Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 21:16   #2791
201607111008
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
A nie ma czasem 2 sióstr? Z tego co kojarzę, to był taki filmik z jej urodzin ostatnich chyba, które spędzała w swoim domu rodzinnym i tam były też jej siostry I joga challenge też robiła z siostrą, więc jedynaczką na pewno nie jest
Jest. Te dwie dziewczyny to jej kuzynki, ale są ze sobą bardzo zżyte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Poznajcie czlowieka renesansu.

aniolnaresorach@antykwari at_aurum ... teraz to mnie rozbawiłaś. Jeżeli sadzisz że mazidła to moje główne hobby to jesteś w ogromnym błędzie. Uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki, robić zdjęcia, był czas że projektowałam ubranka dla kotów i psów a potem je szłam na mojej małej maszynie..
Też miałam małą różową maszynę i zrobiłam kolekcje dla moich lalek. Czy to czyni ze mnie wybitną projektantkę?

Cytat:
Ja mysle, ze powinnas podzielic to info przez 10, bo jednak Bogu lubi ubarwiac rzeczywistosc
Tu akurat nie kłamie, bo te zabawkowe maszyny sa mega proste w obsłudze. Nitka się nie zrywa, ta sama stopka pasuje do każdego materiału. Krawiecki raj czasami za tym tęsknie jak musze walczyć z normalną maszyną
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:17   #2792
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ojej, jakoś nie wpadłam na to, że Kefirek to może być mocno regionalna sieć taka trochę Żabka. Czy coś
nie obrażaj Żabki Kefirek jest w 3 miejscowościach
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:21   #2793
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

Też miałam małą różową maszynę i zrobiłam kolekcje dla moich lalek. Czy to czyni ze mnie wybitną projektantkę?

Tu akurat nie kłamie, bo te zabawkowe maszyny sa mega proste w obsłudze. Nitka się nie zrywa, ta sama stopka pasuje do każdego materiału. Krawiecki raj czasami za tym tęsknie jak musze walczyć z normalną maszyną
Tez mialam zabawkowką niestety nie pamietam co projektowalam. Zapewne cos genialnego
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:22   #2794
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Poznajcie czlowieka renesansu.

aniolnaresorach@antykwari at_aurum ... teraz to mnie rozbawiłaś. Jeżeli sadzisz że mazidła to moje główne hobby to jesteś w ogromnym błędzie. Uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki, robić zdjęcia, był czas że projektowałam ubranka dla kotów i psów a potem je szłam na mojej małej maszynie..
Bogusia robiła wszystko, była projektantkom, aktorkom, dziennikarkom, korektorkom, tylko Wam się tyłków nie chce ruszyć, zazdrośnice xD

Edytowane przez 201705230905
Czas edycji: 2015-07-07 o 21:24
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:23   #2795
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

O imbirze pisałam w kontekście piekącego bólu żołądka, którego nie należy podrażniać niczym ostrym/rozgrzewającym. Co do działania antywymiotnego - pojęcia nie miałam, dziękuję za informację! Bardzo lubię imbir swoją drogą, ale niestety miewam po nim zgagę, tak jak po mocnej czarnej herbacie, którą uwielbiam z rana
ooo, mam to samo!
Stary 2015-07-07, 21:28   #2796
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Bogusia robiła wszystko, była projektantkom, aktorkom, dziennikarkom, korektorkom, tylko Wam się tyłków nie chce ruszyć, zazdrośnice xD
jak by tak po Bogusiowemu liczyć, to z tej listy tylko projektantkom nie byłam. No chyba, że podyktowanie mamie, jak widzę moją sukienkę studniówkową, którą mi szyła, też się liczy
Cóż, sprzedać też trzeba się umieć, w sumie lepiej dla niej, że tak się prezentuje bez kompleksów, niż żeby miała zaszyć się w dziupli i kompletnie w siebie nie wierzyć.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 21:35   #2797
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
To zdanie o malej maszynie zajechalo tanią literaturą bedzie mi sie po nocach snic

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
jak by tak po Bogusiowemu liczyć, to z tej listy tylko projektantkom nie byłam. No chyba, że podyktowanie mamie, jak widzę moją sukienkę studniówkową, którą mi szyła, też się liczy
Cóż, sprzedać też trzeba się umieć, w sumie lepiej dla niej, że tak się prezentuje bez kompleksów, niż żeby miała zaszyć się w dziupli i kompletnie w siebie nie wierzyć.
Ale jakies granice są
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 21:46   #2798
201705230905
Konto usunięte

A jak dzisiaj musiałam zacerować skarpetkę to też jestem projektantkom czy tylko artystkom?
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 22:03   #2799
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
niestety, nie zdążę złożyć pracy a promotor nie pójdzie mi na rękę :c ale przynajmniej dopracuje to jeszcze, oddam do końca lipca i obronie się na początku września. Nie tak źle :p

kumam, będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Cały dzień leżałam plackiem, zmusiłam sie do wstania w koncu, bo muszę wziąć leki. suzkanie w internecie wygladalo tak, ze wpisałam 'lejek ryyxpwy pzrepia' i tak jest lepiej już, w niedziele myslalam ze umieram i chcialam pisac list pozegnalny ( w sumie bylo blisko, bo mialam grubo po 40 stopni gorączki) także tego ;-;

fun fact na pogotowiu majaczyłam mamie o czocherze, że jest w szpitalu i ja nie wiem co to bedzie

co wy jakies bliźnięta syjamskie o.O Jedna w szpitalu to druga od razu też?

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Baśka z denkiem https://www.youtube.com/watch?v=rJgVLIVBMz4

Gdzie ta objętość na głowie po fryzjerze? o.O W ogóle w tym filmiku wygląda na zmęczoną i chorą.
Moim zdaniem wygląda normalnie...

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Oł noł, Magdalenkowe Frykasy ogarnęła już nawet insta Doriski. Jest wszędzie, epidemia.
Widzę, że lubisz Magdalenowe Frykasy prawie tak bardzo jak ja Na bank nas zresztą czyta, pamiętam jak kiedyś wspomniałam tutaj, że ktoś jej kiepsko uczył PR-u, bo pisze bezosobowe komentarze Od tamtego czasu pisze coś więcej niz tylko "pięknie wyglądasz"
Cytat:
Jak towarzyszy Ci piekący ból w żołądku, to nic poza sucharami namoczonymi w wodzie przegotowanej, ewentualnie może ugotowana marchew rozdrobniona. Wiem, że banany są dobre przy wrzodach, więc może też - ale to akurat sprawdź. Uważaj na ziołą, ale mięta lekka nie powinna zaszkodzić. Staraj się nie jeść gorącego. Bardzo dużo pij, najlepiej przegotowanej właśnie wody letniej.

nie polecalabym mięty tzn. mój lekarz przy problemach refluksowo-wrzodowych mi nie polecał działa podrażniająco.

Cytat:
Imbir też podrażnia chyba, ma działanie rozgrzewające - tak mi się wydaje. Co do mięty - właśnie nie mam pewności, wydaje mi się, że na żołądek działa łagodząco :noniewem: Na pewno łagodząco zadziała kisiel z siemienia lnianego.

siemie lniane jak najbardziej! Mi bardzo pomogło, ten sam lekarz mi zalecił

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
A jak dzisiaj musiałam zacerować skarpetkę to też jestem projektantkom czy tylko artystkom?
korektorkom
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 22:42   #2800
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

A to sorki, bylam pewna, że to jej siostry

Pani z ogródka ma przemiły głos, fajnie się słucha - jeśli chodzi o barwę, nie o treści oczywiście tylko za cicho nagrywa, na słuchawkach na maxa ledwo słyszę

Też macie uczulenie na takie jałowe gadki obcych ludzi typu ''ale dzisiaj gorąco, prawda?'' Peszy mnie to i nie wiem co w takich sytuacjach odpowiadać poza przytaknięciem. Przed chwilą byłam na spacerze z psem i wracałam już a przed klatką obok sąsiad palił i zapytał: ''ze spacerku?'' No nie lubię takiego czegoś

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 23:03   #2801
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Pomylilas osoby te oczy naleza do Patalus. Fakt, insta brows i widze, ze tez ich nie tolerujesz
Ja też nie toleruję. Z całym szacunkiem do Patulus, bo śliczna dziewczyna, ale jak dla mnie i brwi i te rzęsy wyglądają na zmalowane A ta widoczna krecha na dole brwi wygląda gorzej niż u maxi w najgorszym okresie Do tego powodują efekt bitch face

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Co do Bogu to MONSZ znów dał popis swojej elokwencji i kultury w komentarzach

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-07-07 o 23:09
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 23:09   #2802
ajah
wańka wstańka

Cytat:
A to sorki, bylam pewna, że to jej siostry

Pani z ogródka ma przemiły głos, fajnie się słucha - jeśli chodzi o barwę, nie o treści oczywiście tylko za cicho nagrywa, na słuchawkach na maxa ledwo słyszę

Też macie uczulenie na takie jałowe gadki obcych ludzi typu ''ale dzisiaj gorąco, prawda?'' Peszy mnie to i nie wiem co w takich sytuacjach odpowiadać poza przytaknięciem. Przed chwilą byłam na spacerze z psem i wracałam już a przed klatką obok sąsiad palił i zapytał: ''ze spacerku?'' No nie lubię takiego czegoś

Kiedyś też tak miałam. Jak rozmowa to miał być konkret, a nie opowiastki o popierdółkach. Od jakiegoś czasu mieszkam w Anglii, gdzie bez takich pogawędek nie ma dnia. Ogarnęłam sprawę, przyzzwyczaiłam i pogawędki o pogodzie itd. nie sprawiają kłopotu, a nawet bywają fajne.
Stary 2015-07-08, 01:43   #2803
masha7
Przyczajenie

Nie wiem jakim cudem ale dopiero odkryłam ten wątek.
Do śmiechu doprowadził mnie temat niejakiej Olfaktorii powiem szczerze że tak przekomicznej osoby w naszej blogosferze jeszcze nie spotkałam. Notabene właśnie chwali się (czy tam żali) na instagramie, że znowu ktoś porównał ją do Edyty Górniak :
Z tego nadmiaru luksusu chyba zapomniała kupić lustra, ale z tego co wiem ani Dior ani Estee Lauder luster nie produkuje więc może być problem.
Moim zdaniem bardziej przypomina Dodę i z wyglądu i ze sposobu mówienia.
Stary 2015-07-08, 06:51   #2804
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Widzę, że lubisz Magdalenowe Frykasy prawie tak bardzo jak ja Na bank nas zresztą czyta, pamiętam jak kiedyś wspomniałam tutaj, że ktoś jej kiepsko uczył PR-u, bo pisze bezosobowe komentarze Od tamtego czasu pisze coś więcej niz tylko "pięknie wyglądasz"
Irytuje mnie niemiłosiernie, niby jej sprawa że ma tyle wolnego czasu, że może pisać komentarze na każdym kanale i na każdym profilu na instagramie, ale wyskakuje mi zewsząd. Jeszcze gdyby pisała coś merytorycznego zamiast "Świetny filmik, buziaki"
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 06:54   #2805
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Irytuje mnie niemiłosiernie, niby jej sprawa że ma tyle wolnego czasu, że może pisać komentarze na każdym kanale i na każdym profilu na instagramie, ale wyskakuje mi zewsząd. Jeszcze gdyby pisała coś merytorycznego zamiast "Świetny filmik, buziaki"
Frykas to lekka masakra
Na sile "wyluzowana" i ą ę elokwentna a na dodatek dziwnie formułuje swoje wypowiedzi ;-;
No i jest wszędzie
Robi pływające lasagne i rozciera mięso po blacie ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 06:56   #2806
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez masha7 Pokaż wiadomość
Notabene właśnie chwali się (czy tam żali) na instagramie, że znowu ktoś porównał ją do Edyty Górniak :
Że niby tak ładnie śpiewa? Komiczna jest ta dziewoja.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 07:16   #2807
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez masha7 Pokaż wiadomość
Nie wiem jakim cudem ale dopiero odkryłam ten wątek.
Do śmiechu doprowadził mnie temat niejakiej Olfaktorii powiem szczerze że tak przekomicznej osoby w naszej blogosferze jeszcze nie spotkałam. Notabene właśnie chwali się (czy tam żali) na instagramie, że znowu ktoś porównał ją do Edyty Górniak :
Z tego nadmiaru luksusu chyba zapomniała kupić lustra, ale z tego co wiem ani Dior ani Estee Lauder luster nie produkuje więc może być problem.
Moim zdaniem bardziej przypomina Dodę i z wyglądu i ze sposobu mówienia.
A mi - przepraszam za wyrażenie - pustaka.
Podobieństwo do gwiazdy to jakaś nobilitacja?
Zapewniam Cię, że jak zrobię minę-rozdziawę i nastroszę kłaki, to będę bardziej podobna do Edyty Górniak niż ona sama do siebie.

No ale to chyba nie o to chodzi, żeby być podobnym do Edyty albo Dody...

...tylko żeby mieć coś sensownego do powiedzenia, jak już się będzie stało z tym Jedynym za betoniarką.

i żeby nie było, że naskakuję na Ciebie, masha - naskakuję na Edytogórniakpodobną.

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-07-08 o 07:19
Stary 2015-07-08, 08:15   #2808
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Frykas to lekka masakra
Na sile "wyluzowana" i ą ę elokwentna a na dodatek dziwnie formułuje swoje wypowiedzi ;-;
No i jest wszędzie
Robi pływające lasagne i rozciera mięso po blacie ;-;
Razem z Bogu i Baltkiem mogliby stworzyć wspólny kanał kulinarny <3 Podeszwa z łososia w pływającej lasagne.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 08:28   #2809
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Tez mnie to lekko irytuje, szczegolnie ze jej komentarze sa zawsze na wierzchu i sila rzeczy czlowiek je czyta. Opcje sa dwie: albo frykas jest taka meczaca w zyciu realnym i w internecie, albo promuje kanal. Sama nie wiem.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-08, 08:34   #2810
201607231711
Konto usunięte

Florence i ulubieńcy
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 08:53   #2811
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość

Kiedyś też tak miałam. Jak rozmowa to miał być konkret, a nie opowiastki o popierdółkach. Od jakiegoś czasu mieszkam w Anglii, gdzie bez takich pogawędek nie ma dnia. Ogarnęłam sprawę, przyzzwyczaiłam i pogawędki o pogodzie itd. nie sprawiają kłopotu, a nawet bywają fajne.

Może gdyby mnie to spotykało jeszcze częściej to bym sie przyzwyczaiła, no ale nie potrafię, peszę się i koniec Ale dobrze, że nie ja jedna tak miałam, bo już myślałam, że jakaś dziwna jestem

Kretka

Nicole Guerriero

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 09:17   #2812
whip
psy-chopatka

Ta Olfaktoria skończyła psychologie?
Wydaje mi się że w którymś filmie mówiła że nie lubi doradzać ludziom bo sami powinni wiedzieć co mają robić.
Naprawdę przedziwna osoba .

Cytat:

Takie pytania to jeszcze lajcik Mnie sąsiedzi (emeryci) potrafią wypytywać gdzie pracuje, co studiowałam i czy mam chłopaka. Szczególnie w windzie lubią przyatakować .
Stary 2015-07-08, 09:20   #2813
Ciemna163
Kociara

Cytat:

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52010802]Tez mnie to lekko irytuje, szczegolnie ze jej komentarze sa zawsze na wierzchu i sila rzeczy czlowiek je czyta. Opcje sa dwie: albo frykas jest taka meczaca w zyciu realnym i w internecie, albo promuje kanal. Sama nie wiem.[/QUOTE]
jej się pewnie wydaje, że to świetna promocja kanału
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-08, 09:29   #2814
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Ja też nie toleruję. Z całym szacunkiem do Patulus, bo śliczna dziewczyna, ale jak dla mnie i brwi i te rzęsy wyglądają na zmalowane A ta widoczna krecha na dole brwi wygląda gorzej niż u maxi w najgorszym okresie Do tego powodują efekt bitch face

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Co do Bogu to MONSZ znów dał popis swojej elokwencji i kultury w komentarzach
teraz są całkiem inne, aktualne zdjęcia na blogu a tamte zdjęcie było sprzed...pół roku jakoś tak, poza tym nie wstawiałam tego zdjęcia z myślą o tym, że po raz milionowy ktoś będzie komentował brwi, jakie to on be i fuj i nie wiadomo co jeszcze, tylko efekty po odżywce

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

https://instagram.com/p/4kO1iQtrmw/?...jastrzalkowska
nie wierzę, że to napiszę, ale Pusia wygląda tutaj na prawdę ładnie i pomimo wszystko całkiem naturalnie
Stary 2015-07-08, 09:36   #2815
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
nie wierzę, że to napiszę, ale Pusia wygląda tutaj na prawdę ładnie i pomimo wszystko całkiem naturalnie
Poza tym, że na jakieś 40 lat, to tak
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 09:41   #2816
201607231711
Konto usunięte

Nennka HAUL
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 09:42   #2817
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość

wow, zdjęcie na którym pusia nie wygląda sztucznie .

Chyba nikt nie wklejał, tydzień oczami telefonu u Prinsesski:
http://rockglamprincess.blogspot.com...-week-109.html

Edytowane przez whip
Czas edycji: 2015-07-08 o 09:46
whip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 09:48   #2818
annasameson
Przyczajenie

Dziewczyny. Skoro jesteśmy już przy flimikach urodowych, a właściwie dotyczących medycyny estetycznej, to co powiecie na zabieg redukujący cellulit?? Stosowała już go któraś z Was?? Na <ciach>znalazłam ciekawy filmik z zabiegu.

Wygląda całkowicie bezinwazyjnie, a nawet przyjemnie. Efekty są podobno rewelacyjne... Myślicie, że powinnam spróbować??
Nie ukrywam, że wstydzę się swoich potężnych ud, pośladków...

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Będę wdzięczna za opinie dotyczące zabiegu... Bo dieta, treningi nie pomagają... ((

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2015-07-08 o 10:43 Powód: wycięty link
annasameson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 09:50   #2819
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Poza tym, że na jakieś 40 lat, to tak
jeśli tak wygląda dla Ciebie 40 latka, to ja chcę tak wyglądać w tym wieku
Stary 2015-07-08, 09:51   #2820
201605301111
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52010802]Tez mnie to lekko irytuje, szczegolnie ze jej komentarze sa zawsze na wierzchu i sila rzeczy czlowiek je czyta. Opcje sa dwie: albo frykas jest taka meczaca w zyciu realnym i w internecie, albo promuje kanal. Sama nie wiem.[/QUOTE]

Kiepsko jej idzie może w mediakrafcie jej tak poradzili
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości