![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie
Wielkie dzięki.
A teraz Was zaskoczę - na plotkowym martusiawilczek wkleiła linka do katalogu UK. I wiecie co mnie zdziwiło - że nikt u Nas w katalogu nie wspomniał nawet, że ten Nowy peeling przeciw oznakom starzenia stosuje się 2 razy w tygodniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
używam opd wczoraj nowych kremów LIV. Mam tłustą cerę i z przykrością muszę stwierdzić ze strasznie wyskoczyły mi po nim krosty, a pozatym ładnie wygląda tylko 1 godziną po nałozeniu a pootem bużka się błyszczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja jestem zawiedziona zapachem nowego żelu pod prysznic SUMMER BURST (pisałyście o tym wcześniej) Dla mnie pachnie jak szampon familijny, a nie żel na lato
![]()
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie jak juz wczesniej pisałam te żele nie sa nic warte.. dlatego takie tanie... lepiej zainwestować w naturals SSS bądz PS ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny na nowym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
CZY KTÓRAS Z SZANOWNYCH KOLEZANEK WACHAŁA TEN NOWY ŻEL SENSESS ... WINTER(coś tam )) z trzynastki? dziękuję za info |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki pomóżcie, poszukuję kremu pod oczy, zainteresował mnie Głęboko nawilżający krem pod oczy pod oczy z Solutions i żel pod oczy z peptydami, po przeczytaniu opinii nie mogę się jednak zdecydować
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
A propos maseczki nawilżajacej PS: mam mieszaną cerę,raczej pzretłuszczajacą sie i moim zdaniem nie ma przeciwskazań,zeby skóa z takimi problemami była tak rozpieszczana. Musimy też bardzo dbać o nawilżanie naszej cery (szczególnie po tych wszystkich wysuszających specyfikach do tłustych...)
Jeśli chodzi o szampony AT to uwaga do wszystkich z wrażliwą skóra głowy : jednej z moch klientek pojawił sie po nim łupież straszny,tak wysuszał... ![]() Ja używałam tego dodajacego objętości,ale nie powalił mnie na kolana,jest poprostu ok.
#41 |
Zadomowienie
|
dziewczyny może mi któraś wkleić zdjęcie jeśli posiada tych małych ręczniczków oczywiście zdjęcie na forum Katalogi Avon
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-01 o 20:28 Powód: istnieje opcja EDYCJI - nie trzeba pisać o błędach, w oddzielnych postach :)- dla jasności błąd już poprawiłam ;) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A zielona herbate kupilam w COKu bielskim - nic nie pisza do jakiej cery (zreszta przy naturalsach raczej nie pojawiaja sie tego typu informacje. Uzywalam jako kremu na noc bo nie ma filtrow. Zostawilam ciotce - nie bylo sensu wozic do Wroclawia, bo tutaj mam kremow az za duzo. Sam krem nic zlego mi nie zrobil Zastanawiam sie nad kremem zielono-oliwkowym pod oczy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Witam!
Dziewczyny który krem nawilżający bardziej polecacie? Ten z naturalsów czy może care? |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
jako prezent przeprosinowy o którym pisałam wczoraj dostałam krem do rąk Naturals mleczko sojowe&wanilia z datą produkcji 12.2005
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
![]()
jesli chodzi o nawuilżające to zdecydowanie NATURALS....!!!!!!!!
![]() CARE NIE MAJĄ praktycznie żadnych właściwości. Tak bynajmniej wynika ze skladu/ zawirowanego ale da się odczytac |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym Naturalsy mają bardzo duże stężenie alkoholu, więc dodatkowo jeszcze wysuszają.. zresztą w Care też on jest ale na dalszej pozycji. Ja nie polecam Naturalsów do suchej skóry. Jak dla mnie to one tylko ładnie pachną, ale nic więcej ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Naturals bynajmniej mają " wyciagi" z owoców czy tez roślin a care? gliceryna przeważa. jezeli chodzi o skład to nie liczy się kolejnośc tylko stęzenie. druga nazwa ( po myślniku czy kropce)oznacza stężenie, silność takze patrz na to.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Mi jak i martusiawilczek nie odpowiadają Naturalsy. Mam suchą skórę i mogę je wcierać i wcierać i nic. Zero nawilżenia. Care już działają lepiej, choć nie mówię, że super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=18
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Też nie lubie Naturalsów do ciała - cóż z tego że żele i balsamy tak apetycznie pachną skoro wysuszają moją skórę na wiór?
Przegladam K12 (wkońcu papierowy ![]()
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Z kremami pod oczy ja robię tak że jeden mam do wklepania pod makijaż (najlepiej żel, o właściwościach jakichś optycznych albo lekko napinających i żeby szybko się wchłaniał: bo wtedy ważne jest przygotowanie fundamentu pod makijaż i odświeżenie) i w tej roli świetny jest ten z peptydami. Za to drugi mam na wieczór, po zmyciu makijażu. Jego zadaniem jest nawilżyć, odżywić (mam tendencję do wysuszania okolic oczu i śluzówki) a nie jest ważne czy szybko się wchłania i czy wałkuje. W tej roli dobrze się sprawdza nawilżający Hydrofirming. Myślę że to dobre wyjście bo skóra nie przyzwyczaja się do jednego kremu a nie ma takiego który byłby dla mnie uniwersalny (Hydrofirming może być za ciężki pod makijaż, poza tym niezbyt szybko się wchłania, z kolei żel wieczorem niepotrzebnie by mi napinał skórę a po co mi rozświetlenie i chłodzenie na noc).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Racja, w naszych katalogach brakuje wielu informacji. Na przykład nie znalazłam info o tym, że serum rozświetlające sake i ryż stosuje się na noc. Dla niektórych to oczywiste, przez analogię do innych podobnych produktów, ale nie każdy o tym wie.
#60 |
Raczkowanie
|
A CO SADZICIE NA TEMAT ZELU DO GOLENIA SSS chodzi mi o golenie okolic bikini, bo jeśli chodzi o nogi czy paszki to jest ok. Mozna powiedziec ze nawet mniej się zacinam
![]() a teraz troche o peelingach: czy pamiętacie taka serię SPIRIT..? perfumowana, pomaranczowy zapach. kupiłam ja kiedys u OKS z wyprzedazy i jest OKROPNY (data się zgadza, więc termin wazności ok) ale ta konsystencja!!! straszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.