|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VII :)
Dzwonisz do sprzedającego i o tym informujesz. Zreszta co kurier ma do gadania. Takie jest prawo i tyle.
|
#362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Sprawdź! Oczywiście ze tak!
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zawsze otwieralam paczke i sprawdzalam (w pracy) czy nic nie jest uszkodzone i czy sztuki choc sie zgadzaja... Choc to i tak inaczej wygladalo bo w systemie musialo sie zfadzac dodatkowo... Ale tak czy siak otworzyc moglam.
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
A i żebyśmy sie dobrze zrozumiały. Jeśli coś jest nie tak z zamówieniem to i tak kwitujesz odbiór przesyłki ale SPISUJESZ PROTOKÓŁ SZKODY!! Bo inaczej klops.
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli rozumiem ze KAZDA przesylke ktora zamawiam z platnoscia przy odbiorze mam prawo najpierw otworzyc tak?
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Czyli tak czy siak paczke odbierasz a potem,, bujasz sie,, z reklamacja, odsylaniem itd...
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VII :)
Bujasz to sie wtedy kiedy nie masz potwierdzone ze cos było nie tak
no ale tak, odebrać musisz. Tak, masz prawo otworzyć każda przesyłkę nie tylko taka za która płacisz przy odbiorze, ale tez taką za którą zapłaciłaś wcześniej
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale z Was ranne ptaszki Pogoda nie sprzyja dzisiaj niczemu... Oby sie poprawiła i szło chociaż na spacerek wyjsć malutki (bo pomaga na moje ciagle zawirowania...) ![]() Miłego dnia
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Alez sie objadlam ruskich podsmazanych na patelni na zloto ze smietana :-D chyba czas polezakowac :-P
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Wisze ze wszystkie dobre humorki od rana macie tak trzymac
ja niestety mecze sie z mdlosciami najchętniej przespalabym cały dzień
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś jedliśmy fasolkę na obiad
później przychodzi do mnie koleżanka z synkiem na kawę. A jak pogoda dopisze to popołudniu pójdziemy do wesołego miasteczka w trójkę bo dziś przyjechali do naszego miasta
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wam duszno i goraco wszystkim bylo ze ściągłyście ten deszcz i teraz pada i pada kilka dni i konca nie widac :-(
Ja chce słonko już. Nudno przez tą pogode i tak ponuro...
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u nas piękne słoneczko
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie w tej chwili tez. I tak od rana. Pol godz slonca i fajnie cieplo a potem pol godz deszczu i wiatr, potem pol godz nie wiadomo czego i tak w kolko.
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
My mieliśmy iść na festyn, to zaczęła się burza i deszcz z gradem i
Też chcę już ciepełko, zwłaszcza, że teraz, całkiem inaczej niż w poprzedniej ciąży, nie przeszkadza mi ono wcale. |
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Zachecona wczorajszymi forumowymi goframi zrobilam dzisiaj rowniez nie zdazyly ostygnac i wszystkie zjedzone moi chlopcy zachwycieni, wszyscy 3 najmlodszemu chyba tez smakowalo bo wierci sie az milo.Te brzoskiwnie splaszczone zawsze moj maz kupuje, sa przeslodkie pycha! Mimo ze ja osobiscie wole nektarynki ![]() Laktatora i sterylizatora nie kupuje. Mam jedna butelke na wode ewentualnie cherbatke. Mam zamiar karmic piersia wiec powyzsze raczej zbedne. Mlodszego karmilam 18 miesiecy. Laktator uzylam raz i go sprzedalam, butelke mialam tez jedna. Mleka modyfikowanego syn nie zna ![]() Oby tym razem tez tak bylo bo nie wiem jak bedzie z laktacja po cc. Milego niedzielnego popoludnia
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny. Ja wczoraj do 2 w nocy gości miałam i dziś odsypiamy;d
Cytat:
U nas dziś pada ale i tak jest tak duszno że masakra. Poza tym palce mi puchną i pierścionka zdjąć nie mogłam.. ach trzeba się chyba z nim pożegnać na jakiś czas. A i pochwalę się Wam co mój Kochany zrobił. Nakładkę na komodę pod przewijak
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie sierpnioweczki
rano napisalam posta i mi go wcielo wiec sobie poszlam :-P dzis pojechalismy do smyka i kupilismy maluszkowi body z zakazem fotografowania :-P i polspiochy w 2paku ;-) wstapilismy do rossmana, a tam mile zaskoczenie ;-) poprosili mnie na sam poczatek kolejki bo jestem w ciazy,pomimo to ze dluga nie byla, a pani ktora stala przede mna zaczela mnie przepraszac ze nie widziala itd ;-) jeszcze nigdy tak nie mialam :-P az mi troche glupio sie zrobilo ale w sumke sie nalezy :-P i dzis obiad zjedlismy poza domem ;-) teraz ja zrobilam pizze a moj Ł. rozkrecil troche mebli. Ja zakupilam butelki TT ale do wyparzania butelek nic nie bede kupowala... Dzis ogladalismy orientacyjnie meble do pokoiku i dla starszego dziecka sa takie super... Tak nam sie spodobaly ze szok, i do malego pokoiku super rozwiazanie... ale to juz takie dla starszego dziecka bo z biurkiem i lozkiem na gorze nad meblami... Ale kurcze, zastanawiam sie czy ich nie kupic na przyszlosc :-P
|
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
Czy tylko mnie tak boli ? normalnie caly czas czuje brzuch , ciagnie kłuje , nie moge isc na zakupy bo ledwo chodze .. chce urodzić chce żeby ten miesiac szybciej minal . nie wyrabiam
|
#380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak, też nie wiedziałam kto to.. i się dowiedziałam, że disco polo Cytat:
kaski: ![]() Cytat:
![]() też dziś w smyku byłam ale mega promocji nie było..tzn zależy co.. ale gdzie te ich -50% to ja nie wiem ![]() Cytat:
A ja właśnie zamówiłam łóżeczko (jednak nie te, które Wam pokazywałam.. też na muzpony ale tańsze ), do tego zamówiłam jeszcze koszulkę nocną, szlafrok (bo było w zestawie), no i coś ciuszków z carter'sa ![]() aaaa i miałam Wam mówić - mój tata nam zamówił lifenest bo ostatnio się znajomym dziecko urodziło i mają.. był zachwycony i zamówił. więc w sumie moje wątpliwości zostały rozwiane bo i tak lifenest będzie :P
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec jeszcze troche i maluch bedzie zwarty i gotowy
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#383 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry (z małym poślizgiem)
Przyjechaliśmy z małym poślizgiem i okazało się, że nie ma już miejsc, ale nic straconego, usłyszeliśmy za to po raz pierwszy jak bije serduszko Wiktora . Dowiedzieliśmy się jak kąpać i przewijać maluszka oraz wielu innych ciekawych rzeczy... Szkoda troszkę tego USG, no ale nic straconego, za 2tyg. sobie odrobimy (mam taką nadzieję ).Trochę wkurzały mnie te stoiska.. Chcieliśmy z TŻ na spokojnie pooglądać pościele i łóżeczka to ciągle ktoś nas atakował z nową ulotką, gazetą, pseudo 'rabatami', które okazały się być ważne do zeszłego roku
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
Roxana, tez tak sobie z drugiej strony mysle , ze zanim maly pojdzie do przedszkola czy szkoly to moze wszystko sie zmienic ;-) no tez slyszalam ze wyprzedaze w smyku i pojechalismy, a tam... Lipa... Jakos szalu nie bylo ale maz musial cos sobie upatrzyc i juz po ptakach :-P chcialam cos w stylu malego marynarza ale zostalam zakrzyczana :-P
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
Kasperka ogladnęłam sobie Twoje nowe autko i chłop się na mnie z politowaniem popatrzył. I śmieję się, że ja i tak zawsze swoim trupem będę jeździć
Byłam siku i znowu ze mnie pociekło i nie wiem czy to taki wodnisty śluz czy gdzieś znów mam przeciek. |
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
Moja pierwsza ciąża wiec nie mam porownania, ale jakos do tej pory było w mjare ok, a teraz z kazdym dniem coraz to gorzej... Chcialabym juz byc po, miec juz zdrowe malenstwo w domu, zwlaszcza ze z kazdym dniem mam coraz wiekszego stresa przed porodem... :-(
|
|
|
|
#387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no to dziadek zrobił super prezent. ja od dwóch dni próbuje zrobić zamówienie z rzeczami potrzebnymi do szpitala i "apteczką" dla smyka siebie, ale powiem szczerze, że co przeglądam te produkty to mi się odechciewa po 30 minutach i odkładam to na później. Mąż dzisiaj maluje pokój synka, jutro chce kłaść nowe panele. Praca wre, ja znowu mam masę sprzątania Jutro III USG prenatalne
razem od 01.03.2008 r. zaręczyny 14.07.2011 r. ślub 30.08.2014 r. ![]() Edytowane przez natalia1011 Czas edycji: 2015-06-21 o 19:51 |
||
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ImageUploadedByWizaz Forum1434909425.175624.jpg
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak to po raz pierwszy?? ![]() Roxana pytałam wczoraj, czy byłaś oglądać oddział, ale chyba nie zauważyłaś mojego pytania
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
witajcie dawno mnie nie bylo ale ciagle cos teraz tez na chwile bo maly pluska sie w wannie ale poki co bawi sie swietnie
ja sie dzis najadlam strachu bo przyrzadzilam obiad i sobie siadlam a tu jakos mokro i nie wiedzialam czy to wody czy popuscilam,bo zdarza sie jak kichne..ale potem jeszcze troszke no i mysle czy jechac czy IP czy zcekac,dzwonie do gina i pytam ale na razie kazal sie wstrzymac jakby wrocilo i sie nasililo to przyjechac bo ma dzis dyzur od 20stej ,brzuch mi sie co troche stawia ,kazal duzo odpoczywac i na razie tyle.. za to torbe mialam spakowana w 20minut... ![]() mirabelka piekny przewijak roxana piekne lozeczko i wogole wszystko z tymi kurierami i meblami etz mialam przeboje ale juz po bolu,moj to wogole przyjechal przerzucil paczke i pojechal...to tak ich zjechalam ze ceratke -materac wyslali mi gratis..nie tylko to mialam im za zle ale ze jestem niedlugo ,,przed'' nie bede sie denerwowac... wysylam Wam zdjecia ,skrawkipokoików..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

tak, też nie wiedziałam kto to.. i się dowiedziałam, że disco polo
kaski: 
), do tego zamówiłam jeszcze koszulkę nocną, szlafrok (bo było w zestawie), no i coś ciuszków z carter'sa
. Dowiedzieliśmy się jak kąpać i przewijać maluszka oraz wielu innych ciekawych rzeczy... Szkoda troszkę tego USG, no ale nic straconego, za 2tyg. sobie odrobimy (mam taką nadzieję