|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Flo -
Ja też powinnam było dawno temu ale nie ufam i ciekawam Twego zdania, czy będziesz mogła choć skomentować, czy warto było, czy to coś pomaga? Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- |
|
|
|
|
#422 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Macham znad zerwanego dachu u teścia :/ Idiota - excusez le mot, ale inaczej trudno go nazwać - nie odnowił ubezpieczenia budynku, które wygasło równo tydzień temu, bo "jakoś to będzie, a ja muszę korzystnej oferty poszukać" |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam ale Muszę znabyć didce większy rower. Ceny trochę kosmiczne, spróbuję kupić używkę.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-07-08 o 11:57 |
|
|
|
|
#424 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
I tak jest lepeij niż kiedyś, bo oduczyłam się zbierania "przydasi", ale wciąż tyle rzeczy dookoła... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#425 | ||||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Hmmm, mam czerwoną herbatę, może też postawię pudełko na biurku? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po czym doszłam do wniusku, że poczekam jeszcze na kilka kilo mniej, zanim zacznę coś kupować. I czekam wciąż Więc POKA zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#426 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Delikatnie mówiąc...
![]() Teraz mam namiar na kolejnego, jak mi kasa wpłynie ze zwrotu to może przetestuję następną... Ch.olery z tymi oczami dostaję
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie nie mam jak w robocie obfocić
![]() Cytat:
|
|
#428 |
|
Mother of Cats
|
Pffff! Powtórzę Ci to, co mi powtarza M.: "A kiedy będziesz się stroić i ładnie wyglądać? Po osiemdziesiątce?". Więc torby z głów
|
|
|
|
#429 |
|
Nindżopesz
|
Maja, lepiej zalinkuj zakupy
|
|
|
|
#430 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Chyba mam syndrom poupalowy przegrzania mózgu, bo kupiłam sobie mega powycinane spodenki na starosc
|
#431 | |||||||||
|
Panaroja
|
spod duchoty
Cytat:
2. ![]() Cytat:
2. na focie jak Łempicka ![]() 3. 4. jeszcze świeetny jest truskawki , porzeczki i maliny Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.a ja mam dziś nową bluzkę w zebry na sobie plus jednak czarne dżinsy ( to na wypadek deszczu , burzy i ochłodzenia , i HdP 1873 Colette czyli beza waniliowa z kremem cytrynowym ![]() Cytat:
2.no wiedziałam , wiedziałam ! znowu zaraza ! 3.o kurde Cytat:
![]() 2.dobrze że chociaz zasłonkę zrobili ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.no epidemia , 300% pewności ! nowa zaraza w baru - kolorciuchoza otake se kupiłam http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...-piorkami.html http://www.camaieu.pl/F-10039-tour-d...imitowana.html http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...lka-basic.html http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...z-zebrami.html http://www.camaieu.pl/F-10020-jupe/P...-spodnica.html http://www.camaieu.pl/F-10026-pareo/...chwostami.html ciekawe , że ceny na wyprzedaży sieciuniowej i stacjonarnej się cokolwiek różnią ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak słów ![]() Cytat:
Nie należy robić sobie wyrzutów, trzeba czerpać frajdę z czego się da. ![]() ![]() Maja wielkie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tzn, że młodaś jeszcze ![]() A ja wczoraj (w zasadzie do dzisiaj) spędziłam miły spontaniczny wieczór/noc z kuzynką w ogrodzie |
||||
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Aileenn, no szkoda dachu
![]() Ale serio, każda z Was ma ubezpieczone mienie i życie? Bo ja na przykład mam do ubezpieczeń stosunek hmm skomplikowany, domu ubezpieczonego nie mam, a z ubezpieczenia na życie zamierzam zrezygnować ![]() To kciuki za spełnienie tego marzenia
|
#434 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Weź nie mów, mialam na szmaty nie wydawać, ostatnio powyprzedazowo poplynełam, to musiałam poprawić
![]() A jeszcze znajoma mi upolowała czerwona skórzana ramoneske na % wiec muszę kase skdś wytrzasnac Cytat:
jak włozyłam te gacie poczułam sie jak doda jezu, chyba pójde jutro je oddać ![]() To musiała być bardzo fajna noc
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
wczorajsze:
http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...z-printem.html http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...m-motywem.html http://www.camaieu.pl/F-10012-chemis...ego-woalu.html plus 2 białe topy z nadrukami z orsaya po 9 zeta (już ich nie ma na stronie) i zwykły czarny, cienki sweterek i fioletowe woskowane rurki w Only outlet za 15 zeta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-08 o 14:08 |
|
|
|
#436 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na % to się fajnie kupuje, prawda?
|
|
#437 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Super zakupy, gratuluję!
najbardziej mi przypadły do gustu ta z piórkami i ta ostatnia koszulowa O, a to ta moja wścieklica: http://eshop.tatuum.com/en/blouse/27017-lipi.html
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-07-08 o 14:23 Powód: link |
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zrobiłam 6, ale konfitury czy tam frużeliny z truskawek ![]() pierwszy raz w życiu ![]() Cytat:
czerwona maxi się nie liczy, bo w niej trzeci sezon pomykam ![]() teraz walczę ze sobą, żeby przez 3 tygodnie nic nie nakupować i nie spakować za dużo, tylko tam poszaleć... chyba po prostu wymienię wszystkie pieniądze na funty, a zostawię sobie tylko na jedzenie i dojazd na lotnisko
|
|
#439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy dobrze pamiętam, że mieszka w rejonie dosyć podatnym na kaprysy natury? Mam na myśli to, że nie w centrum miasta osłonięty pierdyliardem murów.Cytat:
Ja mam słabość do ramon. Tak jak reszta kobiet do torebek tak ja mam bzika na punkcie ramonesek. 2. Oj tam oj tam, a stara będziesz za 40 lat Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
a po kilku % jeszcze fajniej
![]() Cytat:
http://cdn.moviestillsdb.com/sm/1aa1...st-crusade.jpg brązowe portki mam, skóra (czarna) jest, krawat jakiś tez... jeszcze mi kapelusza brak
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru , snad łuszczących się stóp, obcięcia własnoręcznie za krótko grzywki i innych
![]() :brzyda l:Dwa pytania do baru 1 Farbował ktoś len w domu? Na ciemny kolor muszę ![]() 2 Szukam perfumów do 60 zł na e glamour lub i perfumach . faworyci ET Violet Eyes lub z dopłatą Pour Une Femme de Caron ...
|
#442 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No zobacze, jak kase uzbieram i jak kurtka potem dojdzie Tak czy siak 299 zamiast 699 to cena do przezycia, chociaz taniej jeszcze bym chciała Tez pokochałam ramoneski! ![]() Niby tak, ale wiesz, tak rozum sobie kpi z serca- taki monolog wewnetrzny ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- O tak
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Aj noł
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja to ostatnio najbardziej lubię polować na promo w orsay i camaieu, a do outleta biegam na vero mode, mango, reserved/mohito i bestseller (vero moda, vila, only, selected). Wszedziw z wymienionych mają ciuchy do pracy w moim guście
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-08 o 14:51 |
|
|
|
#445 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale zobaczymy, może dostanę jakieś prochy i życie stanie się znośniejsze Cytat:
![]() i bardzo dobrze , jesteś młoda, piękna, masz pracę wśród ludzi, więc musisz o siebie dbać i dobrze wyglądać Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobry ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
fason nie mój
|
|
|
#446 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
W Mohito, Pull i inncyh nic jakos nigdy dla siebie nie widzę
|
|
#447 |
|
Nindżopesz
|
My mamy ubezpieczone życia i mieszkanie, mienie już nie. Mieszkanie się przydaje bo czasem zalejemy sąsiadów czy coś, a życie to wiadomo, miło tak dostać ze 120 tys za śmierć współmałżonka pożartego przez niedźwiedzia w drodze do pracy
![]() Nie no, żartowałam ![]() Gratuluję wszystkich zakupów
|
|
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
spełnienia marzeń
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ja zrobiłam 6 słoiczków i się zastanawiam kto to zje turskawkę z cytryną zrobiłam i chyba zrobię jeszcze jagody w cukrze, bo to akurat u nas schodzi
|
|
|
#449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza podkreslone ma tu decydujące znaczenie ![]() Cytat:
![]() dzisiaj mam na przykład na sobie aladynki z auchan - bo są długie i całe szare, bez tych wszystkich ciapków i wzorków, jakich wszędzie pełno
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Ja też powinnam było dawno temu ale nie ufam i ciekawam Twego zdania, czy będziesz mogła choć skomentować, czy warto było, czy to coś pomaga? 

Najpierw staliśmy w kolejce, potem okazało się, że jedna paczka przekracza o 2 kg!! dopuszczalny ciężar jaki obsługuje PP, więc musieliśmy dokupić karton i tę paczkę odciążyć i zamiast 2 wysłać 3 (a i jeszcze wypełnialiśmy inne kwitki, bo na cięższe paczki są inne niż te zwykłe co wypełniliśmy

i wobec tego do końca miesiąca muszę się odżywiać pranicznie

brak słów 

Nie wiem czy dobrze pamiętam, że mieszka w rejonie dosyć podatnym na kaprysy natury? Mam na myśli to, że nie w centrum miasta osłonięty pierdyliardem murów.

i