|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
ten?
![]() fajny drapak, ale tych kwasów to nie poczułam ![]() Cytat:
ale nie boli?
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie boi pranie robię ![]() 1 Nie wiem co zrobić .... Spróbuję w nich chodzić i zobaczę czy ta plama jest bardzo widoczna, po praniu trochę zblakła... 2 Na mnie szyper lekki + kadzidło i przyprawy ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
|
#513 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a odplamiacza jakiegoś próbowałaś ? 3.szyper ? jakim cudem skoro nic szyprowego w składzie nie ma ? chociaż fakt że cuda się dzieją , np na Śnieżce z Womanity wychodzi wyłącznie geranium , a z Innocenta najpierw trawa cytrynowa a potem mocz ( na mnie też mocz ale mniej stężony )
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#514 |
|
Nindżopesz
|
Ja znowu z zapytaniem, książkowym to pewnie do Margot
Czy Złodziejka książek to raczej powieść młodzieżowa? Znaczy wiem o czym jest, widziałam film, po prostu moja matka zastanawia się czy kupić a ja się zastanawiam, czy forma i fabuła nie będzie dla niej zbyt dziecinna?
|
|
|
|
#515 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty kochana, do stop
Ten do twarzy mialam, fajny byl dla mnie, bo ja nie lubie mocnych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#516 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
tzn.tytuł mi się obił o uszy, i to chyba właśnie jak film wszedł na ekrany, ale osobiście przyjemności nie miałam, więc nie pomogę.Rany, ale mi zaraz leje, wieje, jest chyba ze 12 stopni a ja z gołymi nogam i w bluzeczce bez rękawów nijakiego żakietu ani sweterka nie posiadam
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spod burzy |
||
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no do forum wystarczy
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zauważyłam, że bardzo często sami siebie katujemy, samobiczujemy, robimy sobie sami wyrzuty. To źle zrobiłam, tego nie powinnam, co ja w ogóle robię, głupio mi z czymś, etc. Taki już nasz "zimny wychów". Nie nawykliśmy o dbanie o to by nam było jak najlepiej, o troskę o własną psyche, gdyż społecznie jest to u nas źle widziane, jako wspomniane choćby "księżniczkowanie". Do jasnej cholipy, jak mnie to wpienia, takie nastawienie. Dobre na wątek o średniowieczu To przekonanie, że nie zasługujemy na szczęście, mamy się umartwiać bo to jest ludzkie i basta! Jeśli ktoś się szkolił celem niesienia wsparcia, pomocy, diagnozowania to ja tego od niego wymagam a nie kpin. W normalnym świecie nie powinnyśmy mieć w ogóle takich obaw i myśli, do głowy by nam to nie przyszło. Teraz widzę, że nie do końca jasno się wyraziłam, jak zwykle strumień swiadomości Chodzi mi o to, że specjaliści powinni tylko podkreślać ważność kondycji naszej psychiki miast ją bagatelizować i umniejszać. Nie powinniśmy mieć powodu do obaw w ogóle, że coś takiego może mieć miejsce. 2. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-09 o 17:15 |
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Znad deszczu i zimna i idziemy na ten deszcz, o! ![]() Fogle coś bym obejrzała jakiś serial lub film i niby chcę, a nie chce misie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
Machnę i idę jeść
|
|
#522 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Do tgo pociagi poopozniane i nie wiadomo,kiedy co przyjedzie i czy w ogole i czy na Centralnym nocowała nie bede...
|
#523 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Przy czym przy zaburzeniach chemii musku żadne tego typu rzeczy nie pomogą - wręcz się tego unika , bo całe otoczenie osoby dotkniętej dana przypadłością powtarza to nic takiego , weź się w garść , uśmiechnij się itp a to daje efekt odwrotny , bo ta osoba właśnie nie jest w stanie tego zrobić i na tym całą sprawa polega , jakby mogła ,nie musiałaby pomocy u specjalisty szukać .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-09 o 21:25 |
||
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Znad soczku i musli z malinami |
|
|
|
#526 |
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() snowu soś się dzieje s fisażem , czcionka inna i korory
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#527 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie, skad - wsio jak było.
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
znad paskudnej pogody i niewyspania po wczorajszej imprezie firmowej ![]() do domu... ciepełka i spać
|
#529 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurcze, faktycznie zmienił sie nieco wizaz
ale u mnie dopiero teraz... nie wiem, czy mi sie taki podoba
|
#530 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
mnie się taki nie podoba doopsko mnie boli po środowym treningu
|
|
|
|
#531 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A czerwony lapek |
|
|
|
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad truskawkowych szypułek (bo owoce już zjadłam na II śniadanie) i kawy (też już II, bo zabalowałam w nowy netowo
).Cudowne ![]() ![]() ![]() O A ja się pochwalę, że mnie już nadgarstki nie Cytat:
![]() Cytat:
Jak tak piszecie o tych kolejkach do labu, albo jak słyszę, że do rodzinnego można się dostać dopiero za kilka dni (paranoja ) to sobie chwalę moja małą przychodnię W ogóle tu gdzie mieszkam dostęp do służby zdrowia jest bardzo dobry, przychodnie, szpitale, specjaliści. A co, narzekać nie będę ![]() Edit: albo jestem mało spostrzegawcza, albo mi się nic na forum nie zmieniło
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-10 o 10:09 |
||
|
|
|
#533 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zimno
|
#534 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Deszcz pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z NFZ raczej nie korzystam, ale laba tez mam fajnego, zazwyczaj jestem pierwsza albo druga w kolejce no i wysyłają tego samego dnia wyniki na maila ![]() Cytat:
![]() przynajmniej u mnie u mnie słońce
|
||
|
|
|
#536 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3.zdecydowanie 4.to masz dobrze ![]() 5.może już wróciło do normy ![]() wichura za oknem , fuj ![]() zapomniałam dodać , że przy okazji wtorkowego szaleństwa zakupowego nabyłam kolejną czerwoną szminkę
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
nooo
P. mnie straszy, że te aktualizacje będą trwały kilka miesięcy, bo to jest komp 3-4 letni, tylko stał nieużywany i teraz wariuje ![]() macham mamyulewę i 10st. kożuch chyba wdzieję ![]() a tak fogle to zabiliśmy z P. kwiatka resztę nadrobię później, a teraz spadam po mój opiekacz
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#539 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Znad caffe vanilla latte
|
|
#540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja też miałam opory ![]() Cytat:
Cytat:
zaczęłam się złuszczać po 5 dniach ![]() Cytat:
![]() przydał się ![]() a i ten puder tulia też w użyciu Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mobilny to jeszcze większa porażka
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Czy Złodziejka książek to raczej powieść młodzieżowa? Znaczy wiem o czym jest, widziałam film, po prostu moja matka zastanawia się czy kupić a ja się zastanawiam, czy forma i fabuła nie będzie dla niej zbyt dziecinna?

leje, wieje, jest chyba ze 12 stopni a ja z gołymi nogam i w bluzeczce bez rękawów
nijakiego żakietu ani sweterka nie posiadam 
termometr pokazuje 13,3st. jednak P. miał dobre niusy 

ale zauważyłam, że bardzo często sami siebie katujemy, samobiczujemy, robimy sobie sami wyrzuty. To źle zrobiłam, tego nie powinnam, co ja w ogóle robię, głupio mi z czymś, etc. Taki już nasz "zimny wychów". Nie nawykliśmy o dbanie o to by nam było jak najlepiej, o troskę o własną psyche, gdyż społecznie jest to u nas źle widziane, jako wspomniane choćby "księżniczkowanie". Do jasnej cholipy, jak mnie to wpienia, takie nastawienie. Dobre na wątek o średniowieczu 

ale u mnie dopiero teraz... nie wiem, czy mi sie taki podoba