Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-03, 10:11   #961
kashia001
PeeeMaa!

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

cześć, od rana mnie boli głowa tak, że nie wiem. Zjadłam już 2 tabletki przeciwbólowe

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 10:14   #962
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

kasha

mnie tez zaczyna bolec i tez cos wezme bo niewyczymie w tym upale
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 10:30   #963
Stella275
Nawiedzona PeMa

Cześć

Lilly kciuki

Obudziłam się z bólem głowy

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 10:43   #964
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, u was też taka piękna pogoda?

Mam dziś obronę i stresuję się mega
U mnie też słońce i upał Dzięki Bogu za klimę z aucie
Będzie dobrze

Byłam dzisiaj świadkiem wypadku i dopiero do pracy dojechałam
Stary 2015-07-03, 10:48   #965
BielinkaO
Zakorzenienie

Polecacie jakiś jasny podkład?
Potrzebuję na wesele, pewnie więcej go nie użyję
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 10:52   #966
kashia001
PeeeMaa!

Stella, chyba wszystkie tak mamy

Stary 2015-07-03, 11:01   #967
sunny0
PeeMa

Ale nacytowałam

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Jeny, te oficjalne zaręczyny mnie rozwalają Większość dziewczyn tu na wizażu ma swój ślub obcykany w jednym paluszku (jeszcze zanim facet zaczął w ogóle myśleć o kupowaniu pierścionka) i tylko wyczekiwała na zaręczyny, bo jak to tak planować ślub bez zaręczyn I nie przekonuje mnie gadka, że to taka taka piękna tradycja i symbol, jeszcze jak się tyle razy ten temat z chłopem przewałkowało i ślub przegadało, i omawiało
To prawda, dlatego ja się cieszę, że moje zaręczyny były dla mnie zaskoczeniem, chociaż większość dziewczyn tu uważa, że 3,5 roku od zaręczyn do ślubu to katastrofa Ale wiadomo, że każdy ma swoje zdanie. Ja jestem w stanie zrozumieć nawet te, którym zaręczyny w ogóle nie są potrzebne Najważniejsze, żeby każda z nas była szczęśliwa w swojej sytuacji
Cytat:
Napisane przez nysiak1910 Pokaż wiadomość
Do ślubu pozostało równe 9 miesięcy !
Super
Cytat:
Napisane przez Izabela1233 Pokaż wiadomość
A Wy co kupujecie?
Ja jestem zdecydowana na Żubrówkę Białą Chyba nawet kupimy teraz jakoś, bo jest dobra cena w Slegrosie. Tylko mamy problem z przeliczaniem właśnie, myślałam, ze będziemy liczyć 0,5 litra na osobę (nie mamy poprawin, ale na pewno na drugi dzień będzie jakieś spotkanie tak na spokojnie). Moja mama mówi, żeby liczyć 1 litr na osobę i wtedy już bez doliczania dodatkowych butelek na bramy, dla usługodawców itp. I jestem w kropce
Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Pamiętam jak jedna kuzynka powaliła wszystkich - miała tak świetnie dopasowaną suknię, wyglądała tak powalająco, że szok. Do teraz jak patrzę na zdjęcia z jej ślubu to mam myśl, że ja też tak chce. A suknia akurat była bardzo skromna - ona po prostu tworzyła idealną całość.
Dlatego jeśli się okaże, że księżniczki bez ramiączek powiększają mnie w ramionach to z nich zrezygnuję Już nie raz przekonałam się o tym, że na wieszaku coś wygląda pięknie, a na mnie niekoniecznie i o ile czasem kupowałam takie rzeczy, o tyle w tym jednym dniu jednak chciałabym wyglądać ładnie

Cytat:

Daj znać, jak Ci poszło
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
To ja się trochę obwieszam pierścionek, obrączka, 3 kolczyki w jednym uchu, w drugim jeden, łańcuszek złoty na szyi Języka na szczęście nie widać

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Gorąco, gorąco, gorąco. A będzie gorzej U mnie na termometrze w cieniu 30 stopni
Ja noszę tylko pierścionek zaręczynowy, czasem jakiś naszyjnik czy bransoletkę, ale rzadko mi się chce
Będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Z naprawdę jasnego to Revlon
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:04   #968
Konto usunięte

Cytat:

Rimmel match perfection 010?
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:10   #969
Cherry_Muffin
nibyżona

umowilam sie jeszcze do okulisty
pelen zestaw.

niech mnie ktos zagoni do sprzatania
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:12   #970
Sophie24
Zakorzenienie

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;51960896]Zgadzam się, ale chyba sama tak zrobię (wyjśc z głowy mi nie chce kiecka, która powiększa mi ramiona). Po co ci suknia w której wyglądasz świetnie, ale nie czujesz tego czegoś

My nawet 0,5 na głowę nie liczymy moi rodzice często bywający na imprezach i po rozmowie z właścicielem dwóch sal każą liczyć 0,5 na parę + konkursy, bramy.[/QUOTE]
Wydaje mi się, że jak będę wyglądała w czymś świetnie to poczuje to coś Miałam tak z wieloma rzeczami - zapierałam się rękoma i nogami by nie mierzyć ale np. M. mnie zmuszał. I okazywało się, że wyglądam bardzo dobrze W sumie chciałam go wziąć na przymiarki:P On ma dobre oko:P

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Kashia, bardzo ładnie i te bolerko super pasuje.
Morsmordre, jak się wahasz, to chyba nie ma sensu. Jest jeszcze sporo czasu, a musisz się zakochać

o super dzięki

łądna

O a ten salon polecają u mnie w mieście. Mają gotowe sukienki, ale też szyją. Osttanio znajma dała 1500 zł i wyglądała pięknie.
Dobrze wiedzieć. W sumie szyć chyba nie chce, boję się efektu. Ale poszperam. Znalazłam suknie Anny Kary za 2000zł więc muszę najpierw je obadać

Cytat:

Jest pięknie dziś

Kciuki Rozwalisz ich tam

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Trzymam

A ja wpadam tylko na chwilę, bo zapowiada mi się ciekawy weekend. Pierwszy raz spotkają się moi rodzice z rodzicami TŻ. Żeby było ciekawiej to trzeba było zorganizować 2 spotkania, bo rodzice TŻ są rozwiedzeni i ze sobą nie rozmawiają. Tak więc moi rodzice przyjeżdżają w sobotę do miasta TŻ, idziemy zobaczyć salę (żadne z rodziców jeszcze jej nie widziało ) i kościół Wieczorem grill u mamy TŻ, a w niedzielę obiad z jego tatą
My z TŻ wyruszamy dzisiaj jeszcze przed południem, żeby poleżeć w ogrodzie u jego mamy i skorzystać z pięknej pogody I oczywiście, żeby pomóc w przygotowaniach Trochę się stresuję, bo fajnie byłoby gdyby się polubili
Nie dziwie się, że stres jest ale przecież się nie pozabijają:P
Nasi rodzice się nie znają i na razie nawet poznać nie chcą Znaczy nasze mamy raz albo dwa razy spotkały się na mieści i chyba je sobie przedstawiałam. Ale innego spotkania nie było.

Cytat:
Drogeryjny? To chyba głównie Revlon. Ja na Twoim miejscu poszłabym do Sephory/Douglasa i poprosiła o próbki jakiegoś podkładu. Skoro chcesz go tylko na wesele to po co Ci wydawać nawet te 30-50zł na drogeryjny jak możesz sobie wziąć na ten raz próbkę?

Hej
U nas dziś został miesiąc do 7 rocznicy
Musimy znaleźć miejscówkę na kolację rocznicową Jak byśmy mieli samochód to może do naszej sali, zobaczyć na żywo i załatwić wszystkie formalności (zaraz sprawdzę maila czy odpisali:P).
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:13   #971
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51962846]ja lancuszkow i naszyjnikow itd nie lubie, jedynie na jakies okazje, wyjscia kilka godzin[/QUOTE]

ja też. na codzień tylko zaręczeński i kolczyki, a i te ostanie nie zawsze

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
pelen zestaw.

sprzątać, i to już
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:13   #972
sunny0
PeeMa

Cytat:
Mnie też, mnie też!
Stary 2015-07-03, 11:15   #973
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
pelen zestaw.

Trzeba przegląd zrobić

Też się zbieram by posprzątać ale coś marnie to widzę:P Na razie pranie wstawiłam, kolorowe rzeczy wiec mam nadzieje, że nic nie farbuje
Stary 2015-07-03, 11:15   #974
kashia001
PeeeMaa!

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Mnie też, mnie też!
sprzątać!

Stary 2015-07-03, 11:16   #975
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też, mnie też!
haha taki sam zestaw, bardzo proszę:

sprzątać
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:19   #976
Cherry_Muffin
nibyżona

jakie wszystkie chetne do rozdawania bacikow

no trzeba zrobic przeglad. a do okulisty na skierowanie koniec wrzesnia dopiero, gila mnie to 80zł, a i tak ciagle badam wzrok prywatnie
TZ mowi ze bez przesady, na wieksze glupoty sie tyle kasy wydaje, a ja sie martwie kosztem badan

ja polecam jak Sophie przejsc sie gdzies i zapytac o probki kolezanka zrobila tak samo, a jeszcze tak jej podpasowala probka, ze zaczela sie malowac
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-07-03, 11:19   #977
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Serio wolisz komody od pierścionka zaręczynowego? dla mnie zaręczyny są niezbędne, niby to tylko symbol, ale nie wyobrażam sobie planowania ślubu na serio bez oficjalnych zaręczyn.
Rozumiem, że komody mogą być priorytetem, ale ja bym nie zaczynała przygotowań ślubnych bez oficjalnych zaręczyn.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A później wrzuca do lodu Ja z chęcią bym spróbowała w zasadzie wszystkich owoców morza - oprócz ostryg i ośmiornicy.
Ostrygi są trochę oślizgłe ale dobre, to jest jedzonko na jakąś wyjątkową okazje i je się tego przeważnie 2-3 sztuki jako przystawkę, podobno świetny afrodyzjak.
A ośmiornica musi być super zrobiona bo jest gumiasta. Ostatnio robiłam na imprezę hiszpańską i też się bałam jak wyjdzie, ale znalazłam sposób, który się sprawdził - trzeba ją smażyć/dusić długo na wolnym ogniu w oliwie.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Boooziu zaś tyle nadrabiania
Byliśmy z Tż na minionkach uwielbiam bajki dojrzała ja

w sobotę pięćdziesiątka teściowej i jadę na próbny makijaż nie mogę się doczekać bo jeszcze nigdy nie miałam takiego profesjonalnego makijażu a na co dzień używam (albo i nie ) nivei i tuszu do rzęs
Bajki są super! My się wybierzemy pewnie w tym tygodniu na tą bajkę o uczuciach.
Profesjonalne makijaże są super, ale jak na co dzień się nie malujesz to może Ci się wydawać, że taki makijaż jest ciężki.

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ja mam tak samo, krewetki mi smakują, ale jakoś inne owoce morza niekoniecznie
a te takie krabowe paluszki ogólnodostępne w sklepach to już w ogóle masakra
Te krabowe paluszki, nie są robione z krabów, to jest syf, można je przyrównać do wątpliwej jakości parówek.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ja wgl nie lubię owoców morza, ryb, sushi, innego mięsa niż kurczak prawie tez nie (czasami zjem ale to raczej takie domowe karminadle, czasami schabowe albo kluski z mięsem) ale jak mam możliwość to tylko i wyłącznie pierś z kurczaka
To całkiem zdrowo, dobre mięsko z kurczaka jest dobre dla naszej diety. Co to są karminadle?

Cytat:
Napisane przez Izabela1233 Pokaż wiadomość
zxcvbnmasd chyba spróbuję ale jak kupiłam jedną flaszkę na próbę to ani nie pali ani nic więc jest nieźle kupię jeszcze ze dwie i wtedy zobaczymy
A co do tego, że tania to ja uważam, że wcale nie koliduje to z jakością tym bardziej, że to nowość i dlatego cena jeszcze niska a na półce w sklepie i tak 23-24 zł kosztuje więc nie jest to taka podrzędna wódka.
A Wy co kupujecie?
Można wyprawić małą imprezę, pt. próbujemy wódkę weselną, jak wszystko będzie ok, to wtedy kupić większy zapas na wesele.
My chcieliśmy Wyborową, bo sprawdzona przez lata, ale ostatnio na weselu przyjaciół piliśmy Stocka i wchodził super.

Cytat:
Ładna kiecka i nie droga:
http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-f...tml#6949221a91
Co prawda ten pasek do wywalenia ale poza tym całkiem ładna.
Nawet blisko ode mnie i rozmiar mógłby być dobry tylko jestem niższa od tej pani. Mogłabym się umówić i zobaczyć:P
Całkiem spoko sukienka, tak jak piszesz bez tego paska, ale reszta fajna. Umówisz się na przymiarkę?

Cytat:
Mi się wydaje, że właśnie ten przelicznik 0,5l na osobę to już z poprawinami właśnie. Wiadomo, że dokupuje się czasem więcej butelek bo bramy czy zabawy ale dwa razy więcej? To chyba przesada. No chyba, że faktycznie byłyby same takie traktory Ale myślę, że teraz już jest coraz mniej takich osób.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Wpatrzyłam jeszcze buty, pierwsze oczywiście:
http://olx.pl/oferta/kolorowe-buty-s...tml#5452a703a3
Wyglądają nieziemsko, ten kolor powala Może jednak powinnam buty na obcasie mieć?:P Dylematy:P
Na poprawinach się wódki chyba aż tak już nie pije, raczej lżejsze alkohole. Pół litra wódki w jeden wieczór to już tacy twardsi zawodnicy wypiją raczej a większość jak w sumie ćwiartkę wypiję to jest wszystko.

A buciki śliczne i kolor też super.

Cytat:

Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze, zaraz będziesz to miała za sobą.
U mnie słoneczko przebija się przez szyby, ale jak dokładnie jest to jeszcze nie wiem, bo z łóżka nie wstałam. :P

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Trzymam

A ja wpadam tylko na chwilę, bo zapowiada mi się ciekawy weekend. Pierwszy raz spotkają się moi rodzice z rodzicami TŻ. Żeby było ciekawiej to trzeba było zorganizować 2 spotkania, bo rodzice TŻ są rozwiedzeni i ze sobą nie rozmawiają. Tak więc moi rodzice przyjeżdżają w sobotę do miasta TŻ, idziemy zobaczyć salę (żadne z rodziców jeszcze jej nie widziało ) i kościół Wieczorem grill u mamy TŻ, a w niedzielę obiad z jego tatą
My z TŻ wyruszamy dzisiaj jeszcze przed południem, żeby poleżeć w ogrodzie u jego mamy i skorzystać z pięknej pogody I oczywiście, żeby pomóc w przygotowaniach Trochę się stresuję, bo fajnie byłoby gdyby się polubili
Na pewno wszystko będzie dobrze, trochę skomplikowana sytuacja ale widzę, że rozwiązaliście to super.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
my też mamy przelicznik 0.5/głowa ale Tż się martwi że braknie Najwyżej się będzie jechało do sklepu podczas imprezy

A co do butów mam praktycznie identyczne tylko bez tego paska u góry Na cywilnym je miałam
Słyszałam tylko raz w życiu o takiej sytuacji, prawie 10 lat temu brat mojej przyjaciółki się żenił, wszystko było organizowane na szybko bo dziecko w drodze. Mieli po ślubie przyjęcie i zabrakło wódki, moja przyjaciółka wtedy 16latka dokupowała w sklepie obok kilkanaście butelek wódki i nosiła do knajpy.

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-03, 11:21   #978
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też, mnie też!
Mnie zaganiać nie trzeba, najwyżej nie posprzątam W sumie wolę to robić razem z M., sprawniej i lepiej wtedy wszystko idzie. Albo chociaż jak M. jest w pobliżu
Zauważyłam, że mój tryb życia zależy od tego gdzie mieszkam. Tu nie potrafię sobie wyrobić pewnych nawyków. Choćby wstawania. Jak teraz byłam na projekcie to normalne było, że w wolny dzień wstawałam koło 7:30 a tylko wróciłam do domu i nie podnoszę się szybciej jak o 9-10. Nie kumam się w ogóle. Tam chciało mi się wstawać, tu mi się nie chce. Nie umiem zmienić myślenia a pewnie o to tu chodzi.
Tak samo ze sprzątaniem. Tu potrafimy zarastać brudem a w niektórych mieszkaniach chciało mi się sprzątać ciągle i lubiłam to.
Dziwne to wszystko.
Stary 2015-07-03, 11:24   #979
Cherry_Muffin
nibyżona

co do wodki - nie ma co szalec, zwlaszcza jak jest dodatkowy alkohol
ja kupialm 3 kartony, mama uparła się dokupić jeszcze jeden i ten jeden i ponad trochę wróciło za to całe wino poszło i trochę piwa zostało
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-07-03, 11:25   #980
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashia001 Pokaż wiadomość
cześć, od rana mnie boli głowa tak, że nie wiem. Zjadłam już 2 tabletki przeciwbólowe
Mnie jak boli głowa od rana to znaczy, że mam niskie ciśnienie i potrzebuję czegoś w kofeiną. Warto mierzyć regularnie ciśnienie
Cytat:
Jak bardzo jasny i w jakiej tonacji masz cerę? róż/neutralny/żółty?
Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
ja też. na codzień tylko zaręczeński i kolczyki, a i te ostanie nie zawsze

sprzątać, i to już
A ja odkąd na aliexpress kupiłam kolczyki takie wkręty z kryształkiem to noszę je codziennie No i zaręczynowy. I dokupiłam ostatnio ten celebrycki komplecik naszyjnik+bransoletka. Ale tej mojej biżuterii i tak prawie nie widać.

Co do mięsa z kurczaka to nie wiem czy jest aż takie zdrowe. Kurczaki są faszerowane chemią strasznie. Ale ja i tak lubię :P
Lubię mienso ogólnie jestem typową polką. Lubię mięso i ziemniaki
Stary 2015-07-03, 11:26   #981
sunny0
PeeMa

Cytat:
Mnie zaganiać nie trzeba, najwyżej nie posprzątam W sumie wolę to robić razem z M., sprawniej i lepiej wtedy wszystko idzie. Albo chociaż jak M. jest w pobliżu
Zauważyłam, że mój tryb życia zależy od tego gdzie mieszkam. Tu nie potrafię sobie wyrobić pewnych nawyków. Choćby wstawania. Jak teraz byłam na projekcie to normalne było, że w wolny dzień wstawałam koło 7:30 a tylko wróciłam do domu i nie podnoszę się szybciej jak o 9-10. Nie kumam się w ogóle. Tam chciało mi się wstawać, tu mi się nie chce. Nie umiem zmienić myślenia a pewnie o to tu chodzi.
Tak samo ze sprzątaniem. Tu potrafimy zarastać brudem a w niektórych mieszkaniach chciało mi się sprzątać ciągle i lubiłam to.
Dziwne to wszystko.
U mnie to zależy od dnia, czasem wszystko mogłabym dokładnie wysprzątać, a czasem nie chce mi się nawet poodkurzać

Zapomniałam dodać, wszystkim dziewczynom organizującym spotkania rodzin życzę powodzenia

W poniedziałek mam kolejną rozmowę o pracę, mam nadzieję, ze się uda
Stary 2015-07-03, 11:27   #982
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to zależy od dnia, czasem wszystko mogłabym dokładnie wysprzątać, a czasem nie chce mi się nawet poodkurzać

Zapomniałam dodać, wszystkim dziewczynom organizującym spotkania rodzin życzę powodzenia

To już dzisiaj zaczniemy trzymać kciuki i praca Twoja
Stary 2015-07-03, 11:28   #983
sunny0
PeeMa

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
To już dzisiaj zaczniemy trzymać kciuki i praca Twoja
Byłoby super Bo już szlag mnie trafia od siedzenia w domu TŻ przychodzi po pracy i chce odpocząć w domu, ja to rozumiem, ale z kolei mam ochotę gdzieś wyjść
Stary 2015-07-03, 11:29   #984
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
Bajki są super! My się wybierzemy pewnie w tym tygodniu na tą bajkę o uczuciach.
Profesjonalne makijaże są super, ale jak na co dzień się nie malujesz to może Ci się wydawać, że taki makijaż jest ciężki.

To całkiem zdrowo, dobre mięsko z kurczaka jest dobre dla naszej diety. Co to są karminadle?
Ja też chcę na nią iść
Dlatego wolę iść już teraz na próbne żeby zobaczyć jak to jest Żeby potem na miesiąc przed ślubem nie szukać innej albo dziwnie się czuć

Kotlety mielone
Stary 2015-07-03, 11:31   #985
Konto usunięte

Zrobiłam sobie dzis makijaz przed wyjściem i stwierdziłam ze na cywilny sie nada wiec nie jest chyba zle

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Ja dostałam list ostatnio ze moge dobie wybrać okulary za darmo z tych nienajlepszych i jesli bym chciała lepsze szkła jedynie dopłacić, kusi nie powiem zobacE
Stary 2015-07-03, 11:31   #986
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość

Co do mięsa z kurczaka to nie wiem czy jest aż takie zdrowe. Kurczaki są faszerowane chemią strasznie. Ale ja i tak lubię :P
Lubię mienso ogólnie jestem typową polką. Lubię mięso i ziemniaki :D
Ja też, piona Tyle że tym mięsem musi być kurczak

Cytat:
uda się!
Stary 2015-07-03, 11:35   #987
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
[...]

Całkiem spoko sukienka, tak jak piszesz bez tego paska, ale reszta fajna. Umówisz się na przymiarkę?

[...]

Nie wiem właśnie:P Mam ochotę się umówić ale dziwnie mi iść do kogoś i mierzyć suknie Jednak mogłabym sporo oszczędzić kupując suknie z drugiej ręki. Ale wiem, że od M. bym się nasłuchała bo on uważa, że koniecznie muszę mieć nową i nie ma innej opcji. On w ogóle nie lubi używanej odzieży a ja tam SH uwielbiam:P
Na razie jednak mam masakrę na twarzy i dekolcie i nie chce niczego mierzyć.

Cytat:

Od dnia u mnie też ale jednak w niektórych mieszkaniach takie dni miałam częściej niż raz na miesiąc

Zazdroszczę Ja już straciłam wszelkie nadzieję na jakieś rozmowy. Jestem jakaś beznadziejna bo nie chcą się odzywać. Znaczy teraz wysyłałam CV dwa dni temu to jeszcze ok ale wcześniej wysyłałam i nikt się nie odezwał:/
Stary 2015-07-03, 11:35   #988
Konto usunięte

Sophie to twój Tż jak moj a uwielbiam wyszukiwać perełki
Stary 2015-07-03, 11:38   #989
Sophie24
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;51963909]Sophie to twój Tż jak moj a uwielbiam wyszukiwać perełki[/QUOTE]
Ostatnio jak zrobiłam zakupy normalnie w galerii i M. mnie zobaczył to powiedział tylko, że wcale się z zakupów nie cieszę i to widać. Raz jak wróciłam z łowów z SH z pełną siatą to skakałam z radości:P

O, miałam zrobić fotki sukienek i je gdzieś wystawić. Może się dziś za to zabiorę
Stary 2015-07-03, 11:40   #990
DontSaySorry
Zakorzenienie

Jak nie pracowałam to uwielbiałam łazić do sh na dostawy. Teraz to się załapuję tylko na resztki i nie jestem zadowolona jak kiedyś uwielbiam te ,,nowe'' nabytki prać i prasować głupie to, ale tak jest xD

a męskich fajnych ubran w sh nie ma zbyt często... Ja sobie tłumaczę to tak, że faceci chodzą w ubraniach aż je totalnie zniszczą. A kobiety co sezon urządzają czyszczenie szafy, więc jest potem w ciuchach z czego wybierac

Edytowane przez DontSaySorry
Czas edycji: 2015-07-03 o 11:41
DontSaySorry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości