|
|
#4561 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Znad wypitego piwa
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Bogu zboczeńcom nóg rozkładać nie muszę --- Jeeezu, jaka nędza w Opolu latoś Na szczęście Edzia wystąpiła, w końcu ktoś śpiewać umie
|
||
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
U nas wczoraj porządnie polało ( burza na szczęście przeszła bokiem), wszystko pięknie podlane. Potem zrobiło się prawie 40 stopni. A dziś pochmurno, wiaterek i 24 stopnie, cudownie. I jest czym oddychać |
|
|
|
#4563 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja sie nie mogę w tym roku doczekać jakoś bobu
|
#4564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) ale dziś zdecydowanie chłodniej niż wczoraj Cytat:
ale chyba za wcześnie jeszcze... zazwyczaj tak pod koniec czerwca się zaczyna pojawiać, z tego co kojarzę... Znad soczku |
|||
|
|
|
#4565 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4566 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przecież takie ktosie nie powinny pracować przy pobieraniu! Rany... Cytat:
Rano na wszelki wypadek usiłowaliśmy trochę wychłodzić mieszkanie: okna na oścież i niech hula wiatr. O 6.30 razem z wiatrem wpadł zapaszek pieczeni - no heloł, kto gotuje obiad o tej porze?? ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Baru, czy Bar zna Pszczynę? Co warto zobaczyć oprócz zamku, parku obok zamku, żubrów w tymże parku i muzeum instrumentów? Skansenu nie chcę. I drugie, jeszcze ważniejsze pytanie: gdzie w Pszczynie można zjeść coś dobrego i żeby obiad nie zabił ceną? W ramach prezentu urodzinowego zażyczyłam sobie wycieczkę i zamierzamy się pszczynić
|
|||
|
|
|
#4567 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale to ponoć "wypadek przy pracy" panie sa pielęgniarkami z długim stażem, ale podobno czasem tak sie może zdarzyc
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku faktycznie wszytko wolniej dojrzewa, truskawki tez były później ![]() Cytat:
a z knajp to koniecznie wodna wieża , ale tam raczej na coś do picia i żeby zobaczyć miejsce bo ceny potraw zabijają Nie byłam tam nigdy ale ponoć naprawdę robi wrażenie |
||
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Bry znad botwinka
Przeżyłam druga imprezę do 4 rano. Jem śniadanie i chyba wrócę do łóżka
|
#4570 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Nie jestem pielęgniarką, ale dosyć się napatrzyłam u mnie w pracy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4571 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4572 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś już wklejał tę knajpę tutaj, prawda? Zlot jakiś był w Pszczynie?
|
||
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja teeeeż
Dzięki siostro za cynka. Cytat:
![]() 2. No to co do joty miałam to samo I tak 6 razy w tym 2 nadgarstki ![]() Czyli miałam rację, babole niedouczone, bez wprawy i talentu. No ale nie dziwne, w miejscu, w którym priorytetem są plotki i na którą lekarz spojrzał apetycznie. Tzn nie mam nic naprzeciw romansom, ale niech każdy jest w swoim fachu zawodowcem. Cytat:
2. ![]() 3. Uuuuu. Ale że przez Nietopsza? Nieeeeeee, chyba po prostu miałąś na myśli "niedobrze", prawda? Eeeech tak czy owak Jakiś sztres. Jak w piosence Rickiego Martina łon mo stres! tita rita tita maryja. U mnie wyjątkowo, całkiem w deskę ostatnio było i przyjemnie. Wiadomo, że piękne są tylko chwile, ale jakoś ostatnio jako tako mentalnie i fizycznie nie narzekam. Jednak 3 faza cyklu w natarciu to wszystko wiadomo siądzie ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() 2. Ja gotuję nocą Tzn samo mi się gotuje zazwyczaj. 3. Fajny pomysł, że wycieczka na prezent. My sobie już od dawna nie robimy prezentów, wolimy właśnie jakiś krótki wypad. (Wolelibyśmy długi ale wiadomo, mamona) Póki co, fundusze pozwalają tylko na testowanie nowych knajpek na mieście. Dobre i to. Bo i bez okazji testujemy. A lubimy to bardzo. Jeść "na mieście" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-14 o 14:39 |
|||
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(tzn. ja ogólnie nieowocowa jestem, ale w tym roku już dwa razy wyrzucałam, bo tego się zjeść nie dało dobry pogoda się kiepści, ale to normalne, bo Win ma przyjechać a i jeszcze sprostowanie: Flądrans nigdy nie używał pasty cukrowej, ale chciał
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-06-14 o 16:03 |
||
|
|
|
#4575 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mało słodkie jakieś, no nie? |
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
cuś pokręciłem
|
||
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Z łóżka
17 No to w sumie nie opłacało się wstawać, zostałam i czytam książkę
|
#4579 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie bób już tydzień temu widziałam. Może zaglądacie nie na te stoiska, np. do Ruskich? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 3. Łeee, jak zwykle to samo Praca w połączeniu z moimi cechami charakteru, tzn. brak asertywności i przejmowanie się wszystkim i wszystkimi ![]() Cytat:
|
|
#4580 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buuuu. Cytat:
![]() Owoce mogły by nie istnieć, ciasta też. Wyjątek dla śliwek Czasem malin. Ale to też w śladowych ilościach. Zaintrygowałaś mnie tym Starbykiem za to ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Nadciąga do mnie burza A nie zapraszałam Gryxu niech ona idzie do Ciebie Burzo pliiiiis. Paszoł na północ.
|
||
|
|
|
#4582 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No szczerze to owoce jadam o tyle o ile ![]() He he, ano bo tylko w Starbykuniu dostanę taki napók kawowy, jak lubię ![]() Burza własnie poszła dalej - postraszyła i tyle jej, słabo, oj słabo, Gryx też by sie nei ucieszył
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ano ja również ) a wiem z doświadczenia, że nie mam szans na TEN smak. Zagramanicą (Texas ) vlogerki zachwycają się Vietnamese iced coffe, i że już Starbuck wprowadził, i że też pyszna. Nasz chyba jeszcze nie wprowadził? 3. U nas też. Ale ja, odkąd mieszkam na wsi, szumnie zwanej przedmieściami hhohoho to wolę nie mieć burzy. Gryx - burza serio pojszła na północ |
|
|
|
|
#4584 |
|
Piers do przodu
|
Co do roznych smakow nigdy nie spotkanych w Polsze to wzdycham do cytrynowej coca coli pitej w Brukseli i Fanty winogronowej żłopanej w Czarnogórze
|
#4585 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale wieczór chłodny Też oglądam Ale się Sława Przybylska trzyma, 84 lata, wow! |
||
|
|
|
#4586 |
|
Piers do przodu
|
A jak Kuba Bodych zaśpiewał piosenkę Andrzeja Zauchy
|
#4587 |
|
BAN stały
|
Kiedyś to były piosenki i przeboje przez duże P, teraz...
![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Dobranoc |
|
|
|
#4588 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam szczegółów ale coś było Cytat:
![]() Cytat:
ale widziałaś w normalnej cenie czy po 20 zł za 0,5 kg? bo w drugiej opcji by się pewnie znalazł, ale mnie to nie satysfakcjonuje ![]() Znad koktajlu truskawkowego Leje ![]() I były dwie burze, o 22 i o 3 w nocy
|
||
|
|
|
#4589 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A u mnie dalej zero deszczu
![]() Rejczel, ale podoba Ci się Pure Honey? ![]() Ja dzięki Katty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4590 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Kiedyś łaziłam do Coffee Heaven, a potem do Costy, ale teraz juz mi tam nie smakuje jakos Przypomniałam sobie za to, że w Sowie mają przepyszną latte Macchiato chyba A wiesz, ze nie mam pojęcia, czy maja w Starbucksu ta nową kawę? Bo ja głownie biorę cieplą, zimna to frapuccino bez lodu, ale rzadko. Ale przyjrzę się czy maja jakas nowosc ![]() Rozumiem, pewno mieszkajac nieco na uboczu też nie czułabym się zbyt komfortowo ![]() A dzisiaj w nocy była druga burza - obudziłam się i widziałam,z e co chwila błyskało na biało.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

(fizyczna robota w słońcu
)
Dzięki Bogu zboczeńcom nóg rozkładać nie muszę
Na szczęście Edzia wystąpiła, w końcu ktoś śpiewać umie

W ramach prezentu urodzinowego zażyczyłam sobie wycieczkę i zamierzamy się pszczynić

Zlot jakiś był w Pszczynie?

I tak 6 razy
w tym 2 nadgarstki 
Jakiś sztres. Jak w piosence Rickiego Martina łon mo stres! tita rita tita maryja.
Fajny pomysł, że wycieczka na prezent. My sobie już od dawna nie robimy prezentów, wolimy właśnie jakiś krótki wypad. (Wolelibyśmy długi ale wiadomo, mamona) Póki co, fundusze pozwalają tylko na testowanie nowych knajpek na mieście. Dobre i to. Bo i bez okazji testujemy. A lubimy to bardzo. Jeść "na mieście"