![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Mężczyźni nie lubią kobiet o męskich zainteresowaniach.
Kobiety są generalnie bardziej zawistne, natomiast faceci bardziej lizusowaci w stosunku do kobiet. Nie jednego takiego znam który dla byle dziury by olał kumpli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Jak czytam ten wątek to autentycznie chciałabym widzieć listę książek, filmów, muzyki itp która mogłaby mieć tytuł "dziewczyny które to lubią uważają się za męskie".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Mężczyźni bardziej mogą przymykać oko na wady kobiety, jeśli ona im się podoba. Myślę, że dlatego kobiety mogą preferować towarzystwo mężczyzn, ale to nie oznacza, że inne dziewczyny są zazdrosne, po prostu nie zignorują ch***wego charakteru, bo koleżanka ma ładne oczy lub zgrabne nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
BAN stały
|
50 twarzy Greya jest kobiecą książką, w szczególności znudzonych gospodyń domowych, bydła oraz rozmarzonych dziewic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że jak facetowi podoba się kobieta, to nie odstraszą go jakieś niby męskie zainteresowania. Teraz jest inaczej, to raczej normalne, że więcej kobiet nie jest niezaradnych, umieją pomalować ściany czy coś czy napić się wieczorem dla relaksu z umiarem i to jest normalna sprawa. Tak samo jak lubi gry komputerowe niby męskie to też raczej to nie jest taka rzecz, by przeszkadzała facetom. No chyba, że naprawdę jakiś uważa, że kobieta powinna mieć inne zainteresowania, obawia się jej zaradności, ale to już co się przejmować? Niech on znajdzie taką kobietę jaka mu pasuje, Ty też w końcu myślę, że znajdziesz bez problemu i nie doszukuj się problemu w tych zainteresowaniach, bo one u kobiet też nie są wcale takie rzadkie i mało u którego faceta myślę skreślą, jak kobieta mu się ogólnie podoba.
Co innego jakbyś ubierała się totalnie jak facet, ciągle przeklinała, no i inne rzeczy to wtedy mogłoby w pewien sposób odpychać, ale to normalne, bo jednak całokształt byłby gorszy. No, ale tak nie jest u Ciebie, więc nie widzę problemu ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-07-06 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
Czyli jak ktoś jest obiektywnie patrząc lepszy od innych to ma kompleksy ? Skoro nie mam nałogów a próbowałem różnych rzeczy. Uważam się lepszy od ludzi uzależnionych (ćpunów, alkoholików, palaczy) to znaczy, że mam kompleksy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie zgadzam sie, że dziewczyny są fałszywe, ani że faceci mówią wprost, co myślą. Tak samo potrafią ściemniać, kręcić i manipulować, jak my ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
plum plum
|
Cytat:
W żadnym innych okolicznościach nie mialam styczności z tym cudem. natomiast podobny poziom prezentuje "męska" Achaja Ziemiańskiego, która jest powieścią dla męskiego bydła i facetów, którzy marzą o dominie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nigdy nie powiedziałam ogólnikowo. napisałam, że trafiłam na uczciwe, szczere i otwarte dziewczyny, jak i na facetów-krętaczy. tak mi się życie ułożyło, że to manipulantek było więcej, więc zwykle wybierałam towarzystwo facetów i tam czułam się swobodniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
plum plum
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- sorki, silnej niezależnej kobiety, którą oni jedynie mogą ujarzmić, która to w przeciwieństwie do normalnych, niezależnych kobiet regularnie puszcza do czytelnika oko, jaka to z niej nie jest głupia p*pa Choć Achaja jest napisana o niebo lepiej niż grey.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
BAN stały
|
Ale to właśnie jest pycha. Wiadomo, że nikt nie powie "jestem inna i lepsza od pozostałych dziewczyn, bo mam męskie zainteresowania i gada się ze mną jak z kumplem, a przy tym jestem ładna i kobieca, kiedy trzeba", bo ludzie by go śmiechem zabili, więc przekazuje się to w inny sposób "ja to mam pecha, bo nie mam o czym gadać z laskami, one nawijają tylko o tipsach i balejażu, a ja lubię oglądać mecze, więc mam samych kolegów, nietypowi ludzie mają tak trudno" i z pozoru jest się wtedy skromnym, wręcz wydaje się, że ta osoba ma w sobie samokrytykę, jednak trzeba być naiwnym jak dziecko, żeby nie słyszeć, że ta osoba ma mało do zaoferowania lub inny problem, ale tłumaczy swoje niepowodzenia właśnie wyjątkowością, którą tylko ona w sobie dostrzega.
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2015-07-06 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-07-06 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Hrodebert
|
lkiem możliwe
Cytat:
Wartościowanie ludzi na podstawie takich przesłanek, może świadczyć o kompleksach. Ten alkoholik- ćpun, mógł stracić żonę i dziecko w pożarze i sobie z tym nie poradził, nigdy bym nie uznał kogoś takiego za gorszego od siebie, bo sam nie wiem czy bym się po czymś takim podniósł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
BAN stały
|
Takie książki to i ja mógłbym pisać
![]() ![]() ![]() Jak Grey to czytany przez Tywina var Emreisa tfu! Charlesa Dance-a ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-3POYx6IeeI ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Nie pije i nie mam nałogów bo uważam to za słabość gdy coś Cię niszczy a Ty w to brniesz. Tamto było tylko przykładem. A jeżeli chodzi o innych to wolałbym by moi znajomi ich nie mieli. Zresztą ciągnie mnie do mądrych lub mądrzejszych ludzi więc to co piszesz nie jest prawdą. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-07-06 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
wychowuje syna, który z nudów udziela się na damskim forum.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gusta filmowe mogą być różne, wcale nie uważam, że np Star Wars to męskie kino. Ja lubię filmy akcji i lubię takie filmy jak Avengers, ale np Star Warsy mi nie odpowiadają. Lubię pograć w jakieś gry, mało znam się na modzie, butach, ale nigdy bym nie pomyślała, że to od razu oznacza chłopczycę, która jest skreślona u facetów. Pewnie, że faceta może uszczęśliwić fakt, że kobieta nie ględzi mu nad uchem: przestań w końcu grać - tylko gra razem z nim. Albo fakt, że idzie z kobietą do kina i może wybrać film akcji zamiast męczyć się na komedii romantycznej. Ale nie uważam, że stanowi to główny wyznacznik wyboru partnerki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
BAN stały
|
Cytat:
I tak pielęgnuje ich pamięć, chlając i ćpając ? Jeżeli nie potrafi żyć to niech ze sobą skończy, no chyba, że jest fanem masochizmu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://niezatapialna-armada.blogspot...zniczka-w.html
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
to naprawdę smutne, jak mało rozumiesz ludzi dokoła. jak wąską masz perspektywę. oby Cię w zamian życie nie doświadczyło odpowiednio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.