Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-05, 14:22   #1471
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Mój mały na początku też tak robił i położna kazała powiesić coś na łóżeczku z lewej strony, żeby nie tylko w jedną patrzył.
Sprobuje dzis dzieki B-) wasi Tz tez tak sie trzesa nad malenstwami??? Tez przykrywaja jak sie rozkopie itd!? Moj np boi siw mala sam kapac.. Nie mowiac o polozeniu jej na gabce czy wyjeciu malej z wanny.. Wczoraj pierwszy raz Lilly wykapala sie bez placzu
.. I szybko zasnela.. W nocy tez ladnie spi co robicie jesli ktos wam daje 'dobre rady' nt wychowywania dziecka,mimo ze nie ta osoba nie ma doswiadczenia???
Stary 2015-07-05, 14:32   #1472
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ja nie wybudzam, sama budzi sie co 2-4 h wiec jest ok. W nocy zawsze ladnie spi ( jak narazie, zeby nie zapeszczyc) tylko wieczorem jest problem z zasnieciem.
Dziewczyny a jak spia Wasze maluszki? Na plasko? Na boku?
Moja na brzuchu, ewentualnie na boku. Na plecach nie ma szans.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Tassia - u nas bardzo podobnie... wszystko robie z Dominika przy cycu, na rekach, starszy krzyczy, placze, rzuca sie. Zaczynam karmic to od razu chce pic/jesc/siku i awantura bo teraz nie moge. Corka strasznie wymagajaca, praktycznie nie spi, nawet na spacerze ciagle lulam bo sie budzi..
Współczuje i trochę CIe rozumiem, u nas tez tak bywa.
[QUOTE=Irmusia81;51981726

Mój Leoś ma takie momenty że jak np noszę Frania to też chce na ręce. Czasem zaczyna ryczeć w niebogłosy żeby zająć się nim a nie bratem. Ale na szczęście nie jest tak cały czas. Jednak jest rok starszy od twojego Maćka więc coś tam można mu już wytłumaczyć.[/QUOTE]

Kurczę niefajnie. Moja tez juz chciała z ćycka pic ale na szczęście nie ma agresji. Domaga sie naraz wszystkiego tez.

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
A jak moja mala spi ciagle na pleckach i glowke caly czas na prawo odwraca to jest normalne??? Dzis obudzila sie na boczku..
Normalne ️

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 14:35   #1473
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Moja na brzuchu, ewentualnie na boku. Na plecach nie ma szans.

Współczuje i trochę CIe rozumiem, u nas tez tak bywa.

Kurczę niefajnie. Moja tez juz chciała z ćycka pic ale na szczęście nie ma agresji. Domaga sie naraz wszystkiego tez.

Normalne ️
Uspokoilas mnie moja na brZuszku sie uspokaja..ostatnio zasnela 2 razy,gdy polozylam ja sobie na ramieniu i glaskalan jej plecki.. <3
Stary 2015-07-05, 15:11   #1474
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
My mieliśmy sajgon, wczoraj mały wył prawie cały dzień, nie spał, to jak o 23 zasnął obudził się o 4:20. Nigdy nie spał tyle, więc nie ustawiałam budzika by go wybudzać na jedzenie. Obudziłam się z piersiami jak kamienie, bolały okropnie. Przystawiłam małego i pol godziny ciągnął, potem ryk. Taki ryk, że nie wiedziałam co mam robić. Głodny a cyca nie chce. Herbatki też nie. Chciałam dać mu mieszankę, ale musiałam i tak odciągnąć mleko, więc spróbowałam go oszukać i dać mu mleko moje z flachy. Jak zaczęłam odciągnąć zorientowałam się, że moje biedne dziecko wyje, bo mu nic nie leciało. Męczył się na darmo pół godziny pomoczyłam piersi w gorącej wodzie, wymasowalam i dopiero odciagłam, wypił od razu, widać było jak bardzo był głodny.

Nasz śpi na pleckach, ale głowę odwraca nieraz na lewą lub prawą stronę.

W szpitalu kładłam go na boku, bo ciągle ulewał- opił się wód płodowych.

A marzyła mi się praca w Anglii. Chciałam skończyć studia w Krakowie i szukać tam pracy, ale wcześniej znalazłam ofertę do Niemiec. I z początku często myślałam o przeprowadzce, bo angielski znam dobrze, a niemieckiego tutaj się dopiero uczę. Póki co jednak zostałam tutaj,poznałam tz a on nie chce do Anglii, a ja dalej się tu uczę.
Moja tez tak, na plecach ale odwraca glowe w lewa i prawa. Dzis ja dwa razy polozylam na boku to po 10 min byla pobudka.

Ja nigdy nie chcialam pracowac ani mieszkac w Anglii. Ale wiadomo jak to w zyciu... Tak wyszlo. Mialam przyjechac na pol roku, ogarnac sie po rozstaniu z chlopakiem i wrocic a juz prawie 10 lat jestem.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
My wcZoraj bylismy. Cala noc padalo a terax okolo 25 st mala sama budZi sie co 3h na jedzenie a na spacerze moze spac i 5 h podziwiam te,ktore maja starsze dzieciaki,ja ogarniam jedna a wy dajecie rade z 2 i jeszcze kp malenstwo..szacun <3 siedze na kanapie,rano kolo 8 maz wzial mala na dol a ja spalam do 12 teraz mala spi,maz oparty o mnie spi a ja ogladam 'karate kid' i siedze na wizazu w tel...

U mnie teraz pada, chcialam isc ns spacer ale chyba nie ma sensu bo co chwile pada.
Tz dzis wraca yayyyy ale za dwa tyg znowu jedzie
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 15:16   #1475
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Tassia- bardzo ci współczuję...

Mój Leoś ma takie momenty że jak np noszę Frania to też chce na ręce. Czasem zaczyna ryczeć w niebogłosy żeby zająć się nim a nie bratem. Ale na szczęście nie jest tak cały czas. Jednak jest rok starszy od twojego Maćka więc coś tam można mu już wytłumaczyć.
U nas tak tylko jest jak jestem sama. Jak karmie to maciej mi sie pakuje na kolana. Jak maly wyje to maciej wyje glosniej.jak biore michala na rece to maciek mnie ciagnie za noge grav w pilke.... Ale jak ktos inny jest to nie ma problenu. Ma mnie w nosie.

Poza tym jest bardzo delikatny do michala. Glaszczebgo po glowce, caluje, wola mnie jak maly placze a ja jestem w kuchni itp.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Tassia - u nas bardzo podobnie... wszystko robie z Dominika przy cycu, na rekach, starszy krzyczy, placze, rzuca sie. Zaczynam karmic to od razu chce pic/jesc/siku i awantura bo teraz nie moge. Corka strasznie wymagajaca, praktycznie nie spi, nawet na spacerze ciagle lulam bo sie budzi..
Wspolczuje i łącze się w bólach będzie dobrze

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 15:16   #1476
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
I to tak regularnie ? Super !
A usypiasz czy zasypia sama ?

Lulaja.....

Z kapusty pewnie

U mnie to samo, w dzien w upale duzo spała, jak na nią. A w nocy lulando. O 4 był dzien....

Jest. W wątku mamy 2013

Tez tak słyszałam i nie wybudzam. Z reszta moja sama wstaje
Dzis chyba spróbuje mm na noc, moze juz zahaczy sie na butle. Bo jest cyrk. Jeszcze ok 23-24 jest ok ale pózniej, ona je ja śpię ona śpi ja sie kręcę ona płacze ja wstaje MEKSYK
TYLKO CHYBA KUPIE NOWE, 800 g hippa do śmieci bo juz prawie 3 tyg otwarte... To juz lepiej nie dawać ?

Ps. Mąka na te pachy swietnie zadziałała. Dzieki !
Hipp teraz ma kartony po 600 g. Chyba ze na allegro dostaniesz 800 g.

Jezu plone ta pogoda mnie dobija. Blizniaki spia w samych pampersach.
Stary 2015-07-05, 15:33   #1477
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość

Moja spi w krotkim bodziaku bo w pampersie Nie chce spac...
Stary 2015-07-05, 15:54   #1478
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Moja spi w krotkim bodziaku bo w pampersie Nie chce spac...
Tez mialy taki okres ze w pampku absolutnie nie.
Stary 2015-07-05, 16:00   #1479
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mialy taki okres ze w pampku absolutnie nie.
Twoje malenstwa zaraz skoncza 2 mce.. Jak ten czas zapitala
Stary 2015-07-05, 16:00   #1480
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Tobie też bardzo współczuję...
Mąż juz wrócił do pracy? Jesteś ze wszystkim sama teraz?
tak, już pracuje. mi czasem mama pomaga.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
U nas tak tylko jest jak jestem sama. Jak karmie to maciej mi sie pakuje na kolana. Jak maly wyje to maciej wyje glosniej.jak biore michala na rece to maciek mnie ciagnie za noge grav w pilke.... Ale jak ktos inny jest to nie ma problenu. Ma mnie w nosie.

Poza tym jest bardzo delikatny do michala. Glaszczebgo po glowce, caluje, wola mnie jak maly placze a ja jestem w kuchni itp.

Wspolczuje i łącze się w bólach będzie dobrze
wbrew pozorom mi czasem łatwiej jak sama z nimi jestem niż jak mąż w domu. syn przy tacie bardzo krzyczy, złości się, ze mną jest spokojniejszy, bardziej się słucha, ale też boi się płaczu Dominiki, a nie zawsze mogę się nim zająć jak ona płacze. jeszcze nie było tak, że bolał ją brzuszek a musiałam akurat usypiać syna, a to byłby kosmos.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 16:16   #1481
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
A jak moja mala spi ciagle na pleckach i glowke caly czas na prawo odwraca to jest normalne??? Dzis obudzila sie na boczku..
Mój tak na początku robił, ale trochę pomagałam mu odwracać głowę w drugą stronę. On bardzo lubi mieć pieluchę przy buzi, to mu kładłam tę pieluszkę z drugiej strony i tak się kręcił aż w końcu ją znalazł

Cytat:
Sprobuje dzis dzieki B-) wasi Tz tez tak sie trzesa nad malenstwami??? Tez przykrywaja jak sie rozkopie itd!? Moj np boi siw mala sam kapac.. Nie mowiac o polozeniu jej na gabce czy wyjeciu malej z wanny.. Wczoraj pierwszy raz Lilly wykapala sie bez placzu
.. I szybko zasnela.. W nocy tez ladnie spi co robicie jesli ktos wam daje 'dobre rady' nt wychowywania dziecka,mimo ze nie ta osoba nie ma doswiadczenia???
Nie, mój Tż raczej się nie boi, ale ja Wojtka chwytam sprawniej niż on

Poszła kupa jak zobaczyłam, że zaczyna już stękać, to odwinęłam mu pampersa i przyłożyłam nogi do brzucha. Tak robimy zawsze rano

Marei jak przeczytałam o nocnej przygodzie z cyckiem, to aż mi się szkoda zrobiło Markuska
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 16:23   #1482
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie wybudzam, sama budzi sie co 2-4 h wiec jest ok. W nocy zawsze ladnie spi ( jak narazie, zeby nie zapeszczyc) tylko wieczorem jest problem z zasnieciem.
Dziewczyny a jak spia Wasze maluszki? Na plasko? Na boku?
Moja głównie na pleckach ale obraca główkę to w prawo to w lewo. Na brzuszek kładę ja jak nie śpi

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Przepraszam ze nie pisze ale ciagle latam na piętro do Konrada, cieżko mi sie go karmi jak jest cały w kablach. Chcieli mnie wypisać do domu dzisiaj ale bez dziecka ale nie chce mi sie jeździć na karmienia sto razy dziennie wiec odmówiłam Laktatorem udało mi sie odciągnąć w nocy 15 ml i z jednej piersi mały ssie chociaż nie wiem czy je czy ciumka. Ale nieważne, bo jeszcze wczoraj histerycznie mnie odpychał jak tylko chciałam mu dać jeść.
Ogólnie to uczymy sie siebie, zaczynamy sie lubić. I zrobiłam mu dziurę w głowie wczoraj przez przypadek :/ nadział mi sie prosto na paznokcia czołem
Aa i wg wszystkich jest najbardziej rozwrzeszczanym i histerycznym dzieckiem na sali adaptacyjnej, drze sie tak ze słyszę go piętro niżej, co za dzieciak... Czekam na wyniki i żeby go w końcu odłączyli od monitora

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ja tez był została w szpitalu, dużo zdrówka dla synka

Cytat:
Wspolczuje tych upalow. Jak co roku psiocze ile wlezie na angielskie lato (temp rzadko przekracza tutaj 20C) tak w tym roku jestem wdzieczna. Temperatura kolo 18 C, w sam raz.

Bylysmy z Mala na zakupach, wniesienie na 2 pietro siatek z zakupami i folelika z dzieckiem to nie lada wyczyn.

Oj ja bym chyba nie dała rady tak bez lata. Moja ukochana pora roku zawsze napawa mnie dobra energia mimo że często klne na upał, ale wolę to niż chłód i deszcz

Cytat:

Blizniaki no meega podziwiam!!

Byliśmy dziś na spacerku, było gorąco ale wiaterek był więc nie było tak źle. Ale już pod samym domem zaczęło mi się kręcić w głowie i juz myślałam że zemdleje... :| ale oczywiście mądra ja nie miałam nic na głowę :p
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 16:24   #1483
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Mój tak na początku robił, ale trochę pomagałam mu odwracać głowę w drugą stronę. On bardzo lubi mieć pieluchę przy buzi, to mu kładłam tę pieluszkę z drugiej strony i tak się kręcił aż w końcu ją znalazł

Nie, mój Tż raczej się nie boi, ale ja Wojtka chwytam sprawniej niż on

Poszła kupa jak zobaczyłam, że zaczyna już stękać, to odwinęłam mu pampersa i przyłożyłam nogi do brzucha. Tak robimy zawsze rano

Marei jak przeczytałam o nocnej przygodzie z cyckiem, to aż mi się szkoda zrobiło Markuska
Mi tez sprawniej idzie ale Tz daje rade mala zjadla, ma sucho wiec idziemy na spacer
Stary 2015-07-05, 16:24   #1484
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje malenstwa zaraz skoncza 2 mce.. Jak ten czas zapitala
No niewiem kiedy to zlecialo.

Wasze maluchy tez nie lubia lezec na boku.? Ja pomimo podkladania czegos pod plecy i tak sie odkrecaja jakos i wracaja do pozycji wyjsciowej :/
Stary 2015-07-05, 16:25   #1485
Marei
Zakorzenienie

Aika widać dobrze się ogarnęłaś
Stary 2015-07-05, 16:25   #1486
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
No niewiem kiedy to zlecialo.

Wasze maluchy tez nie lubia lezec na boku.? Ja pomimo podkladania czegos pod plecy i tak sie odkrecaja jakos i wracaja do pozycji wyjsciowej :/
Lilly w nocy na bok sama sie przekreca
Stary 2015-07-05, 16:26   #1487
kejtiCe
Zakorzenienie

Wojtek lubi leżeć na boku, ale jak jest nerwowy to bardzo się kręci i głowę odchyla do tyłu. Teraz leży na plecach i mam wrażenie, że właśnie jest mu niewygodnie, bo co chwilę go jego własne ciało wybudza..

My nie idziemy na spacer dziś, wieczorem wystawię go na podwórko. Wczoraj Tż miał urodzinowego grilla i Wojtek przy gościach na dworze spał w wózku do 23:30
22.06.2015
Stary 2015-07-05, 16:30   #1488
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Wojtek lubi leżeć na boku, ale jak jest nerwowy to bardzo się kręci i głowę odchyla do tyłu. Teraz leży na plecach i mam wrażenie, że właśnie jest mu niewygodnie, bo co chwilę go jego własne ciało wybudza..

My nie idziemy na spacer dziś, wieczorem wystawię go na podwórko. Wczoraj Tż miał urodzinowego grilla i Wojtek przy gościach na dworze spał w wózku do 23:30
Dobrze ze maly spal u nas tez wczoraj teZ byli goscie i mala spala w wozku a pozniej zanioslAm ja do lozeczka i spala 4h nie mam problemu zeby zasnela gdy jest glosno
Stary 2015-07-05, 16:33   #1489
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze ze maly spal u nas tez wczoraj teZ byli goscie i mala spala w wozku a pozniej zanioslAm ja do lozeczka i spala 4h nie mam problemu zeby zasnela gdy jest glosno
Ja też nie, ale to tylko dlatego, że w szpitalu było głośno. Jednak jak jestem sama w domu, to nie oglądam tv i może się przyzwyczaić do ciszy.. Jakieś radio muszę sobie włączyć.
22.06.2015
Stary 2015-07-05, 16:34   #1490
sylwusiach
Zakorzenienie

U mnie muzyka w sypialni ciagle
Stary 2015-07-05, 16:53   #1491
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nie, ale to tylko dlatego, że w szpitalu było głośno. Jednak jak jestem sama w domu, to nie oglądam tv i może się przyzwyczaić do ciszy.. Jakieś radio muszę sobie włączyć.
U mnie ciągle głośno, TV leci, muzyka, pies zaszczeka i my normalnie gadamy jak maluch śpi żeby właśnie do ciszy jej nie przyzwyczajać.
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:04   #1492
kaczuszka1986
Zadomowienie

My wracamy już do LBNa samochodem bez klimy niestety ten znrarytasem się zepsuł i został mój chrupek
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:04   #1493
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
U mnie ciągle głośno, TV leci, muzyka, pies zaszczeka i my normalnie gadamy jak maluch śpi żeby właśnie do ciszy jej nie przyzwyczajać.

My tez tak robimy chociaz teraz zaczyna bardziej reagowac na dzwieki
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:06   #1494
Domincia_1987
Zadomowienie

Dziewczyny każdej z was dużo sily

U nas dziś marudny dzien... Chyba upał malej przeszkadza

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:09   #1495
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
nie ma co sie trzasc nad dzieckiem bo pozniej bedzie tylko jakis szmer i masakra z usypianiem..

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
My wracamy już do LBNa samochodem bez klimy niestety ten znrarytasem się zepsuł i został mój chrupek
uuu, niedobrze..pewnie macie skwar niesamowity??? daleko macie do domu?

Cytat:
My tez tak robimy chociaz teraz zaczyna bardziej reagowac na dzwieki
moja tez, ale mimo wszystko ladnie zasypia

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny każdej z was dużo sily

U nas dziś marudny dzien... Chyba upał malej przeszkadza
u mnie byl marudny dzien w srode chyba, teraz mala juz spi, maz zreszta tez heh..a u mnie grzmi.. wreszcie sie ochlodzilo troszke
sylwusiach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:16   #1496
mycha_818
Zadomowienie

Hej dziewuszki Mało się udzielam ale co jakiś czas podczytuję. Od piątku zasuszam pokarm, bo nie dość że po 8 godzinach ściągnęłam 50 ml z obu piersi, to mieliśmy wizytę u pediatry i okazało się, że Laura przybrała jedynie 50 g... Z jednej strony mnie to załamało, ale z drugiej czuję się lepiej, bo nie mam dylematu psychicznego co robić: butla czy cyc? Przeszliśmy na butlę. Wczoraj było dobrze, a dziś dwa razy zwymiotowala... Wszystko w opiece nad dzieckiem mnie przeraża. Mam nadzieję że to minie.

I gratuluję szuu oraz mehja super że wszystkie mamy już maluszki przy sobie
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:29   #1497
Marei
Zakorzenienie

Kejti Dziękuję. mi też było bardzo go żal.
Stary 2015-07-05, 17:30   #1498
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki Mało się udzielam ale co jakiś czas podczytuję. Od piątku zasuszam pokarm, bo nie dość że po 8 godzinach ściągnęłam 50 ml z obu piersi, to mieliśmy wizytę u pediatry i okazało się, że Laura przybrała jedynie 50 g... Z jednej strony mnie to załamało, ale z drugiej czuję się lepiej, bo nie mam dylematu psychicznego co robić: butla czy cyc? Przeszliśmy na butlę. Wczoraj było dobrze, a dziś dwa razy zwymiotowala... Wszystko w opiece nad dzieckiem mnie przeraża. Mam nadzieję że to minie.

I gratuluję szuu oraz mehja super że wszystkie mamy już maluszki przy sobie
ja cala ciaze balam sie ze sobie nie poradze, bo nigdy nie mialam stycznosci z noworodkami.. ale dalam rade, Ty tez dasz obserwuj mala, jesli bedzie wymiotowac to moze trzeba bedzie zmienic jej mleko...spokojnie.. moja mala jak dostala pierwszy raz butelke to spala 7 h... az sie wystraszylam.. pociesze cie, ze z kazdym dnie opieka nad mala bedzie atwejsza.praktyka czyni mistrza..straaj sie podchodzic do wsztskiego na luzie, bo mala wyczuwa Twoj nastroj dasz rade mamuska
Stary 2015-07-05, 17:30   #1499
kaczuszka1986
Zadomowienie

[QUOTE=sylwusiach;519836

/QUOTE]

Jeszcze ze 30 km, zrobiliśmy jeden postój żeby dac się małej napić z cycka, nie upominala się ale ja i tż pijemy co chwilę to i dziecko potrzebuje
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-05, 17:37   #1500
sylwusiach
Zakorzenienie

[QUOTE=kaczuszka1986;51983 870]
Cytat:
Napisane przez sylwusiach;519836

/QUOTE

Jeszcze ze 30 km, zrobiliśmy jeden postój żeby dac się małej napić z cycka, nie upominala się ale ja i tż pijemy co chwilę to i dziecko potrzebuje
my mielismy 30 km do domu ze szpitala to mala spala cala droge.. ale fakt, malenstwo tez potrzebuje pic, mimo ze moze tego nie okazywac napisz jak w domu juz bedziecie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości