Zwi±zek ze starszym facetem - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-06-14, 21:24   #1
Claire89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 74

Zwi±zek ze starszym facetem

Cze¶æ dziewczyny!
Mo¿e i mój w±tek wyda wam siê bezsensowny, ale potrzebujê siê wygadaæ. Pozna³am ostatnio faceta, ma 28 lat. Ja mam 21. Umówili¶my siê na parê randek i pomimo tego, ¿e naprawdê go lubiê, a on mnie, o czym otwarcie mówi, mam pewne w±tpliwo¶ci. Nie chodzi o jego charakter, bo tutaj odpowiada mi ca³kowicie. Zastanawia mnie jednak czy taka ró¿nica wieku nie jest przeszkod±? Dogadujemy siê bardzo dobrze, miêdzy nami wszystko jest tak jak powinno. Bojê siê jednak, ¿e bêdê mog³a zapomnieæ o wspólnych wypadach z moimi znajomymi, ¿e on siê nie dopasuje do nich. Czy s± tu dziewczyny, które s± w zwi±zkach ze starszymi facetami? Jak to wygladalo? Czy tez mialy¶cie takie w±tpliwo¶ci na pocz±tku?
Claire89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-14, 21:32   #2
201607040940
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 562
Dot.: Zwi±zek ze starszym facetem

Cytat:
Napisane przez Claire89 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny!
Mo¿e i mój w±tek wyda wam siê bezsensowny, ale potrzebujê siê wygadaæ. Pozna³am ostatnio faceta, ma 28 lat. Ja mam 21. Umówili¶my siê na parê randek i pomimo tego, ¿e naprawdê go lubiê, a on mnie, o czym otwarcie mówi, mam pewne w±tpliwo¶ci. Nie chodzi o jego charakter, bo tutaj odpowiada mi ca³kowicie. Zastanawia mnie jednak czy taka ró¿nica wieku nie jest przeszkod±? Dogadujemy siê bardzo dobrze, miêdzy nami wszystko jest tak jak powinno. Bojê siê jednak, ¿e bêdê mog³a zapomnieæ o wspólnych wypadach z moimi znajomymi, ¿e on siê nie dopasuje do nich. Czy s± tu dziewczyny, które s± w zwi±zkach ze starszymi facetami? Jak to wygladalo? Czy tez mialy¶cie takie w±tpliwo¶ci na pocz±tku?
jest ca³y du¿y w±tek na ten temat.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767506

Edytowane przez 201607040940
Czas edycji: 2015-06-14 o 21:33
201607040940 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-14, 21:36   #3
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

onie, umar³am. my¶la³am, ¿e starszy facet to przynajmniej 10 lat wiêcej. sama by³am w zwi±zkach z facetami 20 lat starszymi, wiêc nigdy nie uwa¿a³am, ¿e 7 lat to du¿a ró¿nica. na studiach mam ludzi w wieku twojego faceta (i starszych). i nie s± to studia zaoczne.

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-14, 21:48   #4
Claire89
Raczkowanie

Ja rozumiem ze nie jest to wielka ró¿nica wieku, jednak ja nigdy nie zak³ada³am ze zwi±¿ê siê z kim¶ starszym chocia¿by o te 7 lat. Nie planowalam tego, nie mam tez doswiadczenia. Wszystko wysz³o przypadkiem. I po prostu chcê wiedzieæ, czy u tych z Was, które byly w takich sytuacjach nie by³o problemu miêdzy partnerem a waszymi znajomymi? Czy wszyscy siê dobrze dogadywali?
Stary 2015-06-14, 21:51   #5
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 18 638

Chcesz wybieraæ faceta pod znajomych?
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-14, 21:57   #6
Claire89
Raczkowanie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;51746294]Chcesz wybieraæ faceta pod znajomych?[/QUOTE]
Nie. Tylko wiem, ¿e przyjaciele tez sa dla mnie wazni i nie mam zamiaru z nich rezygnowaæ, bo mój przysz³y facet mo¿e siê z nimi nie dogadywaæ.
Stary 2015-06-14, 22:16   #7
201607260936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 383

Cytat:
Nie. Tylko wiem, ¿e przyjaciele tez sa dla mnie wazni i nie mam zamiaru z nich rezygnowaæ, bo mój przysz³y facet mo¿e siê z nimi nie dogadywaæ.

Twój przysz³y facet mo¿e siê nie dogadywaæ z Twoimi znajomymi niezale¿nie od wieku
201607260936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2015-06-14, 22:35   #8
winklepicker
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 014

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
onie, umar³am. my¶la³am, ¿e starszy facet to przynajmniej 10 lat wiêcej. sama by³am w zwi±zkach z facetami 20 lat starszymi, wiêc nigdy nie uwa¿a³am, ¿e 7 lat to du¿a ró¿nica. na studiach mam ludzi w wieku twojego faceta (i starszych). i nie s± to studia zaoczne.
Z jednej strony masz racjê, ale z drugiej facet jest w takim wieku, ¿e powoli moze chciec szukac stabilizacji, moze pracowac od kilku lat, natomiast autorka moze studiowac i byc na utrzymaniu rodzicow, chciec sie wyszalec. To wszystko jest bardzo hipotetyczne, ale sama spotykalam sie ze starszymi facetami i czesto to okazywalo sie przeszkoda. Chociaz nie potrzebowalam wyszalenia sie to moja pensja i studia byly niczym w porownaniu do dosyc stabilnej sytuacji finansowej i checi np.kupna mieszkania. Moim zdaniem watpliwosci nie sa niczym zlym, o ile faktycznie nie dominuja. Dla mnie 7lat to mala roznica, ale na takim etapie gdy jeden z partnerow juz pracuje, a drugi dorabia czy pozostaje na utrzymaniu rodzicow rodzi pewne konflikty i wydaje sie wieksza niz gdy oboje sa na tym samym etapie

Wierzê w Sekret.
16.06 æwiczê 2/100
winklepicker jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 05:44   #9
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Przecie¿ nie musisz siê z nim wi±zaæ ju¿ teraz na ca³e ¿ycie. Sprawdzisz, czy ci z nim po drodze.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 06:07   #10
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

Pozna³am mojego mê¿a jak ja mia³am 20 lat, a on 29. Nie mieli¶my nigdy z t± ró¿nic± wieku prolemu, równie¿ nasi znajomi ani rodzina nie zwracali na to uwagi. Fakt te¿, ¿e wiêkszo¶æ znajomych T¯ta w dalszym ci±gu mysli, ¿e ja jestem w jego wieku

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 06:14   #11
kiciun
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 876

Uwa¿am, ¿e masz s³uszne obawy- w wieku 28 lat facet pewnie bêdzie chcia³ powoli siê ustabilizowaæ, mo¿e mieæ dzieci? Ty przejmujesz siê, czy siê dopasuje do znajomych. Dla mnie taka ró¿nica wieku by³aby przeszkod±, bo jest siê jakby na innych etapach.
kiciun jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-15, 06:55   #12
umpapumpa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 681

Cytat:
Napisane przez winklepicker Poka¿ wiadomo¶æ
Z jednej strony masz racjê, ale z drugiej facet jest w takim wieku, ¿e powoli moze chciec szukac stabilizacji, moze pracowac od kilku lat, natomiast autorka moze studiowac i byc na utrzymaniu rodzicow, chciec sie wyszalec. To wszystko jest bardzo hipotetyczne, ale sama spotykalam sie ze starszymi facetami i czesto to okazywalo sie przeszkoda. Chociaz nie potrzebowalam wyszalenia sie to moja pensja i studia byly niczym w porownaniu do dosyc stabilnej sytuacji finansowej i checi np.kupna mieszkania. Moim zdaniem watpliwosci nie sa niczym zlym, o ile faktycznie nie dominuja. Dla mnie 7lat to mala roznica, ale na takim etapie gdy jeden z partnerow juz pracuje, a drugi dorabia czy pozostaje na utrzymaniu rodzicow rodzi pewne konflikty i wydaje sie wieksza niz gdy oboje sa na tym samym etapie
Dokladnie, sama probowalam sie zwiazac z 8 lat starszym ale bylismy na kompletnie innych etapach zyciowych, on np. nie rozumial, ze ja na pewno nie zrezygnuje ze znajomych bo jemu tak sie podoba, finanse to juz byl oddzielny problem i sporo innych. Nic z tego nie wyszlo poza kilkoma miesiacami zmarnowanymi na 'podchody'.
umpapumpa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 06:57   #13
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

Cytat:
Napisane przez kiciun Poka¿ wiadomo¶æ
Uwa¿am, ¿e masz s³uszne obawy- w wieku 28 lat facet pewnie bêdzie chcia³ powoli siê ustabilizowaæ, mo¿e mieæ dzieci? Ty przejmujesz siê, czy siê dopasuje do znajomych. Dla mnie taka ró¿nica wieku by³aby przeszkod±, bo jest siê jakby na innych etapach.

No to ju¿ musi konkretnie z facetem wyja¶niæ - ja np. tego problemu nie mia³am, dzieci mieæ ¿adne z nas nie chce, a gdyby nie ja to T¯ pewnie by siê do ¶lubu nie rwa³ - dla niego to tylko formalno¶æ, ale wiedzia³ ¿e ja chcê i ju¿.
Ja siê rzeczywi¶cie te¿ o znajomych troche obawia³am, ale okaza³o sie ¿e bezpodstawnie

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 07:14   #14
afrodytek
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 077

Cytat:
Ja rozumiem ze nie jest to wielka ró¿nica wieku, jednak ja nigdy nie zak³ada³am ze zwi±¿ê siê z kim¶ starszym chocia¿by o te 7 lat. Nie planowalam tego, nie mam tez doswiadczenia. Wszystko wysz³o przypadkiem. I po prostu chcê wiedzieæ, czy u tych z Was, które byly w takich sytuacjach nie by³o problemu miêdzy partnerem a waszymi znajomymi? Czy wszyscy siê dobrze dogadywali?

Nie widzê problemu, mam faceta w wieku 27 lat Twojego i nie widzê ró¿nicy. Tzn wiadomo do pewnych rzeczy ju¿ podchodzi inaczej ni¿ studenci ale nie jest to stary dziadek który nie rozumie m³odych z reszt± nawet jakby facet mia³ 35 lat to my¶lê, ¿e je¶li by by³ kontaktowy to tak¿e by siê dogada³ z ka¿dym.
afrodytek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 07:26   #15
kiciun
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 876

Je¶li ju¿ o znajomych mowa, to w naszej paczce mamy faceta w wieku po 60 (do³±czy³ na studiach) z którym ¶wietnie siê dogadujemy/ spotykamy/ wychodzimy do knajpy/ jezdzimy nad morze.
kiciun jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 09:08   #16
Claire89
Raczkowanie

Dzieci nie ma, rozwodnikiem te¿ nie jest. Obawiam siê w³asnie tego, ¿e jeste¶my na ró¿nych etapach zyciowych, co oka¿e siê nie do pogodzenia. Ja studiujê, nie pracujê na co dzieñ - jedynie w wakacje. On ma pracê, w³asne mieszkanie. Chcia³am po prostu poznaæ przypadki innych osób, czy takie zwiazki siê udawa³y.
Stary 2015-06-15, 11:50   #17
Sonik32
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

7 lat to ¿adna ró¿nica. Naprawdê. Gdyby¶ mia³a 14, to rozumiem, ale w tym wieku?
Chyba, ¿e sama czujesz siê jeszcze dzieckiem, bo trochê tak to wygl±da.
Znam takich co mieli 21 lat i 2 dzieci i takich co maj± 40 i nie my¶l± o pierwszym.
Takich, którzy mieli 21 lat, wielkie firmy i drogie samochody i takich, którzy maj± 40 i nawet nie mog± pomy¶leæ o kredycie na mieszkanie.
Takich, którzy mieli 21 lat i nie mieli nic do powiedzenia w ¿adnym towarzystwie i takich co maj± 40 i dogaduj± siê ¶wietnie i z 20- i z 80-latkami.

Zastanów siê, czy chcesz spróbowaæ zwi±zku z tym w³a¶nie cz³owiekiem a nie zagl±daj mu w pesel.
Mam niestety wra¿enie, ¿e Twoje problemy ¶wiadcz± jednak o tym, ¿e to Ty jednak nie przesta³a¶ byæ jeszcze dzieckiem i z tego powodu masz w±tpliwo¶ci.
Sonik32 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 14:15   #18
Konto usuniête

Cytat:
Ale dlaczego mia³aby¶ rezygnowaæ z przyjació³, bo facet siê z nimi nie dogaduje? Przecie¿ to s± twoi przyjaciele, nie jego. Mo¿e ich lubiæ bardziej lub mniej, ale nie musi pa³aæ do nich ogromn± sympati±, na pewno ma w³asnych. To tak jakby¶ napisa³a, ¿e je¶li facet nie lubi czerwonego koloru to musisz wywaliæ wszystkie czerwone ubrania. Bez sensu.

Nie generalizowa³abym z tym, ¿e w wieku 28 lat facet my¶li ju¿ o stabilizacji. Znam wiele przypadków w tym i starszym wieku, które wcale do tego jeszcze nie d±¿±. I nie jest to mniejszo¶æ, powiedzia³abym, ¿e szanse s± pó³ na pó³. 28 lat to m³ody wiek jeszcze

A ludzie siê wzajemnie lubi± lub nie lubi± niezale¿ne od wieku. Doros³e ¿ycie to ju¿ nie szko³a, w której wszyscy s± podzieleni na grupy rówie¶nicze. Kilka lat temu na praktyce ¶wietnie dogadywa³am siê z pracownic±, która mia³a na oko 60 lat. Za to nie dogadywa³am siê w ogóle z dziewczyn± tylko 2 lata starsza ode mnie. Naprawdê nie ma regu³y.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 15:46   #19
Claire89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sonik32 Poka¿ wiadomo¶æ
7 lat to ¿adna ró¿nica. Naprawdê. Gdyby¶ mia³a 14, to rozumiem, ale w tym wieku?
Chyba, ¿e sama czujesz siê jeszcze dzieckiem, bo trochê tak to wygl±da.
Znam takich co mieli 21 lat i 2 dzieci i takich co maj± 40 i nie my¶l± o pierwszym.
Takich, którzy mieli 21 lat, wielkie firmy i drogie samochody i takich, którzy maj± 40 i nawet nie mog± pomy¶leæ o kredycie na mieszkanie.
Takich, którzy mieli 21 lat i nie mieli nic do powiedzenia w ¿adnym towarzystwie i takich co maj± 40 i dogaduj± siê ¶wietnie i z 20- i z 80-latkami.

Zastanów siê, czy chcesz spróbowaæ zwi±zku z tym w³a¶nie cz³owiekiem a nie zagl±daj mu w pesel.
Mam niestety wra¿enie, ¿e Twoje problemy ¶wiadcz± jednak o tym, ¿e to Ty jednak nie przesta³a¶ byæ jeszcze dzieckiem i z tego powodu masz w±tpliwo¶ci.
Mentalnie nie czujê siê dzieckiem. Uwa¿am siê za dojrza³± osobê. Nie s±dzê jednak, bym mog³a powiedzieæ, ¿e jestem doros³a. Doros³o¶æ to dla mnie co¶ wiêcej ni¿ zwyk³e osi±gniêcie pe³noletno¶ci. Mieszkam bez rodziców, bo studiujê w innym mie¶cie. Potrafiê sobie poradziæ. Ale te¿ zdajê sobie sprawê, ¿e gdyby nie rodzice, to nie wi±za³abym koñca z koñcem. Jak na razie jestem na ich utrzymaniu. Zwyczajnie mam obawy, ze to moze nie wyj¶c przez w³a¶nie takie rzeczy.
Stary 2015-06-15, 15:59   #20
winklepicker
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 014

Cytat:
Mentalnie nie czujê siê dzieckiem. Uwa¿am siê za dojrza³± osobê. Nie s±dzê jednak, bym mog³a powiedzieæ, ¿e jestem doros³a. Doros³o¶æ to dla mnie co¶ wiêcej ni¿ zwyk³e osi±gniêcie pe³noletno¶ci. Mieszkam bez rodziców, bo studiujê w innym mie¶cie. Potrafiê sobie poradziæ. Ale te¿ zdajê sobie sprawê, ¿e gdyby nie rodzice, to nie wi±za³abym koñca z koñcem. Jak na razie jestem na ich utrzymaniu. Zwyczajnie mam obawy, ze to moze nie wyj¶c przez w³a¶nie takie rzeczy.
To nie jest wielki problem . Ja bym na Twoim miejscu pogadala z facetem jak widzi swoja przyszlosc, czy szuka czegos powaznego, mysli o stabilizacji itp. Powiedz mu, ze Ty nie masz jeszcze stabilnej sytuacji finansowej i jeszcze troche czasu tak bedzie, skoro dorabiasz przez wakacje poki co. To wszystko zalezy jak sie dogadacie. Ja jestem w podobnej sytuacji, tyle ze niedlugo czeka mnie obrona i szukam pierwszej powaznej pracy niz typowo dorywczej dla studentow albo w wakacje tylko. Moj facet jest ode mnie starszy tyle samo co Twoj, ale mamy obgadane do czego dazymy, razem mieszkamy wiec znamy swoja sytuacje finansowa. On ma juz za soba kilka lat doswiadczenia, latwiej mu o prace, kredyt itp. Ta roznica nie jest wielka, bo problemem jest po protu inny etap . Wiec nie ma co sie martwic na zapas, tylko pogadac jak on widzi przyszlosc

Wierzê w Sekret.
16.06 æwiczê 2/100
winklepicker jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 16:41   #21
pseudofeministka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 542

O jezu Dziewczyny dziwi mnie Wasze zdziwienie Przeciez Autorka watku ma prawo miec watpliwosci. Jednak jakas tam roznica wieku jest miedzy nimi, poza tym sa na innych etapach zyciowych. Autorka pewnie chce sie rozeznac czy warto lokowac swoj czas i energie w te relacje i ewentualnie na co ma sie szykowac

Ja sama bylam z facetem o 13 lat starszym i tez mialam tego typu watpliwosci, bo jednak byla miedzy nami spora roznica jak i moimi znajomymi, rowniez mialam obawy czy sie dogadaja - to zupelnie inne etapy zyciowe, inne poglady, priorytety. Po prostu trzeba probowac, zobaczyc, weryfikowac. Nie sadze aby znajomi byli jakas przeszkoda do rozwou relacji, ale jezeli spedza sie z nimi czas, a np. partner sie nie odnajduje w tym towarzystwie no to wtedy trzeba bedzie rozdzielic czas na znaomych i na faceta. Ale to wtedy szkoda, bo sie sporo traci.

Dok³adka: Perfumy, minera³y, podk³ady, hybrydy, kosmetyki do w³osów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 17:41   #22
Claire89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Poka¿ wiadomo¶æ
O jezu Dziewczyny dziwi mnie Wasze zdziwienie Przeciez Autorka watku ma prawo miec watpliwosci. Jednak jakas tam roznica wieku jest miedzy nimi, poza tym sa na innych etapach zyciowych. Autorka pewnie chce sie rozeznac czy warto lokowac swoj czas i energie w te relacje i ewentualnie na co ma sie szykowac

Ja sama bylam z facetem o 13 lat starszym i tez mialam tego typu watpliwosci, bo jednak byla miedzy nami spora roznica jak i moimi znajomymi, rowniez mialam obawy czy sie dogadaja - to zupelnie inne etapy zyciowe, inne poglady, priorytety. Po prostu trzeba probowac, zobaczyc, weryfikowac. Nie sadze aby znajomi byli jakas przeszkoda do rozwou relacji, ale jezeli spedza sie z nimi czas, a np. partner sie nie odnajduje w tym towarzystwie no to wtedy trzeba bedzie rozdzielic czas na znaomych i na faceta. Ale to wtedy szkoda, bo sie sporo traci.
TAK, DOK£ADNIE! Dziêkujê. Dok³adnie o to mi chodzi. Nie by³am nigdy w takim zwi±zku, nikt z moich znajomych nie by³ w udanym zwiazku ze starsza osoba, dlatego postanowilam zapytac, zorientowac siê.
Stary 2015-06-15, 18:00   #23
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 282

Cytat:
Nie dobieraj faceta pod znajomych Je¶li Ci siê jaki¶ facet podoba i czujesz, ¿e mo¿e co¶ z tego byæ, to zrezygnujesz z niego bo znajomym nie bêdzie odpowiada³? Albo nie bêd± siê lubiæ? Ludzie sympatyzuj± ze sob± raczej nie ze wzglêdu na wiek, ale bardziej na charakter, zainteresowania, poczucie humoru, zachowanie. Wiek ma raczej mniejsze znaczenie. Poza tym nie wiesz jak to ze znajomymi bywa? Raz s± a zaraz mo¿e ich nie byæ, a partnera szukasz sobie na sta³e (no tak przynajmniej zak³adam). Nie musi lubiæ wszystkich Twoich znajomych i nigdy tak nie bêdzie ¿e nasi partnerzy w 100% polubi± i zaakceptuj± wszystkich naszych znajomych. Poza tym nie musz± te¿ siebie uwielbiaæ a mimo to mo¿na spêdzaæ czas razem.

Cytat:
Ja jestem w podobnym wieku co ten facet. I jak czytam te wszystkie obiekcje, ¿e to ju¿ powa¿ny wiek, ¿e taka ró¿nica, ¿e mo¿e nie chcieæ chodziæ na imprezy i mo¿e nie dogadywaæ siê z m³odszymi, to nachodzi mnie za³amka Naprawdê uwa¿acie, ¿e my ludzie w tym wieku to ju¿ stare pryki jeste¶my bez chêci do zabawy i bez poczucia humoru? Mam znajomych w Twoim wieku Autorko i dogadujê siê z nimi na jaki¶ spotkaniach czy wypadach, tak¿e nie widzê problemu
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-15, 18:21   #24
201803300917
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 074

Nie widzê problemu, 7 lat to nie jest du¿a ró¿nica. Oboje jeste¶cie m³odzi. I naprawdê wiêkszo¶æ facetów w wieku 28 lat nie ma parcia na szybki ¶lub, dzieci i zak³adanie rodziny tak¿e tym bym siê nie spina³a. Pierwsze te¿ s³yszê, ¿eby 28 latkowie nie chcieli z racji wieku chodziæ na imprezy Znam 40latków, którzy to lubi± i 20latków, którzy s± domatorami

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2015-06-15 o 18:34
201803300917 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 19:01   #25
Claire89
Raczkowanie

Ja nigdzie nie napisa³am, ¿e mam obawy co do tego, czy on bêdzie chcia³ chodziæ na imprezy, bawiæ siê. Wiem, ¿e 30-tka to nie koniec ¿ycia.
Stary 2015-06-15, 19:05   #26
201605051021
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 115

Jesli uwazasz, ze moze cos fajnego z tego byc, czemu mialabys nie dac temu szansy? 7 lat to zadna roznica
201605051021 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 19:32   #27
Konto usuniête

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51756309]Poza tym nie wiesz jak to ze znajomymi bywa? Raz s± a zaraz mo¿e ich nie byæ, a partnera szukasz sobie na sta³e (no tak przynajmniej zak³adam).[/QUOTE]

Dok³adnie tak.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-15, 19:58   #28
201803300917
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 074

z tymi znajomymi siê nie zgodzê, przyja¼nie bywaj± trwalsze od zwi±zków, zreszt± oba typy relacji s± cz³owiekowi potrzebne,
Tylko, ¿e nawet je¶li twoi znajomi nie polubi± twojego partnera to przecie¿ nie musi oznaczaæ koñca znajomo¶ci
201803300917 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-15, 20:14   #29
Claire89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maconha89 Poka¿ wiadomo¶æ
z tymi znajomymi siê nie zgodzê, przyja¼nie bywaj± trwalsze od zwi±zków, zreszt± oba typy relacji s± cz³owiekowi potrzebne,
Tylko, ¿e nawet je¶li twoi znajomi nie polubi± twojego partnera to przecie¿ nie musi oznaczaæ koñca znajomo¶ci
Co do znajomych ja rowniez sie nie zgadzam Ale to pewnie dlatego, ze mam to szczescie i przyjaznie nawiazane w dziecinstwie utrzymuje do dzis.

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Sprobuje, po prostu zobacze co z tego wyjdzie. Moze cos pieknego.
Stary 2015-06-15, 21:44   #30
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 173

7 lat to jak dla mnie ¿adna ró¿nica
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-18 12:02:25

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.