|
|
#871 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Tak
Cytat:
Czyli już będzie tylko bliżej niż dalej ![]() Cytat:
![]() Ale ubranek!!! Caaaała wyprawka jak nic... To nie znaczy, że nie możesz sobie dokupić jakiegoś słodkiego łaszka jak Cię natchnie Ale Wam się udało zgrać, że obydwie niunie listopadowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się swoim, a co! Poza tym: świetne łupy, mnie się najbardziej podobają te półśpiochy z buziami na stópkach Cytat:
! Myślałam sobie jak tam dajesz radę Tort się podobał pewnie? ![]() Łeee, szkoda, że natknęliście się na taką babkę... Ludzie są niepoważni, no wystarczyłoby napisać nawet smsa, że jednak oferta nieważna i tyle, a nie zero kontaktu
|
|||||
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Iclosemyeyes, mi juz tez pocieklo dwa razy i tez właśnie w nocy
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Amelia, brzuszek super i jeszcze ta figura! Zazdroszczę
|
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet ciąże mnie nie zmieniły. Więc nie martw się na zapas Ech, ślub, szkoda, że bierze się go tylko raz w życiu
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj tak bardzo sie podobał, teściowa zachwycona ![]() Pewnie jutro zadzwoni i bedzie sie chciala umowic :p nie lubie jak ktos tak wystawia do wiatru. Juz sie umowilismy z tż co ma mowić jak by dzwonila, musi spuścic z ceny żebysmy to wzieli :p Ciekawe co powie ![]() Ale sie objadłam zapiekanek domowych
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Joyce dziękuję
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
My z mężem równo za 4 tygodnie będziemy obchodzić pierwszą rocznicę ślubu
ciekawe jaka będzie pogoda, bo rok temu były 33 stopnie bałam się, że jak tylko założę suknię ślubną to rozpuszczę się totalnie, zwłaszcza, że mi takie upały strasznie dokuczają. I nie wiem jak to się stało, ale w ogóle nie odczuwałam upału, nie było mi nawet ani troszkę gorąco to chyba z tego szczęścia
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
My w czwartek mamy połowkowe i jak sie tylki dowiem co siedzi w brzuszku to ruszymy na jakieś zakupy
Mam nadzieje tylko ze ujawni sie skarbek i bedziemy juz mogli mowic do brzusia po imieniu
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Prosz
![]() Amatorszczyzna :sly: Dodałam z aplikacji i jakieś przekrecone to zdj.
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
malinka super ten tort
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia16, fasterka90, śliczne brzuszki
![]() fasterka90, sporo tych ciuszków ![]() wizaz_p_l, śliczne ciuszki malinka103, piękny tort! ![]() Ja mam połówkowe za 11 dni, mam nadzieję, że poznamy płeć, bo w końcu chcemy mówić do brzucha po imieniu, no i kompletować wyprawkę ![]() Wrzucam fotkę moich czwartkowych zakupów
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia, ale figura
i mamy chyba podobne brzucholki![]() Malinka, świetny ten tort, masz dziewczyno talent, na roczek synka miałam też tego typu tylko z Kubusiem Puchatkiem. Ale moja niunia szaleje, najbardziej rano i wieczorem, ale nieraz też w ciągu dnia kopie Dziewczyny, przepraszam za mojego kalafiora ciążowego, już nie pamiętam co komu więc gratuluje rocznic i udanych zakupów ![]() Mój tż marudzi że jestem uzależniona od wizażu ![]() Dodaje moje łowy, paczuszka ze smyka i c&a
|
#884 | |||
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że w tym tygodniu będzie wysyp wiadomości o synkach i córeczkach
trzymam kciuki żeby każda mama poznała płeć swojego maleństwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() cynamon_, ale różowiutko wszystko ekstra, ale najbardziej podoba mi się kocyk i biała bluza!Wrzucam po raz pierwszy fotkę mojego brzucha, jak widać dość mały i niezgrabny, nie jest to taka piłeczka jak u niektórych i sorki za ten rozgardiasz w tle ale tak jak już pisałam mąż nie ma ręki do zdjęć
Edytowane przez Iclosemyeyes Czas edycji: 2015-07-05 o 22:01 |
|||
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Poznanianka świetne te bodziaki, ja właśnie teraz muszę upolować kilka takich sztuk rozpinanych na boku, bo pewnie na początku będę miała stresa żeby przez główkę zakładać
![]() Dziewczyny, a powiedzcie jakie rozmiary kupujecie? Bo mnie już dwie znajome mówiły żeby prawie nie kupować tego rozmiaru 56, dosłownie kilka sztuk, bo dziecko po tygodniu już się w to nie mieści, ale tak się zastanawiam czy 3 pary body w jednym rozmiarze to mimo wszystko nie za mało? Wszystko co dziś kupiłam to rozmiar 62
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
cynamon, śliczne ciuszki
Dla dziewczynek to jest tyle pięknych ubranek Iclosemyeyes, śliczny masz brzuszek, zgrabny ![]() Bodziaki kupiłam w Auchan (3pak). Jeszcze były w kolorystyce niebieskiej i różowej.
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
Super ciuszki! Po dzisiejszym dniu w sklepach stwierdzam, że mogłabym całymi dniami oglądać, przeglądać i wybierać rzeczy dla maluszka
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaz, skąd ja to znam
w miesiąc skompletowalam całą ubraniowa wyprawke dla córci przy czym nic nie dostalam po kimś, jakos nawet nie licze na to, ale to dobrze przynajmniej mogę kupić to co mi się podoba![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ja mam tez na 56 kilka sztuk dosłownie, głównie body i ze 2 pary półśpiochow ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Iclosemyeyes, oczywiście mam mnóstwo ubranek jeszcze w kolorze szarym, żółtym i turkusowym żeby nie było ale rzeczywiście rządzi róż, mając syna musialam się trochę wyżyć cukierkowo, landrynkowo hehe
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się te bodziaki spodobały, a tym bardziej, jak zobaczyłam te zapięcia z boku to stwierdziłam, że muszę je mieć
Akurat te kupiłam rozmiar 56, ze względu na te zapięcia. Jak będę kolejne kupować to już raczej większe. Ale trzeba też wziąć pod uwagę to, że rozmiar rozmiarowi nierówny. Moja koleżanka, która ma prawie rocznego synka mówiła mi, z których firm wypadają większe, a z których mniejsze, ale zapomniałam... Musiałabym sobie zapisać
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie przeglądam allegro (tak, tak, znowuuu!) i widzę, że fajne te body kopertowe ma marka PINOKIO
|
|
#891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba się przejdę do Auchana w takim razie. Póki co też kupuję neutralne kolory bo czekam na potwierdzenie na połówkowym Cytat:
jeszcze widzę, że kupiłaś opaskę na głowę, strasznie mi się podobają takie i moja królewna też na pewno takie dostanieCytat:
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam kilka rzeczy 56 a reszta to 62. Ale moja kuzynka- położna mówi mi ze powinnam mieć kilka rozmiar 50 (w.hm sa) narazie nie kupiłam. Gdy już będzie taki czas ze w każdej chwili mogę urodzić a lekarka określi wagę na mniej niż 3500 to wtedy kupię na wszelki wypadek...
albo mam taką nadzieję . Nie które body mam w rozmiarze 56 a są prawie takie jak 62...
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Iclosemyeyes, fajna ta opaska mimo ze koronkowa to bardzo delikatna, jak patrzalam na inne to były takie hmm grube jakby i na gumce, wydawało mi się ze mogą uwierac delikatna glowke
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne
kusicie tymi zakupami ![]() Siedziałam teraz z mężem, dobrze nam się gadało to zaczęłam temat imion. Przy męskich maleństwo siedziało cicho, ale jak zaczęłam czytać imiona dla dziewczynek to zaczęło kopać może tam faktycznie siedzi dziewczynka A w temacie imion to całkiem się rozmijamy i do żadnego porozumienia nie doszliśmy.
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Moje maleństwo najwięcej kopie rano i wieczorem, ale w ciągu dnia też
Szczególnie po jedzeniu I momentami tak mocno, że widać na zewnątrz
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Poznanianka a który to tydzień u ciebie? Pierwsza ciaza?
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza ciąża, dziś dokładnie 19tydzien 5 dzień
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,ale narobiłyscie zakupów! Wszystko śliczne
Ja wczoraj i przedwczoraj ciągle siedziałam przy wiatraku a dziś zdycham -oczy,nos,gardło zawalone tantum verde już poszło w ruch,czekam tylko aż aptekę otworzą żeby coś na katar dostać :/ malinka ekstra tort! Jeśli chodzi o rozmiary ja kupiłam do tej pory 2 body tylko,62 rozmiar, nie wiem jak tam z rozmiarami tych ubranek które dostaniemy -chciałabym je jak najszybciej dostać żeby zobaczyć czego mi brakuje ewentualnie. Najmniejsze rozmiary jakie widziałam w sklepach to 44,mam nadzieję że żadna z nas nie będzie potrzebowała takich maleńkich ubranek. |
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Ciesze sie ze i wam sie tort spodobał
sa pracochłonne ale lubie ten widok jak komuś sie podoba Ale noc to mialam dzis okropna nie mogłam spać, okna pootwierane na dworzu nie bylo.tak duszno w nocy a w domu duchota. :banghead: Miłegi dnia i oby troszke chłodniejszego wam życze :-*
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
Hej, u mnie w nocy była taka duchota w sypialni, że zeszliśmy do salonu na kanape, tam już sporo lepiej. Niestety spałam tylko około 4h i teraz zasypiam na siedząco
już jest upał, boję się myśleć co będzie później...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

dzisiaj kończę 20 tydzień i jutro zaczynam drugą połowę ciąży
siedzę przy wiatraku, ale nie daję już rady...
Z reszta wszystkie Wasze brzuszki są piękne
ale to chyba wszedzie u was gorąco
! Myślałam sobie jak tam dajesz radę

mam nadzieję, że mnie to nie spotka!
to chyba z tego szczęścia 

Nasz ślub 16.08.2014 
i sorki za ten rozgardiasz w tle ale tak jak już pisałam mąż nie ma ręki do zdjęć