|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX
Cytat:
funfel nówka nie smigany bo dostałam dwa i z racji ze sie nie przyjął to drugiego już nie otwieralam
|
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Miesiąc się kończy, a widzę jeszcze dwie "zawodniczki" widnieją na liście. Kciuki za was!
I gratulacje dla najświeższych mam. Moje dzieciaczki śpią, ja chyba więc ruszam się myć i też do łóżka póki mały ssak się nie obudzi. Chyba zaczynają go męczyć kolki, kupiłam esputicon. Dzisiaj albo bolało go mniej, albo pomógł smoczek, bo dał się jakos uspokoić w tym swoim cierpiącym płaczu.
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podam dalej - tym bardziej,że mam komu :PCzekam na próbeczkę |
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Konto usunięte
|
Aha, dzieki dziewczyny. Mi nie chciał dać, musiałam bardzo prosić (bo inaczej nie dostałabym ani grosza za te dni po tp) i dał na tydzien ale powiedział ze nie powinien i ze dłużej juz mi nie da...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
U mnie od 2-3 dni kryzys laktacyjny, mała nie dość że miała męczące wzdęcia to jeszcze ciągle głodna, noce to była masakra a nie miałam możliwości choć trochę odespać - tż nocki w pracy,wraca,śpi kilka godzin,jedzie na budowe,wraca na chwile i do pracy wiec praktycznie jestem z nią sama. Ciężko było... wczoraj już sama płakałam z bezradności.
dziś juz lepiej.
|
|
#1026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Na reszcie dorwałam laptopa! Widzę, że kryzysy rządzą nam na wątku.. U mnie też kryzysowo...Mam nawał od piatku i przez to całymi dniami i nocami zajmuję się swoimi cyckami Poza tym u nas ok. Malutki ładnie śpi ![]() Ja jestem w świetniej formie fizycznej- nie spodziewałam się, ze będzie tak dobrze, tylko mam jakieś dziwne drętwienie lewej dłoni i lewej stopy, gdy się budzę rano. Nie mam pojęcia od czego to... Czyżby zzo? Cytat:
![]() klask i:![]() Mam nadzieję, że nic sobie nie zrobiłaś przy tym upadku... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to boli mnie nadgarstek, gdzie miałam tak brzydko wenflon wbity... Fajnie, że się odezwałaś. Zastanawiałam się co u Was
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz kapalam mala sama, o dziwo nawet nie zaplakala.
mala zasnela..w ogole dzis ma taki dzien ze spi z przerwami godzinnymi.. a wczoraj byla marudna... a ja zasnac nie moge... moze jutro z mala pospie w dzien., dzis nie gotowalam obiadu, zamowilismy pizze i przegadalismy wieczor a jak u Was wieczor mija? |
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
sylwusiach ja zaraz siadam do laktatora, bo cyce mam już jak kamienie..
I pewnie Franuś się niedługo obudzi bo śpi od 20:30. Dobrej, spokojnej nocy dla wszystkich szuu i mehja czekamy na lipcowe bobaski
|
|
#1031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Noo a jak lipcowe bobasy sie pojawia to uciekamy na odchowalnie
czy dobijemy do 5000 postow:-D. Nakarmilam mala i spi.. Spala od 22 do 1;20 . A ja zasnac nie moge,jest tak goraco. Wczoraj wypilam lampke wina a teraz mnie suszy... Ile czasu po sn mozna cos cwiczyc? Bo brzuch mi sie ladnie wciaga ale chce przyspieszyc proces wciagania skory.. Dobranoc, albo dziendobry
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mala sie obudzila,zjadla i spi
moze dzis ktoras urodzi ???
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
Tak strasznie nie chciałam w lipcu, ze mam za swoje
Koleżanka z 3 sierpnia kilka dni temu urodziła i mi normalnie rece opadły. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Milly
Irmusia to moze byc od zzo |
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja chciałam dziś urodzić Mam ktg dziś ale wiem, ze i tak nic nie wyjdzie bo ostatni skurcz miałam z miesiąc temu ![]() Zwolnienie mam do piątku. Ten gin przyjmuje tylko w środy. Czyli dziś chyba powinnam pójść i przedłużyć? no bo skąd mam wiedzieć czy urodzę do soboty ![]() Szuu jak tam u ciebie? coś się dzieje? śniło mi się dziś że miałaś cc |
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Mehja ze zwolnieniem nie pomogę bo ten moj sama widzisz jakie rogi na koniec pokazał... Aż sie wczoraj poryczałam ze złości na własna głupotę ze po znajomosci wzięłam takiego po☠☠☠☠☠☠☠onego lekarza... A jak to moj tz mówi "jak już ona płacze to wiedz ze cos sie dzieje"
![]() Mi już wszystko jedno czy to będzie dzisiaj czy za tydzien ale jak i u Ciebie - objawów brak. Plamienia ustały, skurcze tez. Mam sie zgłosić do szpitala w tym tyg ale hmm chyba pójdę w piątek bo boje sie ze bedą mi chcieli sztucznie wywoływać :/No chyba ze to ciśnienie będzie dalej skakało to wtedy idę i ☠☠☠☠☠☠☠e. Chociaż to nie tak wszystko miało być :/ Wczoraj przed tabletka miałam 167/83 ale wzięłam to co mi przepisali w szpitalu i spadło. Jak sie psychicznie w ogóle czujesz? Bo u mnie wszystko byłoby ok, już mi wsio rawno kiedy urodzę ale jak słyszę/czytam ze cos MUSZĘ to mi sie rzygac chce Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze po tym ktg i jak dowiem się co z l4 to mi się humor trochę polepszy. ja ty pójdziesz w pt to będą ci wywoływać? bo u mnie w weekendy tylko się leży, nic nie robią dlatego kazał mi przyjść w poniedziałek. |
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
#1041 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no mam nadzieje ze nie beda chcieli w ogóle wywoływać do 42 tc. Ale mam przyjść na ktg w tym tyg to chce to odwlec w czasie na wszelki wypadek... A w niedziele juz 42 tc zaczynam... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mam mieć konsultacje neurologiczną. Dostałam jeszcze tardyferon, bo mi hemoglobina spadła. Dzisiaj w końcu mam więcej pokarmu. Jak wszystko będzie dobrze to może jutro wyjdziemy. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że masz już pokarm. Teraz na pewno Szymek szybciutko przybierze i jutro do domku A jak się czujesz po tym upadku? Nadal kręci Ci się w głowie?Fartuch myślałam wczoraj o Was i przypomniało mi się, że moja koleżanka miała taką sytuację, że po odstawieniu różnych probiotyków bóle brzuszka ustały. Tylko nie wiem jakie ona dawała, bo wtedy się nie interesowałam tym... ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Na rozładowanie Waszych wisielczych humorów powiem Wam coś Mieliśmy z Tżem jakąś starą pralkę od jego mamy, tam się trochę guziczki zacinały, ale według teściowej ta pralka nadal działała, więc wzięliśmy ją tu po remoncie, no i chciałam coś wyprać, a ona nie odpompowała wody w ogóle, więc z racji tego, że T jej w ogóle nie używała, to stwierdziliśmy, że jest zepsuta i przez ten cały czas prałam u mamy u góry. Wczoraj kupiliśmy nową i wstawiliśmy na puste pranie. Jak już się skończyło, to Tż otworzył drzwiczki i cała woda z środka chlusnęła mi do kuchni.... Zaczęliśmy grzebać i okazało się, że to w odpływie wody pod kranem była zaślepka i dlatego nie odpompowało wody i z tej starej, i z tej nowej pralki! ![]() Więc teoretycznie nową pralkę kupiliśmy niepotrzebnie ale praktycznie jest super!
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo dla Majeczki
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
kejti a to dobre z tą pralka
![]() szuu,mehjano Wy to już przeginacie ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- U nas to chyba 3/4 pacjentek dostaje ten Tardyferon....niech się bujaja |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie myślałam, że będziemy miały lipcowe dzieci! A nawet czasami przechodziło mi przez głowę, że to ja będę ostatnia
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie jakas masakra dzisiaj od 6godziny Mala przed chwila zasnela a w tym czasie bylo karmienie i wielki ryk
Do tego jeszcze chyba mi hemoroid wyszedl, jak to sie objawia? |
|
|
|
|
#1049 | ||||
|
celebriti
|
Cytat:
![]() to moje doswiadczenia, strasza wciagala wszystko koncertowo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1050 |
|
Konto usunięte
|
Czuję się jak debil, próbuję zrobić zakupy online w Tesco i boję się, że nie zdążą mi dostarczyć tego
I w ogóle pierwszy raz robię i się stresuję, jaka wieśniara ze mnie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

funfel nówka nie smigany bo dostałam dwa i z racji ze sie nie przyjął to drugiego już nie otwieralam

U mnie też kryzysowo...
klask i:

czy dobijemy do 5000 postow:-D. Nakarmilam mala i spi.. Spala od 22 do 1;20 

Zaczęliśmy grzebać i okazało się, że to w odpływie wody pod kranem była zaślepka i dlatego nie odpompowało wody i z tej starej, i z tej nowej pralki! 

I w ogóle pierwszy raz robię i się stresuję, jaka wieśniara ze mnie...