Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-23, 12:33   #1801
natalitka1988
wkręcona :)

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

[IMG][/IMG]

Mam nadzieję, że dobrze wstawiłam i wózek będzie widać
Stary 2015-06-23, 12:38   #1802
toskaKrk
Wtajemniczenie

Melduję, że przeżyłam
Muszę doczytać coście naprodukowały

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Mała pajace niepraktyczne w przebieraniu, wkurzalo mnie to , ze jest mnostwo tych nap, a dzidzia caly czas sie zalatwia. wygodniej jest body i spodenki ja w ogole tych pajacow i spiochow nie kupuje
Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Na szczęście dużo najwięcej mam bodziaków, półśpiochów i kaftaników milion DObra umyta to można iść się legnąć. DObranoc
Ja myślę, że to w praniu wyjdzie, bo Amelie nie przepada za pajacami, a ja z kolei śpiochów i kaftaników/bluzek nie kupuję, bo nie lubię malucha w to ubierać. Każda mama i dziecko ma swoje upodobania

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
No więc wyszłam , wszystko w porządku, serduszko pięknie bije, brzuch już nie jest twardy, generalnie wszystko ok 8,5kg na plusie ;d następna wizyta już w Niemczech
Super że mały ma się dobrze

Cytat:
Biedna. Nie denerwuj się tak. Dentysta nie taki straszny JA się na szczęście nie boję panicznie, ale lęk zawsze jest jakiś
Dzięki
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 12:42   #1803
natalitka1988

Od razu wstawiam brzuch Zdjęcie było robione w 22t6d czyli tydzien temu

Stary 2015-06-23, 12:44   #1804
izabela596
Raczkowanie

Ale piękny wózeczek
Stary 2015-06-23, 12:45   #1805
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Jak mi się przed chwilą duszno zrobiło żebym zaraz w jakąś schizę nie wpadła, że gdzieś tu padnę w domu a jestem sama
Wiecie co, czuję, że chyba zacznie być coraz gorzej, bo zaczyna tu boleć, tam boleć, ciężko mi a co dopiero będzie później. Tż się zmartwi, bo ciągle podziwia w jakiej dobrej formie jestem i że jestem stworzona do rodzenia dzieci (hahahah tiaaaa tiaaaa).

Ale masz fajnie, że wszystko z głowy! Też się muszę zabrać za to.
JA się czuje jak zwłok. Łeb mam cięzki jak nie wiem co.

Coś Ty do końca kompletowania wyprawki daleko, ale już sporo mam NAjpierw chciałam te najpotrzebniejsze pierdoły małe, bo niby takie duperele a tyle kasy na to idzie więc ja już sobie kupowałam wczesniej.
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Piankowe wezmę, znam firmę i bardzo sobie chwalę jakość, więc nie będę się wygłupiać, szukać, wybrzydzać, myśleć, tylko kupię i już http://jysk.pl/sypialnia/materace/ma...-f85-wellpur-0
A ponoć piankowe najgorsze, bo się odkształcają szybko JA juz nie wiem sama. Chyba lateksowy będzie. Zobaczymy
Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
a to to całkiem po prawej stronie takie chyba szare... to co to?i ten płyn dzidziuś to do czego?
To poduszka klin i dla mnie będzie, bo mi tu dziewczyny napisały, ze be dla dzidzi
Płyn to do butelek http://allegro.pl/show_item.php?item=4944792018
Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Każde zakupki cieszą ja te pierdółki chcę kupić na początku lipca po wypłacie. Na razie nic nie oglądam, bo jestem taka, że odrazu bym to chciała mieć Czekam jeszcze na 4 przesyłki z allegro z ciuszkami, później zapiszę na listę czy czegoś mi nie brak z ciuszków, bo dużo rzeczy wygrywałam na aukcjach ale to już jakieś pierdólki czapka, skarpetki..
Właśnie ile macie skompletowanych czapek na jesień, później zimę. I ile par skarpetek?
Ja nie mam cierpliwości do tych aukcji Ja mam tylko 2 bawełniane czapeczki kupione i musze zobaczyć co mam od siory ze skarpetek i czapek
Cytat:
[IMG][/IMG]

Mam nadzieję, że dobrze wstawiłam i wózek będzie widać
ŚLiczny wózeczek Naprawdę Teraz Ty mi mieszasz w głowie pindzio
Stary 2015-06-23, 12:46   #1806
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Właśnie ile macie skompletowanych czapek na jesień, później zimę. I ile par skarpetek?
Ja mam na razie chyba 4 czapeczki, dwie były w komplecie z pajacami, więc nie wiem czy ich będę używać, a dwie kupiłam w Smyku z tego co kojarzę. Skarpetek mam kilka par, ale też jakoś nie liczyłam, w Lidlu były pakowane po 3 pary, to wzięłam dwa razy, mam parę z Tesco i z Endo, to chyba wszystko na razie. Myślę że będę kupować na bieżąco, bo teraz to ani rozmiar, ani nie wiadomo w czym będzie dzidziolowi wygodniej - w spodniach i skarpetkach, czy w pajacach/śpiochach/półśpiochach.
Stary 2015-06-23, 12:48   #1807
mala29lll
Zakorzenienie

NAtalitka śliczny brzunio
A co do wózka to widziałaś spacerówkę? Ja patrzę czy wkład nie jest jasny bo jak dzidzia będzie tam wcinać to trzeba będzie prać co chwilę

Tosia
dobrze, ze masz już za sobą biedo
Stary 2015-06-23, 12:50   #1808
natalitka1988

Cytat:
JA się czuje jak zwłok. Łeb mam cięzki jak nie wiem co.

Coś Ty do końca kompletowania wyprawki daleko, ale już sporo mam NAjpierw chciałam te najpotrzebniejsze pierdoły małe, bo niby takie duperele a tyle kasy na to idzie więc ja już sobie kupowałam wczesniej.

A ponoć piankowe najgorsze, bo się odkształcają szybko JA juz nie wiem sama. Chyba lateksowy będzie. Zobaczymy

To poduszka klin i dla mnie będzie, bo mi tu dziewczyny napisały, ze be dla dzidzi
Płyn to do butelek http://allegro.pl/show_item.php?item=4944792018

Ja nie mam cierpliwości do tych aukcji Ja mam tylko 2 bawełniane czapeczki kupione i musze zobaczyć co mam od siory ze skarpetek i czapek

ŚLiczny wózeczek Naprawdę Teraz Ty mi mieszasz w głowie pindzio
Najśmieszniejsze jest to że dziś mój tż we wrocławiu był w jakimś sklepie zobaczyć po ile mają te adamexy i tam mu powiedzieli, że w żadnym wypadku producent nie połączy modelu z kolorem, innego wózka pomimo że ten samej firmy czyli adamex,... a w Kubusiu babka mówiła, ze Adamex pajero też można uszyć w tym materiale - termin oczekiwania 2 miechy conajmniej, ale w barletcie bardziej mi się podoba bo ma trochę wiecej ecoskóry niż w pajero

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
NAtalitka śliczny brzunio
A co do wózka to widziałaś spacerówkę? Ja patrzę czy wkład nie jest jasny bo jak dzidzia będzie tam wcinać to trzeba będzie prać co chwilę

Tosia
Spacerówka jest w kolorze tych kwiatków, ale można ze spokojem ściągnąć wkład i wyprać a nawet całą spacerówe rozebrać i wszytsko wyprac..
Stary 2015-06-23, 12:51   #1809
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A ponoć piankowe najgorsze, bo się odkształcają szybko
Możliwe, ten się nie odkształca, bardzo fajnie się dostosowuje do ciała - mam z Wellpura materac, rodzice mają nakładkę na materac i poduszki i chwalą sobie bardzo, więc nie będę się zastanawiać.
W sklepach dziecięcych wciskają mi na siłę grykę-kokos, a ja tego BARDZO nie chcę, lateksu w ogóle nie mogę dostać, więc stwierdziłam że zrobię po swojemu. Najwyżej będę wymieniać, trudno.

Podobnie mam zresztą z wózkami, co sklep to ewidentnie widać że ma umowę z danym producentem, bo wciskają na chama dany wózek. Wszystkie be, fuj fuj fuj, a ten cacy "i wie pani, zniżkę od producenta nawet mamy", yhy.
Stary 2015-06-23, 12:51   #1810
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
też mam chęci na jakieś lekkie ćwiczenia na dupkę i uda chociaż.. bo to mi rośnie zawsze pierwsze
No u mnie to samo chociaz wydaje mi sie ze w tej ciazy tak nie tyje jak z Inga jak mam cos luznego to nawet czasami brzucha nie widac.

Kupilam pilke i mam kilka filmikow na yt ktore mi wpadly w oko cwiczenia sa fajne nawet ale jak juz pol roku siedze na tylku to ciezko ki sie zebrac :P macham 3 razy noga i nie mam sily

Caly czas temat zakupow ja nic nie kupilam jeszcze bo jak juz pisalam wiekszosc mam i w sumie reczniki ,pieluszki itp chcialam kupic juz na nowy dom i jak sobie mysle ze mam to kupic do tego domu to mi sie odechciewa, zaraz pokoj bedzie jak rupieciarnia bo i tak juz brakuje miejsca
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 12:52   #1811
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Śliczny, bardzo kształtny
Stary 2015-06-23, 12:58   #1812
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, ten się nie odkształca, bardzo fajnie się dostosowuje do ciała - mam z Wellpura materac, rodzice mają nakładkę na materac i poduszki i chwalą sobie bardzo, więc nie będę się zastanawiać.
W sklepach dziecięcych wciskają mi na siłę grykę-kokos, a ja tego BARDZO nie chcę, lateksu w ogóle nie mogę dostać, więc stwierdziłam że zrobię po swojemu. Najwyżej będę wymieniać, trudno.

Podobnie mam zresztą z wózkami, co sklep to ewidentnie widać że ma umowę z danym producentem, bo wciskają na chama dany wózek. Wszystkie be, fuj fuj fuj, a ten cacy "i wie pani, zniżkę od producenta nawet mamy", yhy.
Jak mnie wkurza takie wciskanie. Mówię babie czy gościowi, ze nie chcę takiego czy innego czegoś tam a CI mi na chama chcą wcisnąć No szlag mnie trafia. Tylko wiem, ze tym sprzedawcom tak każą, bo sama pracowałam w sklepie z markową bielizną i wiem jak nam kazali, aż mi głupio było się tak agresywnie zachowywać:/
A co do np wózków to wkurza mnie jak mi ktoś wpiera, ze coś jest dobre i z taką pewnością jakby był/a alfą i omega a ja wiem że pierniczy głupoty i się nie zna
Stary 2015-06-23, 13:01   #1813
natalitka1988

Mlaa a te przescieradła to wózka to są z frotte? i one pasują na kazdą gondole?
Stary 2015-06-23, 13:02   #1814
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A co do np wózków to wkurza mnie jak mi ktoś wpiera, ze coś jest dobre i z taką pewnością jakby był/a alfą i omega a ja wiem że pierniczy głupoty i się nie zna
No ja mam ten problem, że się nie znam kompletnie, więc chciałabym móc zaufać sprzedawcy. A tu zonk, bo w jednym sklepie mają ustawkę na sprzedaż Camarelo, w innym na Chicco, w jeszcze innym bez Jedo Fyn nie wyjdziesz, no po prostu wrrrrr. A z drugiej strony barykady jest Smyk, w którym mają totalnie w dupie klienta

Zaczepiam laski na ulicach i pytam o opinie na temat używanych przez nie wózków, bo inaczej to jest po prostu ciężko jakąkolwiek wiedzę zdobyć.
Stary 2015-06-23, 13:06   #1815
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5435389632

To jest 38x80 więc większość wózków ma taką gondolę a na pewno Adamexy więc git DO łóżeczka brałam bawełniane a do wózka z frotki cienkiej
Stary 2015-06-23, 13:06   #1816
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Poza tym mam olbrzymiego doła, znowu chodzi o Tż ale zaszło to tak daleko że wszędzie zaczynam juz widziec tylko swoją winę Dobrze że muszę żyć dla maleństwa to jakos próbuję się trzymać...
Uszka do góry i oby się poukładało
Ja ostatnio na moim psy wieszałam, a od kilku dni zachowuje się rewelacyjnie i nie mogę złego słowa powiedzieć. W naszym związku to taka sinusoida zawsze, ale myślę że najważniejsze że bardzo się kochamy i staramy się o tym pamiętać

Cytat:
Alllleeeeeeeeee duża paka przyszła Biorę się za otwieranie niach niach niach

Pudło duże różności JAkie słodkie te buteleczki małe
Załącznik 6003517

Mogę już z czystym sumieniem polecić sprzedawcę, bo ekspres przesyłka i wszystko się zgadza
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=4258245
Ale Ci fajnie, ze tyle już kupione
Ja muszę dokończyć przegląd szaf w małym pokoju i jeszcze trochę rzeczy powyrzucać, to będę mogła zakupy jakieś zrobić, bo teraz nie mam gdzie upchnąć
Ale mam już własną listę, a to już postęp

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
tak chodzi o to by dziecko samo mogło w łatwy sposób opuszczać łóżko, bo inaczej to próbuje robić od góry, a to już nie jest bezpieczne rozwiązanie.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

a i bez szczebelek dziecko też potrafi wypaść z łóżeczka ;p przynajmniej mój Michał był taki zdolny
Moje słoneczko wylazło górą jak miało około 1,5 roku, mimo że miał spód obniżony
Wyjmowane szczebelki nam się nie sprawdziły, bo zwiewał zamiast usypiać, a jak był większy to sam próbował wykręcać szczebelki i to takie których się nie wyjmowało. W efekcie połamał całą ściankę szczebelków w solidnym łóżeczku, które przeżyło mojego męża i jego brata i jeszcze jakieś dzieci Ale to mój zbój tylko taki

Cytat:
Zgrabny i śliczny

Cytat:

Tosia
Dzięki raz jeszcze
Zdałam się na rejestratorkę i trafiłam na bardzo fajną, młodziutką i delikatną dentystkę jeden zębol zrobiony. Znieczulenie już odpuszcza. Jeszcze kilka wizyt powinnam odbyć, żeby wszystko było ok, ale zobaczymy jak finanse pozwolą. Generalnie jestem z siebie dumna
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 13:07   #1817
natalitka1988

Cytat:
No ja mam ten problem, że się nie znam kompletnie, więc chciałabym móc zaufać sprzedawcy. A tu zonk, bo w jednym sklepie mają ustawkę na sprzedaż Camarelo, w innym na Chicco, w jeszcze innym bez Jedo Fyn nie wyjdziesz, no po prostu wrrrrr. A z drugiej strony barykady jest Smyk, w którym mają totalnie w dupie klienta

Zaczepiam laski na ulicach i pytam o opinie na temat używanych przez nie wózków, bo inaczej to jest po prostu ciężko jakąkolwiek wiedzę zdobyć.
Ja osttanio własnie na mieście widziałam dziewczynę z wózkiem adamex pajero.. ale płaciłam za truskawki a jak się odwróciłam to jej już nie było... później łaziłam w koło rynku i jej szukałam , ale nie znalazłam... a taka okazja była zapytać...
Stary 2015-06-23, 13:09   #1818
mala29lll
Zakorzenienie

Ja to jestem rąbnięta jednak Popłakałam sie nad paczką pempersów Idę lepiej obiad robić bo zaraz zasnę i będą kanapki a nie obiad
Stary 2015-06-23, 13:10   #1819
elvegirl
po drugiej stronie szafy

U mnie Adamexów w ogóle nie widać (nic dziwnego, skoro tylko w Smyku jeden egzemplarz stoi), za to Camarelo są dość popularne, więc dość często mam okazję pogawędzić Tym fajniej, że większość dziewczyn z tymi wózkami ma już spacerówki, więc można podpytać już konkretnie o to co jak się sprawowało/sprawuje.

U mnie w bloku niestety króluje X-Lander, a zaraz po nim Jedo Fyn, a żaden z tych wózków mi nie leży, ani cenowo, ani wagowo, ani wyglądowo.
Stary 2015-06-23, 13:25   #1820
emylka86
Zakorzenienie

a ja mam materac do łóżeczka pianka-kokos-gryka

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 13:30   #1821
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja nie chcę kokosa ani gryki, bo jestem uczuleniowcem i obawiam się, że dzidziol też może być.
Stary 2015-06-23, 13:44   #1822
amelia177
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
a ja mam materac do łóżeczka pianka-kokos-gryka
No właśnie co z tym materacykiem? Bo one przecież najbardziej popularny, z tego co pamiętam, mówiłyście coś o robalach, że mogą się tam gnieździć.

elve a myślisz, że on może uczulić?

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 14:19   #1823
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
No właśnie co z tym materacykiem? Bo one przecież najbardziej popularny, z tego co pamiętam, mówiłyście coś o robalach, że mogą się tam gnieździć.

elve a myślisz, że on może uczulić?
Tutaj było o tych robalach http://www.dwapluscztery.pl/zdrowy-s...ybrac-materac/. Bleeeee wolę nie ryzykować i t nie odosobniony przypadek więc dziękuję
Stary 2015-06-23, 14:53   #1824
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak mnie wkurza takie wciskanie. Mówię babie czy gościowi, ze nie chcę takiego czy innego czegoś tam a CI mi na chama chcą wcisnąć No szlag mnie trafia. Tylko wiem, ze tym sprzedawcom tak każą, bo sama pracowałam w sklepie z markową bielizną i wiem jak nam kazali, aż mi głupio było się tak agresywnie zachowywać:/
No u mnie w sklepie jest to samo wciskal mi jakies zwykle spacerowki jak dla lalek mowiac ze sa lepsze od tego co mi sie podoba a ten moj z tego co pozniej czytalam to ma same dobre opinie i jest porzadny a nie rurki i kawalek materialu byl najdrozszy ze wszystkich spacerowek w skelepie i pewnie mial na nim najmniejsza marze

Cytat:

ja zakladlam nawet takie jak na przewijak przescieradlo z gumka

Cytat:
Ja to jestem rąbnięta jednak Popłakałam sie nad paczką pempersów Idę lepiej obiad robić bo zaraz zasnę i będą kanapki a nie obiad
Hihi wariatka pozniej beda lzy lecialy ale od smrodku

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Kurde egzamin na prawko zbliza sie bardzo szybko a ja wogole nie ucze sie teorii :O przyszlam wlasnie do szkoly siebtroche poduczyc zdac wstepnie teorie ale jest ten facet co go nie lubie :/ ma z 70lat i sluchac sie go nie da moze indywidualnie bedzie inaczej
Stary 2015-06-23, 14:59   #1825
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
No więc wyszłam , wszystko w porządku, serduszko pięknie bije, brzuch już nie jest twardy, generalnie wszystko ok 8,5kg na plusie ;d następna wizyta już w Niemczech
Super, że wszystko dobrze. Ja się nie mogę doczekać piątku. Po półtorej miesiąca w końcu zobaczę malutką.

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Poza tym mam olbrzymiego doła, znowu chodzi o Tż ale zaszło to tak daleko że wszędzie zaczynam juz widziec tylko swoją winę Dobrze że muszę żyć dla maleństwa to jakos próbuję się trzymać...
Nie przejmuj się. Chłopy takie są. Mój jak coś palnie czasem, to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać.

Cytat:
Napisane przez izabela596 Pokaż wiadomość
Hej
Niektóre z Was to chyba już wszystko mają z wyprawki a ja w tyle jestem ale przeczekam jeszcze do połowy lipca, chcę się wybrać do Holandii, może coś fajnego będzie później przejdę się do lumpeksu z nudów, popatrzę co tam
przyszło mi na maila, że F&F ma -50 % podobno ;P

Ja bym prześcieradło schowała na razie i pod koniec ciąży wyprała i ubrała łóżeczko.

w ogóle co wejdę na fejsa, któraś znajoma ogłasza ciąże i to te w wieku 20-22 l. Dużo mamusiek będzie
U mnie właśnie nie ma ŻADNEJ mamusi w wieku 20-22 lat. Chociaż, może są, ale tak jak ja, nie chwalą się ciążą na facebooku... W każdym bądź razie, jak spotykam jakąś moją rówieśniczkę (mam 21 lat), to jak mówię o ciąży, to każda patrzy na mnie albo z politowaniem, albo jak na UFO. Pewnie sobie myślą 'głupia, wpadła, całe życie jej uciekło'.

Cytat:
U mnie Adamexów w ogóle nie widać (nic dziwnego, skoro tylko w Smyku jeden egzemplarz stoi), za to Camarelo są dość popularne, więc dość często mam okazję pogawędzić Tym fajniej, że większość dziewczyn z tymi wózkami ma już spacerówki, więc można podpytać już konkretnie o to co jak się sprawowało/sprawuje.

U mnie w bloku niestety króluje X-Lander, a zaraz po nim Jedo Fyn, a żaden z tych wózków mi nie leży, ani cenowo, ani wagowo, ani wyglądowo.
U mnie na ulicach głównie Bebetto, X-landery i Jedo Fyn. My mamy Tako i tak ostatnio stwierdziłam, że trochę się nim będę wyróżniać na tle innych wózków.

Znowu taki dzień, że tylko bym spała. Nic mi się nie chce :/. Za to młoda fika, że mi cały brzuch lata .
Stary 2015-06-23, 15:12   #1826
gosiek0388
Zadomowienie

hejka dziewczynki , czuje się do doopy dziś , wszystko mnie boli począwszy od żołądka, brzucha, boków, pleców i skończywszy na kroczu dzwoniłam do gina dziś żeby potwierdzić czy jutro napewno mam wizyte i potwierdzona jutro zobaczę kruszynkę, ciekawa jestem ile waży także jutro ok 8.00 rano wizytka . pytał się jak się czuję , mówie że dziś do doopy(innymi słowami) to powiedział że to normalne bo dziś jest bardzo zły dzień i mogę się tak czuć
Cytat:
zdałam!!!!!!!!!!!!!! jeszcze tylko w czwartek praktyka!
gratki
przyszła mi przesyłka z 5 10 15
Tż popatrzył na te ciuszki i powiedział mi żebym jeszcze z pół roku ciążę ponosiła żeby dzidzia większa urosła
Stary 2015-06-23, 15:44   #1827
izabela596
Raczkowanie

Byłam w małym lumpie u mnie w mieście, widziałam sporo rzeczy ładnych dla dzieci, nowych z metkami typu kombinezon, sukieneczki, nawet jeden komplecik do chrztu. Ja kupiłam tylko sobie stój kąpielowy, wreszcie mogę wybrać się na basen
Dla małego nic nie brałam, gadałam wczoraj z kuzynką że odda mi po swoim synku ciuchy, więc zobaczę co ma i co trzeba dokupić.
Stary 2015-06-23, 16:05   #1828
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Ja jutro sie wybieram na lowy az do dwoch lumpkow ale ide ze szawgierka a ona nie potrafi nic znalesc wiec czuje ze bedzie co chwile pytac co i jak a i tak nic nie kupi no ona lubi ciuchy z pachnacych drogich butikow
Stary 2015-06-23, 16:12   #1829
krolewna1986
Wtajemniczenie

Natalitka piękny brzusio ja cyknę foto w przyszłym tygodniu na spokojnie po remoncie i Wam się pochwalę moim bebzunem

Toska dzielna bestia z Ciebie

jak tak Was czytam, to słabo mi, bo ja jeszcze nic nie mam dla dziecia swego oprócz kilku ubranek (no i wózek i łóżeczko, ale to zostało po pierwszym dziecku)..muszę chociaż listę spreparować, żeby się zmotywować do zakupów

póki co mam już dość kurzu i latania ze szmatą, a tu jeszcze tydzień syfu przede mną.. dobrze, że pogoda jest względna i nie ma upałów..

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-23, 16:22   #1830
gosiek0388
Zadomowienie

hmm ale wam dobrze z tym lataniem po lumpkach , mi to jakoś nie idzie , bardzo szybko się zniechęcam
Tż dziś do mnie żebyśmy narazie nic nie kupowali bo czeka nas remont sypialni i pokoju ale dopiero w sierpniu bo tak może fachowiec przyjść i trzeba wszystko wynosić bo chcemy wymienić panele, malować, wymieniać parapety na kamień no i przeciągać prądy bo musimy zawiesić TV na ścianie bo inaczej łóżeczka nie będzie gdzie postawić , kurde troche późno do sierpnia tak nic nie kupować, a i tak pewnie coś się przedłuży fachowcom , więc oby to tylko wrzesień nie był
hmm ale z drugiej strony te rzeczy dla dzidzi są tak malutkie więc ile one znowu tak zajmią tego wynoszenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości