Scent Bar LVI - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-14, 01:46   #4561
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LVI

Znad wypitego piwa
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Jeszcze żyję, choć robię wiele, żeby zejść z tego łez padołu (fizyczna robota w słońcu )
W polu robisz?
Cytat:
Oooo tak, w tej kwestii na pewno
A to ja już zdania własnego mieć nie mogę? Dzięki Bogu zboczeńcom nóg rozkładać nie muszę

---

Jeeezu, jaka nędza w Opolu latoś Na szczęście Edzia wystąpiła, w końcu ktoś śpiewać umie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 10:02   #4562
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

U nas wczoraj porządnie polało ( burza na szczęście przeszła bokiem), wszystko pięknie podlane. Potem zrobiło się prawie 40 stopni. A dziś pochmurno, wiaterek i 24 stopnie, cudownie. I jest czym oddychać
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 10:04   #4563
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A ja sie nie mogę w tym roku doczekać jakoś bobu chodzę na stragan i nie i nie ma

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 11:02   #4564
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Głos Gryxa jest decydujący

Cytat:
Jeszcze żyję, choć robię wiele, żeby zejść z tego łez padołu (fizyczna robota w słońcu )

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

U nas wczoraj porządnie polało ( burza na szczęście przeszła bokiem), wszystko pięknie podlane. Potem zrobiło się prawie 40 stopni. A dziś pochmurno, wiaterek i 24 stopnie, cudownie. I jest czym oddychać
u mnie chyba nie lało (albo nie zauważyłam ) ale dziś zdecydowanie chłodniej niż wczoraj
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A ja sie nie mogę w tym roku doczekać jakoś bobu chodzę na stragan i nie i nie ma
u mnie też jeszcze nie ma ale chyba za wcześnie jeszcze... zazwyczaj tak pod koniec czerwca się zaczyna pojawiać, z tego co kojarzę...

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 11:09   #4565
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

u mnie też jeszcze nie ma ale chyba za wcześnie jeszcze... zazwyczaj tak pod koniec czerwca się zaczyna pojawiać, z tego co kojarzę...
No wlasnie nie, rok temu na początku czerwca juz jadłam. Ale był chłodny brzydki maj teraz i nie dojrzało

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-14, 11:20   #4566
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Umiejętności Tamte babki chyba przekłuwają żyłę? Lub za głęboko etc tak mi wampir coś mówił. I to nie tylko mnie się to zdarzyło. Mojej Mam też, i już słyszałam, że innym też W szpitalu, czyli w warunkach dalekich od domowych, też mi leciała, bo piguła umiała to robić. Fachura.
Cytat:
Mnie kiedyś babol przebił żyłe podczas pobierania i zaczeło burczeć, babelki powietrza lecieć i koniec pobierania, ja zaś zrobiłam sie zielona, potem biała jak kreda i prawie zaliczyłam nicoś chwilową Na ten widok z kolei Pani zrobiła sie zielona i poczeła mnie biegiem łapac i na lezanka i dawac cukier do zjedzenia
Pobrać pobrała, ale ja miałam spuchnieta i bolesna rekę w tym miejscu przez 2 tygodnie, wygladałam jak ofiara przemocy domowej tudzież podstarzały ćpun

Przecież takie ktosie nie powinny pracować przy pobieraniu! Rany...

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
U nas też 24 stopnie i wiaterek - w porównaniu do wczoraj istny raj
Rano na wszelki wypadek usiłowaliśmy trochę wychłodzić mieszkanie: okna na oścież i niech hula wiatr. O 6.30 razem z wiatrem wpadł zapaszek pieczeni - no heloł, kto gotuje obiad o tej porze??

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Baru, czy Bar zna Pszczynę? Co warto zobaczyć oprócz zamku, parku obok zamku, żubrów w tymże parku i muzeum instrumentów? Skansenu nie chcę. I drugie, jeszcze ważniejsze pytanie: gdzie w Pszczynie można zjeść coś dobrego i żeby obiad nie zabił ceną? W ramach prezentu urodzinowego zażyczyłam sobie wycieczkę i zamierzamy się pszczynić

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 11:58   #4567
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Ale to ponoć "wypadek przy pracy" panie sa pielęgniarkami z długim stażem, ale podobno czasem tak sie może zdarzyc

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-14, 12:05   #4568
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie, rok temu na początku czerwca juz jadłam. Ale był chłodny brzydki maj teraz i nie dojrzało
bardzo możliwe
w tym roku faktycznie wszytko wolniej dojrzewa, truskawki tez były później
Cytat:

Baru, czy Bar zna Pszczynę? Co warto zobaczyć oprócz zamku, parku obok zamku, żubrów w tymże parku i muzeum instrumentów? Skansenu nie chcę. I drugie, jeszcze ważniejsze pytanie: gdzie w Pszczynie można zjeść coś dobrego i żeby obiad nie zabił ceną? W ramach prezentu urodzinowego zażyczyłam sobie wycieczkę i zamierzamy się pszczynić
Oprócz wymienionych to chyba jeszcze tylko rynek
a z knajp to koniecznie wodna wieża , ale tam raczej na coś do picia i żeby zobaczyć miejsce bo ceny potraw zabijają Nie byłam tam nigdy ale ponoć naprawdę robi wrażenie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-06-14, 12:06   #4569
Maja102
Zakorzenienie

Bry znad botwinka
Przeżyłam druga imprezę do 4 rano. Jem śniadanie i chyba wrócę do łóżka
Stary 2015-06-14, 12:19   #4570
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ale to ponoć "wypadek przy pracy" panie sa pielęgniarkami z długim stażem, ale podobno czasem tak sie może zdarzyc
Bo może się czasem zdarzyć, byle nie za często. Dobre pobranie krwi to nie tylko kwestia umiejętności pielęgniarki, ale i "jakości" żyły
Nie jestem pielęgniarką, ale dosyć się napatrzyłam u mnie w pracy.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 13:20   #4571
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Bo może się czasem zdarzyć, byle nie za często. Dobre pobranie krwi to nie tylko kwestia umiejętności pielęgniarki, ale i "jakości" żyły
Nie jestem pielęgniarką, ale dosyć się napatrzyłam u mnie w pracy.
No i jestem skłonna w to wierzyć, bo mnie sama raz to spotkało tylko, a nie mam problemu z wkłuciami i żyłami ogólnie Ale jeśli jakaś Pani notorycznie przebija komuś żyły, to raczej wtedy juz nie przypadek

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-14, 13:36   #4572
gryx82
BAN stały

Cytat:
O 6.30 razem z wiatrem wpadł zapaszek pieczeni - no heloł, kto gotuje obiad o tej porze??
Moja babcia zaczynała gotować obiad zaraz po wstaniu, czyli między 5 a 6 zazwyczaj
Cytat:
a z knajp to koniecznie wodna wieża

Ktoś już wklejał tę knajpę tutaj, prawda? Zlot jakiś był w Pszczynie?
Stary 2015-06-14, 14:33   #4573
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Pachnę Pure Honey, niby celebrycki zapach, a jaki piękny
Ja teeeeż

Dzięki siostro za cynka.

Cytat:
Gryxławie, byłam dzisiaj w Starbyku i akurat mieli degustacje herbat w szaszetkach, no to skorzystałam. Myslałam, ze mi przyniosa do spróbowania cos w malutkim pojemniczku papierowym, a tu niespodzianka - pracownik Starbynia niesie tacę z zaparzaczem i 3 filizankami - dla siebie, mnie i małża i jednoczesnie mówi o herbatach pdoczas degustacji
Herbata bardzo mi smakowała, czuć kardamon i cynamon. Dosyc wyrazista w smaku. Można miodem słodzić, jak ktoś musi i lubi. Przy okazji miło sie pogawędziło.
Na do widzenia dostałam 2 szaszetki do zaparzenia w domu. I Pan powiedział, ze jak coś bede kupowała (syrop, kawę, kubki), to chętnie da mi rabat, bo mnie często widzi
Także i herbate z rabatem jakims się tam nabędzie
Generalnie miło było

Mnie kiedyś babol przebił żyłe podczas pobierania i zaczeło burczeć, babelki powietrza lecieć i koniec pobierania, ja zaś zrobiłam sie zielona, potem biała jak kreda i prawie zaliczyłam nicoś chwilową Na ten widok z kolei Pani zrobiła sie zielona i poczeła mnie biegiem łapac i na lezanka i dawac cukier do zjedzenia
Pobrać pobrała, ale ja miałam spuchnieta i bolesna rekę w tym miejscu przez 2 tygodnie, wygladałam jak ofiara przemocy domowej tudzież podstarzały ćpun
1. Ale przyjemnie! Taką formę promocji to ja rozumiem. Pełna degustacja

2. No to co do joty miałam to samo I tak 6 razy w tym 2 nadgarstki

Czyli miałam rację, babole niedouczone, bez wprawy i talentu.
No ale nie dziwne, w miejscu, w którym priorytetem są plotki i na którą lekarz spojrzał apetycznie.

Tzn nie mam nic naprzeciw romansom, ale niech każdy jest w swoim fachu zawodowcem.

Cytat:

Sorki, ale wyobraźnia...

Spać nie umiem ostatnio, ani wyluzować, ani usiąść na moment nie zajmując się niczym. Nietopsz.
1. Ja się narobiłam fizycznie i powiem szczerze, że upał mi wyjątkowo nie dokuczył, możę dlatego że było wietrznie? Dziś jest bueno 20kilka na plusie i kanaryjska bryza

2. Widzisz te łydki jaskinowca?

3. Uuuuu. Ale że przez Nietopsza? Nieeeeeee, chyba po prostu miałąś na myśli "niedobrze", prawda? Eeeech tak czy owak Jakiś sztres. Jak w piosence Rickiego Martina łon mo stres! tita rita tita maryja.

U mnie wyjątkowo, całkiem w deskę ostatnio było i przyjemnie. Wiadomo, że piękne są tylko chwile, ale jakoś ostatnio jako tako mentalnie i fizycznie nie narzekam. Jednak 3 faza cyklu w natarciu to wszystko wiadomo siądzie

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:

U nas też 24 stopnie i wiaterek - w porównaniu do wczoraj istny raj
Rano na wszelki wypadek usiłowaliśmy trochę wychłodzić mieszkanie: okna na oścież i niech hula wiatr. O 6.30 razem z wiatrem wpadł zapaszek pieczeni - no heloł, kto gotuje obiad o tej porze??

1. Eeech, no comment.

2. Ja gotuję nocą Tzn samo mi się gotuje zazwyczaj.

3. Fajny pomysł, że wycieczka na prezent. My sobie już od dawna nie robimy prezentów, wolimy właśnie jakiś krótki wypad. (Wolelibyśmy długi ale wiadomo, mamona) Póki co, fundusze pozwalają tylko na testowanie nowych knajpek na mieście. Dobre i to. Bo i bez okazji testujemy. A lubimy to bardzo. Jeść "na mieście"

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-06-14 o 14:39
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 16:00   #4574
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
u nas jest 12,50zł za 250 g

Cytat:
bardzo możliwe
w tym roku faktycznie wszytko wolniej dojrzewa, truskawki tez były później
i tak w ogóle to tegoroczne truskawki mi nie smakują (tzn. ja ogólnie nieowocowa jestem, ale w tym roku już dwa razy wyrzucałam, bo tego się zjeść nie dało )

dobry

pogoda się kiepści, ale to normalne, bo Win ma przyjechać

a i jeszcze sprostowanie: Flądrans nigdy nie używał pasty cukrowej, ale chciał

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2015-06-14 o 16:03
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 16:19   #4575
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak w piosence Rickiego Martina łon mo stres! tita rita tita maryja.

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i tak w ogóle to tegoroczne truskawki mi nie smakują (tzn. ja ogólnie nieowocowa jestem, ale w tym roku już dwa razy wyrzucałam, bo tego się zjeść nie dało )
Mało słodkie jakieś, no nie?
Stary 2015-06-14, 17:23   #4576
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
U nas to samo. Kompot zrobiłam. Jestem równie nieowocowa co Ty, no ale tak z 10 truskawek w sezonie zjadam jak dobre. A tu fuuuujostwo straszne.
Stary 2015-06-14, 19:41   #4577
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:

tu (ceny nie najniższe, ale wnętrze unikalne, to chociaż na kawę )

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
a i jeszcze sprostowanie: Flądrans nigdy nie używał pasty cukrowej, ale chciał
a, to zwracam honor cuś pokręciłem

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 20:37   #4578
Maja102
Zakorzenienie

Z łóżka Po zjedzeniu śniadania wróciłam do łóżka na krótką drzemkę i obudziłam się o...
17
No to w sumie nie opłacało się wstawać, zostałam i czytam książkę
Stary 2015-06-14, 20:57   #4579
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
U mnie bób już tydzień temu widziałam. Może zaglądacie nie na te stoiska, np. do Ruskich?

Cytat:
Ta część baru nie zna, ale sobie wczoraj wymyśliła, że pojedzie w te wakacje

Cytat:
2. Widzisz te łydki jaskinowca?

3. Uuuuu. Ale że przez Nietopsza? Nieeeeeee, chyba po prostu miałąś na myśli "niedobrze", prawda? Eeeech tak czy owak Jakiś sztres. Jak w piosence Rickiego Martina łon mo stres! tita rita tita maryja.
2. Coś w ten deseń
3. Łeee, jak zwykle to samo Praca w połączeniu z moimi cechami charakteru, tzn. brak asertywności i przejmowanie się wszystkim i wszystkimi

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Z łóżka Po zjedzeniu śniadania wróciłam do łóżka na krótką drzemkę i obudziłam się o...
17
No to w sumie nie opłacało się wstawać, zostałam i czytam książkę
Brzmi jak całkiem niezły plan

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-14, 21:08   #4580
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
U nas to samo. Kompot zrobiłam. Jestem równie nieowocowa co Ty, no ale tak z 10 truskawek w sezonie zjadam jak dobre. A tu fuuuujostwo straszne.
Ostatnio własnie o tym pisałam, ze tegoroczne truskawki smakowo lipne coś - do ciasta najlepsze

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-14, 22:38   #4581
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
3. Łeee, jak zwykle to samo Praca w połączeniu z moimi cechami charakteru, tzn. brak asertywności i przejmowanie się wszystkim i wszystkimi
Też to mam. Niby już trochę zwalczone, tyłek się utwardza, ale straaaaasznie pomału, i zostaje przeświadczenie, że z wróbla kanarka nie zorbisz, czyli że taką mam naturę, i jakoś wielce się tego zmienić nie da niestety Buuuu.

Cytat:
Ostatnio własnie o tym pisałam, ze tegoroczne truskawki smakowo lipne coś - do ciasta najlepsze
Aha, to sorki że nie zauważyłam. Generalnie tematy owocowo-ciastowe są mi obce i rzadko przykuwam doń uwagę

Owoce mogły by nie istnieć, ciasta też. Wyjątek dla śliwek Czasem malin. Ale to też w śladowych ilościach. Zaintrygowałaś mnie tym Starbykiem za to

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Nadciąga do mnie burza A nie zapraszałam

Gryxu niech ona idzie do Ciebie Burzo pliiiiis. Paszoł na północ.
Stary 2015-06-14, 23:00   #4582
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Aha, to sorki że nie zauważyłam. Generalnie tematy owocowo-ciastowe są mi obce i rzadko przykuwam doń uwagę

Owoce mogły by nie istnieć, ciasta też. Wyjątek dla śliwek Czasem malin. Ale to też w śladowych ilościach. Zaintrygowałaś mnie tym Starbykiem za to

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Nie no, ja tylko przypomniałam sobie, ze też sie skarżyłam na truskawy
No szczerze to owoce jadam o tyle o ile

He he, ano bo tylko w Starbykuniu dostanę taki napók kawowy, jak lubię

Burza własnie poszła dalej - postraszyła i tyle jej, słabo, oj słabo, Gryx też by sie nei ucieszył

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-06-14, 23:21   #4583
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, ja tylko przypomniałam sobie, ze też sie skarżyłam na truskawy
No szczerze to owoce jadam o tyle o ile

He he, ano bo tylko w Starbykuniu dostanę taki napók kawowy, jak lubię

Burza własnie poszła dalej - postraszyła i tyle jej, słabo, oj słabo, Gryx też by sie nei ucieszył
1. Aj noł

2. Ano ja również . Lubiłam też Słonia w Coffee Heaven, ale to całkiem inna bajka. Miałam robić mrożoną kawę w upały, według jakiś fansy szmansy przepisów, no ale upały znikły były (ufff ) a wiem z doświadczenia, że nie mam szans na TEN smak. Zagramanicą (Texas ) vlogerki zachwycają się Vietnamese iced coffe, i że już Starbuck wprowadził, i że też pyszna. Nasz chyba jeszcze nie wprowadził?

3. U nas też. Ale ja, odkąd mieszkam na wsi, szumnie zwanej przedmieściami hhohoho to wolę nie mieć burzy. Koliduje mi z internetem, o dachu nie wpsominając

Gryx - burza serio pojszła na północ
Stary 2015-06-14, 23:49   #4584
Katty_p13
Piers do przodu

Co do roznych smakow nigdy nie spotkanych w Polsze to wzdycham do cytrynowej coca coli pitej w Brukseli i Fanty winogronowej żłopanej w Czarnogórze

snad oglądania Opola co za wspomnienia
Stary 2015-06-15, 00:12   #4585
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Cytat:
Gryx - burza serio pojszła na północ
Niestety, żadnej burzy nie było Ale wieczór chłodny
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
snad oglądania Opola co za wspomnienia
Też oglądam Ale się Sława Przybylska trzyma, 84 lata, wow!
Stary 2015-06-15, 00:25   #4586
Katty_p13
Piers do przodu

A jak Kuba Bodych zaśpiewał piosenkę Andrzeja Zauchy no i niezatapialna Alicja Majewska
Stary 2015-06-15, 02:17   #4587
gryx82
BAN stały

Kiedyś to były piosenki i przeboje przez duże P, teraz...

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Dobranoc
Stary 2015-06-15, 07:25   #4588
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ktoś już wklejał tę knajpę tutaj, prawda? Zlot jakiś był w Pszczynie?

nie pamiętam szczegółów ale coś było
Cytat:

ja nie mam zastrzerzeń, ale może dlatego ze spożywam prawie wyłącznie w postaci koktajlu
Cytat:

U mnie bób już tydzień temu widziałam. Może zaglądacie nie na te stoiska, np. do Ruskich?

ale widziałaś w normalnej cenie czy po 20 zł za 0,5 kg? bo w drugiej opcji by się pewnie znalazł, ale mnie to nie satysfakcjonuje

Znad koktajlu truskawkowego
Leje
I były dwie burze, o 22 i o 3 w nocy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-06-15, 08:24   #4589
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

A u mnie dalej zero deszczu

Rejczel, ale podoba Ci się Pure Honey?

Ja dzięki Katty będę mieć flachę pomarańczy Lutensa

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-15, 09:34   #4590
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. Aj noł

2. Ano ja również . Lubiłam też Słonia w Coffee Heaven, ale to całkiem inna bajka. Miałam robić mrożoną kawę w upały, według jakiś fansy szmansy przepisów, no ale upały znikły były (ufff ) a wiem z doświadczenia, że nie mam szans na TEN smak. Zagramanicą (Texas ) vlogerki zachwycają się Vietnamese iced coffe, i że już Starbuck wprowadził, i że też pyszna. Nasz chyba jeszcze nie wprowadził?

3. U nas też. Ale ja, odkąd mieszkam na wsi, szumnie zwanej przedmieściami hhohoho to wolę nie mieć burzy. Koliduje mi z internetem, o dachu nie wpsominając
Niby mało zdrowe tak, ale .... na siłe tez nietopsze, praffda Rejcz?

Kiedyś łaziłam do Coffee Heaven, a potem do Costy, ale teraz juz mi tam nie smakuje jakos Przypomniałam sobie za to, że w Sowie mają przepyszną latte Macchiato chyba
A wiesz, ze nie mam pojęcia, czy maja w Starbucksu ta nową kawę? Bo ja głownie biorę cieplą, zimna to frapuccino bez lodu, ale rzadko. Ale przyjrzę się czy maja jakas nowosc

Rozumiem, pewno mieszkajac nieco na uboczu też nie czułabym się zbyt komfortowo
A dzisiaj w nocy była druga burza - obudziłam się i widziałam,z e co chwila błyskało na biało.

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości