Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 20:25   #2491
truskafffka91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
ojjj on pierwszy chętny, ale wolę sama robić sobie ten masaż, żeby on za daleko paluchów nie włożył żeby szyjki nie podrażnić przypadkiem, a poza tym samej łatwiej jest kontrolowac ten moment do którego jest się w stanie krocze "naciągnac". Przynajmniej dla mnie

Co do balsamu to uzywam czerwonego garniera, bo jako jedyny się szybko wchlania na mnie i nie mam po nim suchej skory. Ale to nogi i rece. Brzuch palmersem a on troche dluzej, stopy tez kremem do stop. Musze uwazać zeby z lozka sie nie zeslizgnać hahaha ale nawet jak sie szybko wchladnia to nie znosze mazidel.
Ja bym sama sobie nie umiała. Zwłaszcza, że mam długie paznokcie. Wiem, że i tak będę po porodzie, albo i przed porodem skrócić to na razie wole, żeby jeszcze trochę " na dziko" rosły.

A co do balsamu. To może za dużo nakładasz? Moja skóra po kąpieli "wchłania" cały baaalsam, ale ja smaruje się z 2 razy.
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:26   #2492
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Kręci was to prasowanie?
Ja chyba oszaleję, jak będę musiała tą drobnicę prasować...
Kreciiiiiii jak holera jasna

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:27   #2493
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
No też jestem w szoku. Umnie max 3 wyjdą. Bo ja piorę tylko te puerwsze
68 jeszcze nie ruszam.
U mnie też z 3

Wszystko zależy od pojemności pralki. Ja chyba mam 5kg.
Stary 2015-07-07, 20:27   #2494
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Agu- 12 pralek?? mi sie wszystko zmieściło do dwóch z podziałem na kolory. Eeeee
Mi wyszły trzy - białe, błękitne i kolorowe Upchnęłabym w dwie spokojnie, ale potem problem z suszeniem, bo mam wysunięty balkon i jakbym postawiła suszarkę na odsłoniętej części to by było zalane wodą z kwiatów z piętra wyżej Tudzież ubrudzone jakimś jedzeniem albo czymś spadającym z góry...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:28   #2495
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Kreciiiiiii jak holera jasna

Jak Cie kręci to przyjedz do mnie, bo mi się kręci, ale w głowie jak na to wszystko patrzę/
Stary 2015-07-07, 20:29   #2496
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
No też jestem w szoku. Umnie max 3 wyjdą. Bo ja piorę tylko te puerwsze
68 jeszcze nie ruszam.
Ja mam przygotowane do 68 w komodzie. I one są poprane i poprasowane. Mam tyle rzeczy, że chyba przez 2 tygodnie nie bede musiala robic prania przy dziecku. Sama nie wiem kiedy i jak to sie uzbierało. Przypuszczam, ze polowy nie zdazy wynosić. To cos kupilam, to coś dostalam. To kocyki, to spiworki. To z 2 rozkow zrobilo mi się 6 kazdy zaczal mi dawac rzeczy jak juz prawie wszystko mialam. Teraz tylko miejsce mi to wszytko zajmuje, bo moze sie okazać, że twe 6 rozkow moge sobie w dupe wsadzić bo mala nie bedzie ich lubila. Moja pralka też do 5 kg :-/

Edytowane przez agu23gda
Czas edycji: 2015-07-07 o 20:30
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:29   #2497
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do balsamu to uzywam czerwonego garniera, bo jako jedyny się szybko wchlania na mnie i nie mam po nim suchej skory. Ale to nogi i rece. Brzuch palmersem a on troche dluzej, stopy tez kremem do stop. Musze uwazać zeby z lozka sie nie zeslizgnać hahaha ale nawet jak sie szybko wchladnia to nie znosze mazidel.
Ja też czerwonego Garniera używam. I jakby co to te kosmetyki Tołpy mniej więcej tak samo szybko się wchłaniają co Garnier, nieporównywalnie szybciej do Palmersa, który mam wrażenie zapychał bardziej.
Stary 2015-07-07, 20:31   #2498
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Jak Cie kręci to przyjedz do mnie, bo mi się kręci, ale w głowie jak na to wszystko patrzę/
Wyslij mi pocztą. Odesle wyprasowane

wymianki
Stary 2015-07-07, 20:33   #2499
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja też czerwonego Garniera używam. I jakby co to te kosmetyki Tołpy mniej więcej tak samo szybko się wchłaniają co Garnier, nieporównywalnie szybciej do Palmersa, który mam wrażenie zapychał bardziej.
Nooo jak już nogi mam suche po Garnierze, bo on potrzebuje tylko chwili to brzuch dalej się klei. Ale uzywam go (palmersa) i juz przy nim zostane i sie pomęcze, bo nie wiem czy brak rozstępow to jego zasluga czy nie, ale ich nie ma.

Edytowane przez agu23gda
Czas edycji: 2015-07-07 o 20:35
Stary 2015-07-07, 20:36   #2500
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo jak już nogi mam suche po Garnierze, bo on potrzebuje tylko chwili to brzuch dalej się klei. Ale uzywam go i juz przy nim zostane i sie pomęcze, bo nie wiem czy brak rozstępow to jego zasluga czy nie, ale ich nie ma.
Ja się zniechęciłam do Palmersa po przeczytaniu bloga sroki... no i stosunek składu tych kosmetyków do ceny też nie jest najlepsza.
A poza tym już się maksymalnie wkurzyłam jak przy końcu już pompka nie chciała zabierać a na spodzie 3 cm balsamu... Rozcięłam opakowanie bo jak inaczej?
Stary 2015-07-07, 20:40   #2501
truskafffka91
Wtajemniczenie

A ten blog "Sroki" to gdzie można znaleźć
Stary 2015-07-07, 20:43   #2502
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Agu- 12 pralek?? mi sie wszystko zmieściło do dwóch z podziałem na kolory. Eeeee

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Te 12 pralek to tylko do 68? ja na razie zrobiłam 3 pralki i na oko drugie tyle czeka ale to już łącznie z pościelą i ubrankami w rozmiarach do roku chociaż najwięcej mam 56-68 a reszta to pojedyncze sztuki
Cytat:
Ja mam przygotowane do 68 w komodzie. I one są poprane i poprasowane. Mam tyle rzeczy, że chyba przez 2 tygodnie nie bede musiala robic prania przy dziecku. Sama nie wiem kiedy i jak to sie uzbierało. Przypuszczam, ze polowy nie zdazy wynosić. To cos kupilam, to coś dostalam. To kocyki, to spiworki. To z 2 rozkow zrobilo mi się 6 kazdy zaczal mi dawac rzeczy jak juz prawie wszystko mialam. Teraz tylko miejsce mi to wszytko zajmuje, bo moze sie okazać, że twe 6 rozkow moge sobie w dupe wsadzić bo mala nie bedzie ich lubila. Moja pralka też do 5 kg :-/

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-07-07, 20:44   #2503
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
A ten blog "Sroki" to gdzie można znaleźć
www.srokao.pl
Stary 2015-07-07, 20:44   #2504
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
OMG 6 rożków?! Ja bym sprzedała część, bo to na prawdę za dużo i nie wykorzystasz...

Truskafka Blog sroki/www.srokao.pl/
Stary 2015-07-07, 20:46   #2505
czarownica_tea
Zakorzenienie

Ja uprałam 56 i 62. I wyszły mi dwie pralki razem z kolcykami i innymi pierdółami. Prasować bede jak wstawie komodę do Alki pokoju. Pewnie jeszcze troszkę ciuszków dostanę. Ale starałam sie nie przesadzać. Na razie testuje rożne środki do prania i najlepiej wychodzi jelp różowy a najgorzej perlux dla dzieci. To jest dopiero jakaś masakra. Ciuszki sztywne i jakieś takie nie fajne w dotyku.

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:07   #2506
loudres
Zadomowienie

Cytat:

Hihi u mnie wyszło 6 pralek ciuchów do 68.
Nie pralam jeszcze pościeli itp bo jeszcze nie mam wszystkiego jak skompletuje to upiore

Ale dziś mam czerwony dekolt! Niby nie było słońca a tu zonk!

Jak pojechałam o 10 nad jezioro to wróciłam dopiero o 17 zanim się ogarnelam i was nadrobilam to już 9 uhuuu... idę spać jestem padnięta
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:10   #2507
Sandrusia91
Zadomowienie

ja mam wyprane 50/56/62 ale zostało mi jeszcze kolejne 62/68 do prania ale to jak już upały przejdą tzn jak się zrobi w któryś dzień troszkę chłodniej.

no i muszę jeszcze pościel wyprać i wszystko do łóżeczka, ale to trochę później, bo czekam aż przyjdzie

gdybym miała teraz to gdzie schować to pewnie już by dawno było wyprane i wyprasowane a tak dupa :/ chyba te cieplejsze rzeczy na 62/68 zostawię sobie na potem jak już szafę będę miała do małej i przyniosę jej rzeczy.
gdyby nie to czekanie to bym juz dawno miala gotowe wszystko

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:34   #2508
dirtyblack
Raczkowanie

ja wlasnie korzystajac z upalow robie prania, wszystko schnie szybciutko, a z prasowaniem czekam na chlodniejszy dzien.

jestem w szoku jakie ubrania ludzie oddaja - od kolezanki siostry dostalam torbe ciuchow, wiekszosc fajne, ale byl tez np recznik w takich plamach, e szok. mnie by bylo wstyd. te zmechacone ubranka sobie wydzielilam i pomalu je odklaczam.
ale dla dwojki dzieci nie mam tyle ubranek ile Wy dla jednego! Z jednej strony wiem, ze mam za malo, a z drugiej wiem, ze jeszcze cos dostane...i tak sie bujam z mysla - dokupic czy nie
dirtyblack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:38   #2509
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze GBS nie mam bo ja dopieto 30 tydz zaczynam
Mnie ginekolog powiedział ze robi się to badanie 5-6 tygodni przed porodem.
Cytat:
Ja zawsze piore nowe rzeczy. Swoje, TŻta i teraz dla Małej. I to przynajmniej dwa razy te ciemne. Widziałam kiedyś uczulenie po założeniu nieupranych chińskich spodni. Wyglądało strasznie.

Ja tez a w szczególności bieliznę.
Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Duzo macie ciuszkow na 56? Chcialam dokupic sobie conieco do tego co dostalam i zastanawiam sie czy jest sens kupowania rozmiaru 56 (mam ok 6-10 sztuk body kr i dl rekaw pajacy i kaftanikow)? Jak dl dzieciaczki nosza ten rozmiar. Zalozmy ze moj moze urodzic sie sporym klockiem? Czy np 4 kg dziecie nosi jeszcze 56? Dla mnie te rozmiary to czarna magia ;-)
Ja mam tak jak ty 6-10 sztuk.
Jak będzie trzeba to dokupie po porodzie jak będzie mało.
Dużo nie kupuje z tego rozmiaru bo raz dwa maluchy wyrosną
Stary 2015-07-07, 21:45   #2510
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Co to jest GBS ?? Ten posiew w kierunku paciorkowcow hemolizujacych z pochwy i odbytu ??

wymianki
Stary 2015-07-07, 21:46   #2511
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam praktycznie pokrowiec cały zdejmowany a bede prala tylko wnętrze gondolki

Ja nic z wózka nie będę prała, jedyna wyprana i wyprasowana rzecz w wózku to prześcieradło

Cytat:
Super
Ja wizyte mam dopiero 17tego i tak bardzo nie moge sie doczekać
Wy wszystkie znacie wage a ja nic kompletnie :/
Wiem na sto procent ze dziewczynka bo widzialam pipke ale nic wiecej.

Ja mam 16.07 wizytę, też nie wiem, ile mała waży, ale ja już ważę 60,2 kg

Cytat:
W aptekach, drogeriach czasami, na pewno na allegro. Ceny w zależności od objętości ale nie jakoś mega drogo, za 300 ml około 20-25 zł.

Działa na te udziska, faktycznie są jędrniejsze i cellulit mniej widoczny.
Dzięki, poszukam

Ja z Tołpy byłam zadowolona, kiedyś używałam olejku na cellulit i działał. Albo działał z masażem bańkami i oliwką z ziaji/ masażerem z końcówką antycellulitową w każdym razie fajne są, i skład też ok.
Tylko mam wrażenie, że dosyć szybko się kończą.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam co jest lepsze: czy rodzić wcześniej przed czy po terminie? Koleżance termin zbliża się a tu zero akcji, zero skracania szyjki a do terminu 3 dni... Chyba wolałabym wcześniej niż się stresować dlaczego nic się nie dzieje...
Dla nas - przynajmniej dla mnie - lepiej przed. Ogólnie jeśli miałabym wybierać 37 a 41 tc to wybieram 37

Cytat:
Nie wiem czy już pisałam, ale po granatowej (wypranej raz, żeby nie było) pościeli, moi rodzice oboje niemal ogłuchli! Dopiero silna kuracja lekami przeciwuczuleniowymi i punkcja błony bębenkowej pomogły.
Straszne, nie wiedziałam nawet, że ciemne rzeczy trzeba tyle razy prać, mi nigdy nic nie było...

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ja kiedyś miałam takie spodnie, że farbowały mi nogi na granatowo przez pół roku... mimo wielokrotnego prania.
Mi moje dżinsy ciążowe farbują ale nie nogi, a buty

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Duzo macie ciuszkow na 56? Chcialam dokupic sobie conieco do tego co dostalam i zastanawiam sie czy jest sens kupowania rozmiaru 56 (mam ok 6-10 sztuk body kr i dl rekaw pajacy i kaftanikow)? Jak dl dzieciaczki nosza ten rozmiar. Zalozmy ze moj moze urodzic sie sporym klockiem? Czy np 4 kg dziecie nosi jeszcze 56? Dla mnie te rozmiary to czarna magia ;-)
Ciężko powiedzieć, bardziej długość się liczy, ale przecież są dzieci mające 60cm i chodzą w 56

Cytat:
Ja już wykapana i wysmarowana cała. Czekam aż wszystko na mnie wyschnie zeby sie polozyc. Jak ja nie znosze balsamów
No i po kąpieli tez zrobilam sobie masaż krocza. Dalej niefajnie i faktycznie rączki krótkie żeby robić to na stojąco nastepnym razem tak jak rano bede robila to leząc. Tylko trochę średnio jak TŻ jest w domu. Chociaz nie powiem, jak mu powiedzialam, że mam zamiar robic te masaże krocza to prosil żebym robila przy nim zbok!
Ja tam jestem smarowana przez tż olejkiem już jak leżę na łóżku
Ale pościel czysta, plam na koszuli też nie mam, więc chyba nie brudzi

Cytat:
Jedyne co mnie przekonalo to wyglad ubranka, jak mialam tego wypranego pajaca to był słodki, ale jak go wyprasowałam to był po prostuuuu 100 x ładniejszy
Ja będę szaloną mamuśką, robiącą codziennie dziecku zdjęcia, ładniej będzie wyglądać w wyprasowanym ciuchu

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 22:02   #2512
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Co to jest GBS ?? Ten posiew w kierunku paciorkowcow hemolizujacych z pochwy i odbytu ??

taaa,ja jutro odbieram wyniki

pan gin włoży ci taką 'wykałaczkę' w dupkę z przodu, w dupkę z tyłu i hejaaaaaaaa i to wszystko ztenteguje do takiej dużej plastikowej probówki,opisze datą,godziną pobrania i w ciągu niecałej doby będziesz musiała dostarczyć toto do labo. u mnie na wynik czeka się 5 do 7 dni.
aha NIE WOLNO TEGO TRZYMAĆ W LODÓWCE LECZ W TEPMERATURZE POKOJOWEJ!!!

Co do prania ciuszków to mi poszły dotychczas trzy pralki A jeszcze ze dwie pójdą i styknie. Wózka nie piorę,bez przesady ale nie zamierzam mieć fobii na punkcie wszędobylskich zarazków,które tylko cczychają obok by zaatakować me dziecko Dzieciak musi poznać i taką florę bakteryjną. Tak samo jak nie będę smoczka,który spadnie na podłogę/ulicę wyparzać wrzątkiem i dezynfekować (domestosem-żarcik hehe),lecz zamierzam opłukać tylko pod bieżącą bardzo ciepło wodą i luz.

Co do prasowania- nie nawidze tej czynności-czynię bo muszę :/
Moja mamuś kochana uwielbia prasować i zadeklarowała się,ze wszystkie ciuszki dla wnusi poprasuje
A co będzie dalej? na pewno nie zamierzam całego życia spędzać na prasowaniu. jak coś będzie wyglądać halo to na małą założę nieuprasowane a jak nie-halo to uprasuję ;D
i żaden różowy jednorożec prze to nie ucierpi hehe

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Taką mam rozkminkę- wieczorynkę

W jakie pary/grupki się dobierzemy rodząc ?
Kto z kim i czy mniej więcej do godziny się zgramy

Podglądam lipcówki i tam kilka jednego dnia rodziło,albo po dwie

Edytowane przez oczarowana
Czas edycji: 2015-07-07 o 22:00
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 22:08   #2513
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
taaa,ja jutro odbieram wyniki

pan gin włoży ci taką 'wykałaczkę' w dupkę z przodu, w dupkę z tyłu i hejaaaaaaaa i to wszystko ztenteguje do takiej dużej plastikowej probówki,opisze datą,godziną pobrania i w ciągu niecałej doby będziesz musiała dostarczyć toto do labo. u mnie na wynik czeka się 5 do 7 dni.
aha NIE WOLNO TEGO TRZYMAĆ W LODÓWCE LECZ W TEPMERATURZE POKOJOWEJ!!!

Co do prania ciuszków to mi poszły dotychczas trzy pralki A jeszcze ze dwie pójdą i styknie. Wózka nie piorę,bez przesady ale nie zamierzam mieć fobii na punkcie wszędobylskich zarazków,które tylko cczychają obok by zaatakować me dziecko Dzieciak musi poznać i taką florę bakteryjną. Tak samo jak nie będę smoczka,który spadnie na podłogę/ulicę wyparzać wrzątkiem i dezynfekować (domestosem-żarcik hehe),lecz zamierzam opłukać tylko pod bieżącą bardzo ciepło wodą i luz.

Co do prasowania- nie nawidze tej czynności-czynię bo muszę :/
Moja mamuś kochana uwielbia prasować i zadeklarowała się,ze wszystkie ciuszki dla wnusi poprasuje
A co będzie dalej? na pewno nie zamierzam całego życia spędzać na prasowaniu. jak coś będzie wyglądać halo to na małą założę nieuprasowane a jak nie-halo to uprasuję ;D
i żaden różowy jednorożec prze to nie ucierpi hehe

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Taką mam rozkminkę- wieczorynkę

W jakie pary/grupki się dobierzemy rodząc ?
Kto z kim i czy mniej więcej do godziny się zgramy

Podglądam lipcówki i tam kilka jednego dnia rodziło,albo po dwie
Prasuje sie chyba tylko 6 miesiecy ciuszki ale moja kolezanka przy drugim dziecku prasowala tylko do 3 miesiaca. Ja tez nie mam zamiaru prasowac do konca zycia !!! Narazie mam zajawke ale ona szybko minie

Co do tego badania to na karcie ciazy nie mam terminu . W ktorym yyg trzeba je wykonac bo moj gin milczy a jak juz pisalam w placowce jest remont a pozniej idzie na urlop wiec chyba do konca ciazy sie z nim nie zobaczę.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Jeszcze jedno mam skierowanie znow na morfo i mocz ( to sie nigdy nie skonczy) i mam w karcie 28-30tc IgG ANTY RhD coo to jest i czemu ja to ominiete mam ??

wymianki
Stary 2015-07-07, 22:28   #2514
agu23gda
Wtajemniczenie

chcialam zamowic na allegro pompony tiulowe do dekoracji dla malej, ale chyba kupie troche tiulu i sama sprobuję zrobić. Jak sie uda to fajnie i taniej - jak nie - trudno
Stary 2015-07-07, 22:32   #2515
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
chcialam zamowic na allegro pompony tiulowe do dekoracji dla malej, ale chyba kupie troche tiulu i sama sprobuję zrobić. Jak sie uda to fajnie i taniej - jak nie - trudno
Takie pompony to zbieracze kurzu fuuu

wymianki
Stary 2015-07-07, 22:36   #2516
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy oglądasz program Dorota was urządzi - tam był ekstra tutorial jak to zrobić. W odcinku z pokoikiem dziecięcym dla dziewczynki
Stary 2015-07-07, 22:41   #2517
agu23gda
Wtajemniczenie

Jak wszystko... siedzace maskotki, firanki, zaslonki, cottonballs'y... dlatego o wszystko trzeba dbac

Oczarowana - ja zaczynam miec faze na nie myslenie o porodzie. Z jednej strony juz bym chciala byc po a z drugiej wypieram z glowy mysl o tym co mnie czeka

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Nie wiem czy oglądasz program Dorota was urządzi - tam był ekstra tutorial jak to zrobić. W odcinku z pokoikiem dziecięcym dla dziewczynki
Nooo widzialam! i wlasnie to mnie zacheca do tego zeby sprobowac zrobic to sama.

Edytowane przez agu23gda
Czas edycji: 2015-07-07 o 22:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 22:57   #2518
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć, podczytuję, ale się nie odzywam wybaczcie jakoś humoru nie mam. Dzieciak mnie tak mocno leje, że momentami czuję wszystkie organy :P

U mnie dziś tak samo. Podły humor.

Cytat:
Super
Ja wizyte mam dopiero 17tego i tak bardzo nie moge sie doczekać
Wy wszystkie znacie wage a ja nic kompletnie :/
Wiem na sto procent ze dziewczynka bo widzialam pipke ale nic wiecej.

Ja tak samo nic nie wiem. Ostatnie usg miałam w 25 tygodniu. Za tydzień mam wizyte.

Cytat:

Ja też planuje sama zrobić parę sztuk.
Stary 2015-07-07, 23:02   #2519
mysza007
Zakorzenienie

ja tez mam sporo ubranek 56-62-68, ale się zastanawiam czy mi tego wystarczy. Mojej siostry corka jak byla mala, to tak sikala i walila kupe ze przy tetrowych pieluchach siostrze nie raz śpiochów brakowalo. A bywalo ze sie wylało z jednorazowej pieluchy

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 23:02   #2520
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja też planuje sama zrobić parę sztuk.
A gdzie planujesz je zawiesic? Ja bym chciala zeby zwisaly pojedynczo z sufitu na roznych wysokosciach i najlepiej na mega cieniutkich zylkach. Ale jak je zamontowac do sufitu? :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości