|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja,zap achy-tylko średnia i górna półka.Dokładki.Zapraszam:
Cytat:
|
|
|
#64 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja,zap achy-tylko średnia i górna półka.Dokładki.Zapraszam:
Aneto, czy interesowałoby Cię Wish Choparda
? To 30ml z maleńkim ubytkiem
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,mam całe 50 ml
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam prośbę, zarezerwujesz mi czekoladkę
? A czy masz może poza wątkiem jakieś szare cienie, róż, paletkę cieni do brwi albo białą, czarną kredkę ? Bo mój wątek nadal aktualny ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205664
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,do wymiany tylko to co w wątku.Mam poza wątkiem wiele róży i cieni,ale wszystkie używam i na razie nie zamierzam się ich pozbywać .Niestety nic.
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Anetko
![]() Masz jeszcze Charles Jourdan The Parfum,50 ml,ubytek niewielki,widoczny na zdjęciu.Jest kartonik. ? Czy za niego interesowałoby Cię coś z tego ? - H.Boss - Deep Red, 30 ml - nowy z kartonikiem - Chanel 19, 50 ml, nowe z kartonikiem - Versace, Red Jeans, 75 ml, nowe z opakowaniem - Gucci - Envy Me - 90 ml z ubytkiem max. 3 ml, z kartonikiem oraz męskie: - H. Boss Elements Aqua - 50 ml, nowe z kartonikiem - Lancome - Miracle Homme - 50 ml, nowe z kartonikiem - Ralph Lauren -Polo Sport, 40 ml, nowe z kartonikiem
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
hej
u Ciebie podoba mi sie:Dior Diorskin Poudre Libre,611 Iridescent Rose,wbrew pozorom,bez cienia różowego odcienia.Tegoroczna limitowanka,rozświetlając o-nabłyszczający.16 gram,ubytek znikomy.Niesamowicie wydajny.Policzki przypudrowane tym pudrem wyglądają uroczo.Gąbeczka i kartonik w komplecie. Biotherm Light,420 do większości karnacji.Lekki podkład do cery normalnej i mieszanej.Zostało ok.15/30 ml.Chyba mam kartonik. Revlon Skinlights puder sypki,02 Bare Light,21 gram,ubytek mały. Revlon New Complexion Loose Powder 01 Light,rozświetlająco-matujący puder sypki,30 gram,ubytek ok.10%. Charles Jourdan The Parfum,50 ml,ubytek niewielki,widoczny na zdjęciu.Jest kartonik. Thierry Mugler Angel La Rose,20/50 ml,napełniacz.Jest kartonik i lejek.Rezerwacja The Body Shop perfumowany olejek o zapachu kokosa,15 ml,ubytek minimalny.Aplikuje się go jak perfumy,w minimalnej ilości,ponieważ jest bardzo intensywny,słodki. znajdziesz cos w moich watkach? odpisz u mnie pozdrawiam
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
KOLORÓWKA:
Dior Diorskin Poudre Libre,611 Iridescent Rose,wbrew pozorom,bez cienia różowego odcienia.Tegoroczna limitowanka,rozświetlając o-nabłyszczający.16 gram,ubytek znikomy.Niesamowicie wydajny.Policzki przypudrowane tym pudrem wyglądają uroczo.Gąbeczka i kartonik w komplecie. Biotherm Light,420 do większości karnacji.Lekki podkład do cery normalnej i mieszanej.Zostało ok.15/30 ml.Chyba mam kartonik. Revlon Skinlights puder sypki,02 Bare Light,21 gram,ubytek mały. Revlon New Complexion Loose Powder 01 Light,rozświetlająco-matujący puder sypki,30 gram,ubytek ok.10%. ZAPACHY: Thierry Mugler Angel La Rose,20/50 ml,napełniacz.Jest kartonik i lejek.Rezerwacja The Body Shop perfumowany olejek o zapachu kokosa,15 ml,ubytek minimalny.Aplikuje się go jak perfumy,w minimalnej ilości,ponieważ jest bardzo intensywny,słodki. cos w moich watkach? odpisz u mnie pozdrawiam
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Tak,interesuje mnie Joop Jette By Night oraz puder Kryolan .
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, z "duszą na ramieniu" czekam na rozwój zdarzeń
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Czy coś by Cię u mnie zainteresowało?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ach widziałam, że astronimiczna.ania zrezygnowała z Jourdana
![]() Rozpatrzysz moję propozycje względem tego zapaszku ?
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Neonatura,może Lancome lub miniaturka Chopard.A co Ciebie zainteresowało u mnie? Cytat:
.Oczywi ście,jutro postaram się przetestować Chanel,bo Gucci próbkę mam w domu,więc z tym problemu nie ma .
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome już prawie wymianione. U Ciebie podoba mi się Charles Jourdan The Parfum,50 ml, ale widzę że już do niego jest kolejka, poza tym to Ci się raczej nie będzie opłacało. Jeszcze interesuje mnie Effaclar, ale to z kolei za Cocona za mało, chyba, że masz jeszcze coś innego co mogłabyś dorzucić
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co konkretnie by Cię jeszcze interesowało?
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Twoja decyzja nie będzie taka jak astronomicznej.ani
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej to inne kosmetyki z aptecznej pielęgnacji (seria Effaclar (oprócz kremu matującego), Glyco-A albo coś p/zmarszczkowego).
|
|
|
|
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Gucci na początku mi się spodobał,ale po chwili jego noszenia doszłam do wniosku,że to jednak nie to .Cytat:
Niestety,moje zapasy to w tej chwili głównie retinoidy,filtry i nawilżacze .Także nic z tego nie będzie.Również dziękuję i pozdrawiam .
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
A co masz na zbyciu z nawilżaczy?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Używam serii Xerial Svr,ale nie oddam ani jednego kremu
.Z nawilżaczy innych mogłabym oddać krem-emolient Ambilan,ale to wciąż za mało za Neonaturę.A Lancaster cień do powiek,jaki to kolor,numer?Wciąż u mnie jest wolny Charles Jourdan.
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
A może
Dior - Mis Dior Cherie ? Chopard - Mira Bai ?
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecana Fotka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

.
.Gucci na początku mi się spodobał,ale po chwili jego noszenia doszłam do wniosku,że to jednak nie to