|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Joga
Cytat:
![]() Absolutnie, ja introwertyków na jodze nie spotykam, nawet na tej baaaardzo leniwej delikatnej. Myślę że spokoju na zajęciach szukają osoby bardzo aktywne, za to kopa zwykle introwertycy. Mój prywatny chłopak chodzi się na jogę zrelaksować po kickboxingu albo biegach. Po czym się uspokajać jak się jest spokojnym. Poza tym joga jodze nierówna. Dobra ashtanga jest mniej więcej dynamiki dobbrego fitnesu albo biegow.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-06-16 o 12:32 |
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzaj uprawianego sportu nie zależy tylko od charakteru, ale potrzeb organizmu, wydolości, kondycji, uwarunkowań fizycznych, a także trybu życia, zainteresowań itp. |
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem introwertyczką, jednak nie poszłam na jogę z tego powodu
Poza tym na zajęciach bardzo często ćwiczymy w parach, więc zdecydowanie nie są to zajęcia dedykowane introwertykom
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Hehe. No właśnie. Prędzej pływanie
|
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
Joga jak najbardziej jest dla introwertyków bo liczy się skupienie, precyzja, koncentracja, przyswajanie wielu informacji, analizowanie itp. I właśnie totalne poświęcenie jednej dziedzinie. Według mnie taki ekstrawertyk chyba by dostał szału gdyby musiał spędzic np. minutę w jednej pozycji.
Chociaż pewnie ekstrawertycy też potrzebują się wyciszyc od czasu do czasu.
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
gadanie, taniec jest dynamiczny i powinien być dla ekstrawertyków tak?
Tu dopiro skupienie się liczy każdy palec musi być odpowiednio ulozony a jeden ruch powtarza się do znudzenia 100 razy, przepraszam ale wkurza mnie takie dzielenie. Joga jest dynamiczna , na jakiej jodze jest slow? Jedyne uduchowione powolne skrcanie na jakim byłam to zajęcia dla ciężarnych . Tam osoby lubiące spokój i ogólne leżenie się odnajdą. Jeśli joga jest ślimaczna i powolna tzn że albo ma się kiepskiego nauczyciela albo niedostosowany poziom grupy . Dla mnie moja grupa jest zawsze wyzwaniem, dużym także fizycznym a jestem bardzo wysportowaną osobą. W Moskwie chodze na joge z koleżankami, każda inna, dla każdej to jakaś kolejna aktywnosc w ciagu dnia. W grupie w szkole do której chodze mam gospodynie domowe i maratończykow, o czym to świadczy, o niczym. Każdy ćwiczy jak lubi, a joga " robisz to dobrze " zawsze jest duuużym wyzwaniem. Po co tak dzielić . Btw ![]() Do konca lipca jestem w Russlandii i mam zamiar chodzić na doczepke z koleżankami na joge , mają fajne studio w centrum . Ponoć mają ogród i tam ćwiczą , zobacze. Czeka mnie rzeź z ruskim trenerem od tańcowania. Jeśli przestane się odzywać tzn że skoczyłam do Leny
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-06-16 o 19:01 |
|
|
|
|
#2077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loyd, ćwiczenie w ogrodzie brzmi fajnie
|
|
|
|
|
|
#2079 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Jeśli dla Ciebie joga to tkwienie w 1 pozycji przez minutę to nie masz pojęcia o tym czym jest joga. Cytat:
Tyyy... wiesz że w Rosji to Dance Legend są... (sic!) Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze wydawało się że ekstrawertyk, to ktoś kto chętnie nawiązuje relacje z innymi ludzmi, jest otwarty i towarzyski - co wcale się nie kłóci z jogą - a nie ktoś z adhd, kto nie potrafi się skupić i wytrzymać 3 min w jednym miejscu
|
|
#2081 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, Sasze i Masze wymiatacze ![]() [COLOR="rgb(255, 0, 255)"][/COLOR]hahahahahahahahahahahahhaBozzziu SIC TOBIE chodziło o lakiery nie o szkolę tańca prawda? Buahahahah omg . Toścmy się dogadały:[ ja tu chciałam wywód o swojej niedoli wklejać. http://lavishlayerings.blogspot.com/...er-danger.html Ten jest cudny. Nie wiem nawet ile kosztują... Nigdy nie zwróciłam uwagi ![]() COLOR="black"] ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- [/COLOR] ![]() Będę walczyć.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-06-17 o 12:22 |
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() KLIK |
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Polpalam sie już sie chcialam naprostować ale mnie uprzedziłaś
Nie używałam ich pomacam jak będę miała okazjeO mamo http://www.dance-legend.com/catalog/...eon/093_celia/ <33333 toż oni mają bardziej nietypowe te kolory niż orly :O ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Kolekcja rich black...... Śniegowa jestem dzięki tobie lżejsza o 100 dolców. Ot co. Idę na jogę o 14 ej pogoda jest fajna 22 stopnie lekki wiatr . Dobre do ćwiczeń na świeżym powietrzu ale niestety nie wiem jak się ubrać
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-06-17 o 12:29 |
|
|
|
|
#2085 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Krótkie spodnie albo capri bym założyła. |
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak zrobie tylko wezme coś lekkiego na długi rękaw
|
|
|
#2087 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Bardzo zadowolona z niej jestem. |
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie zwykle cieniutenkie koszulki z bawełny na długi rękaw .
W miarę się sprawdzają, też kupiłam w jakimś takim sieciowym sklepie. Mam już pół roku
|
|
#2089 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja zawsze ćwicze w krótkim rękawie, albo w bokserce, ale do savasany lubię założyć dłuższe. |
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Nie depcze krokusów
|
Te lakiery są cudne!
Żeby nie było offtopu, maluję paznokcie u stóp na zajęcia
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciałam być tą, która to powie
|
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Właśnie joga jest powodem że moje stopy mają zawsze pomalowane paznokcie. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- ![]() No tak To ja ekstrawertyk/ półgłówek
|
|
|
|
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Boziuuuu uwielbiam takie molochy od czasu do czasu. Można się zgubić
|
|
|
#2094 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Chyba jednak miałabym pewne problemy ze zrozumieniem instrukcji.
|
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem przyzwyczajona, to mój drugi język.
Myślę że jak znasz podstawy to byś dała radę, poza tym jest masa zajęc prowadzonych po angoelsku , nie ma z tym problemu. O 3 ej nad ranem , czwartej .. Ty decydujesz. Lubie to tutaj ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#2096 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Nie znosiliśmy rosyjskiego. Wow. Nie spodziewałabym się takich rzeczy w Rosji. Nieźle |
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, te introwertyczki
|
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Oby do wiosny
|
W obu szkołach do których chodziłam były zajęcia przedpołudniowe (np 10.30 czy nawet 7) oraz wieczorne na 20 czy 20.30
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już tak zupełnie wieczorem, o 22 np. to nigdy
|
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

teraz już muszę przyznać, że akurat chyba ta joga jest dla introwertyków..Zgodzicie się ze mną z tym czy raczej się z tym nie zgodzicie ?