Wszystko o Avonie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-01, 18:27   #31
mischelle
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie

Wielkie dzięki.
A teraz Was zaskoczę - na plotkowym martusiawilczek wkleiła linka do katalogu UK.
I wiecie co mnie zdziwiło - że nikt u Nas w katalogu nie wspomniał nawet, że ten Nowy peeling przeciw oznakom starzenia stosuje się 2 razy w tygodniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 57.jpg (9,1 KB, 32 załadowań)

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 19:20   #32
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

używam opd wczoraj nowych kremów LIV. Mam tłustą cerę i z przykrością muszę stwierdzić ze strasznie wyskoczyły mi po nim krosty, a pozatym ładnie wygląda tylko 1 godziną po nałozeniu a pootem bużka się błyszczy
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 19:31   #33
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie

Ja jestem zawiedziona zapachem nowego żelu pod prysznic SUMMER BURST (pisałyście o tym wcześniej) Dla mnie pachnie jak szampon familijny, a nie żel na lato

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 19:41   #34
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Ja jestem zawiedziona zapachem nowego żelu pod prysznic SUMMER BURST (pisałyście o tym wcześniej) Dla mnie pachnie jak szampon familijny, a nie żel na lato
dla mnie on "pachnie" jak srodfek naszprycowany jakims chlorem.... ogólnie kiła i mogiła.
Ogólnie jak juz wczesniej pisałam te żele nie sa nic warte.. dlatego takie tanie... lepiej zainwestować w naturals SSS bądz PS ...
Stary 2007-09-01, 19:44   #35
filutek
Raczkowanie

Cześć dziewczyny na nowym wątkuchyba dobrze trafiłam.Odebrałam paczkę z zegarkiem FELINE FRENZY.Bardzo mi się podoba.Założyłam go na rękę roznosząc zamówienia moim klientkom i tak się spodobał,że mam jeszcze zamówienia na 3 szt. Mam pytanie czy któraś z was używała SPRAY UNOSZĄCY WŁOSY U NASADY czy działa i w jaki sposób się go używa na mokre czy suche włosy? i jeszcze jedno do jakiego typu cery jest KREM ZIELONA HERBATA I LIŚCIE OLIWNE?
filutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 19:51   #36
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez filutek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny na nowym wątkuchyba dobrze trafiłam.Odebrałam paczkę z zegarkiem FELINE FRENZY.Bardzo mi się podoba.Założyłam go na rękę roznosząc zamówienia moim klientkom i tak się spodobał,że mam jeszcze zamówienia na 3 szt. Mam pytanie czy któraś z was używała SPRAY UNOSZĄCY WŁOSY U NASADY czy działa i w jaki sposób się go używa na mokre czy suche włosy? i jeszcze jedno do jakiego typu cery jest KREM ZIELONA HERBATA I LIŚCIE OLIWNE?
jeśli chodzi o spray to moja psiapsiółka bierze juz którąś z kolei i sobie chwali, jednak ona ma swoje naturalne gęste włosy ale troche zawsze przychlapnięte. Niestety nie jestem pewna się go nakłada, a pisac głupot al;bo swoich domysłów nie będę.
CZY KTÓRAS Z SZANOWNYCH KOLEZANEK WACHAŁA TEN NOWY ŻEL SENSESS ... WINTER(coś tam )) z trzynastki? dziękuję za info
Stary 2007-09-01, 19:51   #37
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
wydaje mi się,ze krem zielona herbata i liscie oliwne są dla każdej cery...ale moze mi sie tylko wydawac...
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 19:57   #38
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
ten krem nadaje sie chyba do kazdego rodzaju...ja mam mieszana z problememai naczynkowymi a dobrze sie sprawdz...ladnie pachnie i niezle sie wchlania...
Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 19:58   #39
Asiek84
Wtajemniczenie

Dziewczynki pomóżcie, poszukuję kremu pod oczy, zainteresował mnie Głęboko nawilżający krem pod oczy pod oczy z Solutions i żel pod oczy z peptydami, po przeczytaniu opinii nie mogę się jednak zdecydować
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 20:01   #40
aiso87
Rozeznanie

A propos maseczki nawilżajacej PS: mam mieszaną cerę,raczej pzretłuszczajacą sie i moim zdaniem nie ma przeciwskazań,zeby skóa z takimi problemami była tak rozpieszczana. Musimy też bardzo dbać o nawilżanie naszej cery (szczególnie po tych wszystkich wysuszających specyfikach do tłustych...)

Jeśli chodzi o szampony AT to uwaga do wszystkich z wrażliwą skóra głowy : jednej z moch klientek pojawił sie po nim łupież straszny,tak wysuszał...
Ja używałam tego dodajacego objętości,ale nie powalił mnie na kolana,jest poprostu ok.

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 20:01   #41
anna1112
Zadomowienie

dziewczyny może mi któraś wkleić zdjęcie jeśli posiada tych małych ręczniczków oczywiście zdjęcie na forum Katalogi Avon

Edytowane przez rambo
Czas edycji: 2007-09-01 o 20:28 Powód: istnieje opcja EDYCJI - nie trzeba pisać o błędach, w oddzielnych postach :)- dla jasności błąd już poprawiłam ;)
anna1112 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-01, 20:02   #42
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
dla mnie on "pachnie" jak srodfek naszprycowany jakims chlorem.... ogólnie kiła i mogiła.
Ogólnie jak juz wczesniej pisałam te żele nie sa nic warte.. dlatego takie tanie... lepiej zainwestować w naturals SSS bądz PS ...
Dobrze ze dali do niego mydlo w plynie - bylo na czym wyprobowac, a mydlo sie zawsze zuzyje

Cytat:
Spray unoszacy wlosy zamawialy zdaje sie u mnie klientki, ale nie mialam zadnych informacji co do wrazen czy jak uzywaly.
A zielona herbate kupilam w COKu bielskim - nic nie pisza do jakiej cery (zreszta przy naturalsach raczej nie pojawiaja sie tego typu informacje. Uzywalam jako kremu na noc bo nie ma filtrow. Zostawilam ciotce - nie bylo sensu wozic do Wroclawia, bo tutaj mam kremow az za duzo. Sam krem nic zlego mi nie zrobil
Zastanawiam sie nad kremem zielono-oliwkowym pod oczy
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 20:18   #43
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Moze w nowym watku ktos predzej zauwazy problem:
Cos dziwnego odkrylam przy fakturach za zakupy w COKu. Na papierowej wszystko sie zgadza a jak sie pojawi podglad w necie to jakis produkt znika (np na 3 produkty sa 2). Ale "naleznosc za to zamowienie" sie zgadza. Mialam juz tak ze 3 razy
Mnie też się to conajmniej 2 x zdarzyło i pisałam maila, że mają błąd i poprawiali. Za to ostatnio mogłam edytować, dawno już zrealizowane zamówienie, jak dzwoniłam (bo na maile nikt nie reagował) to twierdzili, że to niemożliwe i dopiero groźba, że będą przysyłać na własny koszt, to co dopiszę do tego zamówienia, podziałała
Witam nie udało mi się dobrnąć do końca IV części, a tu w międzyczasie trójca powstała
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 20:24   #44
Nillette Flow
Raczkowanie

Witam!

Dziewczyny który krem nawilżający bardziej polecacie? Ten z naturalsów czy może care?
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 20:31   #45
patusia22
Zakorzenienie

jako prezent przeprosinowy o którym pisałam wczoraj dostałam krem do rąk Naturals mleczko sojowe&wanilia z datą produkcji 12.2005
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 20:38   #46
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Nillette Flow Pokaż wiadomość
Witam!

Dziewczyny który krem nawilżający bardziej polecacie? Ten z naturalsów czy może care?
najlepszy nawilżający jest krem śródziemnomorski z oliwką z Planet Spa, ale wybierając pomiędzy Naturalsami a Care, to stanowczo Care - i to odżywczy albo ten intensywnie nawilżający
Stary 2007-09-01, 20:43   #47
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179
Wink Dot.: Wszystko o Avonie

jesli chodzi o nawuilżające to zdecydowanie NATURALS....!!!!!!!!
CARE NIE MAJĄ praktycznie żadnych właściwości. Tak bynajmniej wynika ze skladu/ zawirowanego ale da się odczytac
Stary 2007-09-01, 20:49   #48
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
jesli chodzi o nawuilżające to zdecydowanie NATURALS....!!!!!!!!
CARE NIE MAJĄ praktycznie żadnych właściwości. Tak bynajmniej wynika ze skladu/ zawirowanego ale da się odczytac
hmmm przetestowałam każdy balsam z Naturalsów, i żaden nie "zaspokoił" mojej suchej skóry. Wchłaniał się momentalnie i skóra była dalej ściągnięta..
Poza tym Naturalsy mają bardzo duże stężenie alkoholu, więc dodatkowo jeszcze wysuszają.. zresztą w Care też on jest ale na dalszej pozycji.

Ja nie polecam Naturalsów do suchej skóry. Jak dla mnie to one tylko ładnie pachną, ale nic więcej
Stary 2007-09-01, 21:05   #49
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Naturals bynajmniej mają " wyciagi" z owoców czy tez roślin a care? gliceryna przeważa. jezeli chodzi o skład to nie liczy się kolejnośc tylko stęzenie. druga nazwa ( po myślniku czy kropce)oznacza stężenie, silność takze patrz na to.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-01, 21:11   #50
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Naturals bynajmniej mają " wyciagi" z owoców czy tez roślin a care? gliceryna przeważa. jezeli chodzi o skład to nie liczy się kolejnośc tylko stęzenie. druga nazwa ( po myślniku czy kropce)oznacza stężenie, silność takze patrz na to.
Mi jak i martusiawilczek nie odpowiadają Naturalsy. Mam suchą skórę i mogę je wcierać i wcierać i nic. Zero nawilżenia. Care już działają lepiej, choć nie mówię, że super.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 21:16   #51
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie kremu matującego Pure Pore Fection, o tego ---> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17757
Czy on ma alkohol w składzie?
tutaj prosze cały skład tego kremu

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=18

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 21:23   #52
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi jak i martusiawilczek nie odpowiadają Naturalsy. Mam suchą skórę i mogę je wcierać i wcierać i nic. Zero nawilżenia. Care już działają lepiej, choć nie mówię, że super.
dokładnie ale porównując Naturalsy z Care wybieram Care

Cytat:
no i gliceryna ma właśnie właściwości nawilżające zesztą ja bazuję nie na składzie, tylko na efekcie na mojej skórze
Stary 2007-09-01, 21:25   #53
Hosenka*
Zakorzenienie

Też nie lubie Naturalsów do ciała - cóż z tego że żele i balsamy tak apetycznie pachną skoro wysuszają moją skórę na wiór?

Przegladam K12 (wkońcu papierowy ) i wpadła mi w oko bizuteria Bitter Chocolate - czy ktoraś z was miała już okazję widziec ja na żywo lub zamówić?

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-01, 21:27   #54
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Też nie lubie Naturalsów do ciała - cóż z tego że żele i balsamy tak apetycznie pachną skoro wysuszają moją skórę na wiór?

Przegladam K12 (wkońcu papierowy ) i wpadła mi w oko bizuteria Bitter Chocolate - czy ktoraś z was miała już okazję widziec ja na żywo lub zamówić?
ja widziałam w COKu. Wygląda praktycznie identycznie jak w katalogu. Jest ładna, ale przeznaczona dla osób którym pasuje masywna biżuteria ciężko cokolwiek więcej powiedzieć. Jeśli będziesz chciała to w środę będę w COKu więc mogę zrobić zdjęcia
Stary 2007-09-01, 22:04   #55
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
ja widziałam w COKu. Wygląda praktycznie identycznie jak w katalogu. Jest ładna, ale przeznaczona dla osób którym pasuje masywna biżuteria ciężko cokolwiek więcej powiedzieć. Jeśli będziesz chciała to w środę będę w COKu więc mogę zrobić zdjęcia
Jeżeli wyglada jak w katalogu to dziękuję Chyba, że zrobisz fotkę na sobie

Instagram

Stary 2007-09-01, 22:14   #56
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
jeśli chodzi o spray to moja psiapsiółka bierze juz którąś z kolei i sobie chwali, jednak ona ma swoje naturalne gęste włosy ale troche zawsze przychlapnięte. Niestety nie jestem pewna się go nakłada, a pisac głupot al;bo swoich domysłów nie będę.
CZY KTÓRAS Z SZANOWNYCH KOLEZANEK WACHAŁA TEN NOWY ŻEL SENSESS ... WINTER(coś tam )) z trzynastki? dziękuję za info
już kiedyś podobny zapach był właśnie na zimę dominuje cynamon, taki rozgrzewający jest ten zapach
Stary 2007-09-01, 22:20   #57
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

Z kremami pod oczy ja robię tak że jeden mam do wklepania pod makijaż (najlepiej żel, o właściwościach jakichś optycznych albo lekko napinających i żeby szybko się wchłaniał: bo wtedy ważne jest przygotowanie fundamentu pod makijaż i odświeżenie) i w tej roli świetny jest ten z peptydami. Za to drugi mam na wieczór, po zmyciu makijażu. Jego zadaniem jest nawilżyć, odżywić (mam tendencję do wysuszania okolic oczu i śluzówki) a nie jest ważne czy szybko się wchłania i czy wałkuje. W tej roli dobrze się sprawdza nawilżający Hydrofirming. Myślę że to dobre wyjście bo skóra nie przyzwyczaja się do jednego kremu a nie ma takiego który byłby dla mnie uniwersalny (Hydrofirming może być za ciężki pod makijaż, poza tym niezbyt szybko się wchłania, z kolei żel wieczorem niepotrzebnie by mi napinał skórę a po co mi rozświetlenie i chłodzenie na noc).
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 22:41   #58
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jeżeli wyglada jak w katalogu to dziękuję Chyba, że zrobisz fotkę na sobie
postaram się tak ubrać, żeby mieć bluzkę z dekoltem, chociaż będę wracała z egzaminu z praktyk pokombinuję i jak coś oczywiście zdjęcia wkleję
Stary 2007-09-01, 22:56   #59
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki.
A teraz Was zaskoczę - na plotkowym martusiawilczek wkleiła linka do katalogu UK.
I wiecie co mnie zdziwiło - że nikt u Nas w katalogu nie wspomniał nawet, że ten Nowy peeling przeciw oznakom starzenia stosuje się 2 razy w tygodniu.
Racja, w naszych katalogach brakuje wielu informacji. Na przykład nie znalazłam info o tym, że serum rozświetlające sake i ryż stosuje się na noc. Dla niektórych to oczywiste, przez analogię do innych podobnych produktów, ale nie każdy o tym wie.
Stary 2007-09-01, 23:07   #60
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

A CO SADZICIE NA TEMAT ZELU DO GOLENIA SSS chodzi mi o golenie okolic bikini, bo jeśli chodzi o nogi czy paszki to jest ok. Mozna powiedziec ze nawet mniej się zacinam bo niekoniecznie przedłuża odrastanie.... bynajmniej dla mnie, no ale bikini to mam strasznie wrazliwe. Krotki, zaczerwienia itp.

a teraz troche o peelingach: czy pamiętacie taka serię SPIRIT..? perfumowana, pomaranczowy zapach. kupiłam ja kiedys u OKS z wyprzedazy i jest OKROPNY (data się zgadza, więc termin wazności ok) ale ta konsystencja!!! straszne cięzko się wyciska.. nie ściera nie pieni tylko krochmali. CZ ESTO JEST W INTERNETOWEJ OFERCIE WIĘC UWAZAJCIE !!!!!!!!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości