|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
żaden awans
po prostu roboty miałam przez tydzień za dwojepomysł na zrobienie np. grilla ![]() https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...3c&oe=55E6E287
|
#272 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A u mnie historia prawie jak z początku Lesia
|
#273 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Obrazek dla Florens
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
A kawa włosów nie przyciemnia
|
|
|
|
#275 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzien 4 pod rząd biegania - ciekawe kiedy padnę jak królik bez Duracelli
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie zakopuję, ja reanimuję ![]() dobry nie mam co napisać, więc podzielę się z Wami moją miłością ![]() i rozterek obciąć się na pałę, czy nie obciąć ![]() przespałam się z tym i nie obcinam ![]() spadam więc do fryzjera, a baru życzę miłego dnia
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-07-03 o 09:37 |
|
|
|
#278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Znad soczku |
|||
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
bry
weekend
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad fatboy slima
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam znowu jakieś (oczywiście potrzebujące pomocy) zwierze w domu, tym razem P. przyniósł
jutro wet, mam tylko nadzieję, że toto nie ma wścieklizny
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-07-03 o 20:37 |
|
|
|
#282 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Wychowałaś se faceta ![]() ![]() Nie, na pewno nie ma wścieklizny ![]() Daj znać co to i co u weta ![]() I foty jak się da
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tak czajnikuje ![]() fot na razie nie będzie, bo toto śpi zagrzebane w ręcznik (oczywiście mój ulubiony i świeżo z linki ściągnięty - pod ręką był tylko oby płyn zmiękczający toto-musiowi nie zaszkodził ) w kontenerku kocim ![]() właśnie przeczytałam czym toto karmić i na razie dostał wody, gotowaną wońtrupkę i gotowanego indyka (od Fany), oraz rozmrażam serduszko i żołądek od kuraka szczęśliwego w zanadrzu mam też mleko kozie, chyba dobra ze mnie mama? ![]() a jak nie zje stałego to na wszelki wygrzebałam też butlę po fiefiórce ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- właśnie sobie uświadomiłam, że to mleko kozie kupiła parę dni temu i nawet go nie chciałam/potrzebowałam, ale coś mi kazało akurat po nie wrócić
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-07-03 o 21:10 |
|
|
|
|
#285 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ogłaszam, zem beznadziejny krejzol, uparciuh i determinat - byłam znowu biegać - 5 dzien pod rząd
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
ledwo żyję
![]() zwierze zmacane, oczy w fatalnym stanie (w tym lewe może nawet nie do uratowania ropa i jaja musze w ranie ) na skórze pasożytów nie dopatrzyłam się ale rany i strupy są, uszy w miarę ok. ogólnie zwierz zagłodzony ot same kostki i skóra i raczej domowe, bo bardo ufne, chyba komuś się znudziło i na wieś/do lasu wypuścił, bo tam se da rade ![]() ale miarka koziego wypita z butli i poskubane suche (kocie) z miski
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś cudowna fretkową mamą Mam nadzieję ze oczko się wyliże ![]() Ludzie są tacy okrutni, jak ktoś mógł ją porzucić Znad soczku i jadę na wycieczkę, mam nadzieję ze się nie usmażę
|
|
|
|
|
#288 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Za radą idącą stąd kupiłam w końcu micel rózowy Garniera i fajny jest
Poza tym nabyłam dwufazówke do oczy Bourjois - i od razu mówię, ze jestem mega zadowolona. Moze nawet bardziej niz z dwufazy Mixy. Myślałam najpierw nad zmywakiem Bourjois do wrazliwych oczu, ale bałam się, ze nie będzie taki skuteczny, jak dwufaza. Poczytałam w necie i opinie ma szczytne, wiec moze keidys tez wpadnie mi do koszyka, jak i chusteczki do demakijażu które tez mi wpadły w oko, ale zostały w sklepie tylko dlatego, ze kocham takie chusteczki MAC-owe
|
#289 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I szukam mu domu wśród znajomych, ale od 2 dni się nie pokazał Był taki ufny, wmawiam sobie, że ktos go przygarnął
|
|
|
|
#290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrzałam internety i chyba fretka to nie jest, raczej kuna, ale nie mam pewności, zobaczymy co wet powie wolałabym aby to zwierze dzikie było, bo podleczę, odkarmię i wypuszczę podziwiam, w taki upał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobry wstałam o 7 i przeżyłam stres, bo zwierz się nie ruszał ale po prostu spał jak kamień ufff (mięsko w nocy zjadł )a teraz do weta jadę
|
|
|
#291 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Byle do środy, a potem 10 dni urlopu
![]() Spoora, wszystkiego najlepszego
|
|
|
#292 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O którym konkretnie micelu Burżuja mówisz? W sensie, który polecasz
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Flo Jak myślicie, zamawiać próbki perfum z allegro teraz, czy przeczekać te upały? Bo się boję, że się w drodze podpsują... Udanego weekendu wszystkim Ewusia fajnej wycieczki ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Mam dzisiaj obiadek inspired by Raczel Kalafior w przyprawach, jajo sadzone.
|
|
#294 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IMO to są wyłącznie powody do radości Niezmiennie zazdroszczę. Cytat:
Jak dobrze, że trafił w Wasze ręce Cytat:
Gdzie wybywasz? Ja czekam w stresiku sporym czy mama dojedzie i doleci na wywczas. Od 6 rano jestem na nogach i mam mnóstwo energii dziś ![]() Cytat:
Cytat:
Inspiered by wiele osób, Agnyska, chyba ktoś jeszcze podawał linczki z takim czymś, Betty? My dziś ziemniaczki w maśle i koperku (duuuuużo) plus jajca sadzone i kalafior bez przypraw W przyprawach będzie na kolację i jutro.
|
|||||
|
|
|
#295 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
wykończył mnie ten tydzien aktywnosci ![]() Az mi głupio, jak czytam, ze zazdrościsz biegania ..: A no to, zostaje przy garnierze też Rózowy kupisz? Czy ten zielony 3in1?
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Cytat:
![]() A to dziecko czy dorosły zwierz? Wiem, że temat poważny, ale to zdanie ..... Cytat:
Bywają koty co mają dwa domy dochodzące ![]() Wczoraj moje dziecię zbudowało coś z klocków Lego, łazi po domu i robi psik psik. Pytam go co zbudował, a on na to "Perfumy!"
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobra spadam prać i potem na czilałt w cieniu. |
||
|
|
|
#298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Corii, a to nie ze mną przypadkiem się umawiałaś?
I Ewusię też prawie prawie udało mi się na żywo spotkać. Z katowickiego grona wypadłam dawno temu, oni przenieśli się tam, gdzie mnie nie ma. Mnie właściwie nigdzie w necie nie ma oprócz Wizażu. Nie dość, że nie umiem pielęgnować znajomości realnych to nawet wirtualnych ![]() Napiszę tak: Twoje wynurzenia są mi bliskie Najgorzej było zanim się mentalnie zdecydowałam, przez kilka lat wahałam się, miałam "i chciałabym i boję się". Przeżywałam każdą ciążę znajomej (a już jak siostra TŻ zaszła w ciążę to był prawdziwy dramat i litry łez), a jednocześnie sama nie umiałam się zdecydować. Niestety wpadka się nie wydarzyła ![]() W sumie nie wiem czy dobrze, że to piszę, chciałam więcej, ale chyba mi na forum nie wypada (hohoho, ja to piszę? ).No i jestem ostatnią osobą, która namawiałaby kogoś na dziecko. Zauważyłyście, że faceci sobie tego nie robią? Tylko kobiety narzucają innym, że powinny. Cytat:
No wiem, że jestem odpowiedzialna, ale jakoś nie myślę o tym za często. Chyba jestem za mało poważna Cytat:
A tak na serio to uważam, że moje dziecko ma fajniejszych rodziców niż miałam ja i wiele osób mi znanych. Ale ideałem nie jestem i nigdy nie będę, cały czas uczę się, żeby być bardziej odważną, nie okazywać że się boję życia i ludzi. I żeby takiej postawy nie przekazać B. Ale już widzę, że on jest zupełnie inny, otwarty, odważny i radosny. Cytat:
To chyba już tak jest O dziecko najbardziej martwiłam się zanim wyszło i zaraz po tym jak wyszło (bejbi blus, nie polecam z całego serca ).Ekhm, znad cydru. Wiecie już skąd te wynurzenia ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-04 o 15:14 |
|||
|
|
|
#299 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, ale potem ja równiez wypadłam z obiegu i z baru z powodów roznych i wyszło jak wyszło, stad pytałam, czy jeszcze jakies zloty na sląsku etc ![]() Ale mam podobnie teraz ze znajomosciami jak Ty - kidys wirtualnie towarzyska byłam, realnie w miarę. A teraz to szczerze jakoś mi się nic nie chce ale staram sie się wyjsc do ludzi aby nei skapcaniec ![]() ![]() A gdzie to Katowickie grono sie przeniosło? Ja w sumie tez tylko Wizaz, bo Instagram to chyba sie nie liczy
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A nie, o inne rejony wirtualu mi chodziło Facebook natenprzykład.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

po prostu roboty miałam przez tydzień za dwoje

i na razie dostał wody, gotowaną wońtrupkę i gotowanego indyka (od Fany), oraz rozmrażam serduszko i żołądek od kuraka szczęśliwego 
ropa i jaja musze w ranie ) na skórze pasożytów nie dopatrzyłam się ale rany i strupy są, uszy w miarę ok. ogólnie zwierz zagłodzony![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jesteś cudowna fretkową mamą
fajnej wycieczki
).
ale staram sie się wyjsc do ludzi aby nei skapcaniec