Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 10:01   #2311
elcia88
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Czy wam tez juz calkowicie odechcialo sie sprzatania ? Chodzi mi o odkurzanie mycie lazienki kuchni podlogi ? Bo odlozyc na miejsce czy wlozyc do zmywarki cos to ok. No pranie rozwiesze jeszcze ale z takich gribszych spraw to konkretnie wcale mi sie wogole nic. Wlasnie usiadlam na kiblu w lazience i zerknelam na podloge i ona prosi sie i oddkurzenie i mycie ale szczerze to wyszlam z tamtad udajac ze nie widzę ;/

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
ja ze sprzataniem jeszcze jakos daje rade ale najgorzej z gotowaniem, tak mi sie nie chce . w ciagu dnia zjem troche tego czy tamtego i obiadu jako tako nie potrzebuje, ale dla meza przydałoby sie jakis konkretny posiłek zrobić. A mnie wprost ku....ca bierze jak mam coś wymysleć.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:01   #2312
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Pochwal się zdj
Zwyczajne łóżeczko w kolorze jasnego brązu na razie jest rozłożone troszke jest obtarte, ale nie przeszkadza to moze wstawie potem fotkę

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
My zdecydowaliśmy się na bankowanie krwi pępowinowej w Polskim Banku Komórek Macierzystych. Mam już zestaw. Moi rodzice finansują inaczej raczej byśmy się nie zdecydowali. Umow podpisaliśmy przed końcem 25 tygodnia i skorzystaliśmy z rabatu 500 zł, + 200 zł za to, że jesteśmy z polecenia. Mój brat, który też bankuje też miał 50% na roczną opłatę za przechowywanie.
Ja jesli sie zdecyduję rodzic w szpitalu w sąsiednim miescie, to będę miała mozliwosc bankowania krwi pępowinowej bezpłatnie.

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:03   #2313
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Zrobiłam chyba za wcześnie pranie kolorów dla córeczki. Dzisiaj byłam w H&M i jeszcze kupiłam kilka rzeczy...
Słodkie
Stary 2015-07-07, 10:03   #2314
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Czy wam tez juz calkowicie odechcialo sie sprzatania ? Chodzi mi o odkurzanie mycie lazienki kuchni podlogi ? Bo odlozyc na miejsce czy wlozyc do zmywarki cos to ok. No pranie rozwiesze jeszcze ale z takich gribszych spraw to konkretnie wcale mi sie wogole nic. Wlasnie usiadlam na kiblu w lazience i zerknelam na podloge i ona prosi sie i oddkurzenie i mycie ale szczerze to wyszlam z tamtad udajac ze nie widzę ;/

Oj nie chce mi się. Dlatego robię to od razu po wstaniu z łóżka i mam z głowy na cały dzień
Stary 2015-07-07, 10:04   #2315
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
ja ze sprzataniem jeszcze jakos daje rade ale najgorzej z gotowaniem, tak mi sie nie chce . w ciagu dnia zjem troche tego czy tamtego i obiadu jako tako nie potrzebuje, ale dla meza przydałoby sie jakis konkretny posiłek zrobić. A mnie wprost ku....ca bierze jak mam coś wymysleć.
Najgorsze w tym gotowaniu jest chyba to ze w taka pogode robi mi sie w kuchni chyba 100 st 😐
Stary 2015-07-07, 10:06   #2316
elcia88
Wtajemniczenie

A ja mam newsa. pisałam wam ze szwagierka oddała mi łózeczko i wózek i zaciażyła sama wiec musze kupic sobie własne. a teraz druga szwagierka która mi pooddawała ciuszki tez zaciażyła ale mieszka ze mna to na biezaco bede jej oddawac. juz na samym poczatku siostra zaczeła mi oddawac ubranaka i obiecywac co ona mi nie odda to tez zaraz zaciażyła. chyba mam jakać moc zarazania ciążą
Stary 2015-07-07, 10:08   #2317
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
ja wczoraj wyjątkowo przyjrzałam sie sobie w świetle dziennym. i stwierdziłam ze robie sie straszna. dupa jakaś wielka, cellulit na nogach, plecy i dekolt zsypane jakimiś krosteczkami i krostami. do tego sucha skóra na nogach.bożeny nawet nie widze ale boje sie golić w taki upał bo podraznienie bedzie jeszcze gorsze niż buszMASAKRA i tu nie chodzi że sie zaniedbałam ale to juz wymknęło sie spod kontroli. mam nadzieje ze po porodzie uda mi się wrócic do wzglęgnej normalności
Moj tz mi ostatnio zrobil zdjecie nad jeziorem i jak sie zobaczylam to padlam. Ze tez w lustrze człowiek nie widzi hehe buzie mam spuchnieta jak ksiezyc w pelni

Edytowane przez Blondynka17
Czas edycji: 2015-07-07 o 10:26
Blondynka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:08   #2318
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
No wlasnie chyba tak zrobie

Kobitki kochane czy któraś z Was kupowała moze w sklepie eświatdziecka.pl? Znalazlam tam pościel, którą chciałabym kupic dzidziusiowi do łozeczka, ale chcę się zorientowac jak tam z solidnością, wysyłką itp. na all tez jest ta pościel, ale po komentarzach u sprzedawcy raczej nie zaryzykuje kupna
ja też sie zastanawiałam u nich kupować pościel. ale myśle ze bawełna to bawełna i powinno być dobrze. daj znac jak sie zdecydujesz
Stary 2015-07-07, 10:10   #2319
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Zgłoś to do allegro bo tak nie można robić. A to negatyw w odwecie za wasz zapewne?

A jeśli chodzi o wagę dziecka to ona ma mniejsze znaczenie od średnicy głowy. Takie klocki są zazwyczaj proporcjonalne, gorsze są chudzielce z ogromną głową...
No moj ma glowke wielkosci 32tyg az sie zapytalam czy to normalne. Na sama mysl mnie tylek boli
Stary 2015-07-07, 10:11   #2320
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak odpoczywacie ? W jakiej pozycji ? Mi jest najwygodniej na plecach z nogami w gorze.
Na lewym boku mi nie wygodnie bo mi sie mala tam dzis wpasowala i poprostu jest to nie przyjemne. Czy to koniecznosc tego lewego boku jest zwzg na dziecko czy na moje samopoczucie ktore na wznak jest o niebo lepsze .
A i dzis mam dosc aktywne dziecko. Czuje je dosc czesto jak sie wierci czy mam sie martwix ;/

ja tez leze raczej na plecach ale na pólsiedząco bo boje sie o te niedotlenienie małego. też mi wygodniej tak. na lewym boku śpie ale te zczasami musze sobie poleżec chwile na plecach bo dretwieje. i tez tak mam ze jak położe sie na plecach to mały szaleje
Stary 2015-07-07, 10:12   #2321
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam newsa. pisałam wam ze szwagierka oddała mi łózeczko i wózek i zaciażyła sama wiec musze kupic sobie własne. a teraz druga szwagierka która mi pooddawała ciuszki tez zaciażyła ale mieszka ze mna to na biezaco bede jej oddawac. juz na samym poczatku siostra zaczeła mi oddawac ubranaka i obiecywac co ona mi nie odda to tez zaraz zaciażyła. chyba mam jakać moc zarazania ciążą
Co za płodny rok Ale fajnie, będziecie mieli dzieciaczki w podobnym wieku.
Stary 2015-07-07, 10:12   #2322
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
No cóż będę świeciła cyckami bo przynajmniej teraz jest się czym pochwalić
no ja też w koncu mam co pokazac ale wstydze się bo i kroszczy strasznie i chowam raczej dekolt
Stary 2015-07-07, 10:14   #2323
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
To niezle 😊 fajnie będziesz miala z kim na spacery chodzić.
Stary 2015-07-07, 10:15   #2324
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Elcia jezeli mozesz sobie pozwolic na lezenie to nogi do gory powyzej serca. Mi wczoraj tak zeszla opuchlizna

próbowałm tak leżeć ale plecy mnie bola wtedy moczenie w zimnej wodzie chwilowo pomaga
Stary 2015-07-07, 10:16   #2325
agu23gda
Wtajemniczenie

Jaki olejek moze byc do masazu krocza poza migdalowym?
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:28   #2326
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 6011296
Mój dzisiejszy arbuzik

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
ale jesteś szcuplutka. brzuch mam podobny ale dupsko wielkie mi sie zrobio i uda

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
noo i to jeszcze !!

ja sie opiłam wody zlodem i gardło mnie bolało na wieczór, juz sie wystraszyłam że jakas angina sie przypałęta ale na szczescie pszeszło.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość

A to mój bebech kilka dni temu 30 tydzień.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
kolejna zgrabna mamuska

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
A ja właśnie dostałam łóżeczko
gratki, ja rozpoczęłam poszukiwania

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
https://m.facebook.com/feedopl/photo...pe=1&source=48

wśród moich znajomych sie to sprawdziło.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Hej
nie nadrabiam dzisiaj, bo humor mi padł, hormony chyba szaleją, bo od wczoraj co jakiś czas ryczę, wczas zaczęłam się zastanawiać czy jestem gotowa na dziecko
tak czasem boli, mam w okolicy pępka dwie blizny po operacyjne i czasem jak skóra się naciąga, to mało przyjemne :/

za to całkiem przyjemne jest gdy Matyldek wali w okolicy pępka, czasem mam wrażenie, że chce go wypchnąć

w ogóle jeszcze nie tak dawno marudziłam, że prawie ruchów nie czuję, to teraz zaczyna mnie przerażać, to jak często i jak bardzo jest aktywna. Potrafi urzędować pół nocy i w ciągu dnia często też daje znać o sobie, myślałam, że te małe istoty potrzebują więcej odpoczynku/snu
oj ja też wpadam w panike co chwila ze moze nie dam rady, albo ze jeszcze nie wszytsko gotowe na dzidzie a tu juz 7 mc sie zacząl.
a jak mnie mały w pępek stuka to mnie raczej boli, czuje jakby tak sobie tam wiercił paluszkiem jakby chciała tamtędy wyjsć. i też jakoś teraz to rusza sie prawie cały czas ale to takie inne ruchy, w sumie takie fajne, czasami jak mi noge wywali to wygląda jakby obcy chciał wyjść, bo taki róg wystaje

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Nie chcę cię martwić ale chyba tak już będzie do końca. Mi nawet na siedząco często niewygodnie bo mam stopy małego w żebrach. Generalnie ilość wód płodowych teraz już spada (w stosunku do "objętości" dziecka) więc wszystko mocniej można czuć.
My juz zaczynamy marudzić a tu jeszcze 2-3 mc do końca!!!
Stary 2015-07-07, 10:31   #2327
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
No moj ma glowke wielkosci 32tyg az sie zapytalam czy to normalne. Na sama mysl mnie tylek boli
Jak Cię to pocieszy to mój tydzień temu miał jak na 34 tydzień... Ale to też się jeszcze może wyrównać jeszcze. Więc nie ma co panikować.
Stary 2015-07-07, 10:31   #2328
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Wczoraj mi koleżanka opowiadała, że jej znajoma urodziła we wtorek naturalnie SN 4800.. aż mi się słabo zrobiło.
łoooo matko ale sie musiała nameczyć. szacun
Stary 2015-07-07, 10:31   #2329
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dziewczyny a masażer mogę używać? Tzn tż jakby mi nim plecy masował, to chyba nic się nie powinno wydarzyć?

Cytat:
Dzień dobry

przywaliłam w słupek przodem tak się idealnie chciałam ustawić do labo.. Całe szczęście nic nie widać. Poszłam 30 min przed otwarciem i byłam druga, baba jakiś moher ani myślała wpuścić mnie przed siebie. Teraz wcinamy śniadanko (raczej pożeramy).

My zdecydowaliśmy się na bankowanie krwi pępowinowej w Polskim Banku Komórek Macierzystych. Mam już zestaw. Moi rodzice finansują inaczej raczej byśmy się nie zdecydowali. Umowę podpisaliśmy przed końcem 25 tygodnia i skorzystaliśmy z rabatu 500 zł, + 200 zł za to, że jesteśmy z polecenia. Mój brat, który też bankuje też miał 50% na roczną opłatę za przechowywanie.

Wczoraj mi koleżanka opowiadała, że jej znajoma urodziła we wtorek naturalnie SN 4800.. aż mi się słabo zrobiło.
Dobrze, że nic się nie stało!
O matko prawie 5kg... Mnie to nie tylko tyłek właśnie zabolał...
Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z położna jest bezpieczny. Oczywiście nie wolno go używać w przypadku ciąży zagrożonej. Ćwiczenia można zacząć od 37 tyg.jak jest donoszona
A od 37 tc to ok. Ale ja to strachliwa jestem i lepiej żebym sobie nic nie pompowała nigdzie
Cytat:
Zgłoś to do allegro bo tak nie można robić. A to negatyw w odwecie za wasz zapewne?

A jeśli chodzi o wagę dziecka to ona ma mniejsze znaczenie od średnicy głowy. Takie klocki są zazwyczaj proporcjonalne, gorsze są chudzielce z ogromną głową...
Tak, w odwecie.
Poprosiłam o usunięcie, jak tego nie zrobi to zgłoszę, bo bzdury jakich mało.
Cytat:
O matko ale będziecie mieć dzieciarnię a czemu mieszkacie ze szwagierką, bo nie załapałam czy już wspominałaś?
Cytat:
ale jesteś szcuplutka. brzuch mam podobny ale dupsko wielkie mi sie zrobio i uda

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

ja sie opiłam wody zlodem i gardło mnie bolało na wieczór, juz sie wystraszyłam że jakas angina sie przypałęta ale na szczescie pszeszło.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

kolejna zgrabna mamuska

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

gratki, ja rozpoczęłam poszukiwania

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

wśród moich znajomych sie to sprawdziło.
Dziękuję

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 10:34   #2330
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Jak Cię to pocieszy to mój tydzień temu miał jak na 34 tydzień... Ale to też się jeszcze może wyrównać jeszcze. Więc nie ma co panikować.
Hehe dobrze wiedziec ze nie jestem sama nasze Ignasie to chyba beda duze chłopy 😊
Stary 2015-07-07, 10:40   #2331
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Najgorsze w tym gotowaniu jest chyba to ze w taka pogode robi mi sie w kuchni chyba 100 st ��
o tym już nawet nie wspominam a zwłaszcza ze mam wielkie okno które cały dzień jest w słońcu

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Co za płodny rok Ale fajnie, będziecie mieli dzieciaczki w podobnym wieku.
npo fajnie, bedzie sie działo jak na świeta sie bedziemy zjeżdzać z całą tą dzieciarnią ale teraz b0je sie od kogoś coś brac, bo ktos coś odda to zaraz sam zaciaża

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:

O matko ale będziecie mieć dzieciarnię a czemu mieszkacie ze szwagierką, bo nie załapałam czy już wspominałaś?
bo my mamy taką małą komunę. mamy duzy dom z 3 kondygnacjami, z oddzielnymi wejsciami. każdy ma takie M3. i na samym dole mieszkają teście, my na środku a oni-zn szwagier na górze. wiem ze wiele osób w zyciu by tak nie chciało ale u nas narazie zyjemy bezkonfliktowo i pomagamay sobie wzajemnie. np własnie nie ma problemu jak trzeba z dzieckiem zostać, bo szwagier ma juz jedno.
Stary 2015-07-07, 10:48   #2332
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, to jak u mnie
Mój mąż ma dwie siostry i obie są w ciąży z czego jedna ma termin tak jak ja

I kurcze też się zastanawiałam. One obie mieszkają poza za granicą, w Polsce zostawiły trochę ubranek i jakiś czas temu pytałam, czy mogę sobie coś powybierać. Jedna spodziewa się chłopca a druga jeszcze wtedy nie była w ciąży więc się zgodziły. No a teraz się okazuje, że ta druga też spodziewa się dziewczynki, i teraz nie wiem, czy oddać jej te ubranka... z jednej strony pozwoliła mi się "częstować", a z drugiej czemu ona ma kupować skoro miała już po starszej córce... mam dylemat. Nie chcę jej wprowadzać w niezręczność w żaden sposób.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
bo my mamy taką małą komunę. mamy duzy dom z 3 kondygnacjami, z oddzielnymi wejsciami. każdy ma takie M3. i na samym dole mieszkają teście, my na środku a oni-zn szwagier na górze. wiem ze wiele osób w zyciu by tak nie chciało ale u nas narazie zyjemy bezkonfliktowo i pomagamay sobie wzajemnie. np własnie nie ma problemu jak trzeba z dzieckiem zostać, bo szwagier ma juz jedno.
Moja znajoma tak mieszka z chłopakiem. Wygląda to podobnie - 3 piętra i klatka schodowa, nie wiem czy taki sposób budownictwa ma jakąś nazwę, ale to dosłownie wygląda jak klatka schodowa i 3 mieszkania, bo na każdym piętrze są drzwi i tyle. Czasami można kogoś spotkać idąc do siebie, no i teściowa może często wpadać na kawę, ale to już zależy ogólnie prywatność mają całkiem przyzwoitą, nie jest to typowe mieszkanie z rodzicami.
Stary 2015-07-07, 10:58   #2333
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Hehe, to jak u mnie
Mój mąż ma dwie siostry i obie są w ciąży z czego jedna ma termin tak jak ja

I kurcze też się zastanawiałam. One obie mieszkają poza za granicą, w Polsce zostawiły trochę ubranek i jakiś czas temu pytałam, czy mogę sobie coś powybierać. Jedna spodziewa się chłopca a druga jeszcze wtedy nie była w ciąży więc się zgodziły. No a teraz się okazuje, że ta druga też spodziewa się dziewczynki, i teraz nie wiem, czy oddać jej te ubranka... z jednej strony pozwoliła mi się "częstować", a z drugiej czemu ona ma kupować skoro miała już po starszej córce... mam dylemat. Nie chcę jej wprowadzać w niezręczność w żaden sposób.

.
moja siostra akurat ma mieć chłopca i rodzi miesiac po mnie wiec jej oddaje ciuszki, ewentualnie jak bedzie chciała sie czyms podzielic to chetnie wezme ale w odstepie miesiaca wymienianie sie ubrankami nie ma sensu. szwagierki dopiero zaciażyły wiec ciuszki bedą wedrować ale tez ciekawe co u nich bedzie moze w koncu dziewczynka jakas sie trafi bo jak narazie same chlopaki
Stary 2015-07-07, 11:01   #2334
czarownica_tea
Zakorzenienie

Basen to najlepszy wynalazek ludzkości

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 11:08   #2335
margaritkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma jak skurcze w obu lydkach na dzień dobry... Już nigdy nie będę pomstować na budzik bo budzi mega łagodnie haha
Łączę się w bólu. W nocy spałam niespokojnie, kuł mnie i ciągnął brzuch. Po 5 skoczyłam na równe nogi z powodu skurczu w obu łydkach. Jęczałam aż TŻ się obudził i zaczął mi je rozmasowywać. Teraz mnie bolą i będą zakwasy...
margaritkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 11:10   #2336
party_girl7
Zakorzenienie

Ja mam dziś wizytę, ogarniałam Bożene na czuja z lusterkiem i całkiem ok, tylko długo to trwało a na podrażnienia po goleniu polecam wodę termalną Uriage, dużo mniej podrażnień albo i wcale.
Stary 2015-07-07, 11:14   #2337
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
łoooo matko ale sie musiała nameczyć. szacun
noo, zdziwiło mnie to mocno, że SN ale nie wiem jak było. Lekarz prowadzący nie sugerował CC ze względu na wagę dziecka?! Widziałam ją w sobotę (urodziła chyba w poniedziałek) to ledwie się turlała..

Mój Tż też się tak kloc urodził

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 11:16   #2338
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
o tym już nawet nie wspominam a zwłaszcza ze mam wielkie okno które cały dzień jest w słońcu

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

npo fajnie, bedzie sie działo jak na świeta sie bedziemy zjeżdzać z całą tą dzieciarnią ale teraz b0je sie od kogoś coś brac, bo ktos coś odda to zaraz sam zaciaża

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

bo my mamy taką małą komunę:. mamy duzy dom z 3 kondygnacjami, z oddzielnymi wejsciami. każdy ma takie M3. i na samym dole mieszkają teście, my na środku a oni-zn szwagier na górze. wiem ze wiele osób w zyciu by tak nie chciało ale u nas narazie zyjemy bezkonfliktowo i pomagamay sobie wzajemnie. np własnie nie ma problemu jak trzeba z dzieckiem zostać, bo szwagier ma juz jedno.
Ja to bym i tak nie umiała, ale może to też kwestia osób. Z moją mamą miałabym ciągle u siebie młodszych braci moich, z teściową - teściową, a ze szwagierką jakbym blisko mieszkała to nerwica murowana. Ja to jestem dzikus i najbardziej lubię sama na zadupiu
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Basen to najlepszy wynalazek ludzkości

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Taaa, dawno w tym wynalazku nie siedziałam... Ale niech no ja tylko urodzę i odwiedzimy dziadków, zostawiamy małą i jedziemy na jacuzzi
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizytę, ogarniałam Bożene na czuja z lusterkiem i całkiem ok, tylko długo to trwało a na podrażnienia po goleniu polecam wodę termalną Uriage, dużo mniej podrażnień albo i wcale.
Jednorazówką jakbym się goliła to by mi żadna woda nie pomogła, a krew by się lała strumieniami

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 11:20   #2339
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Jednorazówką jakbym się goliła to by mi żadna woda nie pomogła, a krew by się lała strumieniami

Ja tylko jednorazowka bo najdokładniej, mam może 2 mini zacięcia które po minucie znikają.

Zresztą ta woda termalna jest ekstra, bo wielofunkcyjna, do twarzy, na podrażnienia po goleniu, na poparzenia, nawet do pupy maluszka, także zawsze mam w domu taką.
Stary 2015-07-07, 11:25   #2340
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm wpierw lewy jajnik mnie bolal teraz prawy mnie boli
Boli was cos ?

ŁOjeżuu tyle nasmarowałyście przez dobę-zaczynam nadrabiać,a zatem:

aakkzzii mnie juz drugą noc z rzedu długo napierniczało podbrzusze- czułam się zupełnie jak na okres,który dostałabym pewnie 'zaraz',dziwne uczucie...miałam ochotę iść usiaść na kibelku i się wytegesować bo tak miałam na chwilę przed @ . trochę się wystraszyłam i spać nie mogłam,ale przeszło. dziś znowu się w nocy pojawiło i trwało kilka godzin. nie wiem co to Poza tym brzuch mi się napina strasznie ale nie boli wiec myślę,że to skurcze B-H.
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości