Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-22, 21:27   #1741
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
tak właśnie, 2 kwalifikacje - wykonywanie zabiegów na twarz ; wykonywanie zabiegów na ciało

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

a na jakim kierunku byłaś?
Technik administracji
Poszłam do tej szkoły bardziej po to żeby wyjść do ludzi po dwóch latach w domu z dzieckiem. Ale fajnych ludzi spotkałam i sporo ciekawych rzeczy się dowiedziałam zwłaszcza z zakresu prawa no i dyplomik sobie leży obok dyplomu mgr. Kto wie co się w życiu przyda

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
hej
a mnie cos rwie ząb osemka patrze, ze psuc sie zaczyna, pewnie do wyrwania, to juz bedzie drugi ząb po tej stronie nienawidze zebow

juz jutro wizyta w klinice
chyba nie bede wcale spać
Zęby to zło
Daj znać po wizycie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 21:37   #1742
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Klasyczne, póki co obstawiam to + materac lateksowy
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/
Widziałam je na żywo i mnie nie przekonało jakością. Jakoś za łatwo się nim"majta" w sensie takim że łatwo wprawić barierkę w ruchu Wyobrażam sobie, że taki roczny szkrab będzie się za nią łapał i skakał to jakoś nie jestem przekonana, ale może jestem przewrażliwiona.

To wydaje mi się ciut lepiej wykonane a 50 pln droższe.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248567/

+ widzę taki minus, że wszystkie łóżeczka z IKEI mają tylko 2 poziomy i nie mają wyjmowanych szczebelków.

Te droższe mnie jakoś nie przekonują, tym bardziej, że w niższej cenie mam to, które widziałam na żywo i jest super wykonane i stabilne ( nie byłam w stanie go ruszyć ) :
http://www.mebelkidziecka.pl/pl_PL/p...20x60-Moon/141

Doświadczone mamusie - korzystałyście z wyjmowanych szczebelków, czy od razu ściągałyście cały bok ?

Za to kupiliśmy taką komodę :
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...82/#/S29021276
Tylko teraz nie chce nam się jej skręcać

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Hej, nie było mnie cały weekend..tzn coś tak czytałam, ale ciężko mi nadrobic:-( w ogóle to nie jestem w nastroju, szkoda gadać...mam nadzieje, ze u was lepiej
Ja też dziś od rana płakałam tak totalnie z bez sensu, bo mnie wczoraj tż wkurzył, a dopiero dziś mi się na płacz zebrało ( wczoraj byłam już za bardzo zmęczona chodzeniem po sklepach

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość

podczytuję Was od czasu do czasu i postanowiłam dołączyć

Tp. 27 października.

To nasze pierwsze dziecko. Nie znamy jeszcze płci, noszę małego uparciucha, który nie chce się pokazać ani zbadać
Co do samopoczucia to czuję się rewelacyjnie, jednak muszę codziennie aplikować luteinę, mierzyć ciśnienie 3x dziennie i brać leki na wysoki puls. Na początku miałam również problemy z cukrem, dlatego krzywą miałam robioną już w 12tc na szczęscie wyszła prawidłowo i od tamtej pory problemy z cukrem zniknęły

Nie wiem co jeszcze mam napisać, więc proszę pytać
Witaj

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Cześć matuleńki!

Też Was nadrabiam przez weekend, bo ciągle coś się działo, jak nie grill to odgruzowywanie domu itp.

Piszecie o zębach, mala współczuję bólu i opuchnięcia, może idź na kontrole, niech Ci ktoś zajrzy do mordki, bo w ciąży trzeba z tym uważać.
Ja mam trochę kamienia za zębach i waham się czy do porodu dawać sobie grzebać w gębie, boję się , że jeszcze po tym grzebaniu zrobi mi się stan zapalny i coś się wykluje. Wczoraj kawałek tego kamienia mi się oderwał z dolnej jedynki i mnie haczy ząb jak językiem przejadę, a na razie odpukać. Myślicie, że ściągać ten kamień???
Ja idę pod koniec czerwca i jak nie znajdzie mi żadnej dziury to mam zamiar zrywać. Myślę że po porodzie nie będzie na to czasu.

Wszystkie biedulki co się boją dentysty, również witam w klubie.
Ja z 10 lat unikałam dentysty bo miałam mega fobie.
Dziś już nawet nie pamiętam co to się stało, że w końcu poszłam - chyba chciałam mieć spokój psychiczny. Trafiałam na fajna i wyrozumiałą babkę i mnie doleczyła i póki co się trzymam. Teraz idę do innej bo mam za darmo i znów pewnie będę pękać - ale jakoś jestem nastawiona pozytywnie.

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
ja mam ten http://allegro.pl/elancyl-krem-przec...312307184.html i jestem z niego zadowolona, używam już około 2 mce szybko się wchłania co jest dla mnie mega zaletą i ma dużo pozytywnych opinii [COLOR="Silver"]
Ja też go sobie kupiłam w pod koniec 3 miesiąca i go bardzo lubię.
A SrokaO w recenzji kremów na rozstępy dla ciężarówek napisała, że nic specjalnego w nim nie ma i cena jest mega przegięta... Ale bardzo ładnie pachnie ( palmersa np. nie jestem w stanie znieść ), mega szybko się wchłania ( zarówno krem z rossmana już nie mówiąc o oliwce to pod tym względem porażka ), skóra jest po nim bardzo fajna i się łamie czy kupić drugie opakowanie czy nie...

Wózek niby mieliśmy wybrany - bo ja potrzebuje czegoś co się nada na teren, a dziś totalnie zmieniła się koncepcja...

Mam dość tych dylematów ciążowych...

Jedyne co mnie pociesza, to fakt że zostały mi jeszcze niecałe 3 tygodnie pracy i będę miała w końcu mnóstwo czasu żeby to wszystko czytać i rozkminiać, tylko pewnie dopiero wtedy dostanę kociokwiku
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 22:00   #1743
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Co wy uzywacie aby rozstepy nie wyskoczyly? Bo ja sie smaruje zwyklym balsamem na zmiane z olejem kokosowym na noc ale denerwuje mnie zapach kokosa :P
Ja się smaruje Ziają, ale jak mi się skończy, to chcę kupić Palmersa.
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ta dyskusja o wózkach to dla mnie jakaś abstrakcja

Do smarowania mam Palmersa, ale zapominam albo mi się nie chce i nieregularnie smaruję. I tak mam mnóstwo rozstępów więc raczej się przed nimi nie uchronię już

Czy Wy macie teraz duży apetyt? Ja często robię się głodna i mam ochotę coś zjeść. Szybko mnie zaczyna ssać w żołądku po posiłku
Mnie ostatnio właśnie zmalał apetyt. Jadam z pół porcji tego, co jadłam jeszcze miesiąc temu.
Cytat:
zdałam!!!!!!!!!!!!!! jeszcze tylko w czwartek praktyka!
Gratulacje :klaski:.

Przyszedł wieczór i jakiś dziwny humor mam. Jeszcze Kinga, dzisiaj znowu, niewiele się rusza. Ale coś tam kopnie, więc się nie zamartwiam za bardzo.
Stary 2015-06-22, 22:04   #1744
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Widziałam je na żywo i mnie nie przekonało jakością. Jakoś za łatwo się nim"majta" w sensie takim że łatwo wprawić barierkę w ruchu Wyobrażam sobie, że taki roczny szkrab będzie się za nią łapał i skakał to jakoś nie jestem przekonana, ale może jestem przewrażliwiona.

To wydaje mi się ciut lepiej wykonane a 50 pln droższe.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248567/

+ widzę taki minus, że wszystkie łóżeczka z IKEI mają tylko 2 poziomy i nie mają wyjmowanych szczebelków.

Te droższe mnie jakoś nie przekonują, tym bardziej, że w niższej cenie mam to, które widziałam na żywo i jest super wykonane i stabilne ( nie byłam w stanie go ruszyć ) :
http://www.mebelkidziecka.pl/pl_PL/p...20x60-Moon/141

Doświadczone mamusie - korzystałyście z wyjmowanych szczebelków, czy od razu ściągałyście cały bok ?

mam wyciągane szczebelki w łóżeczku, ściaganego boku w ogóle nie mamy. Młody fajnie sobie radzi i ładnie wchodzi i wychodzi z łóżeczka, co prawda zaraz po ściągnięciu nie wiedział jak wyjść mimo iż wejść umiał ;p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 22:05   #1745
Daisy 85
Wtajemniczenie

Melduję, że złośliwość rzeczy martwych nie zna granic i znów mam zepsutego laptopa, nie wiem ile będzie w serwisie, więc nie będzie mnie do odwołania, bo pisanie z komórki jest nie na moje nerwy przy jakości internetu jaki mam ale jestem z Wami duchem
Ps.nie jestem trolem
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-22, 23:46   #1746
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Ten Barletta co dziś oglądaliśmy też ma to na kubek, torbę i te wszytskie folie i moskietery, a dodatkowo parasolkę pod kolor i te muffki (tak się na to mówi?) To na zimę żeby łapy matce nie zmarzły jak będzie pchać...
Nie zastanawaiałabym się w ogóle nad tym wózkiem tylko bym brała.. ale mala trochę mi w głowie namąciła, że niby ta podwójna amortyzacja nie jest dobra... i bądź tu mądry...
Co mi tu na mnie zgania, że w głowie namąciłam? Piszę tylko co czytałam w opiniach a jak jest naprawdę to nie wiem. Ja chcę Pajero ze względu na wagę, bo jest lżejszy niż Galactic i Barletta
Cytat:
zdałam!!!!!!!!!!!!!! jeszcze tylko w czwartek praktyka!
Gratulacje i kciuki za męża
Cytat:
hej
a mnie cos rwie ząb osemka patrze, ze psuc sie zaczyna, pewnie do wyrwania, to juz bedzie drugi ząb po tej stronie nienawidze zebow

juz jutro wizyta w klinice
chyba nie bede wcale spać

o ja mam tak samo, a zeby słabe jak nie wiem co

Malinowa gratki
ja dzis robiłam porzadki i mam sporo ciuszkow uniwersalnych po Ali, jedynie body dokupie i polspiochy, bo pajace niepraktyczne
A dlaczego śpiochy niepraktyczne

A ja pół wieczora przespałam, ale już ryjek mniej boli zA to z drugiej strony zrobił mi sie bolący pryszczol JAk nie urok to...
Stary 2015-06-22, 23:55   #1747
toskaKrk
Wtajemniczenie

Śpicie?

Spać mi się nie chce, mała szaleje strasznie, Tż po zjedzeniu na spółkę paczki jeżyków otworzył chipsy zielona cebulka a rano wstanę zmęczona, zdenerwowana dentystą i cięższa o kolejny kilogram
Stary 2015-06-22, 23:58   #1748
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Śpicie?

Spać mi się nie chce, mała szaleje strasznie, Tż po zjedzeniu na spółkę paczki jeżyków otworzył chipsy zielona cebulka a rano wstanę zmęczona, zdenerwowana dentystą i cięższa o kolejny kilogram
Ja się chyba kładę bo mnie coś łeb zaczyna boleć
Stary 2015-06-23, 00:13   #1749
Amelie04
Zakorzenienie

Mała pajace niepraktyczne w przebieraniu, wkurzalo mnie to , ze jest mnostwo tych nap, a dzidzia caly czas sie zalatwia. wygodniej jest body i spodenki ja w ogole tych pajacow i spiochow nie kupuje
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 00:15   #1750
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Mała pajace niepraktyczne w przebieraniu, wkurzalo mnie to , ze jest mnostwo tych nap, a dzidzia caly czas sie zalatwia. wygodniej jest body i spodenki ja w ogole tych pajacow i spiochow nie kupuje
Na szczęście dużo najwięcej mam bodziaków, półśpiochów i kaftaników milion DObra umyta to można iść się legnąć. DObranoc
Stary 2015-06-23, 00:26   #1751
Amelie04
Zakorzenienie

zapomnialam Wam sie pochwalić , ze dzis spontanicznie byłam u fryzjera i jestem zadowolona
i ja sie klade, bo cos ucho mi sie odzywa ;/
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 08:52   #1752
malinowa4
Zakorzenienie

Kurde akurat jak czekam w poczekalni to mi się trafiła przerwa techniczna wrr zaraz wchodzę
A wy co, spicie wszystkie ??
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 08:55   #1753
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
zapomnialam Wam sie pochwalić , ze dzis spontanicznie byłam u fryzjera i jestem zadowolona
O, co zrobiłaś?

Mnie strasznie kusi żeby ściąć włosy...

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
A wy co, spicie wszystkie ??
Też się zdziwiłam, że jeszcze kilku stron nie natrzaskano

Wchodź, wchodź, wychodź i daj znać
Stary 2015-06-23, 09:08   #1754
malinowa4
Zakorzenienie

No więc wyszłam , wszystko w porządku, serduszko pięknie bije, brzuch już nie jest twardy, generalnie wszystko ok 8,5kg na plusie ;d następna wizyta już w Niemczech
Stary 2015-06-23, 09:11   #1755
sabonka123
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkie chyba śpią, ja też dopiero wstałam.

Malinka gratuluję żadnego egzaminu

Ja włosy mocno ciachnelam ostatnio, obiecałam to sobie po ślubie bo juz miałam takie piórka...

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 09:11   #1756
krolewna1986
Wtajemniczenie

witam się i ja czekam na Pana robotnika i ruszamy z kurzem

Malinka dawaj koniecznie znać po wizycie!!

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 09:12   #1757
sabonka123
Rozeznanie

MalinowaSuuuper

Ja tez juz 8 kg przytylam :p

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 09:15   #1758
mala29lll
Zakorzenienie

Dzień dobry. Pospałam dzisiaj do 8. Szok. Ja nie wiem co się ze mną dzieje, że tyle śpię. Może faktycznie pogoda. A jaki walnięty sen miałam, ale to już norma chyba

Cytat:
No więc wyszłam , wszystko w porządku, serduszko pięknie bije, brzuch już nie jest twardy, generalnie wszystko ok 8,5kg na plusie ;d następna wizyta już w Niemczech
a nie mówił ile waży maluch?
Stary 2015-06-23, 09:19   #1759
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Pospałam dzisiaj do 8. Szok. Ja nie wiem co się ze mną dzieje, że tyle śpię. Może faktycznie pogoda. A jaki walnięty sen miałam, ale to już norma chyba

a nie mówił ile waży maluch?
Nie bo ona tylko serduszko sprawdza mówiła że w Niemczech na pewno mi zrobią koło 30tc dokładne usg i wtedy pomierzą i zważą
Stary 2015-06-23, 09:25   #1760
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tam lubiłam pajacyki, zwłaszcza jako piżamki, a do przewijania odpinałam tylko dół.

nie lubiłam tylko rzeczy z zatrzaskami z tyłu np. ale tych miałam niewiele i to w spadku. sama bym nie kupiła bo jednak w takich dziecku nie jest fajnie

Cytat:
no i brawa dla syncia : )

dzień dobry. wyspana, pełna energii a za oknem paskudnie i deszczowo! o i nic mi się dzieki temu nie chce ;/

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Nie bo ona tylko serduszko sprawdza mówiła że w Niemczech na pewno mi zrobią koło 30tc dokładne usg i wtedy pomierzą i zważą
mój takie pomiary robi na każdym usg : )

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-06-23, 09:28   #1761
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość

Ja włosy mocno ciachnelam ostatnio, obiecałam to sobie po ślubie bo juz miałam takie piórka...
Lepiej krótsze a w lepszej kondycji, wiadomo Mnie zawsze bardzo rażą dziewczyny, które mają włosy od połowy rozdwojone, poszarpane, ale się szczycą, że takie długie przecież Przejedzie prostownicą i myśli że sprawa załatwiona

Sama mam tak, że mi się na pewnej długości piórka robią, nawet się nie rozdwajają, ale zaczynają się cholery puszyć. Teraz też mi się tak robi, najgorsze że jak podetnę końcówki, to nie będę mogła ich spiąć, a przy dzidziolu trudno będzie bez tego...
Stary 2015-06-23, 09:36   #1762
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Co mi tu na mnie zgania, że w głowie namąciłam? Piszę tylko co czytałam w opiniach a jak jest naprawdę to nie wiem. Ja chcę Pajero ze względu na wagę, bo jest lżejszy niż Galactic i Barletta

Gratulacje i kciuki za męża

A dlaczego śpiochy niepraktyczne

A ja pół wieczora przespałam, ale już ryjek mniej boli zA to z drugiej strony zrobił mi sie bolący pryszczol JAk nie urok to...
Ależ kochana nie bulwersuj się hehehe tak tylko napisałam przecież nikt nie będzie miał pretensji jak kupi wózek, który poleciłaś a coś będzie nie tak Przecież Twoje doświadczenie polega na internecie bądź chwilowym obejrzeniu wózka
Cytat:
i ja sie klade, bo cos ucho mi sie odzywa ;/
Jak już się chwalisz, że byłaś u fryzjera to pochwal się jak teraz wyglądasz Może być w K

Cytat:
Ale super... waga Twoja chyba ok? ale gdzie te twoje kg? bo na zdjeciach z Teneryfy to twojego przytycia widać nie było

Cytat:
Matko jak ten czas szybko leci... jeszcze trochę i będziesz skrzeczeć na porodówce Oby było szybko i bezboleśnie

Witam się i ja

Wczoraj poprałam wszystkie lumpki małej.. matko ile tego jest.... a jeszcze jak będą przychodzić oglądać małą i przyniosą też takie małe ciuszki do 62 to już całkiem chyba będę zaznaczać, że od 68 rozm przyjmujemy prezenty
Stary 2015-06-23, 09:37   #1763
toskaKrk
Wtajemniczenie

Jade autobusem na ta wizytę u dentysty. Brzuch spięty z nerwów. Boje się. Jest spora szansa ze ucieknę sprzed budynku albo z fotela:/
Stary 2015-06-23, 09:43   #1764
malinowa4
Zakorzenienie

[QUOTE=emylka86;51844396]a ja tam lubiłam pajacyki, zwłaszcza jako piżamki, a do przewijania odpinałam tylko dół.

nie lubiłam tylko rzeczy z zatrzaskami z tyłu np. ale tych miałam niewiele i to w spadku. sama bym nie kupiła bo jednak w takich dziecku nie jest fajnie

no i brawa dla syncia : )

dzień dobry. wyspana, pełna energii a za oknem paskudnie i deszczowo! o i nic mi się dzieki temu nie chce ;/

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

mój takie pomiary robi na każdym usg : )[/QUOTE]

Ale ja na nfz więc może dlatego

Cytat:
Ależ kochana nie bulwersuj się hehehe tak tylko napisałam przecież nikt nie będzie miał pretensji jak kupi wózek, który poleciłaś a coś będzie nie tak Przecież Twoje doświadczenie polega na internecie bądź chwilowym obejrzeniu wózka

Jak już się chwalisz, że byłaś u fryzjera to pochwal się jak teraz wyglądasz Może być w K

Ale super... waga Twoja chyba ok? ale gdzie te twoje kg? bo na zdjeciach z Teneryfy to twojego przytycia widać nie było

Matko jak ten czas szybko leci... jeszcze trochę i będziesz skrzeczeć na porodówce Oby było szybko i bezboleśnie

Witam się i ja

Wczoraj poprałam wszystkie lumpki małej.. matko ile tego jest.... a jeszcze jak będą przychodzić oglądać małą i przyniosą też takie małe ciuszki do 62 to już całkiem chyba będę zaznaczać, że od 68 rozm przyjmujemy prezenty
No z wagi się cieszę, rośnie a mi tylko w brzuszek idzie i to niewiele każdy mówi że super wyglądam i wgl nie na 6 miesiąc, heh może dlatego mi miejsca w autobusie nie ustepuja

Ja tez podcinalam wloski w tamtym tyg , jakieś 5cm i dużo lepsze takie zdrowsze
Stary 2015-06-23, 09:58   #1765
krolewna1986
Wtajemniczenie

Malinka super, że wszystko ok

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 10:18   #1766
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:

COś Ty Jakbym się zbulwersowała to bym CI pojechała po rajtkach przecież wiadomo, że nie mam pojęcia jak się dany wózek sprawdzi. Ja mogę tylko napisać, że Pajero ma koleżanka z innego wątku i jest bardzo zadowolona, ale to z gondoli. Jeszcze trochę i przesadza małą do spacerówki to będę miała opinię cenną

Cytat:
Jade autobusem na ta wizytę u dentysty. Brzuch spięty z nerwów. Boje się. Jest spora szansa ze ucieknę sprzed budynku albo z fotela:/
Biedna. Nie denerwuj się tak. Dentysta nie taki straszny JA się na szczęście nie boję panicznie, ale lęk zawsze jest jakiś
Stary 2015-06-23, 10:20   #1767
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Czesc dziewuszki ja sie troszke wyspalam Inga sie za czesto nie budzila dzis jest ten dzien na ktory czekalam haha ide na paznokcie do mojej kosmetyczki wkoncu

Ja to bym sciela wlosy krotko bardzo, tak jak mialam zawsze machasz reka pyk pyk i juz ulozone a teraz susze je tyle ze musze robic przerwy bo mi rece odpadaja umylam wczoraj wieczorem a one nadal mokre :P ale Tz lubi mnie w dlugich, w sumie w krotkich mnie poznal i pokochal ale wiecie jak mu machne wlosem po twarzy to szaleje haha.
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 10:20   #1768
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dziewczyny, nie wiem czy widziałyście, ale wiem że jest tu sporo fanek Hipp, więc wklejam na wrazie wu
http://hipp.pl/jestes-w-ciazy-gratul...obierz-kupony/
Stary 2015-06-23, 10:22   #1769
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Czy ktoras z was cwiczy??
Ja sie zbieram ale ciezko mi jak ktos jest w domu bo ja musze miec cisze i spokoj , wlacze sobie na yt filmik i cos porobie z tylko rozklapcioch mi sie robi musze temu zapobiec
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 10:23   #1770
emylka86
Zakorzenienie

cały dzień ma lać! ej gdzie te lato?!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Czy ktoras z was cwiczy??
Ja sie zbieram ale ciezko mi jak ktos jest w domu bo ja musze miec cisze i spokoj , wlacze sobie na yt filmik i cos porobie z tylko rozklapcioch mi sie robi musze temu zapobiec
ja sie wezme za siebie po porodzie

Borysek 09.10.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości