzie ciezko
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pogrzmiało, postraszyło i koniec, ale później duchota była jak cholera. CIekawe jak jutro? Ponoć u mnie ma być najcieplej
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjechaliśmy do nas i zachmurzone było a ani kropki nie spadło :/ Ja się nawet jutro nie rusze jak tak będzie jak piekarniku ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
JA chcę przede wszystkim kupić wszystko co do szpitala trzeba i tak po 30 tygodniu wrąbać do torby i niech czeka sobie. No i teraz komoda. Łóżeczko później dokupimy a wózek to tak w sierpniu chyba
|
|
#419 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny zaszalałyście z tym pisaniem, już chyba z 3 h nadrabiam :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
((Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://megaurwis.pl/?do_search=true&...ery=rafa%C5%82 Dla mnie ważny był przewijak na komode, bo to mi wydaje się najbardziej praktyczne i podobno można u producenta zamówić za 50 zeta+przesyłka i tam jakoś zakombinować sobie i go doinstalować. Boję się tylko o jakość tych mebelków bo sporo średnich opinii słyszałam, ale tak mi się podobają, że zaryzykuję :P Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Agatka jak tam Twoje rzęsy?? Chwaliłaś się jakąś fotą? Nie wiem czy już pytałam, ten klej jest bezpieczny w ciąży? Na jak długo Ci starczają, a potem je zdejmujesz czy uzupełniasz?:P:P:P ale pytań Ale chyba też sobie zrobię, nie chce mi się malować w lato a chciałabym wyglądać jak człowiek ![]() Ale mała się kręci
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia dzisiaj prowadziłam Barlettę tą z podwójną amortyzacją i ciężej niż Pajero. Bartelletta i Galactic są cięższe niż Pajero i pewnie dlatego. Pytałam panią o tą podwójną amortyzację i mówiła, że faktycznie jeżeli chodzi o spacerówkę to jest mniej stabilna niż z pojedynczą amortyzacją. W sumie i tak bardziej mi Pajero przypadł do gustu
Ten właśnie co fotkę wkleiłam. Bardzo ciekawy jest. Szczególnie spacerówka bo gondola troszkę mniej ale też fajna i gondolka pół roku a spaceróka dłużej.Co do mebelków to faktycznie chyba najtaniej na tej stronie a nie wiedziałam, ze przesyłka za darmo. Jutro zamówię komodę JA przewijak na łóżeczko chcę. najwyżej przewijak domówię razem z innymi meblami jak dzidzia pójdzie do swojego pokoiku. A Ty nie widziałaś ich na żywo tych mebelków? Ja widziałam komodą, łózeczko i szafę i powiem CI, że odnieśliśmy wrażenie, ze porządne wykonanie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

ja widzę tylko do 18-go

a o nitce to już wogóle zapomniałam, normalnie potok krwiii

, wiem że to od ciąży bo mówił mi ale mam wrażenie że coraz gorzej krwawią

rosi: