|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Body Shop, Ricci, Max Factor, Kenzo - i inne:) z dokładkami
odpisałam u was
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
a ile bys chciala tego pudru? zobaczylam ze ejstes posiedaczka niny
najchetniej przygarnelabym MF &Nine ale nie wiem co ty na to?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za któreś z tych kosmetyków:
Body WORKS - RóżOWY GRAPEFRUIT - BALSAM DO CIAŁA 236 ML - NOWY - > MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach Body Shop - żel pod prysznic 250 ml , nowy, zapach: Japanese Sake - żel rozgrzewający Balea - niemiecki żel pod prysznic o zapachu baśniowym czyli wanilia z przyprawą korzenną - nowy, 250 ml |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy wolisz oddac cos innego? |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
witaj, to moze skusilabym sie na zel TBS, oprocz tego lakier sally Hansen i probki kremu emolium i auqaoliny o zapachy bialej czekolady. A co chcialabys w zamian bo juz nie pamietam Ci i sie podobalo w poprzednim watku. pozdrawiam i prosze odpisz u mnie.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
tak nadal mnie interesuje,poza tym Aquolina - Pink Sugar - 1,8 ml , nowa - 2 szt,jak masz jakies probki balsamów to tez
w takim razie za jakiś czas kupie sobie u Ciebie pink sugar za jakiś czas ![]() jak widzisz nasza wymianke?
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach
Fruttini - mgiełka Milky Orange- słodka mleczna poamrańcza - z 200 ml pozostało 3/4 Balea - niemiecki żel pod prysznic o zapachu baśniowym czyli wanilia z przyprawą korzenną - nowy, 250 ml Max Factor - Facefinity podkład, pełnowymiarowy, użyty dwa razy - kolor" nr 4 Pale Porcelain coś u mnie za te pozycje lub którąś z nich ? zapraszam
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
ale gafa....nie dopisałam tam rzeczy najistotniejszej, to jest preparat złuszczający....DO STÓP zaintrygowało mnie Twoje pytanie o wrażliwą skórę wtedy dopatrzyłam sie, że nie napisałam tam o stopach; przepraszam za zmyłkę
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o cienie to jestem za nie w trakcie wymianki.
Wiec w gre wchodziłaby czekoladka,te probki Aquoliny mozesz nie brac pod uwage bo sobie kupię cała ![]()
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
wolalabym
- > MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach albo ten balsam grejpfrutowy zamiast tego zelu do kapieli. Rozświetlacz jest z IS a nie sephora .Mam juz na rozswietlacz(jeśli to o niego chodzi)rezerwacje.Tobie chodzi o czekoladke białą czy brązową ,bo nie pamietam? W sobotę mogłabym ja kupić,bo jest neidostepna w PL. Jeśli by doszło do naszej wymianki to przy okazji zakupie Aquolina pink sugar 100ml,czy jest taka mozliwosc abys wyslala ja razem z rzeczami z naszej wymianki? Czy jest dostepna pianka do ciałą pink sugar?jesli tak to jaka jest pojemność i cena?
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
co u mnie za to? :
- > BATH & BODY WORKS - RóżOWY GRAPEFRUIT - BALSAM DO CIAŁA 236 ML - NOWY - > MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach Fruttini - mgiełka Milky Orange- słodka mleczna poamrańcza - z 200 ml pozostało 3/4 Max Factor - Facefinity podkład, pełnowymiarowy, użyty dwa razy - kolor" nr 4 Pale Porcelain Pasta Cukrowa do depilacji - 3/4 opakowania 375 ml -nawet więcej czyli pozostało 300 ml Aquolina: saszetki żelu (20 ml) i balsamu (10 ml)- różne zapachy - została biała czekolada, krem ryżowy |
|
|
|
|
#111 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
co bys chciala za
MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czego poszukujesz za Revlon - rozświetlacz Skinlights ?
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, czy interesuje Cie zapach estee lauder beyond paradise ok35/100ml?
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
U ciebie interesuje mnie 10/30ml Niny, żel body shop i próbki pink sugar
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy poza wątkiem masz jakieś próbki perfum? Zeby "wyrównać" pojemności
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
z wątku wpadły mi w oko tylko te wymienione rzeczy chyba ze masz cos poza watkiem
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
kochana zwolniły sie cienie IsaDora potrójne jakbyś chciała,poniewaz zrezygnowałam z wymianki z inna wizażanka.
a więc oprócz koktajlu interesuja mnie: - > BATH & BODY WORKS - RóżOWY GRAPEFRUIT - BALSAM DO CIAŁA 236 ML - NOWY - > MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko, aby sprawdzić zapach jakbyś widziała nasza wymianke? koktajl jest nowy?bo nie pamietam ,pojemnosc 150ml?aha,a jeśli chodzi o pianke to jeszcze nie zamawiaj bo nie jestem zdecydowana.Jaka byłaby jej cena?jaka pojemność?i to samo pytanie co do balsamu do ciała pink sugar jeśli taki istnieje
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie mam.
Poza watkiem mam z cieni Loreal ColorAppeal Platinum.Numer 155.Jest jak nowy,tylko testowany. jeśli chodzi o czekoladke to mogłabym ja oddać za : koktajl+ MASŁO DO CIAŁA CZEKOLADOWE AROMATHERAPY - NOWE, 200 ML -odgięty sreberko za czekoladke zaplace około 15-16Euro wiec nie opłaca mi sie zamieniac jej na sam koktajl,poniewaz moge go kupić za 60zl+błyszczyk w zapachu ktory będę chciała .Wystawiasz mi aukcje z Aquolina pink sugar 100ml?To jest taka jak na foto ponizej? co z balsamem/mleczkiem do ciała i pianka?wiesz juz jaka jest cena i pojemność?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

wiec co robimy?

najchetniej przygarnelabym MF &Nine ale nie wiem co ty na to?