|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() 2. ja się raczej nie będę wychylać w temacie
|
|
#242 |
|
Mother of Cats
|
Betty
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak sobie wizualizuję dida, że czar pryśnie to mi słabo. Autentycznie słabo. Ale wiem, z kolei, że albo teraz albo nigdy (albo już za późno ) bo za 20 lat pożałuję Eeech. Marność. Ja to bym chciała adoptować Dawida Podsiadło. Serio, taki gotowiec, z pasjami i w ogóle, już dorosły etc. Jest o czym pogadać Marzenie!!!
|
|
|
|
|
#244 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hyhy brzuszkiem do góry ale serio nie to jest najgorsze w didach ,ale zeby nie było-cos sie traci ale zyskuje sie nowe radosci
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Koniec odpowiedzialności wyłącznie za siebie. Zawsze w tyle głowy, co ta "część ciebie" robi, jak żyje etc. Zdycham na ból - całej szczęki. Zapodałam se ibuproma maxa i czkam na rezultaty.
|
|
|
|
|
#246 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Zdolna jestes i oryginalna ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Chyba nie, bo ja jakiej długości bym nie miała to beż problemu je ciacham, a mialam kiedyś za pas i bez zalu sie z nimi pozegnałam Teraz tez, jak cos mi sie zachce wypróbować, to ciacham, szybko rosna, wiec ani sie obejrze i zas długie ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szybko rosnących włosów Wam zazdroszczę ![]() No pies to mega odpowiedzialność, kota nie chcesz? Dla mnie nie ma nic lepszego (i mądrzejszego) od kota. No może szczury są mądrzejsze ale nie moje klimaty jeśli chodzi o futro Nie mruczą nie rozwalają mnie na łopatki. ![]() Pachnę sobie Sicily i mi błogo. Poza tym, że mam wrażenie, że wyrzyna mi się 20 sztuk tych "ósemek" że wszystko kłuje i yyyyyyyyghghgh okropność.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-01 o 16:20 |
|
|
|
|
#248 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie przeraża tylko jedna rzecz - pieluchy. To jest pikuś nad pikusiami, w porównaniu do życia, do wychowywania człowieka. Ja uważam, że nie posiadam tej umiejętności. Też tak miałam.Odmieniło mi sie cudownie. Taki kumpel. Chociaż, nie ma sensu wartościować, każde zwierze mają swoje plusy.
|
|
|
|
|
#250 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo pieluchy to w sumie da się przezyć, ale tak jak mówisz - wychowanie to już wyższa szkoła jazdy, ja tez nie czuję, ze sie do tego nadaję .... Przy moim charakterze to tylko pies sie kwalifikuje - pacyfista na dodatek
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-01 o 16:42 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W naszym kraju ludzie wciąż operują stereotypami, rzucają szablonowymi hasełkami, mało kto się tak na prawdę zastanowi, że być może ktoś ma inne życie, inne powody, cele etc., etc. Ale to się zmienia, coraz częściej wśród młodych myślących ludzi widzę otwarcie na inność niż ich własne podwórko. 3. No tak, to wszystko tłumaczy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-01 o 16:43 |
|
|
|
|
#252 |
|
Nindżopesz
|
Ja też ALE za to się nie dostaje trzech lat wychowawczego, macierzyńskiego i zwolnienia w ciąży
|
|
|
|
#253 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No nic nie poradzę, ze lud ma takie podejscie do tematu Jak piszesz - stereotypy rządzą takze i tutaj, neistety...Bo tak jest prosciej i łatwiej - zaszufladkować. Tak myslalam, ze do mnie by pasował Golden retriever Ewentualnie Labrador Retriever ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() Poza tym adoptowane moze byc już wieksze, niekoniecznie malutkie Najlpiej jakiegos murzynka bym przygarneła, jesli bym juz miala to zrobić
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tak można chyba już coraz mniej? Albo mi się wydaje, bo unikam styczności z nimi jak mogę. 2. 3. Ja też tak zawsze mówiłam, w sumie nie wiem skąd mi się to wzięło. Chyba od zawsze lubiłam "inność" Ostatnio poruszyła mnie historia pewnej youtuberki, nie miałam pojęcia jaka jest jej story a tu takie kwiatki. Claire Marshal sie nazywa. Filmik o tytule Mary dla zainteresowanych. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-01 o 16:56 |
|
|
|
|
#255 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Toteż cieszę się, że w PL polityka prorodzinna idzie w czas zwolnienia a nie kasę - ale oczywiście kasę też mogliby dać ![]() Na duże też bym się nigdy nie zdecydowała bo trzeba dla takiego od razu mieć czas a nie rozstawiać po kątach w biegu do pracy. Własne to jakoś przywyknie |
|
|
|
|
#256 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() O to to to! ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() Póki co nie zdecydowalam sie na zadne, takze ten tego chyba nie powinnam sie w tym temacie wypowiadać
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale się dziś umęczyłam rozmową z jedną babką Mówiłam Wam, że jestem ostatnia w takich sprawach międzyludzkich i dziś dopiero, po 8 latach znajomości, zatrybiłam, co z nią nie tak. Wampir energetyczny jak nic Ona ma najgorzej, jest najchorsza, najbiedniejsza, miała najporąbańszego męża i jest najbardziej rozwiedzioną i najbardziej samotną matką ever. Cokolwiek powiesz, nawet bez związku, zaraz to torpeduje, że co się skarżysz, powinnaś się cieszyć, bo ...Jesuuuuu Mówię, że B był teraz chory i M się nim zajmował. Powinnam się cieszyć, że mi się taki mąż trafił (a skarżę się? wychwalam chłopina pod niebiosa przecież No i miałam dziś przyjemność przebywać z nią godzinę czy półtorej i tak się umęczyłam, że najchętniej tobym się dla odreagowania napiła piwa I zrobię tak, o! ![]() I pójdę z tym piwem zrywać porzeczki ![]() Edit: A potem poczytam sobie co tu nawypisywałyście, bo widzę ciekawe rzeczy ![]() I Redzia się objawiła
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-01 o 17:52 |
|
|
|
#258 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Także piwo nalęzy Ci się jak najbardziej w nagrodę
|
|
#259 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#260 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Karteczkę zgubi.
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
znad ocalonych resztek sushi
![]() Cytat:
na wqurw trochę mniej, bo to go kręci chyba że dojdzie do argumentu, że się wydrę to wtedy działa, chociaż nigdy się nie wydarłam... wolałabym na spokojnie i po dobremu, ale się nie udało...
|
|
#263 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie dostałam czegoś wytęsknionego i upolowanego, tylko w summie przypadek - więc używam sobie każdego dnia innego i jednak po centymetrze w nich jest, więc w sumie z€życia nie widać. A rożnica jest taka, że jak sobie kupię coś takiego NAJ, to mam kolosalne oczekiwania (w końcu po coś te kase wydawałam) - a tu nie mam żadnych - czuję się, jakbym chodziła w czyichś rzeczach trochę, ale mnie to bawi i dostrzegam w nich zalety - takie moje osobiste. Można powiedzieć, że uczę się Lutków, nie narzucam swoich chciejstw na nie. A że napełnialne - no to sama przyjemność - teoretycznie odlew zawsze można skombinować, a ja mam coś trwałego, użytkowego - bo tych flach mogę używać wciąż, teoretycznie. A nie, że będą się kurzyły w charakterze eksponatu jako durnostojki. Cytat:
Niech Ci już nic nie zakłóca błogości POLLY - wiesz, że jestem twoją fanką, za mało Cię tutaj
|
|
#265 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powyższe to już wersja hardcor, ale mój ogólnie też tak ma, mówię 10 razy, niby rozumie, potakuje a następnego dnia nie wie nic to chyba jest jakiś ubytek w mózgu Cytat:
Cytat:
![]() ale wierze ze radości mi wynagrodzą Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad soczku |
|||||
|
|
|
#266 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czy Bar to otwierają od 13.00...? Czy po prostu wszyscy celebrują wakacyjne lenistwo...?
|
#267 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja ciagle jestem w ruchu, dopiero siadłam i macham znad kawki
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i żyję, ale co to za życie...
do 3 nad ranem nie spałam to chyba przez pełnię księzyca
|
#269 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad zapomnienie o rocznicy związkowej
![]() Promo na Essie jest w SP , tylko ostrzegam kolor kolorowi nie równy Maja awans super!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

) bo za 20 lat pożałuję

Dla mnie nie ma nic lepszego (i mądrzejszego) od kota. No może szczury są mądrzejsze ale nie moje klimaty jeśli chodzi o futro 

No nic nie poradzę, ze lud ma takie podejscie do tematu