|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
przeczytałam pierwszą stronę, resztę nadrobię w pracy ![]() Akurat oglądam Tudorów jest jestem na bieżąco z wątkami Znad soczku |
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witojciez, hej
![]() I zapłaci? ![]() Już się odtajniaczyłam i powiedziałam, że sobie z jego konta kupiłam prezent urodzinowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(dziwne, wydawało mi się, że zaznaczałam Betty?)
|
|
#393 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Betty, co za wątek! Popłakałam się przy biurku przy porannej kawie
|
#394 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kolejny dzień upalu, wyszłam tylko na pocztę, a juz o tej porze lało się ze mnie - zar z nieba
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No własnie w cieniu fajnie - totez lazłam jak pies - wszedzie tam gdzie cien prawie przyklejona do murków etc
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#398 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aj tam, kazdy tak ma momentami
![]() Miałam jechac na cmentarz, ale przy tej patelni to nie ma mowy
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mroczki ostatni raz mialam w Egipcie na Niedokońcoznym obelisku - w samo południe tam nas ganiali po 46C upale - serio myslalam ze zaraz zejdę nie patrzałam na to co mówi przewodnik, tylko biegiem lecialam cienia szukać
|
|
#401 | |
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() podesłać próbasa ?![]() ![]() ![]() oryginał Łempickiej ?Cytat:
![]() ![]() ![]() A fogle to się skłułam i TSH mam 1,85 bodaj i choresteror mi zjechał do boskiego jak na mnie 212
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-07 o 12:00 |
|
|
|
|
#402 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#403 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję ale już załatwiłam
![]() Dam znać jak wypadną testy. I gratki odnośnie TSH i cholesterolu. |
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad góry wyprasowanego prania. Spływam potem
![]() Wcześniej zaliczyłam Rodos, gdzie wyplewiłam słuszny kawał pola i odkryłam pod gąszczem całkiem spore już dyńki Wróciłam z pamiątką w postaci wielkiego ugryzienia na Cytat:
![]() Gratki wyników ![]() Też musiałabym się zebrać na odwagę i zbadać chorystelor I jeszcze muszę iść do gina odebrać wynik cytologii. Powiedzcie mi, że teraz są jakieś nowe zwyczaje i po każdy wynik się chodzi, nie tylko ten niedobry. U mnie kiedyś podawała pielęgniarka, a teraz mnie do lekarza odesłała ![]() Ale pochwalę się, że w piątek (w czasie pracy ) byłam u dentysty i okazało się, że nic nie mam do leczenia
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-07 o 20:24 |
|
|
|
|
#405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za dentystę ![]() Dziś chyba było apogeum gorąca
|
||
|
|
|
#406 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad doła - jestem grooba, mam łapy jak bochny i ouda jak kłody a to dopiero połowa
I perfumy bym se kciała kupić ale mnie nie stać bo a) oszczędzam i przelewam na konto TŻta co najmniej 1000 m-cznie b) w tym miesiącu pójdzie 550 na badania, z mojej żałosnej pensji No, ponarzekałam i już lepiej. |
|
|
|
#407 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Drabineczka ( ta od średniowiecznych wątkow )Was pozdrawia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#408 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
i Cytat:
2. 3.u mnie takie są - wszystko co gin zleca , trafia do gina i i tylko sam gin je przekazuje ustnie , wyniki zostają w karcie . Cytat:
![]() i wobec tego do końca miesiąca muszę się odżywiać pranicznie co mi chyba jednakowoż tylko na dobre wyjdzie ![]() Drabineczka rządzi ![]() Podczas urlopu we śnie odwiedziłam Redzię , która mieszkała w centrum miasta w wieżowcu z lat 60/70 , gdzie pokoje miały całe ściany zewnętrzne w oknach (jak na Ścianie Wschodniej) z małżem , didem , rodzicami i bratem , i nareszcie wiem jak wygląda redziowa łazienka - w korytarzyku łączącym dwa pokoje były dwie wnęki w ścianach naprzeciw siebie , w jednej stał kajbel a w drugiej prysznic , a ściany były wymalowane na zjadliwy zielony z turkusowym odcieniem PRLowski kolor farbą olejną a pokoje nie miały drzwi co wyglondało jak na załonczonym rysunku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam Was przelecieć, ale padam
pamiętam żabę Stazji i dobre wyniki Parabel 2x ![]() a wątek średniowieczny znalazłam wczoraj nielichy, jutro może nadrobię razem z barem i dobranoc aaaa i po dzisiejszej nocy i poranku zapisałam się do lekarza, takiego u jakiego jeszcze nie byłam, a powinnam była być i to chyba już dawno dawno temu
|
|
#410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Dzieło mojego kolegi, z gliny ![]() 2 Cytat:
Cytat:
![]() Obraz regionalnej malarki, mocno sugerowany Lempicką, nawet opisane na dole, tylko na focie nie widać ![]() 2. ![]() Zrobiłam dziś 50 sloików dżemu. Truskawki z porzeczką, truskawki z porzeczką i agrestem, truskawki z bananem i skórka cytrynową, truskawki z pomarańczą i cynamonem...a jutro zabieram sie za porzeczkowe . Mam wenę
|
|||
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Ciekawe połączenia, sama wymyślałaś? ![]() Florens ![]() Parabell, przeczytałam, ale chyba będę musiała raz jeszcze, bo nie wszystkie smaczki wyłowiłam W każdym razie ubawiłam się, nie wiem czy bardziej łazienką Red ![]() To zaszczyt, że legendarna Drabina pozdrawia Barowiczki ![]() Nic to, trzaby coś popracować Idę zamawiać środki czystości
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
odpozdrawiamy i zapraszamy do naszej karczmy na godziwe jadło i napitek
![]() Nie lubie takiej pogody suche upały znoszę rewelacyjnie, ale burzowa pogoda od razu idzie mi w kiepski nastrój i bóle głowy ![]() Za tom się odzieniowo przygotowała na tropikalną pogodę: bluzka w afrykańskie wzory, przewiewne aladynki i Idole de Lubin
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-08 o 08:54 |
|
|
|
#413 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. epidemia! Ja już nie kupuję ubrań gdyż albowiem kupiłam właśnie legginsy M/L w które sieu nie mieszczeu za bardzo a większych nie robią z tej firmy A innej boję się brać, że znowu trafię na jakieś zimowe albo za krótkie. Generalnie dobrze, że nie chodzę już do pracy bo nie miałabym co na siebie włożyć.3. no i bardzo ładnie, zupełnie jak na żywo |
|
|
|
|
#414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem już serio gruba ale uwielbiam tę grubość, tyle na nią czekałam ![]() Cytat:
Cytat:
i Cytat:
![]() szalooona ![]() Ja wczoraj nie miałam siły na nic, tak mi przygrzało ![]() No ale dziś chyba tymczasowy koniec upałów Jak tam u Ws burze? ![]() Mnie obudziła o 5 i dopóki nie poszła sobie to nie spałam bo tak waliło po oknach deszczem i wiatrem ![]() Znad soczku |
||||
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja od zmiany roboty robię generalną wymianę całej szafy (bo nowych ciuchów nie kupowałam chyba od 5 lat, potem tylko szmateksy, a schudłam w tym czasie i wszystko było albo za duże albo za stare) i kupiłam przez te 2 miesiące tyle ciuchów i butów, że wstyd się przyznawać ![]() Pocieszam się, ze wszystko z wyprzedaży w galeriach albo z fashion house outlet, co mam zaraz obok domu prawie ![]() I od tych kolorowych ciuchów to chyba ja ![]() Na pocieszenie dodam, ze tylko wiosną i latem mnie na wzorki i kolorki bierze (jak mi słońce czachę przegrzeje ), jesienia i zimą mam zamiar wrócić do ciemnych ponurych ubrań i butów ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Wyjazd na CP mi się sypie Koleżanka, co miała ze mną jechac nie jedzie, bo pilny projekt i najbliższe 2 weekendy w robo... A że będą potrzebowali danych na te weekendy na zapas (te raporty na miliony danych to dla nich), to może i mnie w tygodniu nie będa chcieli za bardzo puścić na wolne
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-08 o 09:19 |
||
|
|
|
#416 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Gratuluje wszystkim nowych nabytków, ja zgarnęłam oczoâ☠â☠â☠.nie różową bluzkę na przecenie w Tatuum. Nie wiem, do czego ją będe nosić, chyba do lakieru do paznokci (pod kolor) ![]() Powiedzcie mi, czy ja mam taki niefart, czy wywołuję w ludziach takie reakcje? Wczoraj mnie okulista wyprosił z gabinetu, bo go spytałam, co mi przepisał Serio, z karteluszka na którym mi napisał mogłam rozczytać jedynie Oxycort A, poprosiłam o informację co to są pozostałe, na co usłyszałam "to się pani dowie, jak pani wykupi". Czy ich w tych odzywkach specjalnie szkolą? Skończyło się tak, ze wyszłam bez diagnozy (bo oczywiście nie raczył powiedzieć, co stwierdził), bez recepty za to ze zwrotem kosztów wizyty (tyle dobrego).
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-07-08 o 09:10 |
|
|
|
|
#417 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A powiedz, kupowałaś może ostatnimi czasy legginsy cionszowe albo planujesz kupować (czyli pomacać gdzieś)? Widzę jakieś w H&M ale jedne wyglądają na letko zimowe a drugie dla odmiany na bardzo cieniutkie (60 den jakby mało). Na Allegro pewnie są tylko tam to loteria jaka będzie grubość i długość. |
|
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
Poweim Wam po cichu, że też bym chciała jak Ewusia i Red.
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie lało za rok będą upały
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Najpierw staliśmy w kolejce, potem okazało się, że jedna paczka przekracza o 2 kg!! dopuszczalny ciężar jaki obsługuje PP, więc musieliśmy dokupić karton i tę paczkę odciążyć i zamiast 2 wysłać 3 (a i jeszcze wypełnialiśmy inne kwitki, bo na cięższe paczki są inne niż te zwykłe co wypełniliśmy
także postanowione - never again, następnym razem tylko i wyłącznie kurier, a nie żadne PP 

Ech te moje dywagacje i refleksyje 

Przeżyłam cudem, ale już wracając myślałąm że się przewrócę - mroczki
nie patrzałam na to co mówi przewodnik, tylko biegiem lecialam cienia szukać 

Wróciłam z pamiątką w postaci wielkiego ugryzienia na