Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-19, 15:16   #4141
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Zolta sukienka pojechals spowrotem do sklepu :/ nie bylam wg do niej przekonana

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 15:17   #4142
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Zolta sukienka pojechals spowrotem do sklepu :/ nie bylam wg do niej przekonana
Szkoda bo była super jeśli chodzi o fason chociaż kolorek to już kwestia gustu.
Stary 2015-06-19, 15:18   #4143
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Jaki rozmiar kołderki do lozeczka macie?
Ja mam 140x70, jeszcze po córce.
Ale i tak nie zamierzam jej na początku używać, nie wiem nawet czy fatygować się praniem jej już teraz, czy zrobić to za parę mcy
Idę po kawkę
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 15:27   #4144
olkma
Raczkowanie

Cześć. U mnie dziś zaczyna się 30 tydzień . Jak to szybko zleciało, już trójeczka z przodu
olkma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 15:33   #4145
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Szkoda bo była super jeśli chodzi o fason chociaż kolorek to już kwestia gustu.
Wlasnie chodziło o kolor. Nie bylam przekonana. Czula bym sie jak wielka zolta zarowa.

Dziękuję za opinie.
Nadal jestem nie zdecydowana choc blizsza mi jest ta z dluzszymi. Czuje się w niej taka mniejsza

A to szafeczka mojej niuni.
ovzywiscie wszystko idzir jeszcze do prania ale chociaz pozbylam sie kartonów.

naprawde nie wiem czemu te zdjecia się tak wklejaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150619_121217.jpg (107,8 KB, 56 załadowań)

wymianki

Edytowane przez aakkzzii
Czas edycji: 2015-06-19 o 15:36
Stary 2015-06-19, 15:35   #4146
agu23gda
Wtajemniczenie

oooo właśnie widzę, że w Akpolu jest promocja na wszystkie wozki i foteliki w ten weekend -15%. Podjade tam wieczorem.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 15:44   #4147
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Wcinam BÓB ☺
Mniaaammmm
Stary 2015-06-19, 15:46   #4148
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie chodziło o kolor. Nie bylam przekonana. Czula bym sie jak wielka zolta zarowa.

Dziękuję za opinie.
Nadal jestem nie zdecydowana choc blizsza mi jest ta z dluzszymi. Czuje się w niej taka mniejsza

A wklejasz z tapa czy z lapka?

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Wcinam BÓB ☺
Mniaaammmm
Mniami 😋 jeszcze w tym roku nie jadłam
Stary 2015-06-19, 15:49   #4149
grita
Rozeznanie

Cytat:

Dziękuję za opinie.

Wow, sporo tego masz Fajnie to wygląda, jak już wszystko poukładane i gotowe Ja mam jeszcze ubranka w siatkach i kartonach, muszę się w końcu wziąć za porządki w komodzie, żeby porobić na nie miejsce, ale ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze tyyyle czasu
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 15:57   #4150
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Hejo!
Dzisiaj niestety w naszej zwykłej porze spacerowej była straszna ulewa, więc z Młodą się wybrałyśmy po prezent dla mojego bratanka, bo jutro ma urodziny. Ech, jakieś głupie, wcale nieszczególnie duże, pudełko Lego i 180 zł w plecy. Poszaleli z tymi cenami Dobrze, że się składamy na ten prezent z moimi rodzicami, bo tak samemu mu kupić Lego, to albo jakiś malutki zestawik albo trzeba wydać kosmiczne pieniądze.
Dobrze, że dzisiaj przyszła kasa z Zusu, to popołudniu wybieram się poszukać tego i owego na wyprzedażach

Wiem, że się martwisz, bo mnie też to czasem zastanawia, czy Młody po tych ciągłych akrobacjach i kręciołkach nie ułoży się jakoś dziwacznie.. Jeszcze mają czas i miejsce, żeby się dobrze ułożyć, jak nie to będziemy ćwiczyć

Ech, dobrze że to już niedługo końcówka...

Fajne te śpiochy! A gdzie je kupiłaś? I za ile jeśli mogę wiedzieć?
Mnie czasem w pajacykach wkurzała ilość napów, szczególnie w nocy

Chyba jak Ci się do tej pory obwód nie zmienił to tu bym nic nie zmieniała, tylko miseczkę wzięła większą. Rozmiar lub dwa, tylko chyba w ciemno, bez mierzenia, brać taki bez fiszbin, bo w nim nic nie będzie ugniatać jeśli będzie odrobinę za ciasny.
Podczytuję czerwcówki i jedna pisała, że od niewygodnych fiszbin ze stanika od karmienia zrobiło jej się zapalenie piersi..
Ja muszę pomierzyć te z pierwszej ciąży, ale i tak pewnie jakiś będę musiała dokupić. Rozważam kupno po prostu sportowego, przynajmniej na noc.

Sorki, ale okropnie mnie to rozbawiło Mój mąż czasem taki romantyczny, że normalnie ręce opadają, jak coś palnie to nie wiadomo czy się śmiać czy wkurzać

Fajnie wyglądasz w obu! Chyba ta na ramiączkach trochę lepiej leży na Tobie, spróbuj poszukać jakiegoś żakietu albo jasnego sweterka do niej i będzie ok

Oj, dobrze że wszystko się ok skończyło!
Patrz, jak to czasem pierwsze wrażenie może być złudne, mimo że wydaje się szpital na pierwszy rzut oka porządniejszy, to lepiej w nim nie rodzić...

Nie miałam przy córce, teraz chyba kupię, taką większą. Będzie służyła w domu jako otulacz albo lekki kocyk, bo mam same cieplejsze i byłyby za gorące.

Daj spokój, w ogóle się nie przejmuj! Poglądy rodem z porodówek prlu. Karmienie nie zależy od wielkości piersi, spokojnie dzieci karmią i te mało i dużobiuściaste
Za produkcję mleka odpowiada tkanka gruczołowa i naprawdę rzadkie są przypadki, że kobiety mają jej zbyt mało, że wytworzyła się odpowiednia ilość mleka.
Ja też się zastanawiałam nad nią. Kosztuje coś koło 30-40zł i chciałam kupić chociaż z 3-4szt.

Cytat:

Ja nie mam kołderki, będę używała kocykow. Jak dziecko podrośnie to kupie.

Cytat:
Wcinam BÓB ☺
Mniaaammmm
Jadę właśnie do polskiego sklepu i mam nadzieję, że kupie bobik!
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 16:02   #4151
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
A wklejasz z tapa czy z lapka?

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Mniami 😋 jeszcze w tym roku nie jadłam
Korzystam bo później jeść nie będę mogła hehe

Kupiłam naszemu maluszkowi Body i Kurteczka na 68
Stary 2015-06-19, 16:04   #4152
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:

Piękne <3
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 16:08   #4153
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:

😍 bardzo mi się podobaja bodziaki z takimi napisami 😊

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Wow, sporo tego masz Fajnie to wygląda, jak już wszystko poukładane i gotowe Ja mam jeszcze ubranka w siatkach i kartonach, muszę się w końcu wziąć za porządki w komodzie, żeby porobić na nie miejsce, ale ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze tyyyle czasu
Ja to musze komode kupic poki co wszystko lezy poukladane w pojemniku plastikowym 😊
Stary 2015-06-19, 16:09   #4154
Mten
Rozeznanie

Cytat:

Piiiiieeekne a z jakiej firmy? ;-)
Stary 2015-06-19, 16:10   #4155
Kissmisiaa
Zakorzenienie

H&M kupiłam
Stary 2015-06-19, 16:10   #4156
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Korzystam z telefonu. Zdjecie robie normalnie. W galeri mam normalne a wklejaja sie obrucone nie wiem jak to jest

Mam duzo ciuszkow to prawda 3/4 z olx za darmo i od wizazanki pudlo za 50 zl.

Ja juz sukcesywnie wszystko robie . Pol domu wyrzucilam by sie jakos pomiescic z tym wszystkim

wymianki
Stary 2015-06-19, 16:12   #4157
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Te body wychodzą po 13 zł za sztukę, ale jeśli masz zniżkę 25% to jeszcze taniej.
Stary 2015-06-19, 16:13   #4158
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
H&M kupiłam
Musze sie na nie zaczaic 😊
Stary 2015-06-19, 16:40   #4159
melawen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
aakkzzii ooo matko, faceci czasami naprawdę zachowują się tak jakby im mózg ktoś amputował.
Mnie jeszcze trzyma po tym weselu... najdziwniejsze jest to, że to nie jest już foch... rozmawiam z nim chyba normalnie, ale czuję jakiś taki...dziwny dystans, którego wcześniej nie było. Muszę chyba to dłużej przetrawić. To silniejsze ode mnie i dzieje się samo.

No i TŻ wczoraj rano wyjechał w delegację i nie było go na noc, wraca dzisiaj. Nie lubię być sama w domu gdy jest noc, kiepsko mi się spalo. Cala noc mialam wlaczony tv z min dzwiękiem, żeby nie było ciemno i zupelnie cicho. Dopiero ok 3 rano jak się przebudziłam na setne siku to wyłączyłam, bo już się wtedy szaro robi na dworze i juz się wtedy nie boję

Aaaa no i raz na ruski rok nie ma TŻ na noc a ja już go zdradzam...we śnie!!! śniło mi się, że on wyjechał a ja spakowałam swoje rzeczy i wyprowadziłam się do jakiegoś faceta (pierwszy raz kolesia na oczy widziałam) haha a ten facet się tak ucieszył, że mała bania. Zamieszkałam u niego, razem z tym facetem urządzałam pokoik dla dziecka... jajca jak berety. Co to siedzi w tej głowie.
Mój tez od dzisiaj na delegacji też nie lubię sama zostawać, ale u nas to ja częściej wyjeżdżam i czasem są to długie wyjazdy. Jutro przyjeżdża do mnie mama i zostaje do niedzieli, wiec tylko dzisiejsza noc musze przerywać, a wieczorem i tak idę do kumpla na imprezę; )

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dobrze, że mój tż nie imprezuje
Ja wolę, jak mała kopie w górze, a nie w dole

Dobrze, że wszystko w porządku i że nie zapłaciliście więcej
Może jeszcze się przekręci w dobrą stronę, trochę czasu jeszcze ma

Noo nie jest prosto. Muszę się wybrać stacjonarnie, ale wcale nie jest łatwo znaleźć brafitterkę, żeby nie jechać na drugi koniec Wawy i nie zapłacić jak za 5 biustonoszy w innym sklepie

Znalazłam na stanikomanii kalkulator. Ale pokazuje mi pod biustem 70 (mimo, że wpisałam 75cm to byle mi właśnie wychodzi) no więc pozostaje mi jednak stacjonarnie mierzyć. 'Spokojnie' znajdę taki sklep? Jakoś nie potrafię

Hahahahaha mi się ostatnio śniło, że mieszkałam z tż w wielgachnym mieszkaniu, i mieszkała z nami jeszcze jakaś dziewczyna - no i sobie żyliśmy w trójkącie

Dokładnie.
A jak mnie zdenerwowało, jak w tv usłyszałam o jakimś sportowcu czy kimś znanym, prowadzącym auto po alko. Zabrali mu prawko - uwaga! - NA 3 MIESIĄCE! Faktycznie, sporo go to nauczy, sądzę, że po tych 3 miesiącach już w życiu nie wsiądzie za kółko po pijaku

niestety ceny są dużo wyższe,ale czasem da się coś upolować. Chociaż ja i tak przez ciążę na wymianę staników wydałam ponad 500zl:/
Ale wszystko mnie swedzialo,musiałam kupować naprawdę dobre i delikatne, bo dostawałam szału.
A akurat obwód niższy niż z pomiaru jest normalny, bo stanik się rozciaga. Ja normalnie miałam pod biustem 72 a nosiłam 65.

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
W warszawie jest kilka miejsc, w których kupuję staniki obecnie 80g z dobrymi brafitterkami. Sprawdz sobie Dopasowaną (Okrzei 24 na Pradze) i Lady's Place ( w pasażu handlowym nad metrem centrum- tam gdzie są perony albo na mehoffera na tarchominie- nie wiem gdzie mieszkasz dokładnie ). Możesz sobie tam pójść, pooglądać, pomierzyć, a kupić taniej przez neta na przykład. Ja na okres ciąży kupuję używki na allegro od ewy michalak- uwielbiam te staniki, ale sa dosyć drogie, a w ciąży zmieniałam już rozmiar 2 razy, więc nówki są w moim przypadku bez sensu.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Wg mnie również lepiej wygląda ta bez rękawów. a tak swoją drogą aakkzzzii co się stało z Twoją piękną żółtą sukienką? Jak zobaczyłam Cię w niej to bardzo mi się spodobała i chyba też taka kupię na wesele 11 lipca, które mamy, bo pewnie będzie upał, a ja mam tylko 2 sukienki ciążowe na lato, ale z rękawami takimi dłuższymi do łokcia (jedna biała, więc w ogóle odpada) i się ugotuję w nich pewnie, bo mi duszno jest non stooop...

A no i mi jeszcze siara nie leci, nie wiem może coś ze mną nie tak. Niedawno usłyszałam od jednej strasznej pani, że z takimi ogromnymi cycami to mam się nawet nie szykować na karmienie piersią ale nie wiem czemu, bo nie zapytałam- tak się speszyłam...

Tez uwielbiam Effuniakiw głównej fazie swędzenia mogłam tylko w nich chodzić
Jeszcze cleo i freya na mnie dobrze leżą, bo mają wąskie rozstawy fiszbin(poza tym są śliczne)

panache np. Gorzej.

Cytat:
Ja mam 100x135. Tak mi polecił Pan w sklepie
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:02   #4160
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
U mnie wizyta kontrolna skończyła się na izbie przyjęć Miałam wody w dolnej granicy normy i moja gin wolała, żeby jeszcze ktoś to sprawdził. Na szczęście w szpitalu było już odrobinę lepiej i mnie puścili do domu. Tym razem byłam gdzie indziej niż ostatnio i od razu lepiej - lepsza organizacja, sprzęt, ludzie, szpital. Ale wolę tam nie rodzić, bo o tym szpitalu same negatywy są i ciągle jakieś afery...
Uu ale pewnie był stres... Dobrze że się polepszyło...

Cytat:
Napisane przez margaritkaaa Pokaż wiadomość
Mi siara leci już chyba z 1,5 miesiąca. Widać to zwłaszcza nocą po mokrych koszulkach i prześcieradle-myślę,że jak leżę na boku to przycisnę cyca. Tż marudził też raz,że przy "przytulaniu" go zmoczyłam

Ubieram sportowy stanik i czasem dodatkowo do tego wkładki. Nie jest to jakaś duża ilość,ale zawsze coś.

Zazdroszczę wyprawki
Ja się muszę na sportowy stanik nastawić, z jeden by się przydał. Jakoś się nie mogę do niego zebrać, ciągle mi szkoda kasy bo wolę takie zwykłe, atrakcyjniejsze jakieś...
Cytat:
Musiala bym cos kupic w sklepie. Cos na . Bo wszystko za male
Może bez zapinania byś coś zmieściła na siebie? Albo coś na all, choćby na aukcji.
Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek haha

Ale ten sportowiec to w Polsce? U nas chyba nie ma takiej opcji w prawie żeby na 3 miesiące zabrali...

A taj w ogóle to ja też u fryzjera jestem, właśnie siedzę z farbą na głowie. Cieszę się że będę miała na głowie porządek. Od razu się człowiek lepiej czuje.

Ja też tak od 2 tygodni śpię w sportowym staniku i wkladkach bo bez tego piżama do prania po jednej nocy...
Najlepiej tam to tż był chyba urządzony
Nie, nie w Pl. Ale nieważne gdzie, ważne jaka kara... Nie ogarniam tego kompletnie, samochód skasowany cały z przodu, a taka mała kara. No ale z tego co widzę w Pl dużo lepiej nie jest, skoro Olbrychski się w tv pokazywał to mu chyba też za dużo nie zrobili. No i nie rozumiem, czemu taka osoba jest ofiarą - chyba potencjalnym sprawcą powinien być. Dla innych jakoś tv nie jest taka łaskawa, żeby tak szybko wybaczać.
Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Co myślicie o pieluchach bambusowych? Hit, czy kit?
Czytałam, że są bardzo dobre. A widziałam, że mega drogie

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
W warszawie jest kilka miejsc, w których kupuję staniki obecnie 80g z dobrymi brafitterkami. Sprawdz sobie Dopasowaną (Okrzei 24 na Pradze) i Lady's Place ( w pasażu handlowym nad metrem centrum- tam gdzie są perony albo na mehoffera na tarchominie- nie wiem gdzie mieszkasz dokładnie ). Możesz sobie tam pójść, pooglądać, pomierzyć, a kupić taniej przez neta na przykład. Ja na okres ciąży kupuję używki na allegro od ewy michalak- uwielbiam te staniki, ale sa dosyć drogie, a w ciąży zmieniałam już rozmiar 2 razy, więc nówki są w moim przypadku bez sensu.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Wg mnie również lepiej wygląda ta bez rękawów. a tak swoją drogą aakkzzzii co się stało z Twoją piękną żółtą sukienką? Jak zobaczyłam Cię w niej to bardzo mi się spodobała i chyba też taka kupię na wesele 11 lipca, które mamy, bo pewnie będzie upał, a ja mam tylko 2 sukienki ciążowe na lato, ale z rękawami takimi dłuższymi do łokcia (jedna biała, więc w ogóle odpada) i się ugotuję w nich pewnie, bo mi duszno jest non stooop...

A no i mi jeszcze siara nie leci, nie wiem może coś ze mną nie tak. Niedawno usłyszałam od jednej strasznej pani, że z takimi ogromnymi cycami to mam się nawet nie szykować na karmienie piersią ale nie wiem czemu, bo nie zapytałam- tak się speszyłam...
Mieszkam na Woli blisko Wola Parku więc już chyba lepiej ten Tarchomin, żebym mogła autem pojechać jakoś używanych bym nie mogła założyć.
Cytat:
Cytat:

Dziękuję za opinie.

Jeśli lepiej się czujesz w tej z długim, to załóż tą z długim. Zdjecie też nie zawsze oddają to, co jest naprawdę. Przykładem moja czarna, którą zakładam (swoją drogą widzę, że jednak przeważają u nas jako weselne ), na żywo każdy jak ocenia to mówi, że bardzo dobrze wyglądam w niej, a tu były opinie, że dziwnie
Cytat:
Wcinam BÓB ☺
Mniaaammmm
Ja może też będę wcinać, kupiłabym sobie dzisiaj i truskawki, ale na targu nie można płacić kartą mam nadzieję, że po 17 jeszcze będą stać.
Cytat:

Fajne, zwłaszcza kurteczka. Też mamy ciuszki z takimi napisami

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ja już po fryzjerze, fajnie mi włosy pachną i są w końcu krótkie. Prawie tam zasnęłam normalnie... a henna póki co ciemna bardzo, ale wiadomo, tak jest zawsze na początku że się wygląda jak clown

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Mój tez od dzisiaj na delegacji też nie lubię sama zostawać, ale u nas to ja częściej wyjeżdżam i czasem są to długie wyjazdy. Jutro przyjeżdża do mnie mama i zostaje do niedzieli, wiec tylko dzisiejsza noc musze przerywać, a wieczorem i tak idę do kumpla na imprezę; )

niestety ceny są dużo wyższe,ale czasem da się coś upolować. Chociaż ja i tak przez ciążę na wymianę staników wydałam ponad 500zl:/
Ale wszystko mnie swedzialo,musiałam kupować naprawdę dobre i delikatne, bo dostawałam szału.
A akurat obwód niższy niż z pomiaru jest normalny, bo stanik się rozciaga. Ja normalnie miałam pod biustem 72 a nosiłam 65.

Tez uwielbiam Effuniakiw głównej fazie swędzenia mogłam tylko w nich chodzić
Jeszcze cleo i freya na mnie dobrze leżą, bo mają wąskie rozstawy fiszbin(poza tym są śliczne)

panache np. Gorzej.

Ja mam 100x135. Tak mi polecił Pan w sklepie
A gdzie je można dostać?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

A pościel mam 120x90

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:06   #4161
party_girl7
Zakorzenienie

Ja mam 2 komplety pościeli 120x90, i tak mi się bardzo duże wydają jak na takie dzieciątko, poduszka praktycznie na całą szerokość łóżeczka no i pościel też. Myślę że na długo starczy, choć w razie czego wzięłam tańsze wzory.

A przed chwilą kliknęłam 2 koszule do karmienia do szpitala, bo na poród mam taką starszą. Przynajmniej nie mają misiów i żyrafek

Stary 2015-06-19, 17:22   #4162
ali_ma
Rozeznanie

Witam

Melawen – dzięki nazwę spisałam jak będę mieć czas to poszukam

Akzi – ja uważam, że lepiej w długim rękawie i tak jak pisała dirtyblack kolorowe dodatki jeśli masz

ja nic nie ćwiczyłam, ani nie wychładzałam organizmu, a Ktosiek po 10 tygodniach leżenia głową w dół stwierdził, że mu się już znudziło i się obrócił, ale lekarka powiedziała, że ma jeszcze czas i miejsce na manewry

ja mam pytanko odnośnie rozmiaru koszul, które kupujecie na pobyt w szpitalu, bierzecie rozmiar, który teraz nosicie, czy większy?

party_girl7 - podasz linka, choć mi misie i żyrafki nie przeszkadzają, bo to i tak tylko na pobyt w szpitalu i kubeł, bo nie nawidzę koszul i w domu na pewno nie będę w nich spać

Edytowane przez ali_ma
Czas edycji: 2015-06-19 o 17:26
ali_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:24   #4163
olkma
Raczkowanie

Cytat:

Gdzie kupilas te body?
Stary 2015-06-19, 17:26   #4164
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkma Pokaż wiadomość
Gdzie kupilas te body?
H&M na stronie internetowej
Stary 2015-06-19, 17:30   #4165
malaja86
Rozeznanie

Cytat:

Fajne te śpiochy! A gdzie je kupiłaś? I za ile jeśli mogę wiedzieć?
Mnie czasem w pajacykach wkurzała ilość napów, szczególnie w nocy

.
Dwa po prawej w smyki te z gwiazdką i te pod nimi za komplet 35
Reszta rzeczy na allegro. U jednego użytkownika tego: http://allegro.pl/spiochy-spioszki-r...989327149.html po 10 zł. W dotyku fajne. Po weekendzie chyba zacznę pranie.
Stary 2015-06-19, 17:31   #4166
olkma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ali_ma Pokaż wiadomość
Witam

Akzi – ja uważam, że lepiej w długim rękawie i tak jak pisała dirtyblack kolorowe dodatki jeśli masz

ja nic nie ćwiczyłam, ani nie wychładzałam organizmu, a Ktosiek po 10 tygodniach leżenia głową w dół stwierdził, że mu się już znudziło i się obrócił, ale lekarka powiedziała, że ma jeszcze czas i miejsce na manewry

ja mam pytanko odnośnie rozmiaru koszul, które kupujecie na pobyt w szpitalu, bierzecie rozmiar, który teraz nosicie, czy większy?

party_girl7 - podasz linka, choć mi misie i żyrafki nie przeszkadzają, bo to i tak tylko na pobyt w szpitalu i kubeł, bo nie nawidzę koszul i w domu na pewno nie będę w nich spać
Powinniście wziąć mniejszy bo przeciez po porodzie brzuch od razu jest troche mniejszy, nie jest płaski ale nie jest to 7 miesiąc tez...
Stary 2015-06-19, 17:32   #4167
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
ja wzięłam XL, ale nie są duże bardzo. I tak później do domu zamierzam kupić coś bardziej kobiecego (po połogu oczywiście )
Stary 2015-06-19, 17:34   #4168
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
ja wzięłam XL, ale nie są duże bardzo. I tak później do domu zamierzam kupić coś bardziej kobiecego (po połogu oczywiście )
Tez będę brała XL bo taki noszę
Stary 2015-06-19, 17:36   #4169
melawen
Rozeznanie

Cytat:
Witam

Ja kupiłam większe, bo teraz tez w nich śpię. W pizamie mi niewygodnie. Kupiłam l normalnie mam s/m. Mam 2 planuje jeszcze dokupić 1 ew. 1 na poród bylejaka
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 17:38   #4170
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Korzystam z telefonu. Zdjecie robie normalnie. W galeri mam normalne a wklejaja sie obrucone nie wiem jak to jest

Mam duzo ciuszkow to prawda 3/4 z olx za darmo i od wizazanki pudlo za 50 zl.

Ja juz sukcesywnie wszystko robie . Pol domu wyrzucilam by sie jakos pomiescic z tym wszystkim
mi też się zdjęcia obracają same, kiedyś nie miałam takiego problemu na wizażu, a teraz przy każdym wstawianiu...

Cytat:
Witam

Pewnie, oto link do tych koszul KLIK
Ja wzięłam S, bo zmierzyłam sobie wymiary i powinna być jeszcze luźna na mnie. No i licze bez brzucha, bo to po porodzie. A nie lubie takich obcisłych piżamek, szczególnie taraz od kiedy jestem w ciąży.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości