|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
Dziewczyny ładną macie pogodę?
U mnie od kilku godzin leje i to mocno paskudne to lato póki co, a upały w ten weekend miały być.Dobrze, że młody z Tżtem u dziadków, bo tam się jeszcze pogoda trzyma i sobie szaleją na rowerze i w ogrodzie Cytat:
|
|
#2462 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się w niedzielne popołudnie,
Też oglądałam ten film, myślałam, że będę miała koszmary w nocy, na szczęście ich nie miałam ![]() Cytat:
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia zryty ten film jak nie wiem co. Pewnie książka fajniejsza, bo to na podstawie książki. Jak zwykle ekranizację zrypali. Amelia odpowiedziałaś mi czy zamawialiście te meble z Pippin.pl?
|
#2464 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Mnie się wydaje, że to nie ma znaczenia - biały się będzie brudził na czarno, czarny na biało A stelaż mi się chyba biały bardziej podoba.---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Upał masakryczny, siedzę przy wiatraku. Deszcz potrzebny jak powietrze ![]() No ja chyba w końcu rzucę monetą i kupię, żeby mieć to już z głowy. Chłop mnie już słuchać nie może, słyszę w słuchawce jak się "wyłącza" w momencie kiedy zaczynam o wózkach gadać "uhm, yhm, ychy, acha, tak kochanie, dobrze kochanie, to już wybierz kochanie"
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-06-28 o 16:25 |
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Elve mój tez mnie nie może już słuchać, a jak on wpadnie w szał wózkowy to ja jego
To jest chyba tak że LEN mają materiał i plastik na misce i górę całą z lnu, Eco skórka ma skórkę i plastik na misce i tu nie wiem czy ma tylko wstawki skórzane czy cały jest a zwykły ma michę całą plastikową i górą materiał śliski, ale Pani w sklepie mówiła, ze są nie ładne![]() A mój ten szary http://artykulydzieciece.pl/wozki-3w...kard-2014.html to to szare ma żakard a to białe to wszystko eco skórka, a tak się wzbraniałąm przed eco skórką
|
#2466 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ładny ten żakard, widziałam go dziś w sklepie dzidziowym, tylko w beżach. Ale jak siurek wyskoczy, to co ja z tymi kwiatkami zrobię
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szary równie dobrze może być dla chłopaka A w beżach w sensie chodzi Ci o ten kremowo- brazowy co się zastanawiałam na początku nad nim? w sklepie widziałam tylko próbkę materiału i tak nie bardzo, ale wiadomo próbka nie to samo co widzieć cały. Szary nam się spodobał od razu. Jest taki nie za ciemny i nie za jasny i właśnie unisex
|
|
#2468 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja nie lubię szarości, wystarczy że dzidziola musiałam w szarości zaopatrzyć, więcej nie chcę
Ta jasna szarość Pajero to jest maksimum na jakie się mogę zgodzić, prawdziwy szary - szary to nie dla mnie kompletnie. Ale fakt, ten wzór żakardowy na ciemnym wygląda ładniej, w ogóle jakoś ta szarość szlachetnie wyszła No zobaczymy co tam noszę, w tym tygodniu na glukozę i będę się umawiać na nast. poniedziałek-wtorek do gina, ciekawe co się okaże i czy w ogóle
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz nie chciałam szarego ale jak zobaczyłam go na żywo to do mnie przemówił heheh nie on pierwszy ale może ostatni No i przekonuje mnie to, ze nie widziałam takiego wózka u siebie U mnie to czerwień góruje---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Bardzo fajny filmik o pokoiku dziecięcym m.in. o materacach ![]() https://www.youtube.com/watch?v=wbIQk-gzr2U
|
|
#2470 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ciekawe czy się sprawdzi
![]() Cytat:
A, no i sąsiadka u mnie na piętrze ma biało-czarnego Jedo Fyn Żal mi trochę że nie będzie kolorowo, ale jeśli się zdecyduję na Pajero, to po prostu nawsadzam kolorów do środka wózka ![]() A propos kolorów, mina mojej mamuśki jak zobaczyła kolorowe pieluchy tetrowe - bezcenna
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja tez jak szary wózek to kolorowa zabawka, ładny kocyk i bedzie git. Można szaleć przynajmniej z kolorami w środku, bo jak wózek pstrokaty to środek raczej stonowany musi być
|
|
#2472 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ano szok, ona w ogóle non stop w szoku jest jak jej opowiadam o różnych wynalazkach dzieciowych, w końcu trzydzieści lat temu to wiadomo, pampersy się dostawało od cioci z Ameryki i były używane tylko na wielkie wyjścia
Z tego wrażenia kupiła mi cztery tetrówki i cztery flanelowe, co mnie bardzo cieszy, bo jeszcze nie miałam ![]() A to fakt, mam pstrokate kocyki biedronkowe i zastanawiałam się jak będą w limonkowej Sevilli wyglądać...przy Pajero problemu nie będzie, heh.
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam
ja po Indze ale tez mialam duzo problemow ![]() Cytat:
![]() Wczoraj bylismy na rodzinnym wypadzie w warszawie zakupilam sobie przypadkowo spodenki ciazowe za 30zl w h&m bylam w sali zabaw za darmo mnie wpuscili chyba zobaczyli matke z brzuchem i dzieckiem i wpuscili haha :P---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- A dzisiaj bylismy na lodach taki wielki byl ze ledwo co zjadlam teraz naszla mnie ochota na granole z jogurtem i musialam sobie zrobic domowa ale pachnie z kuchni tak ze chyba goraca zjem
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO to kurde jest granole? ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Elve no limonkowy wózek i pstrokate kocyki to nie bardzo
|
|
#2475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak sie cieszylam, ze nie planowalismy jechac w tropiki Co do wózków, tak nam się obojgu podoba ten Roan Marita, a mimo to zaczęłam znowu rozważam Adamexa Pajero po zobaczeniu go w Smyku... Ale dziś ide sobie po galerii i jakis gość znowu mial Roana i znów mi się rzucił w oczy
|
|
#2476 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#2477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sorrki zapomniałam odpowiedzieć. Mebelki musiałam chwilę wstrzymać, bo przyszła mi do pokoiku kanapa, która sporo miejsca nam zabrała i muszę sobie na spokojnie przeliczyć, czy wszystko wejdzie, ale gadałam tam z babką i prawie wszystko mam ustalone, co do transportu itd. Widziałam, że Tobie wymienili blat bez problemu, ale wysyłałaś im ten uszkodzony, czy tylko foty wysłałaś? Co do pogody to u mnie taka duchota, że ledwo co chodzę, już nie wiem czy okna otwierać, czy zamykać. Oglądam Lato Zet i Dwójki...ale jadą playbackami:P
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia ja wysłałam tylko zdjęcia wady w mailu i opisałam co i jak. Po tygodniu mi kopara opadła, że przyszedł blat prosto od producenta
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli pogoda wszędzie słoneczna tylko u mnie od południa leje cały czas
![]() Moi panowie wrócili przed chwilą. Młody zasnął w aucie i już pewnie prześpi do rana. Zastanawiam się czy jutro go już puścić do przedszkola czy jeszcze się z nim w domu przemęczyć ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia u mnie tez do kitu pogoda dzisiaj. Teraz jakieś słońce się odbija od wieżowca i mi do salonu wpada
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
idę się położyć , bo mnie znów plecy bolą tak że ledwo się ruszam :/ szybcy i wściekli idą więc przynajmniej coś ciekawego pooglądam
|
|
|
|
#2483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja uwielbiam robic wszystko sama to na musli tez mam sposob szkoda tylko ze moja Inga nie lubi Ale wkroilam jeszcze nektarynke do tego mmm musza mi wrocic nawyki zdrowego odzywiania bo bedzie ciezko dupa mi sie zatka hahah
16.01.2014r. Inga 14.10.2015r. Nel <3 02.2017r. maleństwo <3 Edytowane przez AgatkaSz Czas edycji: 2015-06-28 o 20:53 |
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
też nie lubię musli
![]() ale wcinam dobra kukurydze za to
|
#2485 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę sobie kanapeczki zrobić i jakiś film chyba włączę. Nic mi się nie chce
|
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z maselkiem i sola haha akurat mam jedna w lodowce ale chyba juz za pozno Ostatnio kolo 23 ugotowalam sohie miske fasolki szparagowej z buleczka wszyscy juz spali a ja wcinalam
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze w tym roku nie jadłam fasolki
Muszę się uwolnić od młodego to sobie kupię i ugotuję
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fasolkę też bym zjadła
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
kukurydza
chyba wiem co jutro będzie moim priorytetowym zakupem ja też tylko z solą ![]() wrrr jeszcze telefon mi się całkiem zepsuł |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

paskudne to lato póki co, a upały w ten weekend miały być.

nadrobilam , ale nie mam ochoty nawet do niczego sie odnosic.
A stelaż mi się chyba biały bardziej podoba.
a zwykły ma michę całą plastikową i górą materiał śliski, ale Pani w sklepie mówiła, ze są nie ładne

ja po Indze ale tez mialam duzo problemow
A tak sie cieszylam, ze nie planowalismy jechac w tropiki