Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-19, 21:29   #1351
sabonka123
Rozeznanie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Długie do ziemi z cyklu "Plaża" http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=709 według mnie tam jest gumka.
O kurcze jakie fajne, idę jutro do lidla a do lidla mam 3 minuty pieszo :p od której czynne?

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:30   #1352
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Obawwiam się, że sporo osób może głownie po to usg przyjsc a pewnie będzie trwało chwilunie

Kurde dziewczyny...jakiego rozmiaru wiecj kupujecie? 56 czy 62? Bo jak zrobiłam przebiórke to okazuję się, ze najwiecej to ja mam ale 68
U mnie najwięcej wychodzi 62, chyba na razie najdłużej posłuży. Z 56 nie chcę przeginać bo nie wiadomo jaki duży maluch się urodzi a jak coś dokupić zawsze można.

Wgl dziewczyny, rano narzekałam, że tak mało mam z wyprawki a po południu porobiłam zamówienia w kilku sklepach i mnie czeka wysyp paczek Sześć stów dziś poszło...
Ale mam już dla dzidzi i body i pajace, skarpetki, czapeczki, kaftaniki, rękawiczki, ręczniki, rożki, pieluszki tetrowe, kocyki, nawet gryzak na przyszłość wzięłam bo był fajny za 5zł Przede wszystkim obkupiłam się w Smyku - polecam zajrzeć sporo fajnych przecen! Np. śliczne czapeczki po 5,99zl
http://www.smyk.com/cool-club-czapka...a-dla-dzieci-p
Trochę też z 5-10-15 (coś mały wybór mają), no i z allegro wzięłam 2 te koszule ciążowe do karmienia Muzzy:
http://allegro.pl/koszula-muzzy-do-k...401192260.html
Aa i jeszcze wieczorem weszłam na szybko na dziecięcy w H&M i z wyprzedaży upolowałam beżowe body w kropeczki za 10zł Ale słabo u nich z przecenami dla niemowląt, prawie nic nie ma a szkoda bo niektóre rzeczy takie śliczne

W poniedzialek jedziemy do Ikei po komodę na to wszystko, wysoka i pojemna o taka:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10214557/

Także póki co coś już mamy, zostają teraz do uzupełnienia głównie rzeczy do pielęgnacji, troszkę ubranek (liczę na F&F ) no i najbardziej gracące rzeczy które zostawiam na sam koniec czyli wózek, łóżeczko, wanienka. Cale szczęście że wózek mam już wybrany, uff
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:34   #1353
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Dzisiaj pierogi ruskie mam
moje ulubione danie obiadowe :slina

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
dzięki wielkie. Dzisiaj czuje się ciut lepiej. Karmię ją strzykawką nieco na siłę specjalną odżywką

Ja odkupiłam Medela Mini electric od znajomej. Większość części (chyba wszystko poza silnikiem) wygotowuje się, także nie ma problemu jeśli idzie o higienę
Fajnie, że sierściuch czuje się lepiej
a laktator z tej firmy poleca mi kumpela, bo części można dokupić osobno, jak się będę brzydzić po kimś...

Cytat:
700g dziewczynki w brzuszku
Jedyny minus - mam skierowanie na patologię ciąży do poradni przez tę małopłytkowość
duża już jest
a z tą małopłytkowością to lepiej dmuchać na zimne

Cytat:
Mojej koleżance właśnie przysłali adamex galactic Co prawda na razie na sucho, bo maluch jeszcze w brzuchu, ale mówi że fajnie się prowadzi i łatwo składa My też już chcemy wybrać, żeby było to z głowy
mi się strasznie podoba ten co Malej pajero alu len...

Cytat:
AgatkaSz, zaczarowałaś internety, znalazłam minimalnie używany elektryczny laktator minimalnie droższy od nowego ręcznego
czyżbyśmy obserwowały ten sam???

Cytat:
Ja na następną wizytę muszę oprócz morfologii i płytek, powtórzyć badanie na toxoplazmozę IgM, TSH, ft4, i obciążenie glukozą 75g. Nie dość że utoczą mi połowę krwi to jeszcze popłynę z kasą
ja mam morfologię, toxo, jonogram, mocz, obciążenie glukozą 75g i jakieś OWA, wie któraś co to?!

fajny, tylko myślę, że się może kudłacić...

Cytat:
My na razie obstawiamy Pajero
nie ukrywam, że zasugerowałam się Tobą, bo wiem, że Pajero masz przetestowane w sklepie wzdłuż i wszerz
piszesz o tym alu len, tak?
ja wkrótce jadę go oglądnąć na żywo, tyle, że muszę przejechać 100km w jedną stronę do sklepu, który go ma, bo w mojej mieścinie jeszcze adamexa nie sprowadzają
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:38   #1354
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Kurde chyba naprawdę mają gumkę w tali:-( a myślałam, że nie...ale i tak pojadę zobaczę co i jak
Stary 2015-06-19, 21:39   #1355
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
śliczna ta komoda, szkoda że w mojej sypialni się nie zmieści i zamiast wymarzonej białej musiałam kupić kolejny mebel do salonu
te przegródki są fajne, pasowałyby mi takie na skarpetki, niedrapki i czapeczki dla małej
Stary 2015-06-19, 21:43   #1356
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
O kurcze jakie fajne, idę jutro do lidla a do lidla mam 3 minuty pieszo :p od której czynne?
Od 8

Cytat:
W poniedzialek jedziemy do Ikei po komodę na to wszystko, wysoka i pojemna o taka:
Uwielbiam MALM!!! Tylko nie mam gdzie go wstawić

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
czyżbyśmy obserwowały ten sam???
Nie wiem, ale ja już kupiłam Ale widziałam jeszcze chyba jedną ofertę, która też wyglądała atrakcyjnie
Stary 2015-06-19, 21:47   #1357
toskaKrk
Wtajemniczenie

Młody usnął oglądając bajki

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
ja też chodze na patologie na kopernika, a ta małopłytkowość to z morf wychodzi??
A jak się tam można zarejestrować? Masz może jakiś nr telefonu?

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Też się wzięłam za szukanie kombinezonka i śpiworka, zobaczcie jakie śmieszne:

http://allegro.pl/kombinezon-wiosna-...404257513.html
Fajny Mnie też się podobają te takie polarkowe i futerkowe, ale muszę się wstrzymać aż przegrzebię to co mam po młodym i co od znajomych odkupię

Cytat:
ja mam morfologię, toxo, jonogram, mocz, obciążenie glukozą 75g i jakieś OWA, wie któraś co to?!
OWA to kiła
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:48   #1358
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
śliczna ta komoda, szkoda że w mojej sypialni się nie zmieści i zamiast wymarzonej białej musiałam kupić kolejny mebel do salonu
te przegródki są fajne, pasowałyby mi takie na skarpetki, niedrapki i czapeczki dla małej
W mojej sypialni bede musiala łóżko upchnąć tak, ze drzwi do konca sie nie beda otwieraly Ale wszystko (szafa, łóżeczko) powinno sie pomiescic, moze nawet da rade wcisnac jeszcze fotel do karmienia

No komoda fajna, bardzo pojemna i te przegrody tez fajnie do niej pasują, na pewno wezmę ich z 2 komplety W ogole to oni tą serię Malm od lat produkują i tak liczę, ze jak za rok-dwa będziemy robic osobny pokoik dla malego, to wtedy dokupimy z niej więcej do kompletu Na razie taka olbrzymia komoda na wszystko wystarczy.

Stary 2015-06-19, 21:52   #1359
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Komoda super, miałam z tej serii u rodzicow jak mieszkałam jeszcze ta do pokoju dziecięcego potem też fajna

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Jaki fotel do karmienia? Ja zawsze marzyłam o takim do bujania nie wiem czemu:-P
Stary 2015-06-19, 21:54   #1360
toskaKrk
Wtajemniczenie

Pasztetnik świetna ta komoda

Zazdroszczę tego urządzania pokoików dziecięcych.
Ja to najchętniej wywaliłabym wszystko z małego pokoju i od nowa urządziła, ale kasy nie mamy i nie będzie
Dopiero teraz wiem co by się przydało.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:54   #1361
malinowa4
Zakorzenienie

a co myślicie o takiej komodzie pod przewijak ? np taka co mala kupiła i na nią położyć . bo w sumie myślałam żeby tak u siebie zrobić. tylko właśnie nie może być za wysoka
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 21:55   #1362
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem, ale ja już kupiłam Ale widziałam jeszcze chyba jedną ofertę, która też wyglądała atrakcyjnie
podkupiłaś mi go cichaczem, ja się czaiłam na licytację
ciekawe za ile by poszedł, ja zamierzałam licytować do ok.120zł

Cytat:
OWA to kiła
ale ja robiłam badanie w kierunku kiły przed ivf w styczniu?! to po cholerę mam powtarzać?! przecież to logiczne, że się nie zaraziłam...
Stary 2015-06-19, 21:55   #1363
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Komoda super, miałam z tej serii u rodzicow jak mieszkałam jeszcze ta do pokoju dziecięcego potem też fajna

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Jaki fotel do karmienia? Ja zawsze marzyłam o takim do bujania nie wiem czemu:-P
Zwykly fotel U teściowej leży niechciany taki jeden mega wygodny ale przez to duzy i bym musiala miec na niego miejsce, a fajny by byl obok lozeczka do karmienia np. w nocy

Stary 2015-06-19, 21:59   #1364
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale widziałam jeszcze chyba jedną ofertę, która też wyglądała atrakcyjnie
a masz linka do tej drugiej oferty?

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
a co myślicie o takiej komodzie pod przewijak
no mi się bardzo takie podobają, ale nie mam miejsca...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Ja zawsze marzyłam o takim do bujania nie wiem czemu:-P
Moja mama ma, a może mi jakoś pomóc przy dziecku, może go przychandryczę od niej
Stary 2015-06-19, 22:02   #1365
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
a co myślicie o takiej komodzie pod przewijak ? np taka co mala kupiła i na nią położyć . bo w sumie myślałam żeby tak u siebie zrobić. tylko właśnie nie może być za wysoka
Trzeba przymierzyć do siebie po prostu
Ja będę zamawiać komodę kąpielową, więc na szczęście nie muszę płakać że nie mam komody ale i tak obstawiam, że najwygodniej mi będzie przewijać na dużym łóżku.

Cytat:
podkupiłaś mi go cichaczem, ja się czaiłam na licytację
ciekawe za ile by poszedł, ja zamierzałam licytować do ok.120zł
Nie poszłoby za tyle, laska miała ustawioną cenę minimalną i nie chciała zejść poniżej, a to automatycznie sprawia, że aukcja z niższą ceną jest nieważna, nie zobowiązuje sprzedawcy do niczego. Okazja była mega moim zdaniem, to chapsnęłam Zobaczymy czy w praktyce faktycznie jest w tak idealnym stanie, ale powinien być jeśli napisała prawdę o czasie użytkowania.

Cytat:
ale ja robiłam badanie w kierunku kiły przed ivf w styczniu?! to po cholerę mam powtarzać?! przecież to logiczne, że się nie zaraziłam...
Trzeba te badania zrobić dwa razy, na początku i na końcu ciąży, bo przy przyjmowaniu na porodówkę tego wymagają, przynajmniej u mnie. Tyle że ja będę robiła pod koniec ciąży...diabli wiedzą, może to błąd, bo faktycznie co jeśli poród wcześniej się zacznie...
Stary 2015-06-19, 22:02   #1366
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Też tak myslalam, ale ta moja bedzie miala 120cm to za wysoka wiec odpada Mysle wiec o takim przewijaku na łóżeczku. No chyba że zamiast tego fotela do karmienia, to wstawie do sypialni stolik i wtedy bym mogla na nim i przewijac i myc w wanience bo póki co mam plany rozkladac wanienke ze stelazem na naszym łózku...
Qrde no czemu to sie wszystko nie moze pomiescic w jednym pomieszczeniu :/
Chyba bede musiala wywalic z sypialni łózko

Stary 2015-06-19, 22:05   #1367
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
a masz linka do tej drugiej oferty?
http://allegro.pl/laktator-elektrycz...430529788.html Na fotkach wygląda ok, jest aukcja do jutra, ale nie wiadomo do jakiej ceny dobije.
Stary 2015-06-19, 22:07   #1368
Pasztetnik
Zadomowienie

Aha, smialyscie sie dzis z planow zakupow ubranek na chrzest,
tymczasem korzystając z okazji kliknęłam dla Maksa już pajac świąteczny
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p

Stary 2015-06-19, 22:10   #1369
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę że możecie nosić sukienki odcinane w pasie...
A czemu Ty nie możesz?
Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Mala29lll a robisz sos do pierogów ruskich?
Nie A jaki sos? Mój to wcina ze śmietaną a ja uwielbiam cebulkę zeszkloną
Cytat:

[/COLOR]Mala czekamy na focie!!
Kurde rozładował mi sie tel a teraz mi się nie chce robić fotek heheh może jeszcze zrobię a jak nie to zostawię bałagan do jutra rana i zrobię
Cytat:
Długie do ziemi z cyklu "Plaża" http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=709 według mnie tam jest gumka.
No są gumki. Tylko chyba w tej czarnej i kolorowej w paseczki nie ma

Cytat:
U mnie najwięcej wychodzi 62, chyba na razie najdłużej posłuży. Z 56 nie chcę przeginać bo nie wiadomo jaki duży maluch się urodzi a jak coś dokupić zawsze można.

Wgl dziewczyny, rano narzekałam, że tak mało mam z wyprawki a po południu porobiłam zamówienia w kilku sklepach i mnie czeka wysyp paczek Sześć stów dziś poszło...
Ale mam już dla dzidzi i body i pajace, skarpetki, czapeczki, kaftaniki, rękawiczki, ręczniki, rożki, pieluszki tetrowe, kocyki, nawet gryzak na przyszłość wzięłam bo był fajny za 5zł Przede wszystkim obkupiłam się w Smyku - polecam zajrzeć sporo fajnych przecen! Np. śliczne czapeczki po 5,99zl
http://www.smyk.com/cool-club-czapka...a-dla-dzieci-p
Trochę też z 5-10-15 (coś mały wybór mają), no i z allegro wzięłam 2 te koszule ciążowe do karmienia Muzzy:
http://allegro.pl/koszula-muzzy-do-k...401192260.html
Aa i jeszcze wieczorem weszłam na szybko na dziecięcy w H&M i z wyprzedaży upolowałam beżowe body w kropeczki za 10zł Ale słabo u nich z przecenami dla niemowląt, prawie nic nie ma a szkoda bo niektóre rzeczy takie śliczne

Także póki co coś już mamy, zostają teraz do uzupełnienia głównie rzeczy do pielęgnacji, troszkę ubranek (liczę na F&F ) no i najbardziej gracące rzeczy które zostawiam na sam koniec czyli wózek, łóżeczko, wanienka. Cale szczęście że wózek mam już wybrany, uff
600 zł? heheh szalona kobieto ale dzidzia kosztuje i taka prawda

ile ma ta komoda głębokości bo do przedpokoju by się zdała u mnie?

Cytat:

nie ukrywam, że zasugerowałam się Tobą, bo wiem, że Pajero masz przetestowane w sklepie wzdłuż i wszerz
piszesz o tym alu len, tak?
ja wkrótce jadę go oglądnąć na żywo, tyle, że muszę przejechać 100km w jedną stronę do sklepu, który go ma, bo w mojej mieścinie jeszcze adamexa nie sprowadzają
NAjpierw strasznie mi sie podobał własnie len a teraz w pipetkę biało czarną z edycji limitowanej nam się podoba. Wklejałam fotkę niedawno O taki
IMG_20150612_170219-zmniejszajka_pl.jpg
Cytat:
Ja właśnie do tej mojej komody chcę z Ikei przegródki takie nie złączone w jedno tylko jest parę pojemników różnej wielkości i będę sobie wyciągała np bodziaki albo coś tam to całe pudełeczko. Już mam takie i są zarąbiste
Cytat:
Amelia pisała, że do tej mojej można domówić przewijak taki nakładany na komodę
Stary 2015-06-19, 22:10   #1370
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Elve ale śliczne ubranka... chyba któraś już prezentowała tutaj takie ubranko w te kolorowe kropy??? dobrze pamietam??

A co do kołderki jeszcze to ja uważam, że mi się bardzo przyda bo nie zamierzam jakoś wielce w domu mieć gorączki...normlana optymalna temperatura, więc w nocy dziecia trzeba ładnie przykryć
(moi znajomi jak sie im dziecko urodziło to w domu 27 stopni normlanie sauna!!)
mój spał w rożku i przykrywałam jak już kocykiem, kołderka późno poszła w ruch. a w mieszkaniu sauny nie robiłam.
do wózka w ogóle pościeli nie miałam.

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
A co do chrzcin dziewczyny to robicie w domu czy w restauracji? bo mój tż dzwonił ostatnio do restauracji i tak orientacyjnie pytał o chrzciny tj 80 zł od osoby plus picie i ciasto w własnym zakresie więc znośnie.. ale najgorsze jest to, że jest lipa z terminami wolny jest albo 12 grudnia albo dopiero luty
ja w restauracji bo w domu nie mamy miejsca, ale my dopiero gdzieś na wiosnę

Cytat:

Mala powiedz mi kochana, Ty kupujesz to łóżeczko Rafał z funkcją sofy czy zwykłe? Myślisz, że to w ogóle wykorzystamy? I tak sobie myślę, czy to 120x60 nie będzie za małe?

Mamuśki doświadczone podpowiedzcie, czy Wasze dzieci korzystały z takiej sofki, czy to w ogóle bez sensu. I czy właśnie lepiej mieć to większe łóżeczko? Czy 120x60 styknie?

http://sklepmati.pl/wymiar-120-x-60/...szuflada-.html
mój ma 2,5 roku a dalej upiera się na spanie w łóżeczku 120 na 60 więc to na pewno nie jest za małe łóżeczko

Cytat:
Ja jeszcze nie wiem czy w ogóle będę karmić, nie wiem jak długo, nie wiem jak często będę odciągać, a laktator ogólnie jest potrzebny już do szpitala. Jak mam przy tylu niewiadomych wydać stówkę na ręczny i 4 stówki na elektryka, to cóż
j laktator kupiłam dopiero z miesiąc czy dwa po porodzie

Cytat:
A powiedzcie, czy rajstopki na początku się przydają?
my nie używaliśmy. dopiero jak mi młody nabrał ciałka.

Cytat:
Dziewczyki do aznokci lepsze nożyczki czy cążki?
cążki

Cytat:
a tak mniej wiecej...ile np body lub pajacy 56 a ile 62? Pomocy, bo wariuje..włączyła mi się panika...że mało czasu, mało miejsca, że nie ogarniam wszystkiego co i jak...
ja mam mniej więcej aktualnie po 7 sztuk tych i tych na dlugi rekaw i na krotki z przewaga na 62.
a nawet jak dziecko bedzie duze to na poczatku w ciuszkach 56 sie topi

Cytat:
Ja też raz robiłam, na początku, ale ponoć do porodu trzeba mieć aktualne.
ja badania na taxo bede miec powtarzane bo nie przechodzilam tego

ale lipna dziś pogoda. nic tylko pod kocem siedzieć i spać ;p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 22:10   #1371
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Ja mam na święta tez Juz strój :-P tez ze smyka body z reniferem i pośpiochy polarowe w renikerki
Stary 2015-06-19, 22:11   #1372
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, smialyscie sie dzis z planow zakupow ubranek na chrzest,
tymczasem korzystając z okazji kliknęłam dla Maksa już pajac świąteczny
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
mam taki sam kupiłam już w lutym jak tylko zobaczyłam serduszko heheh zarąbisty jest
Stary 2015-06-19, 22:14   #1373
Amelie04
Zakorzenienie

szalejecie dziewczyny, ja jeszcze nic nie kupuje fajny ten strój Pasztetnik hihi
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 22:15   #1374
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myslalam, ale ta moja bedzie miala 120cm to za wysoka wiec odpada Mysle wiec o takim przewijaku na łóżeczku. No chyba że zamiast tego fotela do karmienia, to wstawie do sypialni stolik i wtedy bym mogla na nim i przewijac i myc w wanience bo póki co mam plany rozkladac wanienke ze stelazem na naszym łózku...
Qrde no czemu to sie wszystko nie moze pomiescic w jednym pomieszczeniu :/
Chyba bede musiala wywalic z sypialni łózko
Może mieć przewijak na te komodę ale z krzesła będziesz musiała śmierdziuszka przebierać
JAk wanienkę ze stelażem NA ŁÓŻKU
My w sypialni będziemy kąpać bo łazienka za mała
Stary 2015-06-19, 22:19   #1375
malinowa4
Zakorzenienie

hehe kocham mojego tż , wie jak mi nastrój poprawić
mówi do mnie żebym nie miała doła z powodu tęsknoty, że jak przyjedzie po mnie to odrazu pojedziemy do primarka na zakupy kochanyyyy

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Może mieć przewijak na te komodę ale z krzesła będziesz musiała śmierdziuszka przebierać
JAk wanienkę ze stelażem NA ŁÓŻKU
My w sypialni będziemy kąpać bo łazienka za mała
my też w sypialni
Stary 2015-06-19, 22:22   #1376
emylka86
Zakorzenienie

ja miałam przewijak na łóżeczko i mi się super sprawdził.

a kąpać będziemy w pokoju dzieci na kanapie ;p tak też robiłam z Michałem. Ale tego pewnie szybciej "przerzucimy" z wanienki do wanny do brata ; )

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-06-19, 22:26   #1377
mala29lll
Zakorzenienie

Rany ile ja mam kaftaników 56/62 i bodziaków z długim rękawem 56. NAwet nie wiedziałam
i na 50 mam 2 takie słodkie sweterki białe ale nie wiem czy się przydadzą
Stary 2015-06-19, 22:28   #1378
Amelie04
Zakorzenienie

Mała połowy nie wykorzystasz, hehe

kurcze, a mnie ciągle zadziwiają ludzie znajoma stwierdzila, ze co ze mnie za matka, ze wstawiam zdjecia w czerwonej szmince no najlepiej wygladac jak fleja co nie ?
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-19, 22:30   #1379
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Rany ile ja mam kaftaników 56/62 i bodziaków z długim rękawem 56. NAwet nie wiedziałam
i na 50 mam 2 takie słodkie sweterki białe ale nie wiem czy się przydadzą
też tak miałam przy pierwszym jak dostałam ciuszki od kuzynki i swoich nakupowałam. teraz zostały mi tylko te po Michaśku i ewentualnie coś tam dokupię

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

a i fakt połowy się nawet raz nie ubierze. ja tak miałąm. wyciągam pajaca by ubrać pierwszy raz a on już za krótki.

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-06-19, 22:30   #1380
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A czemu Ty nie możesz?
Gumka drażni mnie w brzuch, swędzi i irytuje, musi być coś z gumką nad albo pod, a najlepiej bez gumki.

Cytat:
hehe kocham mojego tż , wie jak mi nastrój poprawić
mówi do mnie żebym nie miała doła z powodu tęsknoty, że jak przyjedzie po mnie to odrazu pojedziemy do primarka na zakupy kochanyyyy
wie jak żonę uszczęśliwić

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości